aynen öyle iğnelerle vesile olacak inşşş bebiş rabbim de dilerse inşşşşHımm anladım canımm ben büyük ihtimal martın 2 si yada 3 ünde adet olabilirim :26: 24 şubat ta lucrin e başlayacağıma göre hemen hemen 10 gün kullanıp adet olup gidicem bakalımm
amin canım amin hepimizin ki hayırlı uğurlu olur inşş canımm yarın görüşmek üzere bende çıkıyorum ALLAH a emanet ol cnmhayırlısı olsun canım yarın görüşürüz herkese iyi gecelerr...
Maaşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip eder inşaallah...ehhh bana da herkes kız doğuracakmışım gibi davranıyor daha tedaviye başlamadan...kaç kişi rüyasını gördü...eşim de geçen akşam bir oğlumuz olduğunu görmüş..hayırlısı bakalım...
pek bi keyfine düşkün belli senin oğlan
canım benim kız erkek hiç farketmezz rabbim sana hayırlı sağlıklı bi evlat nasip etsin buradaki herkeze inşallah yinede çok yorma kendini canım benim rabbim yardımcın olsun . galiba keyfine düşkün biraziyi geceler tatlım
canım sanada ii geceler..görüşürüz yarın..öptüm seni...
Canım yemekleri yazamam hamisler var ama çorba ana yemek pilav salata falan yakın olsak gelirdin suslenme konusuna gelince ben doğuştan susluyum esle alakası yok giyinmeyi sevmem tabi evde bı namaz falan kılarken kapaliyim dışarı çok açık giyinmem insanın eşini hoş karşılaması dinde de var öyle çok makyaja gerek yok bir ruj bir sürme nelere Kadir
anladımm tatlım..aslında ole olmak gereklı yanı evde esıne yapmak hos gorunmek ama ben işe giderken kendime baktığım kadar eve gelince bakmıyorum doğruya doğru şimdi hemen rahat bişeyler giyiyor saclar toplanıyor mutafak önlüğünü takıp direk mutfağa geçiyorum ee sonra yemek hazırla sofra kur yemek ye kaldır bulaşıkları toplaa..sonra eşimize az zamanımız kalıyor iştee..iş yerindeki arkadaşlarımın yüzünü daha çok görüyorum vallahi..
sen yarın gel ben sorucam sana....... hepsini okudum yazdıklarınızın.. güldenimide kışkırtmaya çalışmışsın yetmemiş gurbet ellerdeki ekinimi bulaştırmışsın işe
ama özledim seni.........
Slm kızlar nasilsinz hurremciler yok ortada walar bu aksam bende izliyorum dikkatle öyle bir bakım dedim ne var ne yok bir bakım dedimmm ve kaçtım öptüm hepinizi yaas arkadaslarım bnm karnım çok gergin ve ara ara sancılarım var dualarınızda benide unutmayın
Günaydın kızlar güzel bir gun olması dileğiyle
BAZEN BİTMEK BİLMEYEN DERTLER YAĞMUR OLUR ÜSTÜMÜZE YAĞAR AMA RENGARENK GÖK KUŞAĞI'DA YAĞMUR DAN SoNRA ÇIKARVE HERGECENİN SABAHINDA YENİ UMUTLAR DOĞAR.....GÜNAYDINLAR ARKADAŞLARRRRR
günaydın canlar nasılsınız neler var neeler yok dün giremedim eşimin iilaç olayıyla uğraştık bu arada bilgisi olan var mı gonal f yı ben devletten aldım 2 sefer eşime veriyolarmı acaba aynı ılaç olduğu için dün çok araştırdık ama eğitim araştırma hastanesindeki ürolok vermiyo tüp bebek bölümü olana gittik oda kıçı kalktıvermedi bakalım hayırlısı siz neler yaptınız anlatın bakıyım hemen hemen 100 sayfayı devirmişşşisinz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?