Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim vajinal jel kullaniyorum bide vitaminler poregestan aliyoeum
agrimda yok tatlim ya koektum ama cookk

kızlar bikaçgündür gelemedim yanınıza babam geldi bacagı kesilmişti ya hastaneye gittiikkk yaranın açılması gerektiği sölendii(( daha sonraa memorial hastanesine gittikkk hiç bi sorun yokk dediler içimiz rahatladııı babam yarın kastamonuyaa dönüyaa daha sıkk görüşürüz inşallahhh.....bu arada zeytin burnu süleymaniye hastanesine gittim raporumu çıkarttırmak içinn adetli gittimmm amaaaa benim akıllı eşimmm işten ayrıldıı sigortamız bitmişşşşş ((( o yüzden evimize gerii döndükk tabikide burnundan getirdimmmm nese sigortamızı yaptırdıkk 15 gün sonraa tekrar adetlii gidicemmm napıcaklar bilmiyorumm....rapor alımııı aret bey bana 7 8 ayı bulur demiştiii oradaki hemşire 2 ayda alırsınn dediii çok sakin di 7 8 kişi falan vardııı....inşallahh herşey sorunsuzz devam ederrr..

Carsamba tatlim ya bende bilemedim yarin gitsekmiki sence??
oof canim nasi sikildi anlatamam tatlim

güldenim bu benim ovu testim hala çok silik 14. günüm bugün.dün tam saatınde yaptım silikti bugün aklıma geldi akşam 10 da da yapabiliosun ya 22.40 filandı yine baya silikti.anam ben ne zaman yumurtlicam kendimden şüphelenmeye başladım

valla anlamıyorum salak oldum artık yabancı dil konuşuyorlar sanki salak salak bakıyorum yüzlerine önceki doktorum e2 için çok önemli diyordu bu doktorum hiç üzerine bile basmıyor önemsiz gibi davranıyor hayır soracam komik duruma düşmeyi göze alarak ama eşim yanımda sürekli doktor herşeyi düşünmüştür sorsan ne olcak diyor anlamıyorum şu erkekleri düz mantık o bilir sen bilmesende olur..... eşim yokken doktorun yanında başka bir yardımcı doktor var ona sorun varmı diye sordum herşey güzel dedi eeeee madem birşey yok neden 10 yıldır bebeğim olmuyorrr...isyanlardayımmmm anlıcan kafam karışık:44::44:

Canim vajinal jel kullaniyorum bide vitaminler poregestan aliyoeum
agrimda yok tatlim ya koektum ama cookk

canım takviminde 8 haftalık görünüyor ben 6 haftalık düşürdüm ama ağrım vardı artı kanamam vardı doktoruna ulaşamıyorsan bence oturma bilgisayar başnıda gidip sırt üstü yat rabbim korusun size bağışlasın meleğini ama dediğim gibi sitres yapıp sakın kasma kendini dualarımda olucaksın bi gelişme olursa yaz

. Tatlım hayırlı olsun kaçıncı gününde başladın iğneye bu lucrin inanılmaz ağrı yaptı bende Sizde yaptımı

ama funda varya içim bi tuhaf oldu Allah seni gebe etsin
cümleye dikkat et ''babam geldi bacağı kesilmişti'' nasıl kötü oldum anlatamam
tamam kaza geçirdiğini biliyorum ama ben sonunda bacağının tamamen kesildiğini abladım bu cümleden ve kötü oldum..
neyseki sonrasında anladım çok fenasın yaaa...
sen böyle aksilikler yaşarken tüp bebek gecikiyor o arada hamilemi kalacan bir mucizeyle acaba

Cnm teldengiriyorum yatiyorum suan off cnm bilmiyorum yoruldum artik hayirlisi olsun hakkimizda
sagol cnm ya dularin icin hepimizin hakkinda hayirlisi....

Carsamba tatlim ya bende bilemedim yarin gitsekmiki sence??
oof canim nasi sikildi anlatamam tatlim

bence bişi olmadı ama ben senin için rahat etsin diye düşündüğümden git bi baktır derim...

valla bende de öyle oldu bu ay yap yap hep silik en sonunda 16.günde kızardı sonraki gün yine silik çıktı...
bekle bakalım birgün aniden kırmızıyı tam görebilirsin canımcım...

Cnm teldengiriyorum yatiyorum suan off cnm bilmiyorum yoruldum artik hayirlisi olsun hakkimizda
sagol cnm ya dularin icin hepimizin hakkinda hayirlisi....

sağol canım ALLAH biliyor içimi önce bütün isteyenlere sonra buyolda yorulanların yıprananların emeğini boşa çıkarma diye başlarım duama sonrada bana ya rabbim derim ,nşallah seninde emeğin boşa çıkmicak canım ama bencede önemli değil gibi çünkü çok okudum ilacın geri gelmesini ama sen sitres yaparım diyosan randevunu erkene al hem için rahat eder

canım merkez kalablık olunca uzun uzun muhabbet etmek zor zaten tüp bebek yapan doktorlarla normal kadın doğumcular durumlarımızı farklı değerlendiriyor...
onlara göre bir yumurta ve sperm varsa tamamdır herşey yolundadır ama tüp bebek için herşey yolundadır o nedenle sorun yok herşey güzel demişlerdir sana asıl sorununuz ne bunun üzerine konuşmanız lazım...10 yıldır olmamasında tabiki tıbben bir neden vardır istediğini sor aklında soru kalmasın tedavi oluyorsun ne yapıldığını bilmek hakkın ayrıca tüp bebekle ilgili bilgili olman gerekmiyor sakın komik duruma düşerim diye düşünme hepimiz gide gele öğrendik bu aşamaya geldik..hiç çekinme sor lütfen...

. Tatlım hayırlı olsun kaçıncı gününde başladın iğneye bu lucrin inanılmaz ağrı yaptı bende Sizde yaptımı
21.günümde başladım canım...
daha önceki 2 tedavimde de lucrin vurduğumdan sanırım bünyem alışık bişi yapmıyo bana..

İnsallah canim hicbirimizin emekleri bosa cikmasin hep hayirlisini isterim allah tan
Ama bebisim olsun istiyorum onunda hayirlisi olsun hepimiz icin
Dedigin gibi bisii cikmaz insallah tatlim be

egunal canım tedavin hayırlı olsun bir kaçgündür giremedim ama okudum bugün geçmişi inşallah güzel olur ALLAHIN izniyle canı gönülden diyorum hakediyosun çünkü herkezin hamilelik haberine okadar gönülden cevap veriyorsunki inşallah seninde güzel haberlerini okucaz mevlam yar ve yardımcın olsun tatlım

ama sonunda tam net oldu dimi?bilmiom valla yarın bi daha yapim bakim.bugün eşimde konustuk martta tedaviye başlicam Allahtan bi mani olmazsa hayırlısıyla.kayınvalidemde dioki bu sefer bizde kal çok dikkat edelim.tamam dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…