Tüp Bebek Günlüğümüz !

yazdım cicim...
yani lenfositi bende merak ediyorum neys eetmeyim onuda yaşarım sonraa

hulusi hoca lenfosite karşı cnm..daha doğrusu videolarında acayip karşı çıkıyor..Tabii bilinmez..

Ohh maşallah cnmm..Rabbim sağlıkla devamını nasib etsin

evet canm bende ilk transferde donmusa kaldım dr um taze yapmak istemedi ohss gelişti canm yani bu adetle birlikte ilk transferimi olacağım inş.

seninle durumlarımız birebir aynı bende de ohss gelişti 2 embriyom donduruldu biz 1 tanesini alacağız inş. Allahın izniyle. sen başladın mı tedaviye ne zaman yapılacak transferin nerde yaşıyosun canım merkezin neresi :?

Millustknum gelmis nasilsin tatlim ozledim kiz seni

Lenfosite de ney cancazim

gamzeli güzelimmmm

Tatlım bazı düşükler sonrası ve gebelik kayıplarından sonra bunu deniyor bazı doktorlar..Erkek eşden alınan kan bir aşamadan geçirilip kadına aşı olarak veriliyor muş muşş..Ama bazı doktorlarda karşı buna..Zararlı olabileceği konusunda uyarıyorlar çünkü geçmişi yok muş..

kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...
ooo had, gözünaydın olsun ozaman...
yeni yıla göbüşündekilerle gireceksin ne güzeelll
kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa
daha sakin olmaya çalış elde değil biliyorum ama belkide gebesin değilmii..
dur bakalım daha kan testi varr...nasılsa hala gebe sayılırsınnn
Kızlar beta hcg değerlerime bi bakın. 10. Gün 36 12.gün 84 16.gün 229 son değer tam ikiye katlamamış az gibi geldi bir sorun olabilirmi
gayet güzel canım içini ferah tut bakalım bişi yok yanii ..eziyet etme bebişinee...

ooo çok güzel inş. sende katırlırsın hulusi pozitifler kervanına...
sonrada egunal ve bennnn tabikiiiiiiii
hulusi hoca lenfosite karşı cnm..daha doğrusu videolarında acayip karşı çıkıyor..Tabii bilinmez..

Ohh maşallah cnmm..Rabbim sağlıkla devamını nasib etsin

öylemii ben izlememiştim ozaman istemiyom tabikiiii

inşaaalllaahhh canım kalda teyze olalım senin bebelerinede .....
tamam gelmiyom zaten sırf seni düşündüğümden biliyosun demiii bi kişide bi kişidir değilmii....
evet yaa maalesef çok arttıı infertilite ...inşaallah o sürünen gruptan çıkıcaz tek tekk

nasılsınız kızlar pek sık giremiyorum..
biz hala randevu günümüzü bekliyoruz.
ben dayanamadım bebişi görürüm belki diye burda bi dr.a gittim ayın 19uydu kese 22mm olmuş bebişi ucundan gördük gibi oldu.
hala da emin olamadık tabi. 2 ocakta tıptıpları duymayı bekliyoruz.
sizler nasılsınız?
listeye bakiim bi değişiklik varmı. öpüldünüz kocaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…