Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben aranıza yeni katıldım ama kutlamınızda bende sizinle olcammmm yaşasııııınnnn
canm eve t inş. gerek kalmaz ama dediğin gibi bilmekte fayda var..

yaşamayan bilmez , bizi bizden başka anlayan da olmaz hepimiz biliyoruz bunu . inşallah hep güzel haberler alalım burdan...allah tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun(amin)

ayrıca benim doktorum içeriğini söylemedi seni buda korkutmuş ama..
söylemesede ben gibi gelri netden bakar bulurdun
çok bilmek de işe yaramıyor ama iyidir yine..
ürabbim daha fazla öğretmesin bize başka şeyler ilaçlar...
düşüklerimdem bahsettimki bakalım kimlere uygulıuyolar bu iğneyii:26:

..........
bismillah diyorum silinir falanda:18:
son sorunda başlayımm..
1.)evlendim 2 ay sonra kendiliğnden gebe kaldım 2aylık düşük oldu...
2.)3ay sonda falan geciken adet çok sancıyla parça geldi doktora gittim ultrasonda bişi yok kanda gebelik vardı tabi erken düşük gibi bişey dedi doktr kalitesi döllenme...
bundan sonra 7ay daha kalamayınca 2kere hapal yumui büyüt çatlat bişi yok...
3.)derken aşılamalara start verdik ilk aşılama 84 oldu ama kimyasal oldu...
ben bundan sonra bende bişi var deyip ısrarla pıhıt testleri istedim genetikte pıhtıda temizdi..
4.)2.aşılamam ve 3.aşılamam negatif oldu..
5.)veeee 2yıl önce mart 2011 ilk tüp onada cahillik işte ama doktorda ünlüydü güvendik başladık ama hiç ne düşüklerim önemsendi
nede sonradan başlayan adet sancılarım...tabi sebepte yok beni çok umutlandırdılar..direk daldılar tedaviye olmadı negatif ve ben sadece jel kullandım transfer sonraısı..
ben bende bişi var diyodum hep histreskopi istiyodum ama tüp denemeden sebepsiz değildim ben....
sadece pıhtı testim tekrarlandı meğer eksikmiş ve bende varmış kan pıhtılaşması...
ben coraspin dahi kullanmadım nede tutunmalara yardımcı bişey....
ordan ilişkimizi kestik donmuşlarımı bile alamadım yeni doktorumda kelitesiz dedi vazgeçtimmm maaleseff
6.)veeee yeni daktırımla tanıştım 5 ay önce ...:)))burdan akasya sonrada egunal sayesinde..
rahimden şüphelendi hem yatapından hemde kalınlığından...
kendisi bile şaşırdı histreskpide görünce bol polip,iltihap...
kürtaj gibi oldum ve NEOPENDEN bahsetti sana vercem tedavide dedi..
EMBRİYOO BEN GELİYORUM DEYİNCE RAHİM YABANCI MADDE DEYİP ATMIYCAK DEDİ..
ben duyunca bundan daha iyiis olamaz dedim ...
ikinci histreskopimde çiizk attı rahime sonra bidaha..
tedaviye başladım yumiler büyürken 8.gün ve 10.gün FRİGRASTİM vuruldum rahimden...
ama durulife arkdaşım trasnfer sonrası vurulmuş hergün..o daha öncekinde ben gibi yumi büüyrken vurulmuş amaaa..
evet hemen iğnenin adına bakıp evde araştırıdm aynen BEYAZ kan HÜCrelerini uyarıyomuş zaten tedavi boyunca rahimi beğennmiyodu doktorum tabi korktum bende ama bebeğime kavuşayım boşa kürek sallamayımda razıyım dedim...
olmadı nasip değilmiş ama doktorumdan hiç şüphem yok zerre kadar o elinden geleni yaptı..
beni dikkate aldı düşüklerimi,sonradna başlayan adet sancılarımı herşeyii...mevlam ol demedi hayırlsıı buymuş...

sende korkma doktoruna güvennnn[/QUOTE]

allah razı olsun kdr ..bana cok ıyı geldı bu yazın .. abartmıyorum ınankı hıc kımseyı bulamadım gunlerdır ve bugun bırden karsıma sız cıktınız.. en azından yalnız degılım :) ınsallah bundan sonra olumlu cevap verır tedavıye.. sızın doktorunuzda prof.mus.. anladıgım kadarıyla daha once yumurta gelısırken vurulmus DURULIFE olumlu olmamıs? dogrumu ? sonradan yenıden denemıs ve bu sefer transfer sonrasımı tuttu.. keske oda olsaydı onada yazardım ınsalalhh aksam okur bu konustuklarımızı..ben tesa:))))

suan cok rahatım doktoruma guvenıyorum 6 aydır gıdıyorum ben tupe gecelım dedıkce o benı durdurdu senın durumuna gore tup yapsanda sansın % 50 dedı ha asılama yapmıssın ha tup ... bıraz ton ton bı doktorum cok sevıyorum cok mu paran var dedı :) adam asmıs artık kendını ıstanbuldayım ben ... meslegının ehlı unlu bı doktor..bu saatten sonra gozum kapalı guvenırım .. cunku ben bı hasta gozuyle bakıyorum ıse yapan uygulamıs bırılerını arıyordum tek endısem buydu!! artık tutar yada tutmaz orası rabbıme kalmıs tek ıstedıgım saglıklı sekılde kucagıma almak...

pekı bu ıgneyı ben arastırdım arkadasım 450 -500 tl dıyo.. acaba tup halınde mı sırıngayla ıcınden mı cekılıyo nasıl bı malıyetı var? prof. 55 tl gunluk demıstı ..

ama alıntıda varrrrr
tamam ne kadar borcummmmmmmm
bide maziye daldımm vayyy beee neler yaşamışımmm inş..
son dur bundan sonrası kısa olur gebeyim doğurdumla bitennn :))))

tamam alıntı indirimi yapıyorum sana ve para cezanı değiştirip gün boyu işini gücünü bırakıp topikte takılma olarak değiştiyorum
geçmiş geçmiştir bilgi olarak tecrübe olarak kalsın önümüzdeki maçlara bakalım dimiii

ben aranıza yeni katıldım ama kutlamınızda bende sizinle olcammmm yaşasııııınnnn
canm eve t inş. gerek kalmaz ama dediğin gibi bilmekte fayda var..

aaa tabii her daim bizimle olacaksın..bu arada o dönemden bizimle devam eden zaten çok az hatun var geneli yeni kızların..
aramızda yeni olmanın b,r önemi yok ayruca bana yeni gibi gelmiyorsun

yaşamayan bilmez , bizi bizden başka anlayan da olmaz hepimiz biliyoruz bunu . inşallah hep güzel haberler alalım burdan...allah tedavideki arkadaşların yardımcısı olsun(amin)

aynen öyle kuzum bizi bizden başkası istesede anlayamaz...

arkadasım sendemı LENFOSIT ASISI oluyorsun ? gebe kalmadan once baslamak sart mı ... ben suan arastırma ıcerısındeyım .. LENFOSIT ASISI YADA NEUPOGEN ASISI ..arasında kaldım ...doktorum neupogen denemek ıstıyor... burda ıkı kısıyı buldum olan.. ama lenfosıtten cok kısı var sanırı olan.. asılama tedavısındeyım onerırmısın ? 7. gunum

canım bu NEUPOGEN ignenin fiyatı nedir ? esimde merak ediyor arastırıyor .. haber aldın mı yazıstınmı dıye sorup duruyor :))

Son düzenleme:

bana da yeni gibi gelmiyor ardkaşşş
canımm keşkeee takılsam ama annemler niyeyse burda çok oturmamı sevmiyolar..
vakit kaybı olarak görüyorlarr oysaa öyle değil
ama onlar giidnce borcumu iade edicem olarmıııı
birazdan pazara gidecez burda 3 gündürü yağmur yağıyor az az ama süreklii

canım gülden yaz dedi yaıyorum kırmam onu
canım diğer dediğin aşıyı hiç bilmiyorum ama ben lenfosit aşı oldum tatlı tüpten önce 3 kez pozitiften sonra 2 kez
bende 2006 da evlendim 3 seneden fazla korunduk bıraktım kimyasal gebelik oldu
aradan 1sene falan geçti hiç hamile kalamadım ve yine hamileydim dış gebelik oldu ilaçla sonlandırıldı
40 gün kanamam oldu adet derken yine hamile kalmışım tabi biz şok olduk onunda 9 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj oldum ardından 2 aşılama negatif 1.5 sene yine hamile kalamadım....
sonra seval hanımı duyduk tedaviye başladık çok şükür hamileyim 3 kez heray eşimden kan alıp bana aşı olarak yapıldı...
tabi hala sevinemiyorum ya bişii olursa diye ama herşey allah tan...

allah razı olsun kdr ..bana cok ıyı geldı bu yazın .. abartmıyorum ınankı hıc kımseyı bulamadım gunlerdır ve bugun bırden karsıma sız cıktınız.. en azından yalnız degılım :) ınsallah bundan sonra olumlu cevap verır tedavıye.. sızın doktorunuzda prof.mus.. anladıgım kadarıyla daha once yumurta gelısırken vurulmus DURULIFE olumlu olmamıs? dogrumu ? sonradan yenıden denemıs ve bu sefer transfer sonrasımı tuttu.. keske oda olsaydı onada yazardım ınsalalhh aksam okur bu konustuklarımızı..ben tesa:))))

suan cok rahatım doktoruma guvenıyorum 6 aydır gıdıyorum ben tupe gecelım dedıkce o benı durdurdu senın durumuna gore tup yapsanda sansın % 50 dedı ha asılama yapmıssın ha tup ... bıraz ton ton bı doktorum cok sevıyorum cok mu paran var dedı :) adam asmıs artık kendını ıstanbuldayım ben ... meslegının ehlı unlu bı doktor..bu saatten sonra gozum kapalı guvenırım .. cunku ben bı hasta gozuyle bakıyorum ıse yapan uygulamıs bırılerını arıyordum tek endısem buydu!! artık tutar yada tutmaz orası rabbıme kalmıs tek ıstedıgım saglıklı sekılde kucagıma almak...

pekı bu ıgneyı ben arastırdım arkadasım 450 -500 tl dıyo.. acaba tup halınde mı sırıngayla ıcınden mı cekılıyo nasıl bı malıyetı var? prof. 55 tl gunluk demıstı ..[/QUOTE]

............bişey değil canım ne demek...
aşılamadansa bana sorsan tüp derim yani oda baya tutmuştu bende...
ya tabiki bendende kaç arkdaşım duydu doktorlarına sordular...
inşaallah ben 3.denemede doktorumun farkli bişile ryapııp gebelik elde edeceğime inanıyorum..
ben pıhtı olduğu halde coraspin bile kullanmadım hiç bi tedavide düşün..
ama bunda coraspin sonrada kansulandırıcılar başladım..
yani bidaha şunu kullanmadım doktor versemi demekten korkuyorum deyince geliyro başıma..
bende tutunmama sebebi vardı ama ney yani vucut kabul etmiyor hep bunu düşünürdüm hala öyleyim..
sonuçta gebe kalanlar hemn aklıyor doğuruyor düşüklerde olsa..
ben hamilede kalamaz oldum maalesef......
iğne kutudan bitanesini veriyor eczacı bana oda 180den 130a indiriyodu..
kutuda kaçtane vardı bilmiyorum iki kere böyle aldıım..şırıngayla rahime uyguladı doktorum..
ama cilaltıda yapılıyorki duru böyle yaptıı.....
senin baya sorunun bellik uyguluycka canımmm

Son düzenleme:

evett bende sana demiştim hemenn kanser hastalarınd auygulanıyor diye:18:
kesinlikle zarar olsa uygulamazlar küçücük iğne görseniz ki belki sendede uygular bu kez ...
ve sende ikizlere kalırsın belkidee inşaallah rabbim sağlıklı olanı versinde sana önce seni korusunda..

yok canım ben aşı olmuyorum ...bilgim yok yani

sanada coook tesekkurr ederim saolsun egunal herkesee ulasıyor benımn ıcın .. allah dualarınızı kabul etsın ınsallah ve hayırlı dogumlar dılıyorum sana ınsallah saglıkla kucagına alırsın ... malıyetı baya yuksek sanırım 300$ mıs ..gebe kalmadan once vuruluyor ...peki ben suan asılama 7. gundeyım .. illa gebe kalmadan 3 ay oncesınden mı baslanması gerekıyor? yoksa yarın vurulsam 1. ay sonra gebe kaldıktan sonra 2-3 kez vurulsam olurmu ?

ılla 3+2 kuralına uyulmak zorundamı olumlu cevap almak ıcın.. sanırım burdan bi arkadas adını hatırlayamadım okadar cok yazıstımkı bugun .. 2. asıdan sonran gebe kalmıs sorun degıl demıs doktoru .. ondan soruyorum .. seval hanımı arasak telefondan danısmanlık verırmı acaba?

bu çığ gittikçe büyüyorrrr
akasyayla gitmiştim ilk görüşmemee
hoca artık bizi odasında topluca ağırlıycakkk ve ilerde el öpmeye gidecez dedemize inşaallah..
elifnaz dışında ikiz çok baya kalabalık olcaz senle benim sonumu çok merak ediyorumm..
senin hikayenin sonu inş. multu bitecek tez vakitte sonrada benim canım arkdaşımmmmm:13:
iiyki kkda tanıştık iyiki yüzyüzedeee

t
aaa tabii her daim bizimle olacaksın..bu arada o dönemden bizimle devam eden zaten çok az hatun var geneli yeni kızların..
aramızda yeni olmanın b,r önemi yok ayruca bana yeni gibi gelmiyorsun
..
canm cok teşekkür ederim.. bana gerçekten cok ii geliyorsunuz.. keske evimde de net olsada sizi sık sık görebilsem konusabilsem.. bu haftadan sonra15 gün gece 12 sabah 8 çalışacagm o zamanda net olmuyo napacagm sizsiz bilmiyorum
ve ben bu arada adet olmuş olcam dr a gitcem filan ama sizlerle anında paylaşamıcam bunları

canm aynen yaa bende sizleri yeni tanışmışım gibi değilde yıllardır tanıyomusum gbi geliyor. benm burdaki arkaaşlarda sizlerle konuşmamı gereksiz görüyolar oysaki bilmiyolar birbirimize ne kdar destek olduğumuzu.. benm ilkktedavim ve ben hiç bişeyi bilmiyorum sizlerin yardımıyla geçiriyorum günleri ama iş yerindeki arkadaşlar anlamıyolar bunları halbuki burası sırdaşlarımın oldugu yer sanki çünkü kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyorum burda

canım herkese öyle uyguluyo diye biliyorum yani sorun olmayın vücut bebeği yabancı madde gibi algılayabiliyomuş onun öncesinde vucut alıştırılıyomuş yani tatlım....
hatta ben o 3 aylık süreçte doğum kontrol hapı kullanmıştım tedavi uzamasın kist oluşmasın diye...
fiyatı 400 dolar diye hatırlıyorum ama yanılıyoda olabilirim tatlım....
sen nerede tedavi görüyosun canım?

hepinize tesekkurler .. artık bende burdayım
kalkıp ıs guc yapmam lazım saat kac oldu nasıl bukadar saat gectı anlamadım valla..

kafam netlestı ..bgunku ogrendıklerımı esıme ozet gecıcem aksam .. karar verdım gıbı .. NEUPOGENE baslıcam prof.u dınlıcem
artık olumlu yada olumsuz rabbım hayırlısını yazzsın..

aksam DURULIFE ı gorurum ınsallah ..onada sorcamtım igneyi bu sefer nasıl kullandı , kac gun deva etti .. tanesi nekdar?

optum hepnizii

istanbul canım:) doktorum once lenfosit asısından bahsetmisti .. gecen hafta gittigimde ise neupogen .. burayı buldum ve saatlerdir yazısıyorum .. ama sımdılık kararrım neupogenden .. ama olumsuz olursa lenfosittie denerim.. doktorun ılk oncelıgı nuepogen durulıfe ve kdr de vurulmuslar ..guveniyorum profa. her nekadar guvensemde insanoglunun bu merakı arastırıyo iste iyimidir yapan varmı nekdar diye ...

meraba arkadaslar ben 21 yasındayım 10 aylık evliyim 8 aydr bebek istememize rağmen olmadı bn size bişi danısmak istedim ben asıla derse dr hiç istemiorum tuttma oranı düşük die bana bi akıl vern nolur pku hastası değilim adetm düzenli ama daha fazla beklemek istemiorumm : (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…