inşallah canım emeklerimizin sonu bebek olsun inşallah..
ben Ankaradayım evet sen Ankara dışındanmısın?
rabbim bu kezzz inşaallah yüzünü güldürecek canım benim..
ibadetelride kabul etsin inşaalah ne mutlu sanaa...
o olmadılardan bendede çokk örnekk var düşükle roldu peşine gelir dendi olmadı..
aşıalamda kimysal oldu olur dediler olmadı..
rahim filimi sonrası olur dedilerr olmadı..
2aşılama ,2 tüp olmadı vee şimdii umudm histreskopiler sonrasına yani aslında 2.tüpte bundan sonraydı
ama ya nasip..............
evet ben konyadayım ama haftaya ankaraya gelicem yumurta toplamaya
iyi geceler kızlar bi ce diyip gidecem işlerim var hepinizi öptüm
nayyııırrrrr ditmeeeeee
neyseki yakın konya...
sorun neydi peki ne dedi hoca..
ama ben efenim i çok kullanıyom neresi resmi ayol
Canım ya sen de çok şeyler yaşamışsınAllah bize güç kuvvet versin.
çok yorgunum güldenim sabahtan beri akşama kadar ütü yaptım ve nihayet bitirdim yemek yaptım evi derledim topladım süpürüp silemedim ama midemde bulanıyo halsizim başım ağrıyo iştahsızım bi garibim yani hormon ilaçlarının etkisi olabilirmi dersin
canım tedavide okadar yattın sonuçta insan birden işlere başlayınca ağır geliyor bide çok yapasın olmuyor ondandır..
bende ödem var sadece hala ama diğer adetimde yaklaştı zatenn...
çok yorgunum güldenim sabahtan beri akşama kadar ütü yaptım ve nihayet bitirdim yemek yaptım evi derledim topladım süpürüp silemedim ama midemde bulanıyo halsizim başım ağrıyo iştahsızım bi garibim yani hormon ilaçlarının etkisi olabilirmi dersin
ya sorun pek yok gibi bişey ama e 2 son testte biraz düşük çıktı yarın bakıcaz bakalım ne olacak amh falan çok güzel yumurtlamanda iyi diyor
bilmemm bi an resmi geldii ama geçti şimdiii
doktor aşılama tutmaz sana demişti. aşılama şartı var mı tüp bebek için? laparoskopi şartı var mı?
bu gün de eşimle bebek kıyafetlerine baktıkne güzel şeyler var yaa bebeğim olsa kendime almam ona alırım 1 kez giycek olsa bile giymem giydiririm D benden güzel anne olur da hiç kıymetimi bilmio bu çocuk çok nazlı çıktı..
aşılama şartı olmaması için tüp bebekten başka şansınızın olmaması gerekiyor..
yani şiddetli infertilite lazım...
2 tane aşılama yapılmalı..tabii bu aşamayı geçebilicek bir tanıdık vs..bulursan aşılama olmadanda belki direk tüp raporu çıkartabilirsin..
laparaskopi şart değil..
rahim filmi isteyebilirler ama yani HSG[/QUOTE
hsg çekildi. aşılama tutmaz dedi. bunu söylüyosa bunun raporunu da çıkarabilir heralde. tüp diyo başka bişey demiyo. okadar şiddetli infertilite demekkk.. napcaz kaderr böyleymiş.
şu süreçte iyiki bu siteye rastladım tek başına zor geçerdi gerçekten. sizinle bişeyler paylaşmak güzel..
Offff kizlar ya
az once tuvalete gittim bole kahverengi yesilimsi bi parca geldi...
esim telas yapma dusuk bole olmaz dedi ablam geldi oda 1kez dusuk yapmisti bu dusuk degil dedi
Sizce ne ki bisii olmamistir dimi kizlar yaaaaaaaaa
Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrr
hsg çekildi. aşılama tutmaz dedi. bunu söylüyosa bunun raporunu da çıkarabilir heralde. tüp diyo başka bişey demiyo. okadar şiddetli infertilite demekkk.. napcaz kaderr böyleymiş.
şu süreçte iyiki bu siteye rastladım tek başına zor geçerdi gerçekten. sizinle bişeyler paylaşmak güzel..
Offff kizlar ya
az once tuvalete gittim bole kahverengi yesilimsi bi parca geldi...
esim telas yapma dusuk bole olmaz dedi ablam geldi oda 1kez dusuk yapmisti bu dusuk degil dedi
Sizce ne ki bisii olmamistir dimi kizlar yaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?