Tüp Bebek Günlüğümüz !

Merhaba arkadaslar bugün yumurtalar toplandı 15 tane ama aģrım var birde gaz sancısı.ne zaman geçer kî.

geçmiş olsun canım toplandı demek...
15 tane toplanmış ağrın ve sancın olabilir bende 4 gün sürmüştü kasık ağrısı ve şişkinlik..
e2 hormonun en son kaçtı biliyormusun peki

canım aslında duyardın belkide pıt pıtları..
neyse hayırlısı olsun canım ucundanda olsa görmüşünn maşaallahhh
bizde iyiyiz hamdolsun...

geçmiş olsun canım toplandı demek...
15 tane toplanmış ağrın ve sancın olabilir bende 4 gün sürmüştü kasık ağrısı ve şişkinlik..
e2 hormonun en son kaçtı biliyormusun peki

e2 en son toplamadan 2 gün önce bakmıslardı birşey söylemediler.uyuttuktan sonra aldılarmı ki bilmem.ben pek birşey sormuyorum ilk denemem tüp bebekde.e2 ye neden bakiyorlar.

canım tedaviye başlamışsın hayırlısı olsunnnn
inşallah transferinin 10.gününde değerin 500lere dayanır:))

tamam gelme sakın
ayakta bile duracak yer yoktu bi de sen gelirsen totonla beni ittiverirsin merdivenlerden aşağıya kendine yer açmak için

Insallah şimdi merakla bekleyeceģim sonra tuttumu diye hiç bitmeyecek beklemek.kucagımıza alana kadar.

bizim için kucağına almadan bu süreç hiiiiiiiiiiiiiiiç bitmez her aşamasında farklı şeyleri endişe etmek için çok sebebimiz var...

valla bugün aklımdan geçtin bi dünya iç sesimle seni çekiştirdim aldı bebesini çekildi köşesine oysa tedavideyken öylemiydi genelde bizimle beraberdi dedim iç sesim de bana belki gelemiyordur çok önemli sebebi vardır yoksa dururmu topiğe gelmeden dedi içsesim beni ikna etti amaaaa....
kendi doktorunu beklesene sen kuzum niye aklını karıştırıyorsun boşuna..

canım aslında duyardın belkide pıt pıtları..
neyse hayırlısı olsun canım ucundanda olsa görmüşünn maşaallahhh
bizde iyiyiz hamdolsun...

allah iyilik sağlık versin canım.
şükür azıcık gördük.
ilk görünmedi kocaman bi boşluk vardı çok korktum.
sonra dr uğraştı biraz..
hafif bi beyazlık gördük..
inşallah devamı gelir sağlıklı bi şekilde.
sen ne zaman başlıycaksın tekrar bellimi zamanı?
Allahım sana da versin bebişiini en kısa zamanda canım...
sizin için duacıyım

kızlar meraba bugğn transferimin 10.günüydü (3.gün embriyosu) test yaptırdım ve değer 1 den küçük dediler. acaba 12.gün değerine göre pozitif çıkma ihtimali var mı? cevaplarsanız sevinirim.

zor bir ihtimal ama asla diye bişey demiyorum artık o kadar farklı sonuçlarla karşılaştıkki düşük değerlerle gebe olup gebeliği devam edenler gördük o nedenle bugün olmayan bhcg 2 günde yükselebilir umudunu son ana kadar kaybetme..

Kızlar doktora gittik çift kese gördük kalp atışlarını duyduk çok heyecan verici duygulu ay nasıl anlatsam bilemedim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

meraktan duramadım canım yaa
yavaş mı gelişiyo ne..
bide kendini göstermedi doğru düzgün sıpa.
topikte neler oluyo bitiyo merak ediyorum çok ama giremiyorum bi türlü...
misafirler vardı yatılı.bilg.evde olmuyo çoğu zaman.
bugün girdim sonunda.
tedaviye başlamışsın listede gördüm.hayırlısı olsun dedim ama tekrar diyim
hayırlı uğurlu güçlü bereketli bebişlerin olsun inşallahhh

tamam gelme sakın
ayakta bile duracak yer yoktu bi de sen gelirsen totonla beni ittiverirsin merdivenlerden aşağıya kendine yer açmak için..
tamam gelmiyorumm...
ben ordayken son zamanlardada aynı öyleydiii...
zaten totomun büyük olduğunuda ilan ettinki dahada gelmemmm
hıhhh sen zayıfsın ya her köşeye girersin amaaa

amin cümlemize iyilik versin canım...
inş.sağlıkla alırsın kucağına alıcaksında canım benimm
hayır belli değil canım ne zman hazır olursam ki bunun için bikaç ay var diyorum dahaa...
zaten ilaçlar hala çıkmadı benden farklı iğnlerde kullandım hormon kortizon v.s...
hepimize versin hep tadalım anneliği burdaa

canım tedaviye başlamışsın hayırlısı olsunnnn
inşallah transferinin 10.gününde değerin 500lere dayanır:))

nerdeyse doğuracam senin yeni haberin oluyooo kızımmmm...
abartmayıda çok seviyorum huyum sağolsun sayende popo kaldıran özelliğimde kalmadı yani

Kızlar doktora gittik çift kese gördük kalp atışlarını duyduk çok heyecan verici duygulu ay nasıl anlatsam bilemedim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

ayyyy çok güzeeeellll bu ara maaşallah hep ikiz haberii geliyorrr.....
maaşalalh suphanallah sağlıkla al kucağına canımmm...

güldennnnn gerçekten sıra sendeeee

nerdeyse doğuracam senin yeni haberin oluyooo kızımmmm...
abartmayıda çok seviyorum huyum sağolsun sayende popo kaldıran özelliğimde kalmadı yani
kıızzzzz
popo kaldıran tayt gibisin hem güzel hem akıllı.......
seni çekemeyen köfte gibi kızarsın biber gibi patlasın.....
senin o özelliklerini yerim gülüümmmmm.....
bişi olmaz sana performansından bişey kaybetmezsin sennn.......

Kizlar acayip gaz sancim var
Ve atesim biraz yukseldi drum da 38 i gecerse ara dedi ama su an termometre yok olcemedim ya insallah bisey olmaz kizlar cok moralim bozuldu

selam kızlar bugün bebişlerimle işe gittik geldik..
1 aylık dinlenmeden sonra yoruldum gidip gelirken yaaaa...

yavaş gelişip gelişmediğini kendi doktorun karar versin canım merakını anlıyorum ama her doktorun yorumlaması kullandığı ultrason cihazı bile farklı hemen peşin hüküm verip sakın canını sıkma..

tebrik ederim benim cümlemi totonun büyük olduğu ilan ettiğimi söyleyerek başka yere çektin ve ilanda bulunan sen oldun(ben büyük olduğunu düşünmüyorum dip not)
hem benim popo kaldıran tayt özelliğim var yanımda küçük görünür merak etme

canım tebrik ederim. bende 2 gün önce aynı duyguyu yaşadım, çooook güzel bişey. darısı tüm isteyenlere....

orkideeee :)
benim de belim ağrıyor 2-3 gündür,okuldan gelir gelmez uzanıyorum.nete de pek giremiyorum..
açıp ara ara muhabbeti okuyorum.
29 aralıkta kalp sesi için gitcem inşallah.
sen neler yapıyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…