ama bende seni görmek istiyorumm:18::18:ama bennnnnnnnnnnnn daha goremedim seniii
ya teyzem çekemedi bi türlü beni.bide çok soğuktu orası dondum wallaNapıyim canım hürremi izledim bir bakıyim dedimm..Tamam canımmm..Cumartesi uyar bana..Saat 12,00 de diyebilirizzzz..Sen söyle,ben o günü sana göre ayarlıcam ...Safire çıkmışsınn fotoları gördümm..Ama bir tanecik kendi fotonu koymuşsunn..Teyzoşla nereleri gezdiniz başka,alışveriş yaptınmı?? Nazlı çiçeğim benimmmm hemen de kırılma öyleeee
Anaaaaaaaaamm benim güzel ikramayamm transferrmi olucakkmışşş..Hayırlı olsun gülümmmm..Valla sen transferden önce gellsenee ne güzell olurrr,ciddiyimm ayrıcaaaa cicimmm..
slm kızlar yarın sabah transferim var çok heycanlıyım
sanırım bu 10 msj.
nerde olacak transferin....hadi inşaallah sıkı sıkı tutunsun sana bebişlerin... benim de cumartesi günü inşaalah beraber sayarız günleri
beni zaten rahim kalınlığı yeterli değil di bu yüzden bir laporoskopi geçirdim 2 aydır da ostrojen bantları kullnıyorumm...adetle beraber estrofeme başladım 2 tane bant takılı bu sabah da crinone jel e başladım günde 1 kez...inşaallah kalınlaşacak da transfere kadar turunacak bebişlerim...yaşım 35 olduğu için 2 tane koyacakmış doktorum...stresten soğuyor mu rahim..aslında rahatım ama yaklaştıkça heyecan yapıyorum..:18::18:
ama bende seni görmek istiyorumm:18::18:
Ya teyzem çekemedi bi türlü beni.bide çok soğuktu orası dondum wallaolur bana uyar benim kocişimde gelcek cumartesi günü mutlu olurum o gün hem senle buluşcam hem kocişimle haberleşiriz o zaman senle cicim..
Ayy bende heyecanlandım walla merkez arkadaşım bana ayrıntıları anlat yarın nasıl geçti falan ne kadar kaldın orda..işşallah herşey güzel olur bebişin gelir senin göbişine konar
sanırım bu 10 msj.
walla bizim kocişlerin hepsi böle bu aralarzuzu25, derya1983, cananyaka, akasya1978, ekin0486, Yuyo nerdesiniz yazın da ilerleyelim
ahhh ahha kızlar benim koca kafayı yedi...aylardır kardeş kardeş dolaşmaktan adam tuhaflaştı yaaaa....
tedavi biterse yandım valla mahvoldum ...
ne zaman sayfa kutlamasına yaklaşsak benim kociş yatalım diyo.....
bahçeci de olucak cnm transferim senin? hadi beraber sayarız günleri
ucundan yakaladım.. Bu seferde ekin baltalıyodu beni istemeden....tebrik ederim...2 satır daha eklemesem yanlışlıkla ben yazacaktım sayfa başına
ekledim halay sarı kafasını....görüşelim şekerim :))))
akasyacığım neyseki ilk yazan sen oldun ama kutlama yokkboşver ilk de olsa yazdın ya hadi 850 yi kutlayalım
ah ekin ah... Bizde yalan oldu renkli geceler... Eşimin değimiyle promosyon ekşını yapıyoruzwalla bizim kocişlerin hepsi böle bu aralar
Bence enişte kutlamayı benimle yap demek istioolabilir mii
sanırım bu 10 msj.
:64
:64
BAŞARDIIIIIIMMMMMMMMMMMMMMMM.................
teşekkürler.......hadi bir halay ekibi de benden
64:
:64 64:
nazar:
ucundan yakaladım.. Bu seferde ekin baltalıyodu beni istemeden....
ah ekin ah... Bizde yalan oldu renkli geceler... Eşimin değimiyle promosyon ekşını yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?