günaydın tekrar ne güzel br gün değil mii ben bu sabah erkenciyim üstüne sabah sporumu yaptım trt1 deki iyi fikir ekibiylee beraberEki Görüntüle 585841 Eki Görüntüle 585842 Eki Görüntüle 585841
Güünnaaayyddıınnnnn
Şap şahane güp güzel harika bir hafta bizimle olsun
Hepinizi koskocaman öpüyorum
Eki Görüntüle 585839 Eki Görüntüle 585839
yeni bir haftaya başlamıs bulunmaktayız arkadaşlarım umarım bi coğumuz bu haftada güzel haberler alır....kendim bi haber veremesemde güzel haberler alınca cookkk seviniyorum
öyle canım herşeyin bir zamanı var. Hulusinin bir bildiği vardır elbet, mesela bugün transfer olan arkadaşıma vermedi, sordum ilk denemelerde vermiyomuş.
evet bebeğim çok güzel birgün..iğnelerle aram hep iyidir lucrin en masumları zaten o nedenle vuruyorum işte...günaydın tekrar ne güzel br gün değil mii ben bu sabah erkenciyim üstüne sabah sporumu yaptım trt1 deki iyi fikir ekibiylee beraber
nasılsın güldenimm iğnelerle aran nasıll:94::94:
benden de en güzel haberr sabah erkenciyim enerjiğim vee spor yaptım kendimce sabah sabah iyi geldii
7.12.2012 tarihinde KDR nıcklı arkadasa yazmısın onu okudum ve ıcıme su serpıldı ..."canım iğnenin tam adı "filgrastim neupogen". bu aslında kemoterapi ilacı, ama doktorumuz bize kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını, hücre yenileyici olduğunu, rahimi güçlendirmek için de işe yaradığını söylemişti ve bizde denedik"yazmısın
gunlerdır bu igneyi duyan bilen vurulan varmı dıye arastırıyorum senı buldum .... lutfen eger nete girersen yazı yaz kısaca sorunu anlatayım lutfen cumaya kadar konusmam lazım fıkır almam lazım bunla ılgılı( netım sureklı acık hangı saatlerde gırdıgını bılmedıgım ıcın bılgısayar basında beklıyor olacam ..ınsallah gırersın
günaydın canım o kadar alışmışken bu aralar sürekli ayrı gayrıyız doğurunca zaten hiç takılamayacan topiğe...
artık efeylül gitti gider alıştırıyon şimdiden zaten...
evet şekerim iğneleri dürtmeye başladım sonu çok güzel olacak bu kez inanıyorum
7.12.2012 tarihinde KDR nıcklı arkadasa yazmısın onu okudum ve ıcıme su serpıldı ..."canım iğnenin tam adı "filgrastim neupogen". bu aslında kemoterapi ilacı, ama doktorumuz bize kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını, hücre yenileyici olduğunu, rahimi güçlendirmek için de işe yaradığını söylemişti ve bizde denedik"yazmısın
gunlerdır bu igneyi duyan bilen vurulan varmı dıye arastırıyorum senı buldum .... lutfen eger nete girersen yazı yaz kısaca sorunu anlatayım lutfen cumaya kadar konusmam lazım fıkır almam lazım bunla ılgılı( netım sureklı acık hangı saatlerde gırdıgını bılmedıgım ıcın bılgısayar basında beklıyor olacam ..ınsallah gırersın
egunal canım tedavin hayırlı olsun.ne zaman test günün.inşallh bu sefer mutlu haberlerini alcaz.Allahım yüzünü güldürsün bizi güldürdüğü gibi.
evet bebeğim çok güzel birgün..iğnelerle aram hep iyidir lucrin en masumları zaten o nedenle vuruyorum işte...
KDR e ulaşırım şimdi işi yoksa gelir topiğe birazdan beklersen eğer görüşürsünüz
allah razı olsun ınsallah durulıfeeee da gelırrr:)
güldeennn acil acil deyincee anam noliyyy dedim ..
iyi habermi, kötüü habermi var diidm ben paniğim yani
ayrıcana sesinide özlemişimmm beenn canım benimm..
elimde soğan vardı geldim görev başınaa
canım geldim benn..
evet ben vuruldum iiki kere..
ne sormak istiyodun????
saol bebeğim harikasın tişikkür ediyorum...
soğan kokusu tel açınca geldiydi zaten
durulife çalışıyor canım işyerinden girerse mesajını iletirim olmadı akşama gelir zaten her türlü cevap alırsın mutlaka biraz gecikmelide olsa..
nasıl cabuk ulastım sana sasırdım vallahı ama allah razı olsun sana ulasan arkadastanda..cnaım kısaca anlatayım durumumu daha net anlayabılmen ıcın ...
PROF. bana koydugu teshıs TEKRARLAYAN SEBEBSIZ dusukler.. cunku 4 tane dusuk yasadım .
1.de kendılıgınden gebe kaldım
2.3.de klomenle
4.de asılama denedık ve hepsı 6.haftalarda kendılgınden sonlandı kesesı buzustu..kurtaj oldum ..4. sunde ıse profa gıttım ve o bana daha cok kapsamlı arastırma yaptı tumm testler yapıldı hormon genetık ...vs .. hsg hersey temız ve en son sebebsız dusuklerde ımmunolojık nedenlerden bahsetti ve ...
ve suan asılamaya basladık yıne bugun 7. gunum yumurta gelıstırıcı ıgne oluyorum ...ve prof. asılama yapılcagı gun NEUPOGEN IGNESINE BASLAYACAGIZ DEDI GEREKIRSE 3 HAFTA HER GUN VURULCAKSIN DEDI... kemoterapıde kullandılgıını guclendırıcı oldugunu soyledı ve ekledık sansın %50 %50 tup yapsanda asılama olsanda sansın bu dedıı.. karar senın dedıı bunlar bılımsel olarak ıspatlanmıs yontemler degıl ama ıse yaradıgı kısılerde var yokta dedı..
ıste bu konuda 4 gundur arastırıyorum duyan bılen var mı bu ıgneyı dıye gece gunduzz netteyım ama hıc kımseyı bulamadım ..takı bugune kadar... ben kararsızım forumda gezerken bı DURULIFE VE SENI BULDUM NEUPOGEN vurulan ...
bırde profun . dedıgı dıger yontem LENFOSIT ASISI KOCADAN ALINAN kanla ese enjekte edılıyor gebe kalmadan 3 ay once felan bılıyorsundur zaten bunlar... LENFOSIT asısı olan cok kısı var hepsıde ılerlemıss gebeler ...
neupogen asısı olan ıse sadece sızı buldum ve kararsızım ...
sızler kac gebelık yasadınız yada gebe kaldınız mı ? ve nerede tedavı ooluyorsunuz
inanki suan nekadar sevindirdin beni ilgin ve alakan icin anlatamam coook tesekkur ederim egunal:)) ilac
gibi geldi sizi bulmak suan
bişi değil canım senin emeklerinin yanında benimki ne ki..
tabiki yardımcı olucezz hepimiz tüpçüyüz hepimiz kardeşiz
yaaa başka lahanada geldimiii haşlanmışşş
slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?