kızlar gonal f kullanırken yakınlaşmak yasak mı onu sormayı unuttum
kızlar gonal f kullanırken yakınlaşmak yasak mı onu sormayı unuttum
Yazdım ama e2 yumurtalar toplanmadan 2 gün önce bakıldı bize birşey söylenmedi.bende sormadım.e2 ye neden bakılıyor.ben yeniyim pek bilmiyorum da
Sagol cnm ta carsamba randevum var o zaman sorucam esim demir ilaci yapar diyo panikte olmayinca bende rahatladim tatlim sagol..canım geçmiş olsun. sen yine de dikkate et doktorunla konuştun mu bu arada geçmişi çok okuyamadım.
vaauuuuwwww süpperr espriydiiiii
demek toplu gösterim var
canımcım yazdıklarını okuyorum taaa baştan beri hep bişi oldu yazamadım hayret bişeyim gerçektende
demir ilacı aynen o dediğini yapıyor büyük tuvalette neyseki bebekle ilgili bişi değilmiş
hiiii yazdın ve ben görmedim ölemiiii
e2 yüksekliği ohss denen bir şeye sebep olabiliyor toplanan yumurtaların yerinde su toplanıyor ve şişmeye başlıyorsun sıkıntılı bir durum yani..o nedenle sordum çok detaylı bir konu anlatıp aklını karıştırmak istemiyorum..yalnız nefes almada güçlük çekersen yani nefes darlığı yaşarsan aniden kilo artışın olur şişersen mutlaka doktorunla görüş...
hiiii biri dek gelmese biri dek gelebilir ama bu kötü olmuş gerçekten mutlaka konuş doktorla ve patronlarınla durumu netleştir yoksa acabalarla kendini yorarsın..
hahahah bayıldım hızlı embriyo demek kızım bunlara sürüş testi de mi yapıyorlarr...ben de isteyecem benimkiler yavaştı zaar anaları gibi tembeldiler kıçlarını kaldırıp da sıkı sıkya tutnmadılar..ben ilk denememde donmuş transferi oldumm rahim iiyi değildi bekledik 6 ay sonra oldum transferimi....
hımmm ne iş yapıosun cnm?
canım hoşgeldin aramıza. gördüm mesajlarını tam yazacaktım eşim geldi bende acıkmıştım yemek yedik canım.
ben ilk tüp tedavimde düşük yaşadım canım. 2. tedavide doktorum yumurta takibi aşamasındayken rahimi güçlendirmek için bi ilaç var kullanalım mı dedi hücre yenileyiciymiş bende tamam dedim. neupogen filgrastim diye bir ilaç getirttik 200 tl verdim onu tek seferde rahim içine enjekte ettiler 15 dk yatırdılar, sonrada transferden 2 saat önce bir kez daha aynı ilacı getirttik yine enjekte ettiler. ben ilacı görmedim o zaman direk eczacı hastaneye getirdi hemşireye verdi ben parasını ödedim. neyse 2. tedavi negatif sonuçlandı.
3. tedavide doktorum yine yapsakmı dedi bende 2. de negatif almıştık açıkçası pek istemiyorum dedim. sonuçta ilk tüpte pozitifti ve kullanmamıştık. o da yapmayalım dedi. sonuçta rahimde bir problemin yok dedi. fakat transferden sonra iğne olarak verdiler. bir tane hazır şırıngaydı 0,5 mg lıktı, her gün yarım mg yapıp 10 günde bitirdim. göbekten yapılıyo canım. fiyatı da 130 tl civarı. ben tek aldım, 5 lik kutuları var onlar pahalı 500 tl civarında. benden sonraki bir arkadaşıma da 2 tane vermişler yani herkese göre değişiyo.
sonuçta pozitif aldım, son dönemde bunu kullanan bir çok kişinin olumlu oldu işe yarıyo dedi daktırım. bence doktorun öneriyorsa dene canım. sonuçta bebişlerimiz olsun diye herşeye katlanıyoruz. inşallah güzel haberler verirsin bize.
hosbulduk canım cok tesekkur ederım .. suan %100 verdık kararımızı esımlede konustum sabahtan berı rapor gecıyorum onada:) ahh ahh keskee 4 kayıp yasamadan bılınse TEKRARLAYAN SEBEBSIZ DUSUK ..boyle seyler ılla 3 ..4 tane kaybettıkten sonra mı yapcaklar bu testlerı neyse gecmıs gectı... onume bakıyorum ... afedersın bu adamlar bosyere prof olmamısslar demı yanı :) ınsallahh hayırlısı ... sayende kafam daha net YASASIN NEUPOGENN DIYORUMMM
BU CUMA KONTROLUM VAR .. ozaman kesın cevap beklıyordu benden .. bana tanesı 50 tl demıstı.. sanırım senın dedıgın gıbıde var hanı mg. fazladır sen azar azar enjekte edersın ...ben asılama gunu baslıcam vurulmaya 2 hafta duruma gore 3 haftaya cıkabılır demıstı .... hadı ınsallahh bende arkandan gelırım ... yenı yılın ılk gunlerınde asılamam olcak ınsallahh
Sagol cnm ta carsamba randevum var o zaman sorucam esim demir ilaci yapar diyo panikte olmayinca bende rahatladim tatlim sagol..
Sorma canim ya bide aksam ne agladim kanser mi oldum diye.... neyseki demirdenmis......
Teşekkür ederim.yok öyle bir durum yok allahtan
Yarın konuşacağım doktorla. İş yerinden artık izin alamam ki bütün kredimi ilkinde kullandım. İnşallah kar yağar da evden çalışmak için bahanem olurMesela Hatay'a İstanbul aktarmalı gideceğim. Günde 4 uçağa bineceğim. Eğer buna rağmen tutunurlarsa valla helal olsun. Keşke şubatta başlasaydık ama programım daha yeni belli oldu. Lucrine de başladım. Bırakırsam vucudum iyice alt üst olacak.
Valla benim ama hesap kitaptan beynim durdu. Allah'a bıraktım her şeyi.
Ben de ilk duyduğumda ne güzel işte demek ki gürbüz bunlar diye düşünmüştüm ama hızlı bölünmesi pek iyi değilmiş. En azından seninkiler biraz tutunma teşebbüsünde bulundu. Benimkiler ona bile üşendi
Araştırma uzmanıyım. Yeni bir diyebet ilacı var da. Antep'te ilacı denemek isteyen gönüllüler var. Onların haklarının, esenliklerinin korunduğundan emin olmaya ve araştırmanın düzgün yapılması için gerekenleri yapmaya geliyorum. Biraz karışık biliyorum
Arkadaşlar herkese iyi uykular dilerim benim gözlerim kapanıyor
Kızlar ben kaçtım hepinize iyi geceler
maaşallahh canımm inşalah hep böyle devam ederiyi gecceler canlarım ben gene sohbeti kaçırmışım sanırım
ama hastanede inanılmaz sıra vardı nasıl kalabalıktı anlatamam
muayeneye girdiğimde saat 17,15 di hemşire sekreter hepsi çıkmıştı doktor ve asistan vardı asistan hemşirenin görevlerini de yapıyordu
çok şükür kızım çok sağlıklı
3200 gr yaklaşık 49 cm boyu olmuş
kordonu suyu kalp atışları iyi
havcettepedeki doktorum 7 ocağa randevu verdi çarşamba günü de gidip kan verecem kan sayımı istedi
ocak 2-3 gibi de semt polikliniğindeki doktoruma gidecem
BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM
YARIN GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN
selam şekerler.
iki gündür giremedim foruma.
malum dün pazardı sevgili eşimle vakit geçirdik.
bugün de okuldan sonra cerrahpaşaya gittim.
tahlillerimi aldım.kanım düşükmüş.
cuma gel dedi ebe.doktor görsün seni dedi.
akdeniz anemisi olabilir dedi.kan ilacı kullandığım halde böyle olduğu için.
benim kanım hep düşük dedim,olmaz,doktor görecek dedi.
neyse cuma tekrar gidicem hem muayene hem de çalışabilir raporu için.
yarın da özel de kontrolüm var,bakalım o neler diyecek.
saat 15:00'te randevum ama bir kez bile saatinde giremedim.
eve gelince yazarım.
yatıyorum,herkese iyi geceler...
Maşallah ne güzel Allah bize de nasip eder inşallah..iyi gecceler canlarım ben gene sohbeti kaçırmışım sanırım
ama hastanede inanılmaz sıra vardı nasıl kalabalıktı anlatamam
muayeneye girdiğimde saat 17,15 di hemşire sekreter hepsi çıkmıştı doktor ve asistan vardı asistan hemşirenin görevlerini de yapıyordu
çok şükür kızım çok sağlıklı
3200 gr yaklaşık 49 cm boyu olmuş
kordonu suyu kalp atışları iyi
havcettepedeki doktorum 7 ocağa randevu verdi çarşamba günü de gidip kan verecem kan sayımı istedi
ocak 2-3 gibi de semt polikliniğindeki doktoruma gidecem
BÜTÜN GÜZELLİKLER SİZİN OLSUN CANIM ARKADAŞLARIM
YARIN GÜZELLİKLERLE DOLU OLSUN
maaşallahh canımm inşalah hep böyle devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?