Sagol cnm insallah oledir yarin bi arayip konusurum gel derse giderim artik
hayirlisi olsun cnm rabbime emanet bebisimmmm
Dua ediyorum Cnm inşşşş bişey olmuycak
kızlar alıntılar bi garip oluyo:)isimler farklı çıkıo
egunal canım tedavin hayırlı olsun bir kaçgündür giremedim ama okudum bugün geçmişi inşallah güzel olur ALLAHIN izniyle canı gönülden diyorum hakediyosun çünkü herkezin hamilelik haberine okadar gönülden cevap veriyorsunki inşallah seninde güzel haberlerini okucaz mevlam yar ve yardımcın olsun tatlım
ama sonunda tam net oldu dimi?bilmiom valla yarın bi daha yapim bakim.bugün eşimde konustuk martta tedaviye başlicam Allahtan bi mani olmazsa hayırlısıyla.kayınvalidemde dioki bu sefer bizde kal çok dikkat edelim.tamam dedim
Alla alla bendemi var gariplik çok ağrım oluyo adetim olacam acaba ondanmıki günüm de geldi sayılır
kızlar alıntılar bi garip oluyo:)isimler farklı çıkıo
Pilim azalmış kuzular :) ee bende yatayım bari öpüldünüz
İi geceler hepinizee
canlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler
kız kendimi diom zaten ben.karıştırmıyorum cnm her zmanki gibi yapıorum alıntıyı bi sorun var.saol canım benim ne güzel sözler bunlar hepimiz hemencecik hamile kalalım bebekden geçilmesin topik inşallah..
evet canım tam net oldu hem ogün ağrımda oldu biliyorum o gün çat diye çatladı ortasından ses geldi
olabilir kuzum adetin yaklaştıysa...
sende de öle olmuş dikkat etsene kızım...alıntı yaparken baştaki ve sondaki simgelere dikkat etmezseniz karışır gider işte böleee
kız kendimi diom zaten ben.karıştırmıyorum cnm her zmanki gibi yapıorum alıntıyı bi sorun var.
ama funda varya içim bi tuhaf oldu Allah seni gebe etsin
cümleye dikkat et ''babam geldi bacağı kesilmişti''nasıl kötü oldum anlatamam
tamam kaza geçirdiğini biliyorum ama ben sonunda bacağının tamamen kesildiğini abladım bu cümleden ve kötü oldum..
neyseki sonrasında anladım çok fenasın yaaa...
sen böyle aksilikler yaşarken tüp bebek gecikiyor o arada hamilemi kalacan bir mucizeyle acaba
canımm korkuttum galibaa evett aslında daha doğru bir cümle kurabilirdimm :))) Allahıma şükürler olsunn bacak tamamen kopmadıçok dikiş var şuan daha iyiii...yaa sorma benim tüp bebek işimm uzayıp duruyooo napcam bilmiyorumm ya beklemek istemiyorum güldenimm ama fiyat çok yüksek aret beyden başka bi doktora da gitmek istemiyorum bekleyelim bakalım 2 ay dahaa...
canım yaaa sen kaygısız ol düşük için hep kanam kanama kanama yazmışlar...sende çok şükür kanama yok yarın doktoruna sorarsın bize de yaz merak ettim...
ne kadar tutuyo cnm tedavin?canımm korkuttum galibaa evett aslında daha doğru bir cümle kurabilirdimm :))) Allahıma şükürler olsunn bacak tamamen kopmadıçok dikiş var şuan daha iyiii...yaa sorma benim tüp bebek işimm uzayıp duruyooo napcam bilmiyorumm ya beklemek istemiyorum güldenimm ama fiyat çok yüksek aret beyden başka bi doktora da gitmek istemiyorum bekleyelim bakalım 2 ay dahaa...
Aşkısım izledinmi filminiiii
Bende yazmışım gene senle aynı anda..
İzledim aşkısım..baktım benim adamın beni evim sensin özcan denize götüreceği yok..Bende o filmin orjin halini bulup izledimm..Acıklı idi ama ağlamadım taabii..Çinliler yada japonmu desem bizim kadar acıtasyon mazlar yapamıyorlarmış daha doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?