Tüp Bebek Günlüğümüz !

İiii geceler kızlar nasılsınız
güldenim hoşgeldin ben ben hastaydım serum falan yedim iyiyim şimdi çok şükür bu arada benim bebişe bgünkü doktor kesin
kız dedi 3 hafta öncede başka doktor pipisi var demişti kafamız allak bullak oldu şaşırdık bi kız bi erkek:27::9::9::9:

:1::1::1: hakkında hyrlısı olsun cnm :)))))))) eli ayagı duzgun saglıklı evlat olsunda

İiii geceler kızlar nasılsınız
güldenim hoşgeldin ben ben hastaydım serum falan yedim iyiyim şimdi çok şükür bu arada benim bebişe bgünkü doktor kesin
kız dedi 3 hafta öncede başka doktor pipisi var demişti kafamız allak bullak oldu şaşırdık bi kız bi erkek:27::9::9::9:

ne hastalığı gripmi oldun yoksam..geçmiş olsun canım..
ohh yoooooo ben en son erkekte bırakmıştım demek kız geliyoo şimdilik:9::9::9:

Sevgili arkadaşlarr :16::16::16: Yine uzun bir yolculuktan döndüm. Nasılsınız bakalım?:16:

Egunalciğim de dönmüş canım nasılsın?

ayşegülüm tatlımmm hayırdır nolduu geçmişe bakamadım ne serumu geçmiş olsunnnn....kız dedi haa amann bu ne yaa senin tüpçü doktorun ne diyo..

:9::9::9::9::9::9:
nasıl hoooşşşt dediysen artık 1 yıldır havlayamamış afferin takdir ettim seni:42::42::42:

germişler bebekimi...

neeyyyy:53::53::53::53::52::52::52::52: o derece planladın yani sonrasındaki hamleni:46::46::46::13:
ara tabisi asayiş girsin devreye..

evet kuzum içmemmi içtim prednol denen mikemmel şeker gibi tadı olan ilacı:120::120::120::120:

valla cnm onun psikolojisi bozuk farkındayım ama bnm psikoloji onun psikolojisini çok fena döver:47:
inan gücüm yok onunla uğraşmaya..
kuduzlar ailesi:27:

biri değil ben dedim cnm ama neden msjlarıma cvp yazmıyosun anlayamadım...

aaa ne diyosun jüli sana cevap yazmıyomuuuu hemen dışlayalım kendisini:9::9::9:
niye yazmasın kuzum dek gelmemiştir bende iyi niyet elçisi olaraktan hemen müzakere sürecini başlattım:9::9::9:

:1::1::1: hakkında hyrlısı olsun cnm :)))))))) eli ayagı duzgun saglıklı evlat olsunda
Âmin canım en önemlisi o hayırlı sağlıklı evlat olsun
ne hastalığı gripmi oldun yoksam..geçmiş olsun canım..
ohh yoooooo ben en son erkekte bırakmıştım demek kız geliyoo şimdilik:9::9::9:
Valla kuzum şaştık kaldık erkek kız erkek tekrar kız bakalım Çarşamba günü kendi doktorumda randevum var o ne diyecek
üşüttüm herhalde canım memleketteydim evde sobalı bi sıcak bi soğuk bozdu beni tansiyonumda düşmüş çok
serumdan sonra daha iyiyim sen kırklerelindesin dini kuzum benim memlekettesin trakyada
ne zaman dönüyordönüyor

valla cnm onun psikolojisi bozuk farkındayım ama bnm psikoloji onun psikolojisini çok fena döver:47:
inan gücüm yok onunla uğraşmaya..
kuduzlar ailesi:27:

senden uzak olsunlar yapacağını yapmışsın zaten sanırım bundan sonra sesi çıkmaz çıkarsada sen uğraşma artık lütfen...

Sevgili arkadaşlarr :16::16::16: Yine uzun bir yolculuktan döndüm. Nasılsınız bakalım?:16:

Egunalciğim de dönmüş canım nasılsın?

canım bi kaç sayfa geriye baktım yoktun gerçekten demek iş güç peşinde il il gezmedeydin..
ben dönmedim ama:9::9::9:

geçmiş olsun cnm o zencefilli şey baya iyi gelio ..sen elektrik kesintisine karşı bi mum filan yanında bulundur da korkma cnm..

inşallah cnm ..şu ilacı söylememişsin canım bu tedavinde prednol içtinmi?

sigara krizimi cnm ...iyiyim cnm ben de tv izliom..

Sorma datlum sigara krizi :)

biri sigara mıı dediii:ssz:
1 tanede ben tüttürdüm bugün..
ama ben çok arada nadiren yaniiii
ayda 1 bazen 2

Oohhh ne guzel tutturmek mi dedin :))

:9::9::9::9::9::9:
nasıl hoooşşşt dediysen artık 1 yıldır havlayamamış afferin takdir ettim seni:42::42::42:

germişler bebekimi...

neeyyyy:53::53::53::53::52::52::52::52: o derece planladın yani sonrasındaki hamleni:46::46::46::13:
ara tabisi asayiş girsin devreye..

evet kuzum içmemmi içtim prednol denen mikemmel şeker gibi tadı olan ilacı:120::120::120::120:

Sorma yaa ama ben hep duymamazliktan geldim iki seneye yakin en son senin kedin evime girdi diye iftira atincaaa salterler atti.. iyi de oldu ohh

hoş geldin canım aramıza..
inşallah bu sefer sende mucizene kavuşursun..
tam hastalık havası zaten, dikkat etmekde fayda var..
zira ben c vitamini depoluyorum seksi bedenime:56::56::56:
ayy bende ne korkarım gökgürültüsü ve şimşekten..:18::18::18:
hoşbuldumm:16::16::16: insallah canımmm yaa artıkk gelsinnn bebekimm sağdan soldan laf işitmekten bööö geldi artık.. sinirleniyorumda noluo yine kendimi paralıom okadar yani..
hastalık konusunda kendimede kızıyom tam diom tüp bebek öncesi dr.a gitsem bana antibiyotik verir :( giden bülbül sesimi:37::37: geri getşrmeye uğrasıom suan :50:
wwoooooowwww aramızda bir manken gacı var demekkk :16::16: ne yapıosun bende isterem :42: zayıflamayada ihtiyacım var acıkcası :4::5:

yaww tüp bebek öncesi diyet gerekiyormu acep? iice gümlemeye başladı .. ışıklar gitmeden uyyim bari.
pazartesiden sonra dedim evet ama salı demedim ki:9::9::9:
tamam verdim dansözlerini :9::9::9:
ne zaman haftasonuna kadar kesin gelirim ama:8::8::8::8:

iyi geceler canımcım..
geçmiş olsun efenim sana bademciklerin için ne içilecek ne şifa olur topiğin aktarcısı ikramaya sultan sölerdi ama şimdi yok:9::9::9:
eşin yok ve gökgürlüyoooo bi de elektirik gitme durumu olmasın sakıınnnnnnnnn:18::18::18::18:
bu arada bende akşam tarhana yedim anne yapımı:16::16::16:
oooo bakıyorum tam teşkilatlı çok fonksiyonlu bi topiğe denk gelmişim :16::16::16: çok sevındımmm:32: bi ara topikte denk gelirsem nikini öğrendımya sorarım olmazsa..
ahh ahh bende tarhanamı içerken anacım aklıma geldi .. eşimin işi nedeniyle şuan baska bi şehirdeyiz (7 saatlık bir zaman farkı var memleketimle arasına) hasretlık zorda napacan iş nerdeyse aşta orda oluyor :ssz::ssz: bak çorbayı içtim uykum geldi :31:elektrık gitmeden ben uyuyim :54::27:
iyi geceler cnm geçmiş olsun
şifa olsun..

sağol canımmm.:16:.insallah atlatırımmm

aaa ne diyosun jüli sana cevap yazmıyomuuuu hemen dışlayalım kendisini:9::9::9:
niye yazmasın kuzum dek gelmemiştir bende iyi niyet elçisi olaraktan hemen müzakere sürecini başlattım:9::9::9:
bilemiyorum tatlım nedenini..

Sorma yaa ama ben hep duymamazliktan geldim iki seneye yakin en son senin kedin evime girdi diye iftira atincaaa salterler atti.. iyi de oldu ohh
kayra bilio musun ben hayatımda bi fırt bile çekmedim:))

he balım ama biliyorsun ben tiryaki değilimmm :19:

senden uzak olsunlar yapacağını yapmışsın zaten sanırım bundan sonra sesi çıkmaz çıkarsada sen uğraşma artık lütfen...

canım bi kaç sayfa geriye baktım yoktun gerçekten demek iş güç peşinde il il gezmedeydin..
ben dönmedim ama:9::9::9:

Ya ne zaman döneceksin ama sensiz eksik oluyor burası. Geçen gün uçakta aklıma bana ilk iğne yapacağım zaman verdiğin destek geldi. Canım benimmm :16:

hoşgedin cnm iyiyiz sen nasılsın bu hafta nereleri gezdin bakim..

:16::16::16: Selam canım nasılsın? İstanbuldaydım bu defa. Bugün havaalanında iğne yapmak için gittiğim yerlere gittim ve aklıma tüp bebiş günlerim geldi. Bu kesin bağımlılık yapıyor. Bir tüp daha yapmayı düşünmeye başladım :)

Back
X