Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar meraba aranızda yeni sayılırım kızlar eşimde varikosel var o ameliyat oldu bu seferde bende yumurta kisiti cıktı 1 tane 4 cm capındaymıs kızlarr aranız da kisti olup tüp bebek yaptıran var mı illa ki ameliyat olmak mı gerekir cok korkuyorum benn:18:![]()
günaydın bebeğim..
sanada hayırlı cumalarr...
günaydınn hoşgeldin canımmm inşaallah güzel bir gün olur
canım benim yaaa başına çok aksilik geldi bu tedavinde inşaallah aksilikler bebğinin habercisidir ve ççabucak atlatabilirsinn bebişimm...:18::18::18::26::26::26::26:
yola çıkıyorumm trafik olabilir de olmayabilirde erkenden gidip beklemek istemiyorum assolist giib sonradan gidiim diyorummaklım sen de kalıcak ama emoşumm yolda arıcam senii
günaydın kızlaaarrr...
Emeeeeell canım dediğim gibi güzel olacak herşey bunu düşün canım..
Çok geçmiş olsun kuzum..
ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?Insallah julim yaa fena biseymisBen kedimi cook seviyorum eve almadan daha farkliydi ama cok farkli sevgisi esimle konusurken sesi disari veriyo sesimi duyunca sekilden sekile giriyormus :)Ayy insallah deryacim sag ol bebegim..
cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..kızlar meraba aranızda yeni sayılırım kızlar eşimde varikosel var o ameliyat oldu bu seferde bende yumurta kisiti cıktı 1 tane 4 cm capındaymıs kızlarr aranız da kisti olup tüp bebek yaptıran var mı illa ki ameliyat olmak mı gerekir cok korkuyorum benn:18:![]()
günaydın cicim..
sana dün akşam maça gitmiyonmu diye soruyom sende hafta sonundaki maça gitcez diyon hava soğuk bu maça gidemem diyon e şekerim maç zaten seyircisizmiş ya![]()
ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..
tatlıııımmm ama ben biliodumda şeyden bahsediyorsun zannettim..hani dışarıya stadın dışına dev ekran kurdular da taraftarlar stadın dışında seyretti ya..
ondan bahsediyosun zannettim ben...
yoksa zaten biliodum seyirciszi olduğunu..![]()
dev ekran muhabbetinide sonra öğrendim ben malum dışarda olunca bi haber kalmışım işte gerçi seyircisiz oynama cezasını biliyorum ama bu maçta olacağı bağlantısını kuramamışım![]()
ne bilem ayol sende benim gibi futbol manyağısın ya haberin vardır zannettim..
oo super cnm.siz nerde oturuyisunuz cnm hangi sehirde.Bugun gelecek canim insallah..
canımcım kist varkende tüp bebek yapılıyor ama kistin durumunu doktor değerlendirip buna karar veriyor...
ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..
cnm yanlış hatırlamıyorsam inegöldeydin ..bursa size çok yakın gidip bi iyi bir doktora baktırsan için rahatlar..anladım cnm evet cnm büyürse ameliyat dedi yumurta kisti dedi eve bde rahm agzında yara var dedi gecen cuma bi dr onun verdiği ilaçları kullanıorum ben adetn 2. günü cgrdı hormon testi için adam gbi bi dr da bulamadım ki küçük bi ilçede yasıorum tüp merkezi felan yok 3 ay önce ekimde güzel cıkmıstı halbu ki hormon tahlllerim:18:
cnm yanlış hatırlamıyorsam inegöldeydin ..bursa size çok yakın gidip bi iyi bir doktora baktırsan için rahatlar..
cumartesi de mi çalışıosun?canım yakında calısorum her zamn izin alınmıo ki bde gtsen en az 2 saat yoksun
cumartesi de mi çalışıosun?
canııımm sen hayla evdemisin yaaa..
atla bi taksiye git bebeemm yaa..
Istanbuldayiz canim tedavi icin Ankaradaydimoo super cnm.siz nerde oturuyisunuz cnm hangi sehirde.
cnm nasıl oldun gittin mi doktora?Evet derya hala evdeyim sinirden aglicam ben taksiye atlar giderim dedim kuzenim bekle abla dedi hala bekliyorum
Istanbuldayiz canim tedavi icin Ankaradaydim
selam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer![]()