eşim yasakladı zaten ama çok seviyom en azından canm istediğinde eşim izin verdiğinde soslu deniyeyimcicim doritos(taco yani ysil paket olanına yapıom)
sos taa yoğur azıcık tuz kuru nane ve pul biberle...
sıcacık cay yanına cipsini batır sosuna yee afiyetleee
ama sen hamişsin cipsi fazla tüketme ben haftada 1 yapıom her carşambaaa
bende zaten bi memoriale bide buraya takılıyom.. orayada yeni yeni zaten..
kuzey güney topiği olsa da gitmem
bana baaaaağğğğ derya kuzusuu
sen ortalık mı karıştırmaya calııosun yoksaa bana mı öle geliiii..
ama şunuda söylim eminim kuzey güney topiği bizimki kadar zevkli değildir sen ondan gitmiyorsundurr
ama şimdi ne alakası var yaaauuuvvvv
var mı yok mu onu bilem bilmezken ben..
valla mı var mı yok mu onu bile bilmiyorum..
ben de 27 yasindayim.cnm yalvardim yakardim 2 embriyo koymadi...merhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inşson olur,bi sorum olacak hamilelere ,benim yaşım 26 ve 5 yıllık ewliyim,2 embiriyo konulmasını istiyorum aceba mümkün mü,şansımın biraz daha yüksek olması için,
tüm hormon testleri,rahim filmi,spermiyogram hepsi temiz çıktı,adetlerim çok düzenli
ama olmuyor işte,tüp tutmaz diye korkuyorum,1 aşılama negatif tekrar aşılama yapmak istemiyorum
inş seninde kendiliğinden olur canım
listeci egunal
hakkat memorial haber ajansı
offf yapma ama yaaaa arada bende girerim o listenin içine 2013 ekim annelerine gidiyom çünkü arada
egunalım ben sebepsiz konusuna katılmıyorum..
muhakkak var herşeyin bir sebebi..degil mi?
hoşgeldin canmmmmmmm nasılsınnn
nbr cnm ne var ne yok?kızlar kolay gelsin, sohbetiniz bol olsun:) tüm sayfaları okumadım ama keyifler yerinde sanırım, Allah daim etsin:) yaaaaa bana bi yardım edin, ben biraz yeni olduğum için mi bu gülen suratları falan yapamıyorum, yoksa tamamen kendi beceriksizliğim mi
fatoli, 35 yaşı geçmeden veya yumurta rezervlerin ve erkek faktöründe sorun yoksa kesinlikle yapmazlar. olsun tek olsun tam olsun diyeyim:)
kızlar kolay gelsin, sohbetiniz bol olsun:) tüm sayfaları okumadım ama keyifler yerinde sanırım, Allah daim etsin:) yaaaaa bana bi yardım edin, ben biraz yeni olduğum için mi bu gülen suratları falan yapamıyorum, yoksa tamamen kendi beceriksizliğim mi
fatoli, 35 yaşı geçmeden veya yumurta rezervlerin ve erkek faktöründe sorun yoksa kesinlikle yapmazlar. olsun tek olsun tam olsun diyeyim:)
nbr cnm ne var ne yok?
gulen suratlar icin muracaat: egunal :))
cnm bizde erkek faktorlu sorun oldugu halde koymadi iki tane..
bana baaaaağğğğ derya kuzusuu
sen ortalık mı karıştırmaya calııosun yoksaa bana mı öle geliiii..
ama şunuda söylim eminim kuzey güney topiği bizimki kadar zevkli değildir sen ondan gitmiyorsundurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?