yazdım cicim...
yani lenfositi bende merak ediyorum neys eetmeyim onuda yaşarım sonraa
kızlar aynı yerde test yaptırdım bugün ilki 72 çıkmıştı bu da 222 çıktıdemek ki iğnenin etkisi değilmiş ...bebişlerim mi artık bebişim mi bilmiyorum ama ben bebişlerim diye seviyorum...çarşamba tekrar istedi testi yenileyelim dedi. allahım sonuna kadar hayırlısını verir allahım sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder(amin) çok zor çok heyacanlı bi bekleyiş allahım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah rabbim hepimize güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin(amin)
evet canm bende ilk transferde donmusa kaldım dr um taze yapmak istemedi ohss gelişti canm yani bu adetle birlikte ilk transferimi olacağım inş.
hulusi hoca lenfosite karşı cnm..daha doğrusu videolarında acayip karşı çıkıyor..Tabii bilinmez..
Ohh maşallah cnmm..Rabbim sağlıkla devamını nasib etsin
Millustknum gelmis nasilsin tatlimozledim kiz seni
Lenfosite de ney cancazim
valla harika artmış...emriyo kaçıncı gün transfer edilmişti...2 katından fazla son derğin...hayırlısı bakalım...
slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim
ooo had, gözünaydın olsun ozaman...kızlar benim opu 27 aralık perşembe belli oldu...muhtemelen 29 veya 31 ocak transfer olur...
daha sakin olmaya çalış elde değil biliyorum ama belkide gebesin değilmii..kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa
gayet güzel canım içini ferah tut bakalım bişi yok yanii ..eziyet etme bebişinee...Kızlar beta hcg değerlerime bi bakın. 10. Gün 36 12.gün 84 16.gün 229 son değer tam ikiye katlamamış az gibi geldi bir sorun olabilirmi
ooo çok güzel inş. sende katırlırsın hulusi pozitifler kervanına...bende hulisi hocanın hastasıyım ve umarım olumlu sonuç alırım çünkü 2 arkadaşımız ona tüp bebek yaptırdı ikisininde tuttu bebeği şu anda çokta sağlıklılar darısı başımıza
hulusi hoca lenfosite karşı cnm..daha doğrusu videolarında acayip karşı çıkıyor..Tabii bilinmez..
Ohh maşallah cnmm..Rabbim sağlıkla devamını nasib etsin
Merhaba arkadaslar bugün yumurtalar toplandı 15 tane ama aģrım var birde gaz sancısı.ne zaman geçer kî.
inşallah kuzum ben bi ikizlere gebe kalayım sende geliver hemen arkamdan..
bu ara doktorun bana yoğunlaşması lazım sen gelirsen olmaz önce beni gebe bıraksın sonra seni
eveett çığ oldu hulusi hastaları keşke bu kadar çok kişi olmasa tüp bebek yaptıran ama gün geçtikçe artıyor tüp bebekçiler çağın hastalığı oldu resmen...hamile kalan hemen kalıyor kalamaynlarda bizim gibi sürünüyor...
Merhaba arkadaslar bugün yumurtalar toplandı 15 tane ama aģrım var birde gaz sancısı.ne zaman geçer kî.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?