Tüp Bebek Günlüğümüz !

ama bennnnnnnnnnnnn daha goremedim seniii
ama bende seni görmek istiyorumm:18::18:
ya teyzem çekemedi bi türlü beni.bide çok soğuktu orası dondum wallaolur bana uyar benim kocişimde gelcek cumartesi günü mutlu olurum o gün hem senle buluşcam hem kocişimlehaberleşiriz o zaman senle cicim..
slm kızlar yarın sabah transferim var çok heycanlıyım

ayy bende heyecanlandım walla merkez arkadaşım bana ayrıntıları anlat yarın nasıl geçti falan ne kadar kaldın orda..işşallah herşey güzel olur bebişin gelir senin göbişine konar

beni zaten rahim kalınlığı yeterli değil di bu yüzden bir laporoskopi geçirdim 2 aydır da ostrojen bantları kullnıyorumm...adetle beraber estrofeme başladım 2 tane bant takılı bu sabah da crinone jel e başladım günde 1 kez...inşaallah kalınlaşacak da transfere kadar turunacak bebişlerim...yaşım 35 olduğu için 2 tane koyacakmış doktorum...stresten soğuyor mu rahim..aslında rahatım ama yaklaştıkça heyecan yapıyorum..:18::18:

aNLIYORUM TABİİKİ CANIMM YAŞADIKLARIN ÇOK DOĞALLL..Ben akupunktura gidiyorum ya aku doktorum anlatıyo bana bunlarıı..Birde ben çin tıbbı ile ilgili birçok makale falan okuyorummm ordan yanneeee..İnş kalınlaşır canım rahimmm bebişlerin sımsıkı tutunurlarr..

Akasyammm başarrdın bakkkkk..

Kızlar bende kaçarr..Hepinizi seviyommm..Veee çokk öpüyrummmmmmmmmmm..

görüşelim şekerim :))))

sanırım bu 10 msj.

akasyacığım neyseki ilk yazan sen oldun hadi 850 yi kutlayalım

Son düzenleme:
walla bizim kocişlerin hepsi böle bu aralar
ne zaman sayfa kutlamasına yaklaşsak benim kociş yatalım diyo.....

bence enişte kutlamayı benimle yap demek istioolabilir mii

ayy bende heyecanlandım walla merkez arkadaşım bana ayrıntıları anlat yarın nasıl geçti falan ne kadar kaldın orda..işşallah herşey güzel olur bebişin gelir senin göbişine konar[/QUOTE]

tmm merkez arkadaşım sen merak etme herşeyi anlatırım ben sana inşşşş güsel sonuçlanır

bahçeci de olucak cnm transferim senin? hadi beraber sayarız günleri

ben de taksim gümüşsuyunda ist tüp bebek merkezinde olacağım ama merkezin hiçbir doktoruyla bağlantım yok benim doktorum özel çapa hastanesinde Dr Altay Kartal...tedavimi ve ameliyatlarımı o yaptı..sadece opu ve transferi ist IVI da yapıyor...

tebrik ederim...2 satır daha eklemesem yanlışlıkla ben yazacaktım sayfa başına
ucundan yakaladım.. Bu seferde ekin baltalıyodu beni istemeden....

görüşelim şekerim :))))

akasyacığım neyseki ilk yazan sen oldun ama kutlama yokk boşver ilk de olsa yazdın ya hadi 850 yi kutlayalım
ekledim halay sarı kafasını....

walla bizim kocişlerin hepsi böle bu aralar

Bence enişte kutlamayı benimle yap demek istioolabilir mii
ah ekin ah... Bizde yalan oldu renkli geceler... Eşimin değimiyle promosyon ekşını yapıyoruz

kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyor bende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi

sizlerden ne haber nasılsınız

Iyi geceler canlarım allah rahatlık versin transferi olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişleriniz sıkıca tutunsun....

zuzu doktorlarımız mekanlarımız aynı olacak aynı ayda da olur muyuz ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…