günaydın canım valla seni gördüm rüyamda çok güzeldi o sebepten çok güzel uyandım
olcak olcak güzel birgün olcak
rüyam ve detayları az sonra
o surat ne kızzz??
Yaaa bak simdi daha da merak ettim hayir olsun sende hayir icinde kal bebegiimm
hayrolsun bakem merak ettim ne gördün bebemmmm
vee işte rüyam gülden prodüksiyon gururla sunar
seninle beraberiz ama sen transfer gereği yatış ve dinlenme durumundasın bir evdeyiz ama niresi bilmiyom...
ben sana bugün transferinin kaçıncı günü diyorum sende 8.günü diyorsun...
idrar testi yapalım diyorum sen asla olmaz çıkmaz canım sıkılır bişi çıkmazsa istemiyom diyosun...
bende ısrar ediyorum ve ikna oluyorsun...
o bilmediğim evin dolap çekmecelerinden nasıl oluyorsa işte ben sana idrar testlerim var benim onlardan yapalım diyorum...
bir tane test alıyorum elime ama benim testlerimden değil çokta uyduruk bişeye benziyor inşallah çıkar diyorum ve sen idrarını yapıp bana getiriyosun
bende damlatmak yerine testi direk idrara daldırıyorum
o arada sen birini arıyorsun test yaptım birazdan belli olur ama umudum yok diyosun aynı anda ikinci çizgi beliriyor
tabii biz sevinçten uçuyoruz sarılmalar vs....
bak gördünmü diyorum 8.günde öğrendin test gününe kadar bekleyip gerileceğine şimdi mutluluğunu yaşayacaksın diyorum...
istersen başka marka test var onuda yapalım iyice emin olalım diyorum onu yapmadan rüya bitti
valla ben çok gerçekçi yaşadım rüyayı inşallah gerçeğe dönüşür
süpper bir rüya buuuu..
hayırlara vesile olsun ve gercek olsun inşallahh...
vee işte rüyam gülden prodüksiyon gururla sunar
seninle beraberiz ama sen transfer gereği yatış ve dinlenme durumundasın bir evdeyiz ama niresi bilmiyom...
ben sana bugün transferinin kaçıncı günü diyorum sende 8.günü diyorsun...
idrar testi yapalım diyorum sen asla olmaz çıkmaz canım sıkılır bişi çıkmazsa istemiyom diyosun...
bende ısrar ediyorum ve ikna oluyorsun...
o bilmediğim evin dolap çekmecelerinden nasıl oluyorsa işte ben sana idrar testlerim var benim onlardan yapalım diyorum...
bir tane test alıyorum elime ama benim testlerimden değil çokta uyduruk bişeye benziyor inşallah çıkar diyorum ve sen idrarını yapıp bana getiriyosun
bende damlatmak yerine testi direk idrara daldırıyorum
o arada sen birini arıyorsun test yaptım birazdan belli olur ama umudum yok diyosun aynı anda ikinci çizgi beliriyor
tabii biz sevinçten uçuyoruz sarılmalar vs....
bak gördünmü diyorum 8.günde öğrendin test gününe kadar bekleyip gerileceğine şimdi mutluluğunu yaşayacaksın diyorum...
istersen başka marka test var onuda yapalım iyice emin olalım diyorum onu yapmadan rüya bitti
valla ben çok gerçekçi yaşadım rüyayı inşallah gerçeğe dönüşür
rüyamda ısrarla 8.gün lafı geçiyor takıldım bugüne ben bi test mi yapsa ne
Nasilsin benim adim eylul 28 subati sabirla bekliyorum 7 inci senemde allhim minik mucizemi verdi bana o gunde gormeyi nasip edr ins hep duamdasinz duanzi eksik etmeyin
Hayir olsun insallah gercek olur ruyan guldenim su pregnyl igneleri olmasaydim idrar testi yapardim ama yaniltici olacak ondan yapamam mecbur beklicem tes gununu :)
Bende ruyamda gordugum rakamlara takarim ayy gulden hem sen hem ben cifte mutluluk olur kiz :))
kızlar günaydın sabah aç karnına sağlık ocağına gittim kan tahlili yaptırdım sonuçlar cuma öğleden sonra gelcekmiş ama ben korkuyorum kolestrol şeker falan çıkcak diye çünkü çok kilo aldım tedavi aşamasında ne yapcam bilmiyorum diyet yapmayı düşünüyorum zaten dün tansiyonumda yüksek çıktı doktor tansiyon önemli dedi benim tansiyonda oynuyo bi düşüyo bi çıkıyo
Günaydıııııın kızlaaarHerkese hayırlı birgün olmasını diliyorum. ben SAT a göre 5+3 haftalığım ama bugün bel ağrısı var sizce normal mi bu zamanda bel ağrısı ? Korkmaya başladım bugün. Dün biraz üzüldüm ağladım gergindim,acaba onun etkisi de olabilir mi ?
biliyorum canım yanıltıcı olur çıkan sonuç...
bugün kaçıncı günün oldu günlerim şaştı da..
ya ben senin için acaba bugün bir testmi yapsa acaba dedimdi yanlış yazmışım
kendim yapsamda bişi olmaz zira beyimden ayrı dönemde yımırtladım
P.tesi transfer oldu canimcim bugun 3.gun oluyoo.. belkide ben yanlis anlamisimdir yimirtalar bosa gitti desenee:)) ama zaten gecen denememdeki gibi heyecanli degilim hicbisey hissetmiyorum. Tabi test gunu yaklasinca nasil olur bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?