Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar tek dileğim biri 8 diğeri 6 hücreli olan 2 adet 3. gün embriyomun sağlıklı bir şekilde hücre kaybetmeden çözünmeleri. aslında yasal olarak 1 hakkım var. o yüzden birini çözdürüp almak istiyorum ama ikisini birden çözdürüp hangisi iyi durumdaysa onu almak daha mı mantıklı acaba?
bir de 6 hücreliyi tekrar donduramazlar dimi tekrar çözdükten sonra? ancak 5. güne giderse mi yeniden dondururlar?

yasal olarak 1 hakkın var ama doktorun istese ikisini de koyar..

hiperaktif aşkısım benimm..her halini yerim senin benn

sev beniiii aşkısım e hali de hali den halimi hepsiciğini sev

canımcım doğru olanı buna doktorunla karar vermek o sana bıraktıysa eğer bence birini çözdür zaten çöüldüğünde durumu anlaşılır sorun varsa hemen diğerini çözdürürler...ikini birden çözdürme...tekrar dondurulmuyor sanırım ben hiç duymadım

yasal olarak 1 hakkın var ama doktorun istese ikisini de koyar..

aslında kalben isterim ikisini de almak ikiz hayalim hep vardır ama benim rahim anomalim var riskli biraz o yüzden tek olacak yaşım da 27 aslında istedi bi arkadaşımız onun da yaşı 29 ama yapmadı doktorumuz aynı.

valla ben sordum yaşına göre dondurmuşlardır onları ayrı ayrı dedi doktorum. transferden önce soracağım tabiki önce 8 hücreliyi çözsünler iyi durumdaysa onu alırız.
ama doktorum ikisini de çözerler hangisi iyi durumdaysa onu alırız dedi sonra ötekisini tekrar dondururuz 5. günde falan.. ama 3. günde 6 hücreli olan bi embriyo nasıl gitsin 5. güne riskli değil mi?
6 hücreli ve tek de olsa embriyom kalsın isterim bir umut tutmaz belki 8 hücreli Allahın işi belki o tutar.
okudukça kafam bunalıyo. aslında bu iş 3 e 5 e bakmıyo rabbim nasip ettiyse 4 hücreli 2. gün bile tutuyo. Allah yazmış olsun.

Bikac saat arada millstone sinemaya gidip gelmissin bile..biz de kocisle tavla oynadik yendim herzamanki gibi.maalesef dun Aksam geldim bu Soguk memlekete..zaten sgk mda Yok.

milestone sen Ankaraya mi gitmeye karat verdin?valla acikcasi Ben de nereus gidecegime karar veremedim..

Cnm ben bursa acibademde yaptirdim 14 gun once. İlaclarim. 800 tl tuttu. Tabi bu kisiye gore degisir. Hastaneye 3650 tl verdik. İlk muayene 175 tl.

olsun canım tek olsun bizim olsun.inşallah bu defa tutar diğer embriyoyla da 2. bebeği yaparsınız:)

evet canm bende ilk transferde donmusa kaldım dr um taze yapmak istemedi ohss gelişti canm yani bu adetle birlikte ilk transferimi olacağım inş.

canm merhaba bende bursadayım ama devletle uğraşmaya vaktim olmayacagı için özelde yaptırıyorum maddi ve manevi bizide yıpratıyor ama en azından şimdilik o fırsatım varken orda yaptıraym dedim... umarım hayırlı haberler alırsın arkadaşım... hayırlı olsun tedavin..

yeni bir haftaya başlamıs bulunmaktayız arkadaşlarım umarım bi coğumuz bu haftada güzel haberler alır....kendim bi haber veremesemde güzel haberler alınca cookkk seviniyorum

Merhaba Hanımlarr güzel bir haftaya başlayalım inşaallah
Deryacımm ameliyatın çok başarılı geçsin devamında bebişlerine yol olsun inşaallah..
Güldenim iğnelerin bebeğine giden yolun başlangıcı olsunn inşaallah
Neslicim tedavin bebeğinin müjdesiyle son bulsun inşaallah...
Nesrinimm göbüşündeki bebişlerin seni 9 ay hiç bırakmasın ayrılığınız kavuşmanız olsunn inşaallah...
evestimm aylardr çektiğin acılar son bulsun ve bebeğine giden yolun açılsın inşaallah
Dualarımız sizlerlee seviyorum herbirinizi ayrıı ayrıı

Güünnaaayyddıınnnnn
Şap şahane güp güzel harika bir hafta bizimle olsun
Hepinizi koskocaman öpüyorum

yeni bir haftaya başlamıs bulunmaktayız arkadaşlarım umarım bi coğumuz bu haftada güzel haberler alır....kendim bi haber veremesemde güzel haberler alınca cookkk seviniyorum
Günaydın canım arkadaşlarım

günaydın canım arkadaşlarımmmm
ben gene maalesef uzun süre ayrı kaldım sizden bu cadı kız daha gelmeden ayırdı beni sizden :26::26::26:
biz iyiyiz çok şükür bugün öğleden sonra kontrolümüz var bakalım cadı kızım kaç kilo oldu çok özledim kızımı görmeyi fotoları yetmiyor artık

GÜLDEN canım iğnelere başlamışsın çok sevindimmmm
inşallahh son olur meleklerine kavuşursun canım bütün dualarım seninlee... rabbim gönlünün muradını versin

HAKSEVER canım tedavim hayırlı olsun. ben ankaradayım özelde 4 tane tüp bebek denemem oldu ama hepside negatifti
maddi olarak bittiğimizde hacettepe üniversitesine başladık sadece 358 lira istiyorlardı rapor hakkımı kullanmak istedim herkes gibi gidip tüp bebek yaptırdım çok şükür doğum için gün sayıyıyorum artık inşallah sende benim gibi olursun neresi sana evlatlarını nasip edecekse orayı karşına çıkarsın sakın devlet hastanesinde olmaz diye düşünme rabbim nerden nasıl edecek hiç belli olmuyor evet özeldeki kadar belki ilgi alaka göremeyebilirsin (ama ben hacettepede özelden daha çok ilgi gördüm ) ama önemli olan tedavinin sonucu canımmm rabbim yar ve yardıımcın olsun

günaydın canım o kadar alışmışken bu aralar sürekli ayrı gayrıyız doğurunca zaten hiç takılamayacan topiğe...
artık efeylül gitti gider alıştırıyon şimdiden zaten...
evet şekerim iğneleri dürtmeye başladım sonu çok güzel olacak bu kez inanıyorum

canım sorma yaaa nasıl özlüyorum nasıl arıyorum sizinle sohbet etmeyi ama maalesef gelemiyorum annemle babam bende ya bilgisayarın başına oturur oturrmaz bişeyler demeye başlıyorlar ama inşallah cepten girmeye devam edecem inşallah sizi bırakmayı ayrı kalmayı hiç istemiyorum

canım inanılmaz uyuyorum bütün gün uyuma kapasitem var annem 12-13 g,b, zorla kaldırıyor beni kalk yemek ye torunum açıkmıştır artık diye
inşallah sonu çok güzel canım arkadaşım çok inanıyorum ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…