Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canım ya sen de çok şeyler yaşamışsın Allah bize güç kuvvet versin.

nayyııırrrrr ditmeeeeee

çok yorgunum güldenim sabahtan beri akşama kadar ütü yaptım ve nihayet bitirdim yemek yaptım evi derledim topladım süpürüp silemedim ama midemde bulanıyo halsizim başım ağrıyo iştahsızım bi garibim yani hormon ilaçlarının etkisi olabilirmi dersin

canım tedavide okadar yattın sonuçta insan birden işlere başlayınca ağır geliyor bide çok yapasın olmuyor ondandır..
bende ödem var sadece hala ama diğer adetimde yaklaştı zatenn...

doktor aşılama tutmaz sana demişti. aşılama şartı var mı tüp bebek için? laparoskopi şartı var mı?
bu gün de eşimle bebek kıyafetlerine baktık ne güzel şeyler var yaa bebeğim olsa kendime almam ona alırım 1 kez giycek olsa bile giymem giydiririm D benden güzel anne olur da hiç kıymetimi bilmio bu çocuk çok nazlı çıktı..

canım tedavide okadar yattın sonuçta insan birden işlere başlayınca ağır geliyor bide çok yapasın olmuyor ondandır..
bende ödem var sadece hala ama diğer adetimde yaklaştı zatenn...

olabilir canım bilmiyom ama kendimi iyi hissetmiyom

size iyi geceler

tamam kuzum kıyamam ben sana iş kadınısın dinlenmen lazım...
o kadar hormon aldın canım bi de soğuk havalar hepsi bir araya gelmiş olabilir..
üşütmüş olabilirsin..

ya sorun pek yok gibi bişey ama e 2 son testte biraz düşük çıktı yarın bakıcaz bakalım ne olacak amh falan çok güzel yumurtlamanda iyi diyor

heh işte bende o e2 değeri iğneyi vurduğum an fırlıyor normalde bişi yok e2 de o nedenle uzun protokolüm ben...
yumurtlaman iyiyse e2 de de sorun olmaz diye düşünüyorum...
tabi bu değer yumurta sayısı ile orantılı olmalı...
belki ondan düşük demiştir yunurta sayın iyi ama e2 düşük bunun için bi planı vardır illaki hocanın..

bilmemm bi an resmi geldii ama geçti şimdiii

e bence sana öyle gelmiş işte

aşılama şartı olmaması için tüp bebekten başka şansınızın olmaması gerekiyor..
yani şiddetli infertilite lazım...
2 tane aşılama yapılmalı..tabii bu aşamayı geçebilicek bir tanıdık vs..bulursan aşılama olmadanda belki direk tüp raporu çıkartabilirsin..
laparaskopi şart değil..
rahim filmi isteyebilirler ama yani HSG

Offff kizlar ya
az once tuvalete gittim bole kahverengi yesilimsi bi parca geldi...
esim telas yapma dusuk bole olmaz dedi ablam geldi oda 1kez dusuk yapmisti bu dusuk degil dedi
Sizce ne ki bisii olmamistir dimi kizlar yaaaaaaaaa

Offff kizlar ya
esim telas yapma dusuk bole olmaz dedi ablam geldi oda 1kez dusuk yapmisti bu dusuk degil dedi

selam canım korkma düşük yapmış biri olarak diyorum öyle düşük olmaz bide sen zaten ilaç kullanmıyormusun belki ilaçlardan dolayı gelmiştir korkma ama yinede içini rahatlatmak için doktorunla görüş sakın sitres yapma

Kızlar ben çıkıyorum iyi gecelerrr

iyi geceler canım..

bunu söyleyen doktorun rapor çıkaramaması mümkün değil canım mutlaka iste...
her aşamasında yanındayız kuzum rahatlıkla paykaşabilirsin bizimle..

Offff kizlar ya

hadi yaaa valla bilemedim şimdi ben yaşamadım görmedimde canım..
inşallah bebekle alakası yoktur..
kontrolün ne zamandı peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…