Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben kısa protokol başaldım yumurtalar toplandıktan sonra uzadı da uzadı.. malum rahim deyapışıklıklar oluşmuşştu...bebişlerim 2 aydır bekliyor annelerini...

ben adetin 3 günü gonalf le başladım sonra da cetrotide ve menagonla devam ettim pregnyl le çatlatma iğnesi oldum yumurtalar toplandı 15 günde bitti ilaç faslı...adetten sonra da bantlarla devam ettim haftda bir değiştirerek 4 kutu kullandım..şimdi adetle tekrar ilaçlara başladım..

kızlar hepinize iy geceler ben yatayım artık sabah erken kalkıcam dua edin bnm için :18:
dualarım seninle ALLAH yardımcın olsun canımmm...
Güzel arkadaşlarım ben kaçıyorum... Hepinizi öptüm yaın görüşürüz......
ii geceler canım.ALLAH rahatlık versin bebişinle sana enişteyede tabi
Iyi geceler canlarım allah rahatlık versin transferi olacak arkadaşlar allah yardımcınız olsun bebişleriniz sıkıca tutunsun....
ii geceler canımm..

bende seni sewiomm..ii geceler canımm

olsun promosyon falan idare etsin artıkyapcak bişi yokkk
eli mahkum kabullendi... bakma sen hernekadar söylensede benden daha çok endişeliniyo bişey olurmu diye... öle oluncada sürekli bi yerinmi acıdı..aman dikkat et.. rahatmısın diye sormaktan ekşının tadı kalmıyo
dönünce evine sizdede başlar aynı muhabbetler:)))))

canım ne oldu merkezi niye değiştirdin aslında bende acıbademde yaptırmanı şstiyordum ama diyemedim olumsuz birşey olursa etkilemiş olmak istemedim

canım geçmiş olsun inşallah çok yakında bebişlerin göbişinde olacak aaa yani kısa başlayıp uzun gibi olmuş galiba geç olsunda güç olmasın canımm

Eki Görüntüle 352836 teyzelerii oğluşum büyümüşmü
maşşallah onaaaaa....

ahh başlar walla ama lafta kalırbenimkide pek yanaşmaz yanıma artık bu 4. deneme alıştı 3 denemede yasaklara.korkar zaten odaaynen canım rahat olmayınca olmuo hiç bişi

canım ne oldu merkezi niye değiştirdin aslında bende acıbademde yaptırmanı şstiyordum ama diyemedim olumsuz birşey olursa etkilemiş olmak istemedim
canım yaaa dün akşam düşündüm işte rapor ayarlayacak ya Turgut bey dedim ki adam hazırlıyacakken niye ben kadın doğum dr uyla koştur koştur mücadele vereyim sitres artacaktı valla hiç uğraşmayım dedim hem ilçemizin durağınada yakın oluyoo acıbadem çok koşturmadan yorulmadan rahatça devam ederim diye düşündüm acıbademde kararlıyımm

canım az iğne kullacağım öyle mi inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz

maşalllah oğluşuna....

maşşallah onaaaaa....

ahh başlar walla ama lafta kalırbenimkide pek yanaşmaz yanıma artık bu 4. deneme alıştı 3 denemede yasaklara.korkar zaten odaaynen canım rahat olmayınca olmuo hiç bişi

maşallah canımm inşallah hayırlı-sağlıklıca kucağına alırsın sıkıntısızca

çok teşekkür ederim canlarım rabbim isteyen herkeze nasip etsin bu duyguları yaşamayı rabbim sağlık versin daha oncee

canım az iğne kullacağım öyle mi Inşallah emeklerimizin karşılığını alırız hepimiz

yok canım kısa protokolden farklı olan yanı adet olana kadar lucrin kullanman o fazlalık oluyor onlar tüm iğnelere adet ile başlıyorlar bebek gelsinde ha bir eksik ha bir fazla zaten yeteri kadar iğneye doyuyorsun. Tedavilerimiz denk gelmese bile karşılaşırız ben acıbademe yakın oturuyorum..

aynen öyle iğnelerle vesile olacak inşşş bebiş Rabbim de dilerse inşşşş hımm anladım canımm ben büyük ihtimal martın 2 si yada 3 ünde adet olabilirim :26: 24 şubat ta lucrin e başlayacağıma göre hemen hemen 10 gün kullanıp adet olup gidicem bakalımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…