evett bende sana demiştim hemenn kanser hastalarınd auygulanıyor diye:18:
kesinlikle zarar olsa uygulamazlar küçücük iğne görseniz ki belki sendede uygular bu kez ...
ve sende ikizlere kalırsın belkidee inşaallah rabbim sağlıklı olanı versinde sana önce seni korusunda..
bu çığ gittikçe büyüyorrrr
akasyayla gitmiştim ilk görüşmemee
hoca artık bizi odasında topluca ağırlıycakkk ve ilerde el öpmeye gidecez dedemize inşaallah..
elifnaz dışında ikiz çok baya kalabalık olcaz senle benim sonumu çok merak ediyorumm..
senin hikayenin sonu inş. multu bitecek tez vakitte sonrada benim canım arkdaşımmmmm:13:
iiyki kkda tanıştık iyiki yüzyüzedeee
canm cok teşekkür ederim.. bana gerçekten cok ii geliyorsunuz.. keske evimde de net olsada sizi sık sık görebilsem konusabilsem.. bu haftadan sonra15 gün gece 12 sabah 8 çalışacagm o zamanda net olmuyo napacagm sizsiz bilmiyorum
ve ben bu arada adet olmuş olcam dr a gitcem filan ama sizlerle anında paylaşamıcam bunları
canm aynen yaa bende sizleri yeni tanışmışım gibi değilde yıllardır tanıyomusum gbi geliyor. benm burdaki arkaaşlarda sizlerle konuşmamı gereksiz görüyolar oysaki bilmiyolar birbirimize ne kdar destek olduğumuzu.. benm ilkktedavim ve ben hiç bişeyi bilmiyorum sizlerin yardımıyla geçiriyorum günleri ama iş yerindeki arkadaşlar anlamıyolar bunları halbuki burası sırdaşlarımın oldugu yer sanki çünkü kimseyle paylaşamadıklarımızı paylaşıyorum burda
hepinize tesekkurler .. artık bende burdayım
kalkıp ıs guc yapmam lazım saat kac oldu nasıl bukadar saat gectı anlamadım valla..
kafam netlestı ..bgunku ogrendıklerımı esıme ozet gecıcem aksam .. karar verdım gıbı .. NEUPOGENE baslıcam prof.u dınlıcem
artık olumlu yada olumsuz rabbım hayırlısını yazzsın..
aksam DURULIFE ı gorurum ınsallah ..onada sorcamtım igneyi bu sefer nasıl kullandı , kac gun deva etti .. tanesi nekdar?
optum hepnizii
meraba arkadaslar ben 21 yasındayım 10 aylık evliyim 8 aydr bebek istememize rağmen olmadı bn size bişi danısmak istedim ben asıla derse dr hiç istemiorum tuttma oranı düşük die bana bi akıl vern nolur pku hastası değilim adetm düzenli ama daha fazla beklemek istemiorumm : (
Kızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm
hadi yaaa demek gece 12 sabah 8 çalışacan ve senden haber alamicaz
üzüldüm şimdi..bi de tedavine dek geliyooo tüh yaaa
:
Cnm ben bursa acibademde yaptirdim 14 gun once. İlaclarim. 800 tl tuttu. Tabi bu kisiye gore degisir. Hastaneye 3650 tl verdik. İlk muayene 175 tl.
canm merhaba bende bursadayım ama devletle uğraşmaya vaktim olmayacagı için özelde yaptırıyorum maddi ve manevi bizide yıpratıyor ama en azından şimdilik o fırsatım varken orda yaptıraym dedim... umarım hayırlı haberler alırsın arkadaşım... hayırlı olsun tedavin..
HAKSEVER canım tedavim hayırlı olsun. ben ankaradayım özelde 4 tane tüp bebek denemem oldu ama hepside negatifti
maddi olarak bittiğimizde hacettepe üniversitesine başladık sadece 358 lira istiyorlardı rapor hakkımı kullanmak istedim herkes gibi gidip tüp bebek yaptırdım çok şükür doğum için gün sayıyıyorum artık inşallah sende benim gibi olursun neresi sana evlatlarını nasip edecekse orayı karşına çıkarsın sakın devlet hastanesinde olmaz diye düşünme rabbim nerden nasıl edecek hiç belli olmuyor evet özeldeki kadar belki ilgi alaka göremeyebilirsin (ama ben hacettepede özelden daha çok ilgi gördüm ) ama önemli olan tedavinin sonucu canımmm rabbim yar ve yardıımcın olsun
kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa
kötü bi belirti yok ne güzel işte niye sitres oluyosun kaçıncı denemen moralini bozma yüksek tut mutluluk hormonu salgılamana yardımcı olcak şeyler ye ceviz,fındık,cukalata,muz kendine iyi bak giyin süslen otur eşinle aranıda bozma kafanı dagıtmaya calış iyi düşün iyi olsun inşallah tutmuştur kendini telkinlerde bulun oldu olduuu bu sefer olduu anneyimmmmmmmmmmmmmmm de inaşşallah tutmuştur dualarımız seninle hepimizin olcak inşallah sabır
CNM YENİ TEDAVİYE BAŞLIYORSUN SANIRIM HAYIRLISIYLA...RABBİM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH BU KEZ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN....büyük yazmışım farketmedim uzun protokolmü uygulanacak??ay kendim başlıyormuşum gibi sevindim..güzel sonuçlarını bekliorummm...bn ne zaman başlayacağımı bile bilmiyorum kendimi hazır hissetmiyorum,önümde çok uzun bir yol var sanki,o yüzden yeni başlayanlara çok seviniorum,başlamak bile süreyi lehine çeviriyor..az kaldı inşallah bu kez olacak inanıyorum dua edelim....Daktırcım çooooooooooooooooooooooook yoğundu...
uzun konuşma hayaliyle gitmiştim muayene sırasında hayallerimi yıktınız hocam bu ne kalabalık nasıl konuşcam ben sizinle dedim...
güldencim artık yetişemiyorum o nedenle pazartesi ve çarşamba akşama kadar hasta bakıyorum o günlerde gel dedi...
ultrason iyi dedi progesteron için kan verdim değer düşük gelirse yarın lucrine başlayacam...
akşama kadar durum kesinleşir daktırla görüşecem...
tabiki dileğim progesteron yüksek gelsin ve ben tedaviye başlamayım biliyorsunuz yüksek progesteron bu zamanda gebelik habercisi olabilir...
bhcg için kan vermiş gibi heyecanla progesteron değerimi bekleyecem budün
kötü bişey yok aslında yada şöyle diyim ben erken olduğunu bildiğim halde gittim cumartesi 2 tane gebelik testi aldım birini hmen eve gelince yaptım silik bi ikincii çizgi çıktı dedim bi tanesine sabah ilk tuvalete girdiğimde yapartım ertesi sabah yaptım onda hiç çizgi falan çıkmadı direk negatifti yanii onu kafaya taktım aslında erken olduğunu hiç yapmamam gerektiğini biliyorum ama dayanamadım işte o 2. test beni yıktı sanırımm
tebrikler...hadi bakalım mutlu sona yaklaşma tarihin belli olmuş..rabbim kolaylık versin sabır versin..güzel stressiz test gününü beklemene yardımcı olsun..veee tabiki pozitifi görmene:)))kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...
biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış,ben gebe kaldığımda dahi gebelik testinde pozitifi görememiştim:))gebe olduğumu biliyodum kan testinden hatta 7 haftalık filandı...bırak test gününüden önce yapmayı net çıkması için adet tarihinin 5 gün filan geçmesi lazım..önce kanda çıkar en son idrarda çıkar...boşuna üzülme olacak inşallah dua edelimkızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
anladım canım biliyoruz ama yapıyoruz malesef o testleri heleki tüp bebekte idrarda hemen cıkmazki daha 7-8. günde üzülme inşallah tutmuştur idrar testleri yanıltıyo atta kanda bile yanılanlar var en az 10. aslında en kesin 12. gün kanda baktırmak sabır diliyorum inşallah opozitifi görürsün
biraz kafanı dağıt düşünmemeye çalış,ben gebe kaldığımda dahi gebelik testinde pozitifi görememiştim:))gebe olduğumu biliyodum kan testinden hatta 7 haftalık filandı...bırak test gününüden önce yapmayı net çıkması için adet tarihinin 5 gün filan geçmesi lazım..önce kanda çıkar en son idrarda çıkar...boşuna üzülme olacak inşallah dua edelim
evet canm yaa ayın 1inden 14üne kadar gececiyim bu arada adet olmuş olurum herhalde çünkü d.k. hapının bitmesine 5 gün var transferden önce yine görüşürüz herhalde diye umud ediyorum eşimin dükkanında filan girebilrsem girmeye çalışcam kulübe..
kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...
arkadaşlar ben kaçar hepinize ii akşamlar yarın sabah 8 de görüşmek üzere cok şeyler yazın bak sabah okuması güzel oluyo
ben geldiydim ama kimse kalmamış::
kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
CNM YENİ TEDAVİYE BAŞLIYORSUN SANIRIM HAYIRLISIYLA...RABBİM KOLAYLIK VERSİN İNŞALLAH BU KEZ YÜZÜNÜ GÜLDÜRÜR BEBİŞİNİ KUCAĞINA ALIRSIN....büyük yazmışım farketmedim uzun protokolmü uygulanacak??ay kendim başlıyormuşum gibi sevindim..güzel sonuçlarını bekliorummm...bn ne zaman başlayacağımı bile bilmiyorum kendimi hazır hissetmiyorum,önümde çok uzun bir yol var sanki,o yüzden yeni başlayanlara çok seviniorum,başlamak bile süreyi lehine çeviriyor..az kaldı inşallah bu kez olacak inanıyorum dua edelim....
Ben hala hastanede sira bekliyorumcok kalabalik bugun sanirim daha da bekleyecek gibiyim ...
bencede aynı dili konuşmak özellikle bu konuda çok önemli zaten zor bir süreç bi de insanlara laf anlatmak zor geliyor...
biz Prof Dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu unun hastalarından sadece 3 tanesiyiz sana en az 5 kişi daha sayarım çok rahat...bir ben ve kdr henüz hamile değiliz diğerleri ya doğurdu ya da ikizlere hamileler...Ankaradayız bu arada Başkent üniversitesi hastanesinde tedavi oluyoruz...aslında hiç birimiz hastane aracılığı ile tanışmadık burda kk da toplandık ve birbirimizi doktor konusunda yönlendirdik ben akasya arkadaşımızın hamile kalıp hulusi hocayı önermesiyle başladım sonra zamanla gittikçe çoğaldık ve Bir yıldır bir arada olunca hulusi hastaları olarak çoğaldık birden...herkes birbirine tavsiye etti...
Kızlar beta hcg değerlerime bi bakın. 10. Gün 36 12.gün 84 16.gün 229 son değer tam ikiye katlamamış az gibi geldi bir sorun olabilirmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?