- 17 Ağustos 2009
- 4.668
- 43
- 163
evet canım tüplerim iki si de içlerinde fen hidrasalpenks olduğu için alındı...zira fena şişmişlermiş..ameliyat cdlerini tek tek izledimm.önce sıvı veriyoo geçiş de olmayınca birini alıyo diğerinde çok zor olunca da hidrasalpenks de var ikinciye ameliyat için bi daha kesmeyelim deyip aldı doktorum...ama sonrasında rahimde hafiif bir traşlama da yapmıştı...ordan ben bir komplikasyona maruz kaldımm asherman sendromu rahim bir türlü kalınlşamadıyapışıklıklar oluştu.. üstüne 2 histereskopi de de tekrar oluşuncaa bıraktımm artık peşini çünkü asherman sendromu denildi durumuma ve doktorlar tekrarlayacağını ameliytta garanti vermeyeceklerini söylediler...şimdi adetlerim o kadar az oluyor kii düzenli her ya olduğuma şükrediyorumm...en azından yumurtlamaya devam ettiğimi biliyorumm..Rabbime şükürler olsunn...benim izlerim geçti çok şükür ama tekrar ameliyata cesaretim yok ..hirasalpneks tüp bebkte başarısızlık nedenii...zehirliyor çünkü embriyoyu...doktorun eğer laporoskopi şart diyorsaSelam ikramayaCanım senin tüplerin ikisi de mi alındı? Sen bilirsin hidrasalpenksi anlamanın başka yolu yok mu? Boşu boşuna yine kesmeseler oramı buramı Daha göbeğimdeki izin rengi yeni açıldı. diğer iki iz hala kopkoyu.
Korkma inşaallah duyacaksınız dünyanın en güzel sesi olan bebeğinin pıtpıtlarınıkızlar yarın dr kontrolüm var kalp atışlarını duymaya gitcez ama ben çok korkuyorum benm için dua edermisiniz???
ne güzel yaa pişti mi olduk şimdiisemuuuuşş kıııız menümüz aynıymışş..
biende sardım koca bi beyaz lahana.. ama benim tocamda çok sever kendisini tabii bende..
Allah yardımcın olsun canım..Dünyanın en güzel sesini duyacaksın yarın inşallah..
topikte kaynatmadım lahanayı kızımm...taaam mıı ama ev koktu be yaaaaselam canım nerdesin şekerim sen bi görünüp bi kayboluyon 4 martta mı görüşcez bi daha
no şitres yes baby 10 günü ben beklerim senin yerine
gerçekten bende çok çelişkideyim senin durumun hakkında mantığıma laparaskopi ol öyle tüp dene fikri yatıyor sonra bir işlem daha yıpratırmı seni diye düşünüyorum muallakta kaldım..
son kararım bence laparaskopi ol kist durumun var doktorda önermiş zaten..
Allah korusun bir daha olumsuz sonuç alırsan keşke dersin diye korkuyorum..
sen benim için önemlisin ve üzülmeni istemiyorum asla riske atma ve lap ol en azından herşeyi bilerek girersin tüpe..
topik lahana kokmuş ayol az ötede haşlayaydın
kolay gelsin balım kaymağım..
canım yaşından dolayı 1 taneden fazlaa koymazlar ama doktorunun insafına kalmış ilk tedavin de inşaallah o esnekliği yapar canımm sıkıntıniz nedir sperm de mi sen de mi sorun bunların hepsi etkiliyor faktör olarak...merhaba kızlar bende ilk baharda tüp yaptırmayı düşünüyorum,ilk denemem olacak inş
son olur,bi sorum olacak hamilelere ,benim yaşım 26 ve 5 yıllık ewliyim,2 embiriyo konulmasını istiyorum
aceba mümkün mü,şansımın biraz daha yüksek olması için,
naptılaar Hürremem acaba o büyücü karııı:26::26::26::26::26::26:Sultanım beni başkalarıyla karIştırmayın...!
"Benim adım HÜRREM..."