bende de sorun bu işte ben film izleyemiyorum aşkısım illa dizi olacak..
film dedinmi bi yerinde izlerken su koyuveriyorum dikkat sorunum var sanırsam...
yasal olarak 1 hakkın var ama doktorun istese ikisini de koyar..kızlar tek dileğim biri 8 diğeri 6 hücreli olan 2 adet 3. gün embriyomun sağlıklı bir şekilde hücre kaybetmeden çözünmeleri. aslında yasal olarak 1 hakkım var. o yüzden birini çözdürüp almak istiyorum ama ikisini birden çözdürüp hangisi iyi durumdaysa onu almak daha mı mantıklı acaba?
bir de 6 hücreliyi tekrar donduramazlar dimi tekrar çözdükten sonra? ancak 5. güne giderse mi yeniden dondururlar?
hiperaktif aşkısım benimm..her halini yerim senin benn
kızlar tek dileğim biri 8 diğeri 6 hücreli olan 2 adet 3. gün embriyomun sağlıklı bir şekilde hücre kaybetmeden çözünmeleri. aslında yasal olarak 1 hakkım var. o yüzden birini çözdürüp almak istiyorum ama ikisini birden çözdürüp hangisi iyi durumdaysa onu almak daha mı mantıklı acaba?
bir de 6 hücreliyi tekrar donduramazlar dimi tekrar çözdükten sonra? ancak 5. güne giderse mi yeniden dondururlar?
yasal olarak 1 hakkın var ama doktorun istese ikisini de koyar..
yasal olarak 1 hakkın var ama doktorun istese ikisini de koyar..
sev beniiii aşkısım e hali de hali den halimi hepsiciğini sev
canımcım doğru olanı buna doktorunla karar vermek o sana bıraktıysa eğer bence birini çözdür zaten çöüldüğünde durumu anlaşılır sorun varsa hemen diğerini çözdürürler...ikini birden çözdürme...tekrar dondurulmuyor sanırım ben hiç duymadım
hıııı anladım cnmözel bir durumu var canım ercelfin...
ikiz gebelik olmaması lazım...
benim tüp bebek hakkında hiç bilgim yok soruda eltim için olacak eltimin 2.e vliliği daha önceki evliliğnde tüplerini bağlatmış ve 2 tanede çocuğu var 1. evliliğinden açtırmak için baya masraf gerekiyomuş açılsa bile pek garantiside yokmuş zaten devlette karşılamıyo eltimin şimdi tek çaresi tüp bebek ve devlet hastanesini düşünüyrlar her halukarda da devlet çocuğu olduğu için karşılamıyor fiyat için ortalama ne kadar tutuyor özel olcak çünkü bi fikriniz varmı şimdiden teşekkürler umarım hepiniz hayellerinize kavuşursunuz
olsun canım tek olsun bizim olsun.inşallah bu defa tutar diğer embriyoyla da 2. bebeği yaparsınız:)aslında kalben isterim ikisini de almak ikiz hayalim hep vardır ama benim rahim anomalim var riskli biraz o yüzden tek olacak yaşım da 27 aslında istedi bi arkadaşımız onun da yaşı 29 ama yapmadı doktorumuz aynı.
Tabisi canım sende mi ilk denemende donmuşa kaldın hiç taze transferin yapılmadımı?
Hayırlısı olsun güldencim senin şimdi bu donmuş mu tüp bebiş mi?
Sağol canım sabrettik işte sonu güzel olsun selamet olsun inşallah...
Sağoll tatlımmmm sağol herkes kavuşsun bebeğine artık inşallah
selamın aleyküm
ben artık sanırım tüp bebek bölümüne transfer olabilirim katılabilirim o devreye geldik yani
23 yaşındayım 5buçuk senelik evliyim anaokulu öğretmeniyim eşim 31 yaşında... 18 yaşında evlendim hiç korunmadık evlendigim aydan beri doktorlardayım bursanın en iyi doktorlarına gittim özelde 4 aşılama denedik sayısız yumurtlama takiplerini sölemiyorum bile... sorunum pko luyum ve prolaktin(süt hormonum) yüksek ama ilaçla düşük şuan ... glukofen kullanıyorum şeker ilacı günde bi tane... adetlerim düzensiz eger düzenli ilaç kullanırsam oluyorum ama kendi haline bırakırsam 2buçuk ayda oluyorum hoş bu sefer 4buçuk ay oldu hiç ilaç kullanmadım ama 1 sene olcaktı gene 1 aydır ilaçlarıma başladım...maddi manevi tükendik o yüzden özele gitmiyorum...güvenmiyorum yaza kadar kendimi devlet doktorlarına fakülteye adadım gele gide gele gide tüp bebek faslına gelebildim sonunda... eşimde problem yok... şimdi devlette tüp bebek için gerekli evraklar istediler eşimden ürolojiden heyet roporu istediler yeni tarihli bi siperm testi istediler onları tamamladık şimdi adet olmak için ilaç içiyorum adet olunca arıcam randövü vercekelr bakalım nolcak... devlette tüp bebek yaptıran yokmu şansımı denemk istiyorum biliyorum çok zor ilerliyo devlette bu işler ama milyarlar veripte sitres olmamak elde değil ben çok üzülüyorum o sitreslede tutuncanı sanmıyorum devlette denicem o yüzden yaza kadar böle eger tutmazsaartık yaza kredi çekip özelde denicez inşallah rabbim gerek kalmadan verir meleklerimizi...
çok zor bi imtihandan geçiyoruz rabbim yar ve yardımcınız olsun
Merhaba Hanımlarr güzel bir haftaya başlayalım inşaallah
Deryacımm ameliyatın çok başarılı geçsin devamında bebişlerine yol olsun inşaallah..
Güldenim iğnelerin bebeğine giden yolun başlangıcı olsunn inşaallah
Neslicim tedavin bebeğinin müjdesiyle son bulsun inşaallah...
Nesrinimm göbüşündeki bebişlerin seni 9 ay hiç bırakmasın ayrılığınız kavuşmanız olsunn inşaallah...
evestimm aylardr çektiğin acılar son bulsun ve bebeğine giden yolun açılsın inşaallah
Dualarımız sizlerlee seviyorum herbirinizi ayrıı ayrıı
Eki Görüntüle 585823
Günaydın canım arkadaşlarımyeni bir haftaya başlamıs bulunmaktayız arkadaşlarım umarım bi coğumuz bu haftada güzel haberler alır....kendim bi haber veremesemde güzel haberler alınca cookkk seviniyorum
günaydın canım arkadaşlarımmmm
ben gene maalesef uzun süre ayrı kaldım sizden bu cadı kız daha gelmeden ayırdı beni sizden :26::26::26:
biz iyiyiz çok şükür bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım cadı kızım kaç kilo oldu çok özledim kızımı görmeyi fotoları yetmiyor artık
GÜLDEN canım iğnelere başlamışsın çok sevindimmmm
inşallahh son olur meleklerine kavuşursun canım bütün dualarım seninlee... rabbim gönlünün muradını versin
HAKSEVER canım tedavim hayırlı olsun. ben ankaradayım özelde 4 tane tüp bebek denemem oldu ama hepside negatifti
maddi olarak bittiğimizde hacettepe üniversitesine başladık sadece 358 lira istiyorlardı rapor hakkımı kullanmak istedim herkes gibi gidip tüp bebek yaptırdım çok şükür doğum için gün sayıyıyorum artık inşallah sende benim gibi olursun neresi sana evlatlarını nasip edecekse orayı karşına çıkarsın sakın devlet hastanesinde olmaz diye düşünme rabbim nerden nasıl edecek hiç belli olmuyor evet özeldeki kadar belki ilgi alaka göremeyebilirsin (ama ben hacettepede özelden daha çok ilgi gördüm ) ama önemli olan tedavinin sonucu canımmm rabbim yar ve yardıımcın olsun
günaydın canım o kadar alışmışken bu aralar sürekli ayrı gayrıyız doğurunca zaten hiç takılamayacan topiğe...
artık efeylül gitti gider alıştırıyon şimdiden zaten...
evet şekerim iğneleri dürtmeye başladım sonu çok güzel olacak bu kez inanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?