Tüp Bebek Günlüğümüz !

saol canım benim ne güzel sözler bunlar hepimiz hemencecik hamile kalalım bebekden geçilmesin topik inşallah..

evet canım tam net oldu hem ogün ağrımda oldu biliyorum o gün çat diye çatladı ortasından ses geldi

Alla alla bendemi var gariplik çok ağrım oluyo adetim olacam acaba ondanmıki günüm de geldi sayılır

olabilir kuzum adetin yaklaştıysa...

kızlar alıntılar bi garip oluyo:)isimler farklı çıkıo

sende de öle olmuş dikkat etsene kızım...alıntı yaparken baştaki ve sondaki simgelere dikkat etmezseniz karışır gider işte böleee

kız kendimi diom zaten ben.karıştırmıyorum cnm her zmanki gibi yapıorum alıntıyı bi sorun var.

canım yaaa sen kaygısız ol düşük için hep kanam kanama kanama yazmışlar...sende çok şükür kanama yok yarın doktoruna sorarsın bize de yaz merak ettim...

kız kendimi diom zaten ben.karıştırmıyorum cnm her zmanki gibi yapıorum alıntıyı bi sorun var.

sorun orda her zaman ki gibi yapıyorsun evet de mesajın içeriğinde birden fazla [QUTE=egunalvs...;27926 gibi ifade varsa bunu kime cevap yazıyorsan o kişinin ki olarak ayarlayacaksın mesela

[COLOR=#FF0000][QUOT-E=millstone;2792 [QUTE=egunal;279236 ....................[/COLOR].gibi başlayan bir mesaj ise bunun içinden egunal olanı çıkaracaksın sonunda da [/QUOE] yi bırakacaksın yoksa karışır...

canımm korkuttum galibaa evett aslında daha doğru bir cümle kurabilirdimm :))) Allahıma şükürler olsunn bacak tamamen kopmadı çok dikiş var şuan daha iyiii...yaa sorma benim tüp bebek işimm uzayıp duruyooo napcam bilmiyorumm ya beklemek istemiyorum güldenimm ama fiyat çok yüksek aret beyden başka bi doktora da gitmek istemiyorum bekleyelim bakalım 2 ay dahaa...

beklerken bişiler kullanın karı koca...
sen yumurta kalitesi için kür yap eşinde sperm için boş durmayın canım

ne kadar tutuyo cnm tedavin?

Aşkısım izledinmi filminiiii

Bende yazmışım gene senle aynı anda..

İzledim aşkısım..baktım benim adamın beni evim sensin özcan denize götüreceği yok..Bende o filmin orjin halini bulup izledimm..Acıklı idi ama ağlamadım taabii..Çinliler yada japonmu desem bizim kadar acıtasyon mazlar yapamıyorlarmış daha doğrusu

Funda bu arada 7-8 ayda rapor çıkma mevzusuna (aret hocanın dediği üzere)güldüm arkadaşım..İst tüpte bir danışmanda bana aynısını demişti çok güldürmüştü beni..

Yok be tatlım tüm testler elinde ise 2 aşılaman da var ise 1 ayı bulmuyor inan ki..İnş çabucak çıkacak seninki..Ve tüpüne başlayacaksın hayırlısı ile..

bende de sorun bu işte ben film izleyemiyorum aşkısım illa dizi olacak..
film dedinmi bi yerinde izlerken su koyuveriyorum dikkat sorunum var sanırsam...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…