- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
aaa iki elin de niyazi mi oldu şimdi geçmiş olsun tatlımm söle kocişine okusun üflesin seni nazar mı var ne üstündee..Maazallah Rabbim korusunnslm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim
ooo gaz olmaz mı opu da gazla şişirip yumoşları topladıkları için sonradan yavaş yavaş atarak rahatlıyorsun..ayıbı mı kaldı ayool biizm ne ayıbımız ne bişeyimiz kalmışş evlat sahiib olma sevdasında bu yolda rahat rahat sor aklına takılanı çekinme boşuna....kızlar utanarak söylüyorum ama bişey sormam lazım
bu ohss den sonra gaz problemi oluyomu yaaa:18:
çünkü bir ay oldu opu yapılalı ve benm o günden beri gaz problemim var yani ben ona bağlıyorum çünkü gaz yapacak bişey yemiyorum ayaklarımda hep sıcak tutarım üşütmem .. bide opudan sonraki günlerde gelişince bi soraym dedim... biraz ayıp oldu ama kusura bakmayın:26:
kız sadece ankara mı şimdi istanbullular datoplaşıp toplu muayeneye gidecekler bu haftaaa Hulusi hoca bi gelsinn...Toplu gösterim varbencede aynı dili konuşmak özellikle bu konuda çok önemli zaten zor bir süreç bi de insanlara laf anlatmak zor geliyor...
biz Prof Dr.Hulusi Bülent Zeyneloğlu unun hastalarından sadece 3 tanesiyiz sana en az 5 kişi daha sayarım çok rahat...bir ben ve kdr henüz hamile değiliz diğerleri ya doğurdu ya da ikizlere hamileler...Ankaradayız bu arada Başkent üniversitesi hastanesinde tedavi oluyoruz...aslında hiç birimiz hastane aracılığı ile tanışmadık burda kk da toplandık ve birbirimizi doktor konusunda yönlendirdik ben akasya arkadaşımızın hamile kalıp hulusi hocayı önermesiyle başladım sonra zamanla gittikçe çoğaldık ve Bir yıldır bir arada olunca hulusi hastaları olarak çoğaldık birden...herkes birbirine tavsiye etti...
maaşallah rabbim böle devam etmeyi nasip etsin inşaallah kucağına lana kadar dert verip derman aratmasın...kızlar aynı yerde test yaptırdım bugün ilki 72 çıkmıştı bu da 222 çıktıdemek ki iğnenin etkisi değilmiş ...bebişlerim mi artık bebişim mi bilmiyorum ama ben bebişlerim diye seviyorum...çarşamba tekrar istedi testi yenileyelim dedi. allahım sonuna kadar hayırlısını verir allahım sağlıklı bi şekilde hayırlısıyla kucağıma almayı nasip eder(amin) çok zor çok heyacanlı bi bekleyiş allahım tüm isteyenlerin kucaklarını doldursun inşallah rabbim hepimize güzel hayırlı haberler almayı nasip etsin(amin)
kız şimdi ben de merak ettim kimmiş bu doktor ben de rahim kalınlaşmadığı için tutunma problemi var ve hamile kalmam için ekstra birşeyler yapmam da şart hangi ünlü doktor acaba bu ....istanbuldasın sanırım ben de istanbuldayımm............
allah razı olsun kdr ..bana cok ıyı geldı bu yazın .. abartmıyorum ınankı hıc kımseyı bulamadım gunlerdır ve bugun bırden karsıma sız cıktınız.. en azından yalnız degılım :) ınsallah bundan sonra olumlu cevap verır tedavıye.. sızın doktorunuzda prof.mus.. anladıgım kadarıyla daha once yumurta gelısırken vurulmus DURULIFE olumlu olmamıs? dogrumu ? sonradan yenıden denemıs ve bu sefer transfer sonrasımı tuttu.. keske oda olsaydı onada yazardım ınsalalhh aksam okur bu konustuklarımızı..ben tesa:))))
suan cok rahatım doktoruma guvenıyorum 6 aydır gıdıyorum ben tupe gecelım dedıkce o benı durdurdu senın durumuna gore tup yapsanda sansın % 50 dedı ha asılama yapmıssın ha tup ... bıraz ton ton bı doktorum cok sevıyorum cok mu paran var dedı :) adam asmıs artık kendını ıstanbuldayım ben ... meslegının ehlı unlu bı doktor..bu saatten sonra gozum kapalı guvenırım .. cunku ben bı hasta gozuyle bakıyorum ıse yapan uygulamıs bırılerını arıyordum tek endısem buydu!! artık tutar yada tutmaz orası rabbıme kalmıs tek ıstedıgım saglıklı sekılde kucagıma almak...
pekı bu ıgneyı ben arastırdım arkadasım 450 -500 tl dıyo.. acaba tup halınde mı sırıngayla ıcınden mı cekılıyo nasıl bı malıyetı var? prof. 55 tl gunluk demıstı ..
Gözün aydın almış bebelerini gelmişsinn Rabbim siiz 9 ay hiiiç ayırmasın tatlımmKızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm
ben de yeni döndüm oku oku yazana kadar git gel bu saat oldu vallaben geldiydim ama kimse kalmamış::
anam bu hattuun da hamiş herhalde hormonlar tavan yapmışşşşkızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa
Kimse yokmu ben geldimmmmmm
ben burdayııııımmmm