akasyam 12 den vurmuşsun kutlamayıTebrikler canım
olsun canım çık bende fazla kalamayacağımsağol şifammmm... Sen geldin ama ben acil çıkıyom..... Yarın daha erken gel emi....
kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: uzun protokol anlamına mı geliyorbende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi
sizlerden ne haber nasılsınız
dualarım seninle ALLAH yardımcın olsun canımmm...kızlar hepinize iy geceler ben yatayım artık sabah erken kalkıcam dua edin bnm için :18:
ii geceler canım.ALLAH rahatlık versin bebişinle sana enişteyede tabiGüzel arkadaşlarım ben kaçıyorum... Hepinizi öptüm yaın görüşürüz......
ii geceler canımm..Iyi geceler canlarım allah rahatlık versin transferi olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişleriniz sıkıca tutunsun....
aNLIYORUM TABİİKİ CANIMM YAŞADIKLARIN ÇOK DOĞALLL..Ben akupunktura gidiyorum ya aku doktorum anlatıyo bana bunlarıı..Birde ben çin tıbbı ile ilgili birçok makale falan okuyorummm ordan yanneeee..İnş kalınlaşır canım rahimmm bebişlerin sımsıkı tutunurlarr..
Akasyammm başarrdın bakkkkk..
Kızlar bende kaçarr..Hepinizi seviyommm..Veee çokk öpüyrummmmmmmmmmm..
eli mahkum kabullendi... bakma sen hernekadar söylensede benden daha çok endişeliniyo bişey olurmu diye... öle oluncada sürekli bi yerinmi acıdı..aman dikkat et.. rahatmısın diye sormaktan ekşının tadı kalmıyoolsun promosyon falan idare etsin artıkyapcak bişi yokkk
kızlar tedaviye lucrin le baaşlamak ne demektir :26: Uzun protokol anlamına mı geliyorBende haberler böyle lucrin le başlıyomm 24 şubatta Ve merkez değiştirdim acıbadem de olacağım tedavimi
Sizlerden ne haber nasılsınız
canım geçmiş olsun inşallah çok yakında bebişlerin göbişinde olacakben kısa protokol başaldım yumurtalar toplandıktan sonra uzadı da uzadı.. malum rahim deyapışıklıklar oluşmuşştu...bebişlerim 2 aydır bekliyor annelerini...
ben adetin 3 günü gonalf le başladım sonra da cetrotide ve menagonla devam ettim pregnyl le çatlatma iğnesi oldum yumurtalar toplandı 15 günde bitti ilaç faslı...adetten sonra da bantlarla devam ettim haftda bir değiştirerek 4 kutu kullandım..şimdi adetle tekrar ilaçlara başladım..
eli mahkum kabullendi... bakma sen hernekadar söylensede benden daha çok endişeliniyo bişey olurmu diye... öle oluncada sürekli bi yerinmi acıdı..aman dikkat et.. rahatmısın diye sormaktan ekşının tadı kalmıyo
dönünce evine sizdede başlar aynı muhabbetler:)))))
canım yaaa dün akşam düşündüm işte rapor ayarlayacak ya Turgut beycanım ne oldu merkezi niye değiştirdin aslında bende acıbademde yaptırmanı şstiyordum ama diyemedim olumsuz birşey olursa etkilemiş olmak istemedim
maşallah canımm inşallah hayırlı-sağlıklıca kucağına alırsın sıkıntısızca
olsun canım çık bende fazla kalamayacağımyorgunum geç de geldik eve iyi geceler canımm
canım az iğne kullacağım öyle miOOY OY MAŞALLAH YESİNLERÇOK GÜZEL ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN.....
CANIM AZ ÖNCE YAZMAYI UNUTTUM LUCRİNLE BAŞLIYORSAN UZUN PROTOKOL ADETİN 21. GÜNÜ LUCRİN ADETİN 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN GONAL F VE 1 İĞNE DAHA HAYIRLI OLSUNN
maşalllah oğluşuna....
OOY OY MAŞALLAH YESİNLERÇOK GÜZEL ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALDIRSIN.....
CANIM AZ ÖNCE YAZMAYI UNUTTUM LUCRİNLE BAŞLIYORSAN UZUN PROTOKOL ADETİN 21. GÜNÜ LUCRİN ADETİN 2. GÜNÜNDEN İTİBAREN GONAL F VE 1 İĞNE DAHA HAYIRLI OLSUNN
maşşallah onaaaaa....
ahh başlar walla ama lafta kalırbenimkide pek yanaşmaz yanıma artık bu 4. deneme alıştı 3 denemede yasaklara.korkar zaten oda aynen canım rahat olmayınca olmuo hiç bişi
maşallah canımm inşallah hayırlı-sağlıklıca kucağına alırsın sıkıntısızca
amin inşallah aminn canım benim o güzel yüreğine sağlıkçok teşekkür ederim canlarım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguları yaşamayı rabbim sağlık versin daha oncee
canım az iğne kullacağım öyle miInşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz
aynen öyle iğnelerle vesile olacak inşşş bebiş Rabbim de dilerse inşşşşyok canım kısa protokolden farklı olan yanı adet olana kadar lucrin kullanman o fazlalık oluyor onlar tüm iğnelere adet ile başlıyorlar bebek gelsinde ha bir eksik ha bir fazla zaten yeteri kadar iğneye doyuyorsun. Tedavilerimiz denk gelmese bile karşılaşırız ben acıbademe yakın oturuyorum..
evet o benimm:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?