Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım tüplerim iki si de içlerinde fen hidrasalpenks olduğu için alındı...zira fena şişmişlermiş..ameliyat cdlerini tek tek izledimm.önce sıvı veriyoo geçiş de olmayınca birini alıyo diğerinde çok zor olunca da hidrasalpenks de var ikinciye ameliyat için bi daha kesmeyelim deyip aldı doktorum...ama sonrasında rahimde hafiif bir traşlama da yapmıştı...ordan ben bir komplikasyona maruz kaldımm asherman sendromu rahim bir türlü kalınlşamadıyapışıklıklar oluştu.. üstüne 2 histereskopi de de tekrar oluşuncaa bıraktımm artık peşini çünkü asherman sendromu denildi durumuma ve doktorlar tekrarlayacağını ameliytta garanti vermeyeceklerini söylediler...şimdi adetlerim o kadar az oluyor kii düzenli her ya olduğuma şükrediyorumm...en azından yumurtlamaya devam ettiğimi biliyorumm..Rabbime şükürler olsunn...benim izlerim geçti çok şükür ama tekrar ameliyata cesaretim yok ..hirasalpneks tüp bebkte başarısızlık nedenii...zehirliyor çünkü embriyoyu...doktorun eğer laporoskopi şart diyorsa
kızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
Korkma inşaallah duyacaksınız dünyanın en güzel sesi olan bebeğinin pıtpıtlarını
ne güzel yaa pişti mi olduk şimdii ohhh misss demek karıkoca bayılarak yiyosunuz..ne var sanki benimki de yese..yanına yaklaşmaz kokuusndan rahatsız olur...ben sarmaları yeni sardımm menümde başka yemeklerim vardı...çorba ,makarna salatası menemen yaptım....kendimize de yarma çorbası ve lahana döşemesi....anam ne çok yemek yapmışımm meğer

topikte kaynatmadım lahanayı kızımm...taaam mıı ama ev koktu be yaaaa
canım yaşından dolayı 1 taneden fazlaa koymazlar ama doktorunun insafına kalmış ilk tedavin de inşaallah o esnekliği yapar canımm sıkıntıniz nedir sperm de mi sen de mi sorun bunların hepsi etkiliyor faktör olarak...
Sultanım beni başkalarıyla karIştırmayın...!
"Benim adım HÜRREM..."
naptılaar Hürremem acaba o büyücü karııı:26::26::26::26::26::26:

ne kadar çok özlediğimi mesajımdaki CANIM kelimelerinin fazlalığından anladın sanırım

tam zamanında kavuşcaz enerjik bir halde muhabbete devam aldık dopingi

off hürrem bayılacak vee bu hafta burada bitecekkk 1 hafta bekle şincikkkk

ya ben izleyemedim son kısımlarını noldu

anammmmmm bitmediiii süpperrrrrrr

ama daha kötüsü olduuu...
bu manyak hatce vee büyücü bozması ne ettiler hürreme aceppppp

ayyy reyizi tenhadamı kıstırdılar

1 hafta falan oldu çektirivereli amaaa:26:

valla canımcım ne kadar doğru ben bilmiyorum bir yerde okudum iyi hatırlıyorum bende yapcaktım bi dönem o ara araştırırken dek gelmiştim..

tamam işte eşin seni her anlamda mutlu ediyorsa önemli olan bu diğerleri teferruat olsada olur olmasada...
yumiler ne alemde peki..

şah sultan kurtardı hürremi yada bu zevzek hatce büyü yaptırdı manyak karııı

neeyyy şahmı kurtardı ayy duyda inanma ne çıkarı var acaba..

canım arkadaşlarım bu gece hepinizden dua bekliyorum yarın hayırlı haberlerle dönebilmek için.. ben çıkıyorum hepinize iyi geceler k.i.b. çok çok öpüldünüz Rabbime emanet olunn

iyi geceler canım yarın güzel haberlele gel inşallah..

maç skorunu merak edenlere 1-1 bitti pek iyi olmadı bunun ikinci maçıda var gol yemeyeydi iyiydi gs...

bebem reyiz bayıldı ya hatce delüsü bayılttırdı..

sonra hürrem gözlerini açtı bir baktı tepesinde sümbül var ben buraa nasıl geldim dedi..

orada da bitti..

tahminler bunlar ama artık dizide sonlara geliniyor yaa..hastalıktanda bayılmış olabilir deyülerr

gerci daha mıstık ölecek

heralde ya büyü yaptılar, ya birşey bulaştırdılar,yada tam birşey yapacaklarken şah sultan yetişti kanımcaa

Ballarım kaymaklarım ben artık kaçıyorum iyi geceleriniz olsun...
Birgün daha bitti birgün daha yaklaştık bebeklerimize anne olmaya

ama ya ben hürremin ölümünü izlemek istemiyom

canim koltukta uyuyakalmisim hemen yaziyorum
alt ast normal aralikta
t. kolestetol 216 110-200
hdl 65 40-60
ldl 125 57-129

kendine yapılmasını istemediğin birşeyi asla bir başkasına yapma..!!

çook severim ben bu lafı ama yaaa

canim insallah yarin pit pit haberleriyle gelirsin dua edicem sana Allahin izniyle duyucaksin kalp atislarini heyecandan mutluluktan aglicaksin:)))

selam canım nerdesin şekerim sen bi görünüp bi kayboluyon 4 martta mı görüşcez bi daha
no şitres yes baby 10 günü ben beklerim senin yerine
.

çalışıyorum ya diğer muhabbetleri takip edemiyorum eve gelincede yemekti temizlikti kocayla ilgilen bakamıyorum çok fazla hepinizi takip etmek isterim ama olmuyo malesef saol cnaım o on gün beni uyutsunlar istiyorum

4 mart takvimime kaydettim

:18::18:4 martta bişi olmucak sanırım biraz daha dogum kontrol iç sonra bırak adet ol gel dicek ben biliyom doktor oldum iyce aşılamadada doktoruma diyodum ultrasyondan önce ne hissediyosun diyodu bende solda 1 tane 18mm sagda 2 tane 20li diyodum cikiyodu doktor bile sasiriyodu artik tüp ebbekte nasıl tahmin ederim bilmem sagda on solda 7-8 :))

laparoskobiyi biliyorum canım arkadaşım olmuştu benim rahim filmim temiz cıkmıştı hangi doktora gidip istediysem yapmadı bana laporoskobi gerek yok sorun gözükmüyo dediler hep sorun yokta niye gelmiyo bu velet hıhh doktorum kolay mı sanıyosun sen laporoskobiyi daha iğneden korkuyosun dimişti bilkeresinde

slm kızlar eşime bile anlatmadım çok ısrar etti ama anlatmadım....çok kötü bi rüya gördüm rüya denmez kavus sanırım bu

rüyamda tüp bebegi yaptık herşey çok güzeldi tuttu hamile kaldım delirdi eşim öyle güzel davranıyoki görseniz çok gerçekçiydi odasını beşigini duvarlarını bile boyadıgımı gördüm tüm hayallerimi gerçekleştiriyodum otobüste yer veriyolar düşünü o kadar film gb gerçek gb gördüm karnım kocaman oldu doktorda nst ye bile giriyorum güpp güpp sesleri hayla kulagımda cinsiyetini göremedim ama erkek gb sanki mavi beyazdı eşyaları

sonraaa tuvalete gidiyorum ama nasıl kan geliyo şarıl şarıl korkuyorum hemen cıkıyorum tuvaletten ama akıyo hayla kan ağlıyorum çok kötü ağlıyorummm

sonra elimi zatıyorum kan dursun diye tutmaya çalışıyorum bi elimi uzatıyorum kolu geliyo bi elimi uzatıyorum bacagı elimdeparça parça ağlıyorum ağlıyorum

çok kötüydü sabaha kadar ağladım eşim uyandırdı saat 2de ağlıyomuşum kalktım içim çok kötü oldu ağla ağla

olsa bile kucama alana kadar inanamıcam ve tarih yaklaştıkça korkum artıyo çok üzgünüm

kuzum benim yaaa kıyamam Allah hepimizin yardımcısı olsun kan rüyayı bozarmış ama sen bol bol dua et tamam mı bende san dua edeceğim inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…