Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm

inşallah kuzum ben bi ikizlere gebe kalayım sende geliver hemen arkamdan..
bu ara doktorun bana yoğunlaşması lazım sen gelirsen olmaz önce beni gebe bıraksın sonra seni

eveett çığ oldu hulusi hastaları keşke bu kadar çok kişi olmasa tüp bebek yaptıran ama gün geçtikçe artıyor tüp bebekçiler çağın hastalığı oldu resmen...hamile kalan hemen kalıyor kalamaynlarda bizim gibi sürünüyor..

hadi yaaa demek gece 12 sabah 8 çalışacan ve senden haber alamicaz
üzüldüm şimdi..bi de tedavine dek geliyooo tüh yaaa

rica ederiz efenim lafı bile olmaz ve her daim bekleriz artık bizdensin hayatta bırakmam diyim

aslında çok erken bunşarı düşünmen için yaşında çok genç..
illa hemen bebek olsun diyorsan önce bir kadın doğumcuyla görüş ve gerekli testlerin yapılmasını iste bebek için..
adetin 2.ya da 3.günü git hormon değerlerine ve ultrasonuna bakılsın onlarda bişey çıkmazsa eşinde sperm testi için örnek verir onada bakılır bunlarda da bişi çıkmazsa Rahim filmi çekerler tüplerin açıkmı kapalımı ona bakarlar...ciddi bişey görülmezse önce aşılama yapmak isteyebilir doktor..

Kızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm

hayırlı olsun inşallah...
sonunda bebeklerinin haberini almayı diliyorum

hadi yaaa demek gece 12 sabah 8 çalışacan ve senden haber alamicaz
üzüldüm şimdi..bi de tedavine dek geliyooo tüh yaaa
:

evet canm yaa ayın 1inden 14üne kadar gececiyim bu arada adet olmuş olurum herhalde çünkü d.k. hapının bitmesine 5 gün var transferden önce yine görüşürüz herhalde diye umud ediyorum eşimin dükkanında filan girebilrsem girmeye çalışcam kulübe..

arkadaşlar ben kaçar hepinize ii akşamlar yarın sabah 8 de görüşmek üzere cok şeyler yazın bak sabah okuması güzel oluyo

Cnm ben bursa acibademde yaptirdim 14 gun once. İlaclarim. 800 tl tuttu. Tabi bu kisiye gore degisir. Hastaneye 3650 tl verdik. İlk muayene 175 tl.

acıbademde tüp bebek varmıymış:44rda ssk danda faydalanabiliyosundur dimi o yüxden bu fiyattır zaten dimi canım ..çünkü başka yerlerde 5-6 tutuyo en az sanırım acıbademde 4bucuk felan tutucak tüp bebek rabbim yardımcınız olsun bende bursadayım o yüzden dikkatimi daha cok cekti inşallah pozitif olur sonucunuz 2 emriyo mu koydular daha detaylı bahseder misin :44:

saol canım meraba peki sen nerde yaptırıyosun kaça yaptırıyosun tüp bebeeği kaçıncı denemen şuan hangi aşamadasın bide sorununuz ne:44:cok soru soruyorum galiba :)) cahillik zor

oyy ne güzel rabbim kucana almayıda nasip etsin işte bu içime su serpti tabiki herşey allahtan cok güzel bi dua şifamız nerde gizliyse rabbim hepimizi oraya yöneltsin aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn melekler seni ve bebeğini korusun canım sende ne vardı pko var bende

kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa

test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok

kötü bi belirti yok ne güzel işte niye sitres oluyosun kaçıncı denemen moralini bozma yüksek tut mutluluk hormonu salgılamana yardımcı olcak şeyler ye ceviz,fındık,cukalata,muz kendine iyi bak giyin süslen otur eşinle aranıda bozma kafanı dagıtmaya calış iyi düşün iyi olsun inşallah tutmuştur kendini telkinlerde bulun oldu olduuu bu sefer olduu anneyimmmmmmmmmmmmmmm de inaşşallah tutmuştur dualarımız seninle hepimizin olcak inşallah sabır

kötü bişey yok aslında yada şöyle diyim ben erken olduğunu bildiğim halde gittim cumartesi 2 tane gebelik testi aldım birini hmen eve gelince yaptım silik bi ikincii çizgi çıktı dedim bi tanesine sabah ilk tuvalete girdiğimde yapartım ertesi sabah yaptım onda hiç çizgi falan çıkmadı direk negatifti yanii onu kafaya taktım aslında erken olduğunu hiç yapmamam gerektiğini biliyorum ama dayanamadım işte o 2. test beni yıktı sanırımm

CNM YENİ TEDAVİYE BAŞLIYORSUN SANIRIM HAYIRLISIYLA...RABBİM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH BU KEZ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN....büyük yazmışım farketmedim uzun protokolmü uygulanacak??ay kendim başlıyormuşum gibi sevindim..güzel sonuçlarını bekliorummm...bn ne zaman başlayacağımı bile bilmiyorum kendimi hazır hissetmiyorum,önümde çok uzun bir yol var sanki,o yüzden yeni başlayanlara çok seviniorum,başlamak bile süreyi lehine çeviriyor..az kaldı inşallah bu kez olacak inanıyorum dua edelim....

anladım canım biliyoruz ama yapıyoruz malesef o testleri heleki tüp bebekte idrarda hemen cıkmazki daha 7-8. günde üzülme inşallah tutmuştur idrar testleri yanıltıyo atta kanda bile yanılanlar var en az 10. aslında en kesin 12. gün kanda baktırmak sabır diliyorum inşallah opozitifi görürsün

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...
tebrikler...hadi bakalım mutlu sona yaklaşma tarihin belli olmuş..rabbim kolaylık versin sabır versin..güzel stressiz test gününü beklemene yardımcı olsun..veee tabiki pozitifi görmene:)))
biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış,ben gebe kaldığımda dahi gebelik testinde pozitifi görememiştim:))gebe olduğumu biliyodum kan testinden hatta 7 haftalık filandı...bırak test gününüden önce yapmayı net çıkması için adet tarihinin 5 gün filan geçmesi lazım..önce kanda çıkar en son idrarda çıkar...boşuna üzülme olacak inşallah dua edelim

Ben hala hastanede sira bekliyorum cok kalabalik bugun sanirim daha da bekleyecek gibiyim ...

3 günüm kaldı sabırla bekliyip doktorumun söylediği tarihte test yaptırıcam teşekkürler kızlarr iyiki varsınızzzzz

tamam o zaman eşinin ordan bize bir ara yaz kuzum merakta bırakma olurmu..

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...

en son ben 5.gündeyken bırakmıştım seni
perşembe opu oluyoo demek
yılbaşında da bebişler göbüşte bir nevi yeni yıla hamile gireceksin

arkadaşlar ben kaçar hepinize ii akşamlar yarın sabah 8 de görüşmek üzere cok şeyler yazın bak sabah okuması güzel oluyo

yetişemedim seni uğurlamayaa

ben geldiydim ama kimse kalmamış::

azcık bekleyeydin herkes gelirde kuzum hemende yazmış gitmişin ama..

valla ben böyle yazanlara hep aynı cümleyi kuruyorum çoğuda gebe kaldı
illa belirti olacak diye bişey yooooookkkkkk...

evet canım başladım iğneye uzun protokol her zamanki gibi lucrin istiyordu damarlarım bağımlılık yaptıda bünye başlayayım dedim bende önce ben ikizlere gebe kalayım hemen arkamdan gel olurmu sende

Ben hala hastanede sira bekliyorum cok kalabalik bugun sanirim daha da bekleyecek gibiyim ...

yaaaa inanmıyorum demek hala hastanedesin

Kızlar beta hcg değerlerime bi bakın. 10. Gün 36 12.gün 84 16.gün 229 son değer tam ikiye katlamamış az gibi geldi bir sorun olabilirmi

bende hulisi hocanın hastasıyım ve umarım olumlu sonuç alırım çünkü 2 arkadaşımız ona tüp bebek yaptırdı ikisininde tuttu bebeği şu anda çokta sağlıklılar darısı başımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…