Tüp Bebek Günlüğümüz !

Âmin canım en önemlisi o hayırlı sağlıklı evlat olsun

Valla kuzum şaştık kaldık erkek kız erkek tekrar kız bakalım Çarşamba günü kendi doktorumda randevum var o ne diyecek
üşüttüm herhalde canım memleketteydim evde sobalı bi sıcak bi soğuk bozdu beni tansiyonumda düşmüş çok
serumdan sonra daha iyiyim sen kırklerelindesin dini kuzum benim memlekettesin trakyada
ne zaman dönüyordönüyor

klasik ama gerçekten doğru bir söz sağlıkla gelsinde erkek kız farketmez...
senin memlekette takılıyorum canım ama bu kez gezmiyorum evden paşamın okuluna gidip gelmece var sadece..
hafta sonu dönerim en geç..

senin memlekette takılıyorum canım ama bu kez gezmiyorum evden paşamın okuluna gidip gelmece var sadece..

şekerim bu arada küçük paşanın hepi börtdeyi kutlu mutlu olsun..
büyük paşa da kreşe başladı..
nasıl bari alıştı mı..
seviyor mu kreşi

senden uzak olsunlar yapacağını yapmışsın zaten sanırım bundan sonra sesi çıkmaz çıkarsada sen uğraşma artık lütfen...

canım bi kaç sayfa geriye baktım yoktun gerçekten demek iş güç peşinde il il gezmedeydin..
ben dönmedim ama:9::9::9:

ahh cnm ben zaten uzak duruyordum ama kadın beni sürekli taciz ediyor..
başlar yine çöp koymalaraa
asarım bende kapının tokmağınaa o kadaarr:21:

ayşegülüm tatlımmm hayırdır nolduu geçmişe bakamadım ne serumu geçmiş olsunnnn....kız dedi haa amann bu ne yaa senin tüpçü doktorun ne diyo..
Akşam dedim ya kuzum kötüyüm diye bgn daha kötü oldum serum bağladı doktor iyiyim çok şükür üşüttüm herhalde köyde sobalı ev bide üzüntü hop göçtüm daha iyiyim çok şükür
evet cnm bu doktor kesin kız dedi:54::53::53::53:
O kadar kız isteyen ben sevinmedim bile şaşkınlıktan Çarşamba kendi doktorumda randevum var 3lü test için artık o zaman söyler benim doktorum 18 haftalık olucaz Allah'ın iizniyle
sen nasılsın cnm

topikte yazdığım msjlara cnm..

görmemiş olabilirim..
çünkü doktorumla kaç gündür mail trafiğindeydim..
buraya da kısa cümlelerle özetledim hatta..
buradan başka 2 topige daha laf yetiştiriyorumdur..
ayrıca pazar ve bugün evde değildim..
dünde regli oldum.fenayım
birsürü neden..
sana özel bir durum yoktur emin ol..

kızlarr bugünde hastanedeydimmm herşey yolunda 12 de çatlatma iğnem vurulucakkk eşimle gidicezzz birazdann hepinizi öpüyorumm..

Sorma datlum sigara krizi :)

Oohhh ne guzel tutturmek mi dedin :))

Sorma yaa ama ben hep duymamazliktan geldim iki seneye yakin en son senin kedin evime girdi diye iftira atincaaa salterler atti.. iyi de oldu ohh

aaa ben bu hikayeyi biliyorum sankim bi ara yazmıştın kedi meselesini tabisi iyi olmuş iftira atılırmı be:19::19::19:

güldeeen turginura da gidiceeen miiii:10::10::10::10:

yok bebem gidemem daha önce gitmiştim ama bu kez kımıldayamam...

hoşbuldumm:16::16::16: insallah canımmm yaa artıkk gelsinnn bebekimm sağdan soldan laf işitmekten bööö geldi artık.. sinirleniyorumda noluo yine kendimi paralıom okadar yani..
hastalık konusunda kendimede kızıyom tam diom tüp bebek öncesi dr.a gitsem bana antibiyotik verir :( giden bülbül sesimi:37::37: geri getşrmeye uğrasıom suan :50:
wwoooooowwww aramızda bir manken gacı var demekkk :16::16: ne yapıosun bende isterem :42: zayıflamayada ihtiyacım var acıkcası :4::5:

yaww tüp bebek öncesi diyet gerekiyormu acep? iice gümlemeye başladı .. ışıklar gitmeden uyyim bari.

oooo bakıyorum tam teşkilatlı çok fonksiyonlu bi topiğe denk gelmişim :16::16::16: çok sevındımmm:32: bi ara topikte denk gelirsem nikini öğrendımya sorarım olmazsa..
ahh ahh bende tarhanamı içerken anacım aklıma geldi .. eşimin işi nedeniyle şuan baska bi şehirdeyiz (7 saatlık bir zaman farkı var memleketimle arasına) hasretlık zorda napacan iş nerdeyse aşta orda oluyor :ssz::ssz: bak çorbayı içtim uykum geldi :31:elektrık gitmeden ben uyuyim :54::27:

sağol canımmm.:16:.insallah atlatırımmm

tabiki şekerim tam donanımlı çok amaçlı bir topiktesin yemek tarifleri içinde sara_28 arkadaşımızdan yardım alabilirsin kendisi tatile çıktı bi kaç güne gelir..
bu arada iyi geceler tatlı rüyaların olsun..

kızlar nasılsınız ne var ne yok bakalım..

hııııhhhh sana işte ikinci topiğin olduk dimi artık ben sana dediydim ama ikinci plana atarsın bizi diye nolduuuuuuuu doğru çıktı işteee:43::43::43::43:

Ya ne zaman döneceksin ama sensiz eksik oluyor burası. Geçen gün uçakta aklıma bana ilk iğne yapacağım zaman verdiğin destek geldi. Canım benimmm :16:

:16::16::16: Selam canım nasılsın? İstanbuldaydım bu defa. Bugün havaalanında iğne yapmak için gittiğim yerlere gittim ve aklıma tüp bebiş günlerim geldi. Bu kesin bağımlılık yapıyor. Bir tüp daha yapmayı düşünmeye başladım :)

canım benim hafta sonuna kalmaz burdayım...
bende çok net hatırlıyorum ilk iğneni vurma zamanını anlatmıştım ahh ah nerden derelere geldik dimi göbüşlerimiz hala boş dilerim daha fazla beklemeden bu günlerimizide hamileyken hatırlayalım...

Akşam dedim ya kuzum kötüyüm diye bgn daha kötü oldum serum bağladı doktor iyiyim çok şükür üşüttüm herhalde köyde sobalı ev bide üzüntü hop göçtüm daha iyiyim çok şükür
O kadar kız isteyen ben sevinmedim bile şaşkınlıktan Çarşamba kendi doktorumda randevum var 3lü test için artık o zaman söyler benim doktorum 18 haftalık olucaz Allah'ın iizniyle
sen nasılsın cnm

gecmiş olsun cnm...

Benim için kolla havasını tekirdağlıyım ben ama olsun orada memleket sayılır
evet canım hiç erkek olsun kız olsun demedim o hakkı görmüyorum kendimde zor bulmuşum Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı evlat olsun ama bölede kötü oldu bi öyle bi böyle alışamadım daha

hııııhhhh sana işte ikinci topiğin olduk dimi artık ben sana dediydim ama ikinci plana atarsın bizi diye nolduuuuuuuu doğru çıktı işteee:43::43::43::43:
...
canımmmm olurmu hiç öyle şey sizin yeriniz ayrı onların öyle ama önceliğim sizsiniz:16::16:
belki nerde oldugumu görmüşsündür profilimden evet orda sayfa acıktı ama ben iş yerinde işlerimle uğraşıyodum canm gerçekten...:26::26:

Benim için kolla havasını tekirdağlıyım ben ama olsun orada memleket sayılır
evet canım hiç erkek olsun kız olsun demedim o hakkı görmüyorum kendimde zor bulmuşum Rabbim ne verirse sağlıklı hayırlı evlat olsun ama bölede kötü oldu bi öyle bi böyle alışamadım daha

ooo topraaammm
sende üj bej sin yanee...
bende kırklareliliyim beyaaa:8:

Ya ne zaman döneceksin ama sensiz eksik oluyor burası. Geçen gün uçakta aklıma bana ilk iğne yapacağım zaman verdiğin destek geldi. Canım benimmm :16:

:16::16::16: Selam canım nasılsın? İstanbuldaydım bu defa. Bugün havaalanında iğne yapmak için gittiğim yerlere gittim ve aklıma tüp bebiş günlerim geldi. Bu kesin bağımlılık yapıyor. Bir tüp daha yapmayı düşünmeye başladım :)
:)))iyiyim cnm ben de biraz vucudun toparlansın düşün valla cnm..ben de bugün eşime dedim ki cnm adet olmak üzereyim bu ay başlayalım mı o da yok diğer adetle başlayalım dedi ..içim gidio valla biran önce başlamak istiyorum bende işte bir umut..

sen nasılsın cnm
iyiyim tatlım benim de kulağımda uğuldama vardı doktor mr vermişti bugün gittim mr makinasına yattım sonra adam geldi kafama kafes gibi bişe geçirdi beni makinanın içine soktu aman allahımm deli oldum sonra kafam tam yerleşmemiş heralde geri geldi yanıma kafamı düzeltmeye adama dedim ki ayşegül ben bunu çektiremicem kusura baymayın size de eziyet oldu..kaçtım çıktım odadan..
geçmiş olsun tatlım dikkat et...
o zaman artık cinsiyeti çarşamba günü gidiceğin tüpçünün söylediğine inanalım:))nihai cinsiyetimiz o olsun..

hujjgeldin cnm bnmm..
gelecenmi yarın muhteşemin topiğine bakammmm:26:
hoş bulduk canm...
evet nasipse gelcem yorumlarınızı okumaya canmiş yerinde izleyemiyorum sayenizde kaçırmıyom:34:
bu arada komşu krizi yasanmış galiba takma kuzuuummm salla:64::64::62::62:

Sağol canım benim sanada geçmiş olsun komşunla olanlardan

allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

sağol cnm bnm..
aminnnn..
akşam akam pek üzüldüm pek ağladım..:43: zaten gergin ve üzgündüm regli oldum dün onunda sıkıntısı vardı..tam oldu yani
Allaha havale ediyorum..

Back
X