Tüp Bebek Günlüğümüz !

selam kızlar bugün bebişlerimle işe gittik geldik..
1 aylık dinlenmeden sonra yoruldum gidip gelirken yaaaa...

1 ay da az bi ara değil normal tabii yorulman..
bugün doa82 nickli bir hatun geldi senden ve kdr den vurulduğunuz iğne hakkında bilgi almak istedi..
geçmişte sana mesajı var canım bi ilgilenir cevap verirsen çok sevinirim..

Kizlar acayip gaz sancim var
Ve atesim biraz yukseldi drum da 38 i gecerse ara dedi ama su an termometre yok olcemedim ya insallah bisey olmaz kizlar cok moralim bozuldu

gaz sancın olabilir ama yüksek ateş durumunu anlamadım...
e2 değerin en son kaçtı canım ve kaç yumurtan toplanmıştı söylermisin hemen..

Kızlar doktora gittik çift kese gördük kalp atışlarını duyduk çok heyecan verici duygulu ay nasıl anlatsam bilemedim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.

bu ara bebeklerimiz hep ikiz maşallahhh çifter çifter bebeklerle geride bırakıyoruz 2012 yi
çok tebrik ediyorum tekrar

ayyyy çok güzeeeellll bu ara maaşallah hep ikiz haberii geliyorrr.....
maaşalalh suphanallah sağlıkla al kucağına canımmm...

güldennnnn gerçekten sıra sendeeee

eveettt sıra bendeeee

anaammm laflara bak
zerrin yine döktürüyoo yalan dünya başladı harika süpper bayılıyorum...
espriler şahane ama bi de onu karşı tarafa geçirmek var

canım tebrik ederim. bende 2 gün önce aynı duyguyu yaşadım, çooook güzel bişey. darısı tüm isteyenlere....

arkadasım .. oncelıkle allah sana hayırlı dogumlar nasıp etsın ..
bılmıyorum oncekı lınklerı okudunmu ? belkı egunel ve kdr benden bahsetmıstır ... bugun hep onlarla gorusstum ..
ben senden bazı seyler ogrenmek ıstıyorum sanırım sende prof. a gıdıyorsun benım teshısım de TEKRARLAYAN SEBEBSIZ DUSUKLER YASADIM.. prof bana NEUPOGEN DIYE BI IGNEDEN BAHSETTI dusuklerım hepsı 6.7. haftalarda kendılıgınden sonlandı.
kendım de gebe kaldım klomenlede asılamaylada .. suan 2. asılama evresındeyım ve prof.a gıdıyorum bende bana asılama gununden ıtıbaren her gun yapılmasını onerdı..cumaya kadar dusuncem karar vercem % 50 sansın var dedı .. olumlu sonuc verenlerde var demıstı ...cok sukur sızı buldum doktorumu cok sevıyorum guvenıyorum ama daha once vurulmus bırılerını deneyımlerını dınlemeyı ısterken sans ıste sızı buldum coook sukur...
kdr egunel ve sende aynı doktora gıdıyormusun bana baya bı anlattılar sagolsunlar..

bu igne nekadar ? kac gun vuruldun? nasıl vuruldun kendı kendıne mı puregon gibi mesela ince uclu penle?

nettim acık kalıcak ınsallah gorursun canım sabahtan berı senı beklıyorum kızlar dedıı calısıyormussun :)

Son düzenleme:

canım durulife geldi yazdı ve hemen çıktı benim mesajımı bile görmedi henüz ama bu akşam tekrar uğrar sanırım görür yazar mutlaka

orkideeee :)
benim de belim ağrıyor 2-3 gündür,okuldan gelir gelmez uzanıyorum.nete de pek giremiyorum..
açıp ara ara muhabbeti okuyorum.
29 aralıkta kalp sesi için gitcem inşallah.
sen neler yapıyosun
canımm iyiyim bende 2 ocakta gidicem kalp atışı için..
seni merak ediyodum naptın diye.
benimde arada karnım ağrıyo adet olcakmışım gibi.doktorum iğne yazdırdı onu kullanıyorum. 3 günde 1 vuruluyo.
hayırlısıyla duyarız tıptıpları inşallah..

eveettt sıra bendeeee

anaammm laflara bak
zerrin yine döktürüyoo yalan dünya başladı harika süpper bayılıyorum...
espriler şahane ama bi de onu karşı tarafa geçirmek var
öyle canım geçiriyo zerrin ama.
ben izleyemiyorum malesef tv bozuldu...
daha sonra tekrarını izlerim..
gülistan'a komşu gelince daha güzel oldu dimi çok güldüm geçen hefta yaa....

Sagol canim ya nasi diyim gece sonra yine oldu megerse makattan gelmis sonra bayagi bi ara agladim
Kanser mi oldum accaba diye megerse demir ve vitaminler yapabiliyomus
Cok sukur olmadi bi daha tatlim ya hamilelikte kabizlikda yapabilirmis
kızz sen öldürdün beni dün öle dedin ya google la yazdım parça düşmesi diye heryerde düşük tehdidi yazıodu benim de aklım çıktı Allahım yine mi dedim.korktum sana da bişe diyemedim.meğersem popodanmış haaben bi hamile kalim korkutucam bende seni böyle acısını çıkarıcam bugünlerin çok korktum akşam

Merhaba arkadaslar bugün yumurtalar toplandı 15 tane ama aģrım var birde gaz sancısı.ne zaman geçer kî.
yarına bişeyin kalmaz cnm benim de çok ağrım vardı ama geçti hemen inşallah kaliteli kaliteli döllenirlerrr

Ay canim bende korktum makattan oluncada daha da korktum
agladim tum gece acile gitcektik ama ilaclardan cekindik bi b:u gelmemisti basima

Selam kızlar! Ben yarın rahim kalınlaştırıcı haplara başlıyorum. Yani yarın tedavimin 1. günü oluyor. Dondurulmuş embriyoları kaçıcı gün transfer ediyorlar biliyor musunuz? Bana verdikleri kağıtta 18. gün yazıyor. 18 gün çok uzun değil mi? Normal durumda benim rahim kalınlığım 9. gün 10-12 mm'ye çıkar sonra da adet olana kadar orada kalırdı.

Bir de transferin yapılacağı gün (18 güne göre) benim antalyada toplantım çıktı. Ertelemek mümkün olacak mı?

Alla alla bendemi var gariplik çok ağrım oluyo adetim olacam acaba ondanmıki günüm de geldi sayılır

Benim de bu defa çok ağrım oldu. Daha önce de lupron kullanmıştım o zaman bir şey olmamıştı. Göğüslerim kocaman olmuştu. Bu defa göğüslerim büyümedi ama adet sancısı gibi sancım çok oldu.

slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim

Ay canım nedir bu ya geçmiş olsun. Pohur yap

canım benim dualarımız seninle

Amin canım çok sağol. Lütfen aklına geldikçe dua et. Gerçekten çok ihtiyacım var.

Kızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm

Aaa skyline selam. Transferinin kötü geçmesine üzüldüm. Benimki de çok zor olmuştu. Hatırlamak bile istemiyorum. İnşallah sonu hayırlı olur.

Son düzenleme:
monesherose canım geçmiş olsun sana da korkmuşsun. Neyseki önemli değilmiş. O kadar çok iğne ilaç vitamin alıyoruz ki böyle garip yan etkileri oluyor. Benim üst bacağımda cildim aşaırı hassaslaşmıştı. Aldığım vitaminleri bıraktım geçti, tekrar başladım geri geldi.

canım hoşgeldin aramıza. gördüm mesajlarını tam yazacaktım eşim geldi bende acıkmıştım yemek yedik canım.
ben ilk tüp tedavimde düşük yaşadım canım. 2. tedavide doktorum yumurta takibi aşamasındayken rahimi güçlendirmek için bi ilaç var kullanalım mı dedi hücre yenileyiciymiş bende tamam dedim. neupogen filgrastim diye bir ilaç getirttik 200 tl verdim onu tek seferde rahim içine enjekte ettiler 15 dk yatırdılar, sonrada transferden 2 saat önce bir kez daha aynı ilacı getirttik yine enjekte ettiler. ben ilacı görmedim o zaman direk eczacı hastaneye getirdi hemşireye verdi ben parasını ödedim. neyse 2. tedavi negatif sonuçlandı.

3. tedavide doktorum yine yapsakmı dedi bende 2. de negatif almıştık açıkçası pek istemiyorum dedim. sonuçta ilk tüpte pozitifti ve kullanmamıştık. o da yapmayalım dedi. sonuçta rahimde bir problemin yok dedi. fakat transferden sonra iğne olarak verdiler. bir tane hazır şırıngaydı 0,5 mg lıktı, her gün yarım mg yapıp 10 günde bitirdim. göbekten yapılıyo canım. fiyatı da 130 tl civarı. ben tek aldım, 5 lik kutuları var onlar pahalı 500 tl civarında. benden sonraki bir arkadaşıma da 2 tane vermişler yani herkese göre değişiyo.

sonuçta pozitif aldım, son dönemde bunu kullanan bir çok kişinin olumlu oldu işe yarıyo dedi daktırım. bence doktorun öneriyorsa dene canım. sonuçta bebişlerimiz olsun diye herşeye katlanıyoruz. inşallah güzel haberler verirsin bize.

sağol canım ya önce vajinadan geldi sandım böle 1cm lik parça zaten demir kullanıyorum ya çok afedersin dışkım böle kapkara sonra tekrar olunca makattan olduğunu anladık öle korktum ki anlatamam
neyseki bidaha olmadı tatlım.....
seninde tedavin hayırlı sonu bebişli olsun inşallahhhhhhhhhhhhhhhh

Kızlar ya nerdesiniz ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş. Egunal hadi yap yemeğini de gel canım yaaa.

Embriyolar sandece donmuş değil bir de çok hızlılar. Hızlı embriyo ile deneyen oldu mu?

saol tatlım .bu arada pohur ne cnm?

:) bunu sormanı bekliyordum. antakyada genelde kullanılır. güzel kokulu bir bitki. yakarsın onu ocağın üstünde. ev mis gibi kokar. o esnada nazar duaları ayetel kürsü okursun.

hhhııı cnm bilmez olur muyum kız anteple hatay kültürü benzer birbirine ama onun adı buhur biliom ben.burda düğünlerde de yakıolar para toplamak için:))

canım geçmiş olsun. sen yine de dikkate et doktorunla konuştun mu bu arada geçmişi çok okuyamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…