Tüp Bebek Günlüğümüz !

günaydın tekrar ne güzel br gün değil mii ben bu sabah erkenciyim üstüne sabah sporumu yaptım trt1 deki iyi fikir ekibiylee beraber
nasılsın güldenimm iğnelerle aran nasıll:94::94:
yeni bir haftaya başlamıs bulunmaktayız arkadaşlarım umarım bi coğumuz bu haftada güzel haberler alır....kendim bi haber veremesemde güzel haberler alınca cookkk seviniyorum

benden de en güzel haberr sabah erkenciyim enerjiğim vee spor yaptım kendimce sabah sabah iyi geldii

öyle canım herşeyin bir zamanı var. Hulusinin bir bildiği vardır elbet, mesela bugün transfer olan arkadaşıma vermedi, sordum ilk denemelerde vermiyomuş.

yardımınaa ıhtıyacım var arkadasımmm?? forumdamısın .. googlada sorunumla ılgılı aynı seylerı yasayan bırı varmı dıye bakarken senı buldum soru sorcaktım sana bu neupogen ignesiyle alakalı ....

7.12.2012 tarihinde KDR nıcklı arkadasa yazmısın onu okudum ve ıcıme su serpıldı ..."canım iğnenin tam adı "filgrastim neupogen". bu aslında kemoterapi ilacı, ama doktorumuz bize kök hücre tedavisinde falan kullanıldığını, hücre yenileyici olduğunu, rahimi güçlendirmek için de işe yaradığını söylemişti ve bizde denedik"yazmısın

gunlerdır bu igneyi duyan bilen vurulan varmı dıye arastırıyorum senı buldum .... lutfen eger nete girersen yazı yaz kısaca sorunu anlatayım lutfen cumaya kadar konusmam lazım fıkır almam lazım bunla ılgılı ( netım sureklı acık hangı saatlerde gırdıgını bılmedıgım ıcın bılgısayar basında beklıyor olacam ..ınsallah gırersın

evet bebeğim çok güzel birgün..iğnelerle aram hep iyidir lucrin en masumları zaten o nedenle vuruyorum işte...

KDR e ulaşırım şimdi işi yoksa gelir topiğe birazdan beklersen eğer görüşürsünüz

egunal canım tedavin hayırlı olsun.ne zaman test günün.inşallh bu sefer mutlu haberlerini alcaz.Allahım yüzünü güldürsün bizi güldürdüğü gibi.

canım geldim benn..
evet ben vuruldum iiki kere..
ne sormak istiyodun????

egunal canım tedavin hayırlı olsun.ne zaman test günün.inşallh bu sefer mutlu haberlerini alcaz.Allahım yüzünü güldürsün bizi güldürdüğü gibi.

test günüme var daha canım çok saol
uzun protokolle başladığımdan adetin 21.günü lucrin denen iğneye balıyorsun adet olunca diğer iğne eklenecek daha var yani...

güldeennn acil acil deyincee anam noliyyy dedim ..
iyi habermi, kötüü habermi var diidm ben paniğim yani
ayrıcana sesinide özlemişimmm beenn canım benimm..
elimde soğan vardı geldim görev başınaa

güldeennn acil acil deyincee anam noliyyy dedim ..
iyi habermi, kötüü habermi var diidm ben paniğim yani
ayrıcana sesinide özlemişimmm beenn canım benimm..
elimde soğan vardı geldim görev başınaa

saol bebeğim harikasın tişikkür ediyorum...
soğan kokusu tel açınca geldiydi zaten

canım geldim benn..
evet ben vuruldum iiki kere..
ne sormak istiyodun????

nasıl cabuk ulastım sana sasırdım vallahı ama allah razı olsun sana ulasan arkadastanda..cnaım kısaca anlatayım durumumu daha net anlayabılmen ıcın ...

PROF. bana koydugu teshıs TEKRARLAYAN SEBEBSIZ dusukler.. cunku 4 tane dusuk yasadım .
1.de kendılıgınden gebe kaldım
2.3.de klomenle
4.de asılama denedık ve hepsı 6.haftalarda kendılgınden sonlandı kesesı buzustu..kurtaj oldum ..4. sunde ıse profa gıttım ve o bana daha cok kapsamlı arastırma yaptı tumm testler yapıldı hormon genetık ...vs .. hsg hersey temız ve en son sebebsız dusuklerde ımmunolojık nedenlerden bahsetti ve ...

ve suan asılamaya basladık yıne bugun 7. gunum yumurta gelıstırıcı ıgne oluyorum ...ve prof. asılama yapılcagı gun NEUPOGEN IGNESINE BASLAYACAGIZ DEDI GEREKIRSE 3 HAFTA HER GUN VURULCAKSIN DEDI... kemoterapıde kullandılgıını guclendırıcı oldugunu soyledı ve ekledık sansın %50 %50 tup yapsanda asılama olsanda sansın bu dedıı.. karar senın dedıı bunlar bılımsel olarak ıspatlanmıs yontemler degıl ama ıse yaradıgı kısılerde var yokta dedı..

ıste bu konuda 4 gundur arastırıyorum duyan bılen var mı bu ıgneyı dıye gece gunduzz netteyım ama hıc kımseyı bulamadım ..takı bugune kadar... ben kararsızım forumda gezerken bı DURULIFE VE SENI BULDUM NEUPOGEN vurulan ...
bırde profun . dedıgı dıger yontem LENFOSIT ASISI KOCADAN ALINAN kanla ese enjekte edılıyor gebe kalmadan 3 ay once felan bılıyorsundur zaten bunlar... LENFOSIT asısı olan cok kısı var hepsıde ılerlemıss gebeler ...

neupogen asısı olan ıse sadece sızı buldum ve kararsızım ...
sızler kac gebelık yasadınız yada gebe kaldınız mı ? ve nerede tedavı ooluyorsunuz

saol bebeğim harikasın tişikkür ediyorum...
soğan kokusu tel açınca geldiydi zaten

bişi değil canım senin emeklerinin yanında benimki ne ki..
tabiki yardımcı olucezz hepimiz tüpçüyüz hepimiz kardeşiz
yaaa başka lahanada geldimiii haşlanmışşş

durulife çalışıyor canım işyerinden girerse mesajını iletirim olmadı akşama gelir zaten her türlü cevap alırsın mutlaka biraz gecikmelide olsa..

inanki suan nekadar sevindirdin beni ilgin ve alakan icin anlatamam coook tesekkur ederim egunal:)) ilac gibi geldi sizi bulmak suan

doa cım peki bu testler arasında KAN PIHTILAŞMASI testide varmıydı...
birde LENFOSİT aşısını olan MOONSHEROSE ve MAVİELLE arkadaşlarımız var..
Mavielle çok nadir takılıyor bize..
ama Mopnsherose gelir birazdan...
aynı zamanda hamile oluyor kendileri
gebelik kayıpları vardı bu iğneyi kullanıyor diye biliyorum yanlış hatırlamıyorsam...
tüp demesinde hamile kaldı ve hala iğne oluyor..

inanki suan nekadar sevindirdin beni ilgin ve alakan icin anlatamam coook tesekkur ederim egunal:)) ilac
gibi geldi sizi bulmak suan

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana
Elimizden geleni yaparız canım..

bişi değil canım senin emeklerinin yanında benimki ne ki..
tabiki yardımcı olucezz hepimiz tüpçüyüz hepimiz kardeşiz
yaaa başka lahanada geldimiii haşlanmışşş

hıımmmm bende diyorum bi koku daha geldi ama tam anlayamadan tel acil olduğu için kapadık geldi geldi

slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim

seni Allah gebe etsin inşallah...
kızım sen sakarsın ben anladım kaza falan değil bunlar sakarlıktan..
aklın nerde senin bakiimmm

Sana bir detay bilgi vereyim Durulife ve Kdr in doktoru aynı...
Biri ikizlere gebe biri negatif aldı...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…