Tüp Bebek Günlüğümüz !

3 ayda fazla değilmi ayol
rahat bırakın bebişi habire bişiler sokuşturup rahatsız etmeyin yani
bende iyiyim şekercim yarın gece biniyorum cuma sabahı geliyorum

kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırayımmı siz yaptırdınızmı kan sayımı merkez normal tahlilleri yapıyo kan sayımı yapmadı hiç

kan sayımı neden yapılcakki şekercim kan verilmesi gereken birşey varsa doktorun söyler zaten...

kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırayımmı siz yaptırdınızmı kan sayımı merkez normal tahlilleri yapıyo kan sayımı yapmadı hiç
canm ben sağlık ocagına gittim gebelere bakılması gereken bütün tahlillerimi yaptırdım.. canm ben dr a aynen sunu dedim ''hocam sat ım 2 ocak bugünde 29 ocak tüp bebek olduğu için erken öğreniyoruz biliyorum biraz erken oldugunu ama içim rahat etsin istiyorum sizdende gebere bakılan testlere bakmanızı rica ediyorum'' dedim
zaten sağlıkçı oldugumdanda yapılan testleri biliyorum..'' hemogram, tiroit hormonlrı, açlıkkan şekeri kolestrol albümin demir demir bağlama kalsiyum bakmanızı rica ediyorum dedim'' yani anlıcan adama yapması gereken testleride söledim

Sultanım beni başkalarıyla karIştırmayın...!
"Benim adım HÜRREM..."

aynen öyleee
bende bi yandan özetini izliyorum heyecanlı yeni bölüm bizi bekliyooo
şah sultanı yolcam sen kimsin be hürreme ders vermeye kalkıyon neyse hürrem reyis yolar bana gerek kalmaz

canlarımm yarın 8 30 hastanede olucammm nolurr banada dua edinnn kızlarrr korkmuyorum desem yalan olurrr heycanlanıyorumm :)) inşallah sorunsuz gecerr... yarın eşimle gidicemmm bide erkek kardeşim gelicek.kaynanamm ne aradı ne sorduuu çok üzüldümm yanımda olsunn arasın sorsun isterdimmm ama yokk yarın belki gelir bana oo gelin hanımm hiç görünmüyosunuzz ortalıktaaa hayırdır bişey mi var derrr bugün eşimle koştuu yarın hastaneye gidicezz dediii tekrarr arayıp söylememize gerek yokk sonuçta biliyooo amann hiçç deymez ama neden halan ben ondan bi destek bekliyorum onuda anlamış dğilimm...

ahh cnm geldi cattı o gün demek kii..
dualarım seninle hayırlısıyla duyacaksın pıt pıtlarıı inşallahhhh
saol canm benm darısı basınıza inş...
iş yerinde biraz işim vardı şimdi geliyorum hürrem topiğine

3 ayda fazla değilmi ayol
rahat bırakın bebişi habire bişiler sokuşturup rahatsız etmeyin yani
bende iyiyim şekercim yarın gece biniyorum cuma sabahı geliyorum
..
güle güle gel inş. canm..
aşkısı şimdi yarın kalp atışını duyarsa zaten 1 ay sonra çagıracak o zmanda 3 aylık olmuş olacak yani 2 kere daha rahatsız etcez yumoşumu

bana bak jülii bi kaç dakika takılcam şurda çabuk dön hürrem topiğinden yoksa gelip alcam seni ordan

canm benm hayırlı haberlerle dön inş...
şu kv. boşvercez canm yaa napalım.. bak benmkide hiç sormaz bide yarın dr a gitcez kalkmış bende sizle gelcem gitmişkende göz dr una gidicez diyoo eşime dedim girmesini istemiyorum muayeneye dedim çünkü benm çocugumu istemiyo onlar..

tamam o zaman bi kere daha baksın bişi demiyom
hayır yani ultrason aleti girince içerden tutcak minnak elleriyle çocuk işte al alabilirsen elinden bi daha

fundaaa yarın yumileri veriyon demek...
canım bu hassas dönemde canını sıkacak şeylerden uzak dur önemli olan eşin ve sensin bu durumda başkaları nasıl davranmış takma eşin yanındaysa bu yetmeli sana başkalarından bir beklentin olmasın...

aynen öyleee
bende bi yandan özetini izliyorum heyecanlı yeni bölüm bizi bekliyooo
şah sultanı yolcam sen kimsin be hürreme ders vermeye kalkıyon neyse hürrem reyis yolar bana gerek kalmaz

ahh kuzumm reyizz fena karıştıracak ortalığı bu haftaaaa
ohh sefamız olsunnnnn

tamam o zaman bi kere daha baksın bişi demiyom
hayır yani ultrason aleti girince içerden tutcak minnak elleriyle çocuk işte al alabilirsen elinden bi daha
dogru diyon kuzum cocuga içerde oyalanacak bişey yok minnak ellerine bi geçtimi bida bırakmazz

hayırlısı olsun fundacım..
bencede kafana takma sen..takılma..bunlar böyleler işte..kabullenmeliyiz sanırım..

çayımı cipsimi sosumu hazırladımm bekliyorum reyizimizin strateji savaşını sabırsızlıklaaa

valla hürrem topiğinin günahını aldım meğerse hatun memorailde takılıyormuş
dönmüyom bende işte evime

eyvah yakalandık...
ama kuzum daktırım yarın ve cuma yokmuş..
bak onu öğrendim o topikten..
benim kırmızılar yarın gelirse kendi daktırımla görüşemiycem..
cuma yada c.tesi gelirse problem yokmuş..
daktırım orda yani..
onu öğrenmiş oldum yani...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…