Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yazdım ama e2 yumurtalar toplanmadan 2 gün önce bakıldı bize birşey söylenmedi.bende sormadım.e2 ye neden bakılıyor.ben yeniyim pek bilmiyorum da

hiiii yazdın ve ben görmedim ölemiiii
e2 yüksekliği ohss denen bir şeye sebep olabiliyor toplanan yumurtaların yerinde su toplanıyor ve şişmeye başlıyorsun sıkıntılı bir durum yani..o nedenle sordum çok detaylı bir konu anlatıp aklını karıştırmak istemiyorum..yalnız nefes almada güçlük çekersen yani nefes darlığı yaşarsan aniden kilo artışın olur şişersen mutlaka doktorunla görüş...

canım geçmiş olsun. sen yine de dikkate et doktorunla konuştun mu bu arada geçmişi çok okuyamadım.
Sagol cnm ta carsamba randevum var o zaman sorucam esim demir ilaci yapar diyo panikte olmayinca bende rahatladim tatlim sagol..

Sorma canim ya bide aksam ne agladim kanser mi oldum diye.... neyseki demirdenmis......

Teşekkür ederim.yok öyle bir durum yok allahtan

hiiii biri dek gelmese biri dek gelebilir ama bu kötü olmuş gerçekten mutlaka konuş doktorla ve patronlarınla durumu netleştir yoksa acabalarla kendini yorarsın..

Yarın konuşacağım doktorla. İş yerinden artık izin alamam ki bütün kredimi ilkinde kullandım. İnşallah kar yağar da evden çalışmak için bahanem olur Mesela Hatay'a İstanbul aktarmalı gideceğim. Günde 4 uçağa bineceğim. Eğer buna rağmen tutunurlarsa valla helal olsun. Keşke şubatta başlasaydık ama programım daha yeni belli oldu. Lucrine de başladım. Bırakırsam vucudum iyice alt üst olacak.

Valla benim ama hesap kitaptan beynim durdu. Allah'a bıraktım her şeyi.

Ben de ilk duyduğumda ne güzel işte demek ki gürbüz bunlar diye düşünmüştüm ama hızlı bölünmesi pek iyi değilmiş. En azından seninkiler biraz tutunma teşebbüsünde bulundu. Benimkiler ona bile üşendi

hımmm ne iş yapıosun cnm?

Araştırma uzmanıyım. Yeni bir diyebet ilacı var da. Antep'te ilacı denemek isteyen gönüllüler var. Onların haklarının, esenliklerinin korunduğundan emin olmaya ve araştırmanın düzgün yapılması için gerekenleri yapmaya geliyorum. Biraz karışık biliyorum

hosbulduk canım cok tesekkur ederım .. suan %100 verdık kararımızı esımlede konustum sabahtan berı rapor gecıyorum onada:) ahh ahh keskee 4 kayıp yasamadan bılınse TEKRARLAYAN SEBEBSIZ DUSUK ..boyle seyler ılla 3 ..4 tane kaybettıkten sonra mı yapcaklar bu testlerı neyse gecmıs gectı... onume bakıyorum ... afedersın bu adamlar bosyere prof olmamısslar demı yanı :) ınsallahh hayırlısı ... sayende kafam daha net YASASIN NEUPOGENN DIYORUMMM

BU CUMA KONTROLUM VAR .. ozaman kesın cevap beklıyordu benden .. bana tanesı 50 tl demıstı.. sanırım senın dedıgın gıbıde var hanı mg. fazladır sen azar azar enjekte edersın ...ben asılama gunu baslıcam vurulmaya 2 hafta duruma gore 3 haftaya cıkabılır demıstı .... hadı ınsallahh bende arkandan gelırım ... yenı yılın ılk gunlerınde asılamam olcak ınsallahh

Son düzenleme:

faydam olduysa ne mutlu bana. inşallah işe yarayacak ve sende burdan hamileyim diye yazacaksın canım..

Sagol cnm ta carsamba randevum var o zaman sorucam esim demir ilaci yapar diyo panikte olmayinca bende rahatladim tatlim sagol..

Sorma canim ya bide aksam ne agladim kanser mi oldum diye.... neyseki demirdenmis......

daha neler Allah korusun ne çabuk yakıştırdın kendine bu kelimeyi töbe töbe

Teşekkür ederim.yok öyle bir durum yok allahtan

Aman olmasında kuzum...
zaten e2 de şüpheli bir durum olsa sana uyarıda bulunurlardı diye düşünüyorum..

mecburen tedaviye devam canımcım lucrini vurduktan sonra vazgeçmek olmaz zaten...
şimdi sıkıntı yaşıyorsun ama transfer günü rahat olacaksın herşey yoluna girmiş olacak..

Arkadaşlar herkese iyi uykular dilerim benim gözlerim kapanıyor

iyi geceler en tatlısından rüyalar diliyorum

selam şekerler.
iki gündür giremedim foruma.
malum dün pazardı sevgili eşimle vakit geçirdik.
bugün de okuldan sonra cerrahpaşaya gittim.
tahlillerimi aldım.kanım düşükmüş.
cuma gel dedi ebe.doktor görsün seni dedi.
akdeniz anemisi olabilir dedi.kan ilacı kullandığım halde böyle olduğu için.
benim kanım hep düşük dedim,olmaz,doktor görecek dedi.
neyse cuma tekrar gidicem hem muayene hem de çalışabilir raporu için.
yarın da özel de kontrolüm var,bakalım o neler diyecek.
saat 15:00'te randevum ama bir kez bile saatinde giremedim.
eve gelince yazarım.
yatıyorum,herkese iyi geceler...

iyi gecceler canlarım ben gene sohbeti kaçırmışım sanırım
ama hastanede inanılmaz sıra vardı nasıl kalabalıktı anlatamam
muayeneye girdiğimde saat 17,15 di hemşire sekreter hepsi çıkmıştı doktor ve asistan vardı asistan hemşirenin görevlerini de yapıyordu

çok şükür kızım çok sağlıklı
3200 gr yaklaşık 49 cm boyu olmuş
kordonu suyu kalp atışları iyi

havcettepedeki doktorum 7 ocağa randevu verdi çarşamba günü de gidip kan verecem kan sayımı istedi
ocak 2-3 gibi de semt polikliniğindeki doktoruma gidecem

BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM
YARIN GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN

maaşallahh canımm inşalah hep böyle devam eder

canım geçmiş olsun bende çarşamba günü yaptıracam kan testi
benim başlangıçta normaldi kan ilacıda kullanmaya başladım 16. haftadan itibaren inşallah normal çıkar
bende hiiç randevu saatimde giremedim muayeneye
inşallah güzel haberlerle gelirsin canımmmmm

Maşallah ne güzel Allah bize de nasip eder inşallah..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…