evet canm nasipse büyük gün umarım ii sonuçlarla dönerim..
dr um 3 aya kadar hep alttan bakacakmış canm öyle dediler zaten daha iyi olur sonuç diye bende öyle bakılması istiyorum canm...
sen napıyon nasılsın??
canm normal sartlar nedir bilmiyorum ama bu birazda dr una bağlı canm mesela benm 1 koyulması gerekkiyordu ama dr um 2 koydu 1i tuttu canm
umarım seninde benm gibi ilk ve son denemen olur canm haattao zamana gerek kalmadan kendin gebe kal
kızlar yarın sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırayımmı siz yaptırdınızmı kan sayımı merkez normal tahlilleri yapıyo kan sayımı yapmadı hiç
canm ben sağlık ocagına gittim gebelere bakılması gereken bütün tahlillerimi yaptırdım.. canm ben dr a aynen sunu dedim ''hocam sat ım 2 ocak bugünde 29 ocak tüp bebek olduğu için erken öğreniyoruz biliyorum biraz erken oldugunu ama içim rahat etsin istiyorum sizdende gebere bakılan testlere bakmanızı rica ediyorum'' dedimkızlar yarın sağlık ocağına gidip kan sayımı yaptırayımmı siz yaptırdınızmı kan sayımı merkez normal tahlilleri yapıyo kan sayımı yapmadı hiç
Sultanım beni başkalarıyla karIştırmayın...!
"Benim adım HÜRREM..."
saol canm benm darısı basınıza inş...ahh cnm geldi cattı o gün demek kii..
dualarım seninle hayırlısıyla duyacaksın pıt pıtlarıı inşallahhhh
güle güle gel inş. canm..3 ayda fazla değilmi ayol
rahat bırakın bebişi habire bişiler sokuşturup rahatsız etmeyin yani
bende iyiyim şekercim yarın gece biniyorum cuma sabahı geliyorum
..
canm benm hayırlı haberlerle dön inş...canlarımm yarın 8 30 hastanede olucammm nolurr banada dua edinnn kızlarrr korkmuyorum desem yalan olurrr heycanlanıyorumm :)) inşallah sorunsuz gecerr... yarın eşimle gidicemmm bide erkek kardeşim gelicek.kaynanamm ne aradı ne sorduuu çok üzüldümm yanımda olsunn arasın sorsun isterdimmm ama yokk yarın belki gelir bana oo gelin hanımm hiç görünmüyosunuzz ortalıktaaa hayırdır bişey mi var derrr bugün eşimle koştuu yarın hastaneye gidicezz dediii tekrarr arayıp söylememize gerek yokk sonuçta biliyooo amann hiçç deymez ama neden halan ben ondan bi destek bekliyorum onuda anlamış dğilimm...
saol canm benm darısı basınıza inş...
iş yerinde biraz işim vardı şimdi geliyorum hürrem topiğine
güle güle gel inş. canm..
aşkısı şimdi yarın kalp atışını duyarsa zaten 1 ay sonra çagıracak o zmanda 3 aylık olmuş olacak yani 2 kere daha rahatsız etcez yumoşumu
canlarımm yarın 8 30 hastanede olucammm nolurr banada dua edinnn kızlarrr korkmuyorum desem yalan olurrr heycanlanıyorumm :)) inşallah sorunsuz gecerr... yarın eşimle gidicemmm bide erkek kardeşim gelicek.kaynanamm ne aradı ne sorduuu çok üzüldümm yanımda olsunn arasın sorsun isterdimmm ama yokk yarın belki gelir bana oo gelin hanımm hiç görünmüyosunuzz ortalıktaaa hayırdır bişey mi var derrr bugün eşimle koştuu yarın hastaneye gidicezz dediii tekrarr arayıp söylememize gerek yokk sonuçta biliyooo amann hiçç deymez ama neden halan ben ondan bi destek bekliyorum onuda anlamış dğilimm...
aynen öyleee
bende bi yandan özetini izliyorum heyecanlı yeni bölüm bizi bekliyooo
şah sultanı yolcam sen kimsin be hürreme ders vermeye kalkıyon neyse hürrem reyis yolar bana gerek kalmaz
dogru diyon kuzum cocuga içerde oyalanacak bişey yok minnak ellerine bi geçtimi bida bırakmazztamam o zaman bi kere daha baksın bişi demiyom
hayır yani ultrason aleti girince içerden tutcak minnak elleriyle çocuk işte al alabilirsen elinden bi daha
bana bak jülii bi kaç dakika takılcam şurda çabuk dön hürrem topiğinden yoksa gelip alcam seni ordan
ahh kuzumm reyizz fena karıştıracak ortalığı bu haftaaaa
ohh sefamız olsunnnnn
canlarımm yarın 8 30 hastanede olucammm nolurr banada dua edinnn kızlarrr korkmuyorum desem yalan olurrr heycanlanıyorumm :)) inşallah sorunsuz gecerr... yarın eşimle gidicemmm bide erkek kardeşim gelicek.kaynanamm ne aradı ne sorduuu çok üzüldümm yanımda olsunn arasın sorsun isterdimmm ama yokk yarın belki gelir bana oo gelin hanımm hiç görünmüyosunuzz ortalıktaaa hayırdır bişey mi var derrr bugün eşimle koştuu yarın hastaneye gidicezz dediii tekrarr arayıp söylememize gerek yokk sonuçta biliyooo amann hiçç deymez ama neden halan ben ondan bi destek bekliyorum onuda anlamış dğilimm...
rahat dursunlar bişiycik olmaz basarlarsa damarına o da sessiz kalamaz tabisi karıştırsın ortalığı her türlü arkasındayım
geldim bebemmm geldimmmm
canımsınn..
hadi dön artık yuvanaa sende..
valla enişteyede helal olsun
bu haftada kücccük görümce rahat durmayacak ammaaa..
hatce kaşınıyooo
valla hürrem topiğinin günahını aldım meğerse hatun memorailde takılıyormuş
dönmüyom bende işte evime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?