Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar meraba aranızda yeni sayılırım kızlar eşimde varikosel var o ameliyat oldu bu seferde bende yumurta kisiti cıktı 1 tane 4 cm capındaymıs kızlarr aranız da kisti olup tüp bebek yaptıran var mı illa ki ameliyat olmak mı gerekir cok korkuyorum benn:18::14::43::43:

kızlar meraba aranızda yeni sayılırım kızlar eşimde varikosel var o ameliyat oldu bu seferde bende yumurta kisiti cıktı 1 tane 4 cm capındaymıs kızlarr aranız da kisti olup tüp bebek yaptıran var mı illa ki ameliyat olmak mı gerekir cok korkuyorum benn:18::14::43::43:

canımcım kist varkende tüp bebek yapılıyor ama kistin durumunu doktor değerlendirip buna karar veriyor...

günaydın bebeğim..
sanada hayırlı cumalarr...

günaydın jüli bebekim bugün az durun fazla gezmeyin olarmı..

günaydınn hoşgeldin canımmm inşaallah güzel bir gün olur

canım benim yaaa başına çok aksilik geldi bu tedavinde inşaallah aksilikler bebğinin habercisidir ve ççabucak atlatabilirsinn bebişimm...:18::18::18::26::26::26::26::16::16::16:
yola çıkıyorumm trafik olabilir de olmayabilirde erkenden gidip beklemek istemiyorum assolist giib sonradan gidiim diyorumm:34::34:aklım sen de kalıcak ama emoşumm yolda arıcam senii

hoşbulduk canımcım...

günaydın kızlaaarrr...
Emeeeeell canım dediğim gibi güzel olacak herşey bunu düşün canım..
Çok geçmiş olsun kuzum..

günaydın cicim..
sana dün akşam maça gitmiyonmu diye soruyom sende hafta sonundaki maça gitcez diyon hava soğuk bu maça gidemem diyon e şekerim maç zaten seyircisizmiş ya:9::9::9:

Insallah julim yaa fena biseymis :(Ben kedimi cook seviyorum eve almadan daha farkliydi ama cok farkli sevgisi esimle konusurken sesi disari veriyo sesimi duyunca sekilden sekile giriyormus :)Ayy insallah deryacim sag ol bebegim..
ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?
cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..

günaydın cicim..
sana dün akşam maça gitmiyonmu diye soruyom sende hafta sonundaki maça gitcez diyon hava soğuk bu maça gidemem diyon e şekerim maç zaten seyircisizmiş ya:9::9::9:

tatlıııımmm ama ben biliodumda şeyden bahsediyorsun zannettim..hani dışarıya stadın dışına dev ekran kurdular da taraftarlar stadın dışında seyretti ya..
ondan bahsediyosun zannettim ben...
yoksa zaten biliodum seyirciszi olduğunu..:9::9:

ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..

Bugun gelecek canim insallah..

tatlıııımmm ama ben biliodumda şeyden bahsediyorsun zannettim..hani dışarıya stadın dışına dev ekran kurdular da taraftarlar stadın dışında seyretti ya..
ondan bahsediyosun zannettim ben...
yoksa zaten biliodum seyirciszi olduğunu..:9::9:

dev ekran muhabbetinide sonra öğrendim ben malum dışarda olunca bi haber kalmışım işte gerçi seyircisiz oynama cezasını biliyorum ama bu maçta olacağı bağlantısını kuramamışım:30::30::30::9:

dev ekran muhabbetinide sonra öğrendim ben malum dışarda olunca bi haber kalmışım işte gerçi seyircisiz oynama cezasını biliyorum ama bu maçta olacağı bağlantısını kuramamışım:30::30::30::9:

ne bilem ayol sende benim gibi futbol manyağısın ya haberin vardır zannettim..

ne bilem ayol sende benim gibi futbol manyağısın ya haberin vardır zannettim..

aynen şöle oldu evde olmadığım dönemde seyircisiz oynama cezasını öğrendim dün de sanki bir ara hayal meyal hatırlıyorum dev ekran muhabbetini duydum hatta basket maçınıda izleyeceklermiş barcelona maçını neyse bu bilgilerim var evet maçı da biliyorum ama bağlantı kuramamışım işte kafam doluydu cicim normaldir...herşeyden haberim var ama düşünememişim işte:9::9::9:

canımcım kist varkende tüp bebek yapılıyor ama kistin durumunu doktor değerlendirip buna karar veriyor...

anladımm cnm daha adam gbi bi dr gidemedm 1 tane devlette gttm dün o söledi kistim oldunu ilaçla yok olmaz dedi bu durumda aşılamada yapılmaz dedi ilçede yasıoruz pek iyi dr lar yok

ozlemis seni demekki:)))esin ne zaman gelio Ankara'ya?cnm ben de var tupten sonra olustu bi kutu hap verdi bana onemli bise degil dedi adetle atilir o dedi ne zaman istersen gel tupe baslayalim dedi..yumurta kistiyse korkma bnce ..ameliyat isi nerden cikti doktor sana ameliyat mi yapalim dedi..simdi hapim bitti adet oldum parca parca biseyler dusuyo can cekisiyorum resmen yarina randevu aldim kistim gitmis mi baktiricam ..gitmisse sende al o ilactan istersen..

anladım cnm evet cnm büyürse ameliyat dedi yumurta kisti dedi eve bde rahm agzında yara var dedi gecen cuma bi dr onun verdiği ilaçları kullanıorum ben adetn 2. günü cgrdı hormon testi için adam gbi bi dr da bulamadım ki küçük bi ilçede yasıorum tüp merkezi felan yok 3 ay önce ekimde güzel cıkmıstı halbu ki hormon tahlllerim:18:

anladım cnm evet cnm büyürse ameliyat dedi yumurta kisti dedi eve bde rahm agzında yara var dedi gecen cuma bi dr onun verdiği ilaçları kullanıorum ben adetn 2. günü cgrdı hormon testi için adam gbi bi dr da bulamadım ki küçük bi ilçede yasıorum tüp merkezi felan yok 3 ay önce ekimde güzel cıkmıstı halbu ki hormon tahlllerim:18:
cnm yanlış hatırlamıyorsam inegöldeydin ..bursa size çok yakın gidip bi iyi bir doktora baktırsan için rahatlar..

selam şekerler.nihayet vakit bulup topiğe gelebildim.
Rabbim'in yardımı,sizin ve sevdiklerimizin dualarıyla pazartesi 12:14'te oğlum Kaan'ı kucağıma aldım çok şükür.
spinal sezaryanla dünyaya getirdim oğlumu.
ilk ben gördüm,karnımdan çıkar çıkmaz.
her şeyi ağrısız bir şekilde hissettim.çok güzeldi.
oğlum doğarken de hepinizin isimleri yada nickleriyle dua ettim.
Rabbim hepinize yaşatsın.
oğlum da ben de iyiyiz çok şükür.
dün çıktık hastaneden,evimize,birbirimize yeni hayatımıza alışıyoruz yavaş yavaş.
oğlum emdi az önce uyuyor şimdi.
göğüs uçlarım çok fena,acısı anlatılmaz yaşanır diyeyim.
ama tüm acılara değer :16::16::16::16:

allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah canım,darısı başımıza olsun amin

Back
X