hiiii bana kötü dediiiiii hıııhhh işte
evet canım bende iyiki topiği açtık diye düşünüyorum kızlar vesile oldular eski topiğimiz vardı miladını doldurmuş ordan bu topiğe geçtik..çok şey yaşayıp öğrendik beraber dolu dolu bir yıla doğru ilerliyoruz şubatta kuruluş yıldönümümüzü kutlayacaz
yazdıklarımızı okuman iyi olur bencede inşallah senin adına gerek kalmaz bu yöntemler ama bilmen iyi olur belki zamanı gelir birine önerirsin
günaydın kuzum...
doa arkadaşımız yeni katıldı aramıza LENFOSİT aşısı oluyordun dimi sen...
merak ediyor detayları bilgi verirsen çok sevinirim..
oooo süüpperrr şahane harika mikemmel bir değer...
ve güzel dileklerine kocaman bir AMİİİNNNNNN diyorum darısı bizlere olsun inşallah..
tekrar tebrik ediyorum canım..
ama alıntıda varrrrr
tamam ne kadar borcummmmmmmm
bide maziye daldımm vayyy beee neler yaşamışımmm inş..
son dur bundan sonrası kısa olur gebeyim doğurdumla bitennn :))))
ben aranıza yeni katıldım ama kutlamınızda bende sizinle olcammmm yaşasııııınnnn
canm eve t inş. gerek kalmaz ama dediğin gibi bilmekte fayda var..
yaşamayan bilmez , bizi bizden başka anlayan da olmaz hepimiz biliyoruz bunu . inşallah hep güzel haberler alalım burdan...allah tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun(amin)
yaşamayan bilmez , bizi bizden başka anlayan da olmaz hepimiz biliyoruz bunu . inşallah hep güzel haberler alalım burdan...allah tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun(amin)
tamam alıntı indirimi yapıyorum sana ve para cezanı değiştirip gün boyu işini gücünü bırakıp topikte takılma olarak değiştiyorum
geçmiş geçmiştir bilgi olarak tecrübe olarak kalsın önümüzdeki maçlara bakalım dimiii
aaa tabii her daim bizimle olacaksın..bu arada o dönemden bizimle devam eden zaten çok az hatun var geneli yeni kızların..
aramızda yeni olmanın b,r önemi yok ayruca bana yeni gibi gelmiyorsun
aynen öyle kuzum bizi bizden başkası istesede anlayamaz...
canım bu NEUPOGEN ignenin fiyatı nedir ? esimde merak ediyor arastırıyor .. haber aldın mı yazıstınmı dıye sorup duruyor :))
ilk duyunca kemoterapi iğnesi diye insan acaba diyor ama şöyle düşün...
yazması bile tuhaf ama kanser olanlarda kullanılan doz la bize yapılan doz aynı değil çok çok az bize uygulanan o nedenle zararı olmaz merak etme..mesela bende tüp bebeğe başladım 3.denemem olacak durulife kdr ve ben aynı doktordayız bi çok arkadaşımızda var aynı doktorda olan nerdeyse hepsi gebe şu anda eğer bu kez bana da uygulayacaksa bu iğneyi hiç düşünmeden kabul ederim...
arkadasım sendemı LENFOSIT ASISI oluyorsun ? gebe kalmadan once baslamak sart mı ... ben suan arastırma ıcerısındeyım .. LENFOSIT ASISI YADA NEUPOGEN ASISI ..arasında kaldım ...doktorum neupogen denemek ıstıyor... burda ıkı kısıyı buldum olan.. ama lenfosıtten cok kısı var sanırı olan.. asılama tedavısındeyım onerırmısın ? 7. gunum
canım gülden yaz dedi yaıyorum kırmam onu
canım diğer dediğin aşıyı hiç bilmiyorum ama ben lenfosit aşı oldum tatlı tüpten önce 3 kez pozitiften sonra 2 kez
bende 2006 da evlendim 3 seneden fazla korunduk bıraktım kimyasal gebelik oldu
aradan 1sene falan geçti hiç hamile kalamadım ve yine hamileydim dış gebelik oldu ilaçla sonlandırıldı
40 gün kanamam oldu adet derken yine hamile kalmışımtabi biz şok olduk onunda 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum ardından 2 aşılama negatif 1.5 sene yine hamile kalamadım....
sonra seval hanımı duyduk tedaviye başladık çok şükür hamileyim 3 kez heray eşimden kan alıp bana aşı olarak yapıldı...
tabi hala sevinemiyorum ya bişii olursa diye ama herşey allah tan...
bencede aynı dili konuşmak özellikle bu konuda çok önemli zaten zor bir süreç bi de insanlara laf anlatmak zor geliyor...
biz Prof Dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu unun hastalarından sadece 3 tanesiyiz sana en az 5 kişi daha sayarım çok rahat...bir ben ve kdr henüz hamile değiliz diğerleri ya doğurdu ya da ikizlere hamileler...Ankaradayız bu arada Başkent üniversitesi hastanesinde tedavi oluyoruz...aslında hiç birimiz hastane aracılığı ile tanışmadık burda kk da toplandık ve birbirimizi doktor konusunda yönlendirdik ben akasya arkadaşımızın hamile kalıp hulusi hocayı önermesiyle başladım sonra zamanla gittikçe çoğaldık ve Bir yıldır bir arada olunca hulusi hastaları olarak çoğaldık birden...herkes birbirine tavsiye etti...
canm cok teşekkür ederim.. bana gerçekten cok ii geliyorsunuz.. keske evimde de net olsada sizi sık sık görebilsem konusabilsem.. bu haftadan sonra15 gün gece 12 sabah 8 çalışacagm o zamanda net olmuyo napacagm sizsiz bilmiyorumt
aaa tabii her daim bizimle olacaksın..bu arada o dönemden bizimle devam eden zaten çok az hatun var geneli yeni kızların..
aramızda yeni olmanın b,r önemi yok ayruca bana yeni gibi gelmiyorsun
..
bana da yeni gibi gelmiyor ardkaşşş
canımm keşkeee takılsam ama annemler niyeyse burda çok oturmamı sevmiyolar..
vakit kaybı olarak görüyorlarr oysaa öyle değil
ama onlar giidnce borcumu iade edicem olarmıııı
birazdan pazara gidecez burda 3 gündürü yağmur yağıyor az az ama süreklii
canım herkese öyle uyguluyo diye biliyorum yani sorun olmayın vücut bebeği yabancı madde gibi algılayabiliyomuş onun öncesinde vucut alıştırılıyomuş yani tatlım....sanada coook tesekkurr ederim saolsun egunal herkesee ulasıyor benımn ıcın .. allah dualarınızı kabul etsın ınsallah ve hayırlı dogumlar dılıyorum sana ınsallah saglıkla kucagına alırsın ... malıyetı baya yuksek sanırım 300$ mıs ..gebe kalmadan once vuruluyor ...peki ben suan asılama 7. gundeyım .. illa gebe kalmadan 3 ay oncesınden mı baslanması gerekıyor? yoksa yarın vurulsam 1. ay sonra gebe kaldıktan sonra 2-3 kez vurulsam olurmu ?
ılla 3+2 kuralına uyulmak zorundamı olumlu cevap almak ıcın.. sanırım burdan bi arkadas adını hatırlayamadım okadar cok yazıstımkı bugun .. 2. asıdan sonran gebe kalmıs sorun degıl demıs doktoru .. ondan soruyorum .. seval hanımı arasak telefondan danısmanlık verırmı acaba?
canım herkese öyle uyguluyo diye biliyorum yani sorun olmayın vücut bebeği yabancı madde gibi algılayabiliyomuş onun öncesinde vucut alıştırılıyomuş yani tatlım....
hatta ben o 3 aylık süreçte doğum kontrol hapı kullanmıştım tedavi uzamasın kist oluşmasın diye...
fiyatı 400 dolar diye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabilirim tatlım....
sen nerede tedavi görüyosun canım?
hepinize tesekkurler .. artık bende burdayım
kalkıp ıs guc yapmam lazım saat kac oldu nasıl bukadar saat gectı anlamadım valla..
kafam netlestı ..bgunku ogrendıklerımı esıme ozet gecıcem aksam .. karar verdım gıbı .. NEUPOGENE baslıcam prof.u dınlıcem
artık olumlu yada olumsuz rabbım hayırlısını yazzsın..
aksam DURULIFE ı gorurum ınsallah ..onada sorcamtım igneyi bu sefer nasıl kullandı , kac gun deva etti .. tanesi nekdar?
optum hepnizii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?