Sana bir detay bilgi vereyim Durulife ve Kdr in doktoru aynı...
Biri ikizlere gebe biri negatif aldı...
ayy cok guzel..deneyimlerini dinlerim arkadasların denk gelirsem..
evet kan pıhtılasmasıda yapıldı temiz :) ama yienede coraspin iciyorum suan hafif...
ben cok merak ediyorum benımkı gıbı bı durumda lenfosit mi yoksa neupogen mi iyi gelir?? aslında bunu bılemeyızz ama en azından neupogen vurulan bırılerını bulmak bıle yettıı bana cunku kemoterapı dıyınce ve netteede hıcc kımsenın basına gelmeyınce nekadar prof .ta olsa deneyebılır dıyen ınsan urkuyo
bende suan kdr nin yazacaklarını beklıyorum :)
ayy cok guzel..deneyimlerini dinlerim arkadasların denk gelirsem..
evet kan pıhtılasmasıda yapıldı temiz :) ama yienede coraspin iciyorum suan hafif...
ben cok merak ediyorum benımkı gıbı bı durumda lenfosit mi yoksa neupogen mi iyi gelir?? aslında bunu bılemeyızz ama en azından neupogen vurulan bırılerını bulmak bıle yettıı bana cunku kemoterapı dıyınce ve netteede hıcc kımsenın basına gelmeyınce nekadar prof .ta olsa deneyebılır dıyen ınsan urkuyo
bende suan kdr nin yazacaklarını beklıyorum :)
kiz niye ole diosun dun ev doldu tasti.lavabonun ustu bulasik doluydu.tek elimle is yapmaya calisirsam boyle olur ocagin her tarafi yagliydi mecbur yapmak zorunda kaldim.elimin kesilmesi de sakarlik degildi dolabin kulpunun kirilip elimi kesecegi kimin aklina gelirdi...hıımmmm bende diyorum bi koku daha geldi ama tam anlayamadan tel acil olduğu için kapadık geldi geldi
seni Allah gebe etsin inşallah...
kızım sen sakarsın ben anladım kaza falan değil bunlar sakarlıktan..
aklın nerde senin bakiimmm
Kızlar selam.
Benim kırmızılar hiç gecikmedi ve bugün teşrif ettiler. Biliyordum ama yinede üzüldüm
Neyse artık resmi olarak donmuş tedavime başlıyorum.
Nolur benim için dua edin. Büyük ihtimalle bu son denememiz.
ilk duyunca kemoterapi iğnesi diye insan acaba diyor ama şöyle düşün...
yazması bile tuhaf ama kanser olanlarda kullanılan doz la bize yapılan doz aynı değil çok çok az bize uygulanan o nedenle zararı olmaz merak etme..mesela bende tüp bebeğe başladım 3.denemem olacak durulife kdr ve ben aynı doktordayız bi çok arkadaşımızda var aynı doktorda olan nerdeyse hepsi gebe şu anda eğer bu kez bana da uygulayacaksa bu iğneyi hiç düşünmeden kabul ederim...
kızlar utanarak söylüyorum ama bişey sormam lazım
bu ohss den sonra gaz problemi oluyomu yaaa:18:
çünkü bir ay oldu opu yapılalı ve benm o günden beri gaz problemim var yani ben ona bağlıyorum çünkü gaz yapacak bişey yemiyorum ayaklarımda hep sıcak tutarım üşütmem .. bide opudan sonraki günlerde gelişince bi soraym dedim... biraz ayıp oldu ama kusura bakmayın:26:
kiz niye ole diosun dun ev doldu tasti.lavabonun ustu bulasik doluydu.tek elimle is yapmaya calisirsam boyle olur ocagin her tarafi yagliydi mecbur yapmak zorunda kaldim.elimin kesilmesi de sakarlik degildi dolabin kulpunun kirilip elimi kesecegi kimin aklina gelirdi...
hiiii çok ayıp kokuttun kız ortalığı
ne utanıyorsun kuzum ne var bunda..
ohss den sonra olabilir daha vücut yeni kendine geliyordur...
şişlik yapıyor ve bağırsak düzenini etkiliyor maalesef bende de oldu bir süre geçiyor..
.
varya arakdasım nerdeyse master yapıcam bu terimler acıklamalar.. hıc bılmeyen bırıne anlatırken nefes almadan takır takırr... karsımdakı bana sasgın gozlerle bakıyooo ... ama suan coook rahatım aynı dılı konusuyorum bır terım kullanırken ne demek oldugunu bılen acıklama yapmaktan yorulmadıgım bırılerı var ohhhhhhhhhhh yaaa gunlerdırr beynım karıncalanıyordu ...sıkıntıdan hatta bu sabah ucuk bıle cıktı dudagımda ..hehehhe
hangı sehırdesınız ve doktorunuz kım arkadasım ? ılk guzel yorumu aldım bu nasıl bır ıgneymıs allahım ınsallah hayırlısıyla fayda saglar ...neupogenle ılgılı detayları KDR den beklıyorum fıyat doz nerden bulunabılır yan etkı felan fılan ... yazısı sılınmıs beklemedegım ..ayrıca eklıyım cok guzel 3 arkadasın aynı doktora gıyıp dertlesmesı farklı bı deneyım .. yada orda tanıstınız anlatırmısın :)
kızzz var yaaa cok kötüsün heee (kötülerin iyisi)
bende öyle düşünmüştümde canm yaşayıpta bilenlere sormak ii oluyo valla iyiki bu topiği açmıssın sayednde dertlesebiliyoruz...
doa arkadaşımıza yazdıklarınızı aranıza girmeden pür dikkat bende okuyorum
varya arakdasım nerdeyse master yapıcam bu terimler acıklamalar.. hıc bılmeyen bırıne anlatırken nefes almadan takır takırr... karsımdakı bana sasgın gozlerle bakıyooo ... ama suan coook rahatım aynı dılı konusuyorum bır terım kullanırken ne demek oldugunu bılen acıklama yapmaktan yorulmadıgım bırılerı var ohhhhhhhhhhh yaaa gunlerdırr beynım karıncalanıyordu ...sıkıntıdan hatta bu sabah ucuk bıle cıktı dudagımda ..hehehhe
hangı sehırdesınız ve doktorunuz kım arkadasım ? ılk guzel yorumu aldım bu nasıl bır ıgneymıs allahım ınsallah hayırlısıyla fayda saglar ...neupogenle ılgılı detayları KDR den beklıyorum fıyat doz nerden bulunabılır yan etkı felan fılan ... yazısı sılınmıs beklemedegım ..ayrıca eklıyım cok guzel 3 arkadasın aynı doktora gıyıp dertlesmesı farklı bı deneyım .. yada orda tanıstınız anlatırmısın :)
ne kadan da uzun olmuşnasıl cabuk ulastım sana sasırdım vallahı ama allah razı olsun sana ulasan arkadastanda..cnaım kısaca anlatayım durumumu daha net anlayabılmen ıcın ...
PROF. bana koydugu teshıs TEKRARLAYAN SEBEBSIZ dusukler.. cunku 4 tane dusuk yasadım .
1.de kendılıgınden gebe kaldım
2.3.de klomenle
4.de asılama denedık ve hepsı 6.haftalarda kendılgınden sonlandı kesesı buzustu..kurtaj oldum ..4. sunde ıse profa gıttım ve o bana daha cok kapsamlı arastırma yaptı tumm testler yapıldı hormon genetık ...vs .. hsg hersey temız ve en son sebebsız dusuklerde ımmunolojık nedenlerden bahsetti ve ...
ve suan asılamaya basladık yıne bugun 7. gunum yumurta gelıstırıcı ıgne oluyorum ...ve prof. asılama yapılcagı gun NEUPOGEN IGNESINE BASLAYACAGIZ DEDI GEREKIRSE 3 HAFTA HER GUN VURULCAKSIN DEDI... kemoterapıde kullandılgıını guclendırıcı oldugunu soyledı ve ekledık sansın %50 %50 tup yapsanda asılama olsanda sansın bu dedıı.. karar senın dedıı bunlar bılımsel olarak ıspatlanmıs yontemler degıl ama ıse yaradıgı kısılerde var yokta dedı..
ıste bu konuda 4 gundur arastırıyorum duyan bılen var mı bu ıgneyı dıye gece gunduzz netteyım ama hıc kımseyı bulamadım ..takı bugune kadar... ben kararsızım forumda gezerken bı DURULIFE VE SENI BULDUM NEUPOGEN vurulan ...
bırde profun . dedıgı dıger yontem LENFOSIT ASISI KOCADAN ALINAN kanla ese enjekte edılıyor gebe kalmadan 3 ay once felan bılıyorsundur zaten bunlar... LENFOSIT asısı olan cok kısı var hepsıde ılerlemıss gebeler ...
neupogen asısı olan ıse sadece sızı buldum ve kararsızım ...
sızler kac gebelık yasadınız yada gebe kaldınız mı ? ve nerede tedavı ooluyorsunuz
..........
bismillah diyorum silinir falanda:18:
son sorunda başlayımm..
1.)evlendim 2 ay sonra kendiliğnden gebe kaldım 2aylık düşük oldu...
2.)3ay sonda falan geciken adet çok sancıyla parça geldi doktora gittim ultrasonda bişi yok kanda gebelik vardı tabi erken düşük gibi bişey dedi doktr kalitesi döllenme...
bundan sonra 7ay daha kalamayınca 2kere hapal yumui büyüt çatlat bişi yok...
3.)derken aşılamalara start verdik ilk aşılama 84 oldu ama kimyasal oldu...
ben bundan sonra bende bişi var deyip ısrarla pıhıt testleri istedim genetikte pıhtıda temizdi..
4.)2.aşılamam ve 3.aşılamam negatif oldu..
5.)veeee 2yıl önce mart 2011 ilk tüp onada cahillik işte ama doktorda ünlüydü güvendik başladık ama hiç ne düşüklerim önemsendi
nede sonradan başlayan adet sancılarım...tabi sebepte yok beni çok umutlandırdılar..direk daldılar tedaviye olmadı negatif ve ben sadece jel kullandım transfer sonraısı..
ben bende bişi var diyodum hep histreskopi istiyodum ama tüp denemeden sebepsiz değildim ben....
sadece pıhtı testim tekrarlandı meğer eksikmiş ve bende varmış kan pıhtılaşması...
ben coraspin dahi kullanmadım nede tutunmalara yardımcı bişey....
ordan ilişkimizi kestik donmuşlarımı bile alamadım yeni doktorumda kelitesiz dedi vazgeçtimmm maaleseff
6.)veeee yeni daktırımla tanıştım 5 ay önce ...:)))burdan akasya sonrada egunal sayesinde..
rahimden şüphelendi hem yatapından hemde kalınlığından...
kendisi bile şaşırdı histreskpide görünce bol polip,iltihap...
kürtaj gibi oldum ve NEOPENDEN bahsetti sana vercem tedavide dedi..
EMBRİYOO BEN GELİYORUM DEYİNCE RAHİM YABANCI MADDE DEYİP ATMIYCAK DEDİ..
ben duyunca bundan daha iyiis olamaz dedim ...
ikinci histreskopimde çiizk attı rahime sonra bidaha..
tedaviye başladım yumiler büyürken 8.gün ve 10.gün FRİGRASTİM vuruldum rahimden...
ama durulife arkdaşım trasnfer sonrası vurulmuş hergün..o daha öncekinde ben gibi yumi büüyrken vurulmuş amaaa..
evet hemen iğnenin adına bakıp evde araştırıdm aynen BEYAZ kan HÜCrelerini uyarıyomuş zaten tedavi boyunca rahimi beğennmiyodu doktorum tabi korktum bende ama bebeğime kavuşayım boşa kürek sallamayımda razıyım dedim...
olmadı nasip değilmiş ama doktorumdan hiç şüphem yok zerre kadar o elinden geleni yaptı..
beni dikkate aldı düşüklerimi,sonradna başlayan adet sancılarımı herşeyii...mevlam ol demedi hayırlsıı buymuş...
sende korkma doktoruna güvennnn
günaydın kızlar? nasılsınız?
kızlar aynı yerde test yaptırdım bugün ilki 72 çıkmıştı bu da 222 çıktıdemek ki iğnenin etkisi değilmiş ...bebişlerim mi artık bebişim mi bilmiyorum ama ben bebişlerim diye seviyorum...çarşamba tekrar istedi testi yenileyelim dedi. allahım sonuna kadar hayırlısını verir allahım sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder(amin) çok zor çok heyacanlı bi bekleyiş allahım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah rabbim hepimize güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin(amin)
slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim
ne kadan da uzun olmuşsayfada fazla yer kapladığından belli bi ücret almamız gerekiyor limiti aşmışın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?