Tüp Bebek Günlüğümüz !

slm kizlarrrrr
az once tek elimle bulasik yikiodum saglam elimi de yaktim arkadaslar tam perte ciktim
aaa iki elin de niyazi mi oldu şimdi geçmiş olsun tatlımm söle kocişine okusun üflesin seni nazar mı var ne üstündee..Maazallah Rabbim korusunn
ooo gaz olmaz mı opu da gazla şişirip yumoşları topladıkları için sonradan yavaş yavaş atarak rahatlıyorsun..ayıbı mı kaldı ayool biizm ne ayıbımız ne bişeyimiz kalmışş evlat sahiib olma sevdasında bu yolda rahat rahat sor aklına takılanı çekinme boşuna....
kız sadece ankara mı şimdi istanbullular datoplaşıp toplu muayeneye gidecekler bu haftaaa Hulusi hoca bi gelsinn...Toplu gösterim var
maaşallah rabbim böle devam etmeyi nasip etsin inşaallah kucağına lana kadar dert verip derman aratmasın...

kız şimdi ben de merak ettim kimmiş bu doktor ben de rahim kalınlaşmadığı için tutunma problemi var ve hamile kalmam için ekstra birşeyler yapmam da şart hangi ünlü doktor acaba bu ....istanbuldasın sanırım ben de istanbuldayımm..
Kızlar
Transferım oldu
Pek zor oldu ilkinde olmadı kas gevsetıcı vuruldum. 20 dk sonra tekrar işleme alındım
Çok şukur bu serer oldu
Sonda ile şişirildim
İnşallah mutlu haber veririm
Gözün aydın almış bebelerini gelmişsinn Rabbim siiz 9 ay hiiiç ayırmasın tatlımm
ben geldiydim ama kimse kalmamış::
ben de yeni döndüm oku oku yazana kadar git gel bu saat oldu valla
kızlarr çok sinirlerim bozuk yaaa
test günüme 3gün kaldı günler yaklaştıkça dahada geriliyorum eşimle birbimize giriyoruz belirtim hiç yok
sürekli ağlıyorum ben yaaa
anam bu hattuun da hamiş herhalde hormonlar tavan yapmışşşş...kıız stres yapmaaa deliii....hamişsin inşaallah
Kimse yokmu ben geldimmmmmm

ben burdayııııımmmm

canımcım lafı bile olmaz ben sadece görmeyebilir diye tekrar yazdım ama durulife zaten görmüş mesajını

18.günden önce olursun transferi merak etme..
rahim kalınlığına bakıp yeterliyse çözdürüyorlar embriyoları sende rahim kalınlaşmasında sorun yok o nedenle daha erken olabilirsin transferini..

kız sadece ankara mı şimdi istanbullular datoplaşıp toplu muayeneye gidecekler bu haftaaa Hulusi hoca bi gelsinn...Toplu gösterim var

vaauuuuwwww süpperr espriydiiiii
demek toplu gösterim var

canımcım yazdıklarını okuyorum taaa baştan beri hep bişi oldu yazamadım hayret bişeyim gerçektende
demir ilacı aynen o dediğini yapıyor büyük tuvalette neyseki bebekle ilgili bişi değilmiş

aaa iki elin de niyazi mi oldu şimdi geçmiş olsun tatlımm söle kocişine okusun üflesin seni nazar mı var ne üstündee..Maazallah Rabbim korusunn
saol cnm benm.kocişimde hasta yatıyo yan koltukta o benden vahim...yok yok hala tek eliyim diğer elim iyi durumda:)

yaa buyur gel cnm ne için gelcektin?

İş için yine. Bir yada 2 gün kalacağım. Üniversite hastanesine gelicem. Ben çok severim antep'i :)

Belirsizlik çok zor ya. Ocak ayı benim için çok yoğun bir ay olacak. 1 ay içinde gitmem gereken yeler: Antalya, İzmir, Antep, Maraş, Hatay. Her haftaya en az 2 seyehat düşüyor.

hiiii biri dek gelmese biri dek gelebilir ama bu kötü olmuş gerçekten mutlaka konuş doktorla ve patronlarınla durumu netleştir yoksa acabalarla kendini yorarsın..

Kızlar doktora gittik çift kese gördük kalp atışlarını duyduk çok heyecan verici duygulu ay nasıl anlatsam bilemedim.Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin.
maşallaha maaşallah çifter çifter geliyo bebişlerimizzz Rabbimsevincinizi daim etsinn tatlımm
hahahah bayıldım hızlı embriyo demek kızım bunlara sürüş testi de mi yapıyorlarr...ben de isteyecem benimkiler yavaştı zaar anaları gibi tembeldiler kıçlarını kaldırıp da sıkı sıkya tutnmadılar..ben ilk denememde donmuş transferi oldumm rahim iiyi değildi bekledik 6 ay sonra oldum transferimi....
hayırlı olsun cnm inşşş güzel sonuçlar alırsın
akgüvercin bebemm görüşümeyoruz senin iğneler fena mı yaktı canını ...adet belirtilerin de başlamışş inşaalah herşey yolunda gidecek..
vaauuuuwwww süpperr espriydiiiii
demek toplu gösterim var
bugün mistone da dedimm ne güldük aynnen öleymiş ama toplu gösterime gidecek istanbul ekibi bana da gel dediler ama ben gitmiyorumm ben toplu gösteremem arada kaynarım ayrıca giidp gösterecemmm
saol cnm benm.kocişimde hasta yatıyo yan koltukta o benden vahim...yok yok hala tek eliyim diğer elim iyi durumda:)
aman nolmuş size öle karıkocaaa iyi bakın birbirinize tamam mııı sen bir de ilaç kullanamzsınn uzak dur kapma şifayı üşütmüşse kocan...:2::2::2:

hımmm ne iş yapıosun cnm?

he heee demek İstanbul da toplu gösterim olacak Hulusi hocaya
kız gülden bizde gidelim mii Hulusi ne geziyonuz burda derdi kesin

bugün mistone da dedimm ne güldük aynnen öleymiş ama toplu gösterime gidecek istanbul ekibi bana da gel dediler ama ben gitmiyorumm ben toplu gösteremem arada kaynarım ayrıca giidp gösterecemmm

tabi tabi ayrıca göster sen daha akılda kalıcı olursun diğer türlü kalabalıkta kaynarsın

nasılsın equnallll?
lucrin nasıl gidiyor?
ben de çarşamba gideceğim doktora

iyiyim canım lucrinde beni pek sever aramız iyi şimdilik...
çarşamba gideceksin demek ne iyi olurdu senide görsem durulife dan sonra..
ben adet olunca gidecem bu da yılbaşı gibi oluyor...
bi daha ki randevunda inşallah dek geliriz...

he heee demek İstanbul da toplu gösterim olacak Hulusi hocaya
kız gülden bizde gidelim mii Hulusi ne geziyonuz burda derdi kesin

ha ha haayyy olur bizde gidelim ama gidemesemde kızlar benim ismimi söylediklerinde hocaya Ankaradan gülden diye orda olmuş kadar olacam şaşırcak adamceğiz..bi de gülden kim dermiş

yok demez öyle, gülden buralara da mı yetişti der adamdaki hafıza süper bence her hastasını ismiyle hatırlıyo ne sorunu olduğunu, ne kullandığını, ne iş yaptığını falan hatırlıyo şekerim.

evet biliyorum canım...
ilk gittiğim zamanlarda benim adım ve soyadımdan bi hatun vardı tek bi kez o sandı beni sonra daha da karıştırmadı...

canım sana cevap yazdım,
bu arada şunu da söyleyim benden 1 hafta sonra bir arkadaşıma da aynı dozda neupogen kullandı ve o da hamile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…