Selam kızlar tel.giriyorum kimler var benkayra canım inşallah yarın ALLAH yüzünü güldürür
canlar ben cıkıyorum kendinize çookk iyi bakın Allah a emanet olun ii geceler hepinize
sağol kuzum ya sen nasılsın bi daha lekelenmen oldu mu? hiç unutmam canım 8.gün 38.5 ti
3.gün transferim olmuştu tatlım inşallah pozitif olucak seninde
umarım yarın sen güzel haberlerle gelirsin perşembede küçükte olsa umudum mucizemle birlikte ben güzel haberler veririm:18::18:Selam canim amin insallah guzel hayirli haberlerle donerim:18:
Iyi geceler canim bende yaticam ama ilac saatim 12 de onu bekliyorum
Bugun biraz daha oldu ama bu pembe de degil somon rengi gibiydi ve cok azdi. Ben bugun idrar testi yaptim pozitif cikti ama hala tedirginim nedense benimde 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu. Insallah yolunda gider
canım benimde öyle oldu başta pembe sonra kahvemsi eeeeeeBugun biraz daha oldu ama bu pembe de degil somon rengi gibiydi ve cok azdi. Ben bugun idrar testi yaptim pozitif cikti ama hala tedirginim nedense benimde 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu. Insallah yolunda gider
mehtisssss kiz niye sustun?
amin canım hayırlı uğurlu olur inşallah,güzel haberler verirsin bize .pozitife bakılırsa oldu bu iş,gözünaydın şimdiden :) kesin ve güzel sonucu bir ışık yandı diyelim hadi hayırlısı :)
umarım yarın sen güzel haberlerle gelirsin perşembede küçükte olsa umudum mucizemle birlikte ben güzel haberler veririm:18::18:
canım benimde öyle oldu başta pembe sonra kahvemsi eeeeee
pozitif çıkmış hadi bakalım hayırlısı olsun hep diyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın
Canım ne güzel pozitif çıkmış işte yarında kanla tescillenicek oldu oldu benim kanda pozitifti ama idrarda silikti
İnşallah canım çok zor anlıyorum seni İnan stres pozitifi görmekle bitmiyorInsallah canim yaa ne bilim hala korkularim var Allahin izniyle yarin guzel bir haber alsamm
Tam kirmizi degil ama cok silikte degil testim insallah kanda da guzel cikar canimcimm
Çok geçmiş olsun canım ama İnan bi fikrim yok yardımcı olmak isterdimArkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..
evet sekerim isim vardi:))))sacimi fonledim kuruttum sonra duzlestirdim yarin gunum var bebisimanammmm sacim nasil uzamis en ucu belime gelio..nerdesin tıss sen ne banyosu akşam akşmmm işinmi vardı neee
İnşallah canım çok zor anlıyorum seni İnan stres pozitifi görmekle bitmiyor
kese kalp atışı 2 3lü testleri of benim yarın 3lü test olucaz nasıl heyecanlıyımheyecanlıyım
evet sekerim isim vardi:))))sacimi fonledim kuruttum sonra duzlestirdim yarin gunum var bebisimanammmm sacim nasil uzamis en ucu belime gelio..
İnşallah cnm yrn alalım güzel haberleriEvet stres hic bitmicek bisey hele bizim gibi zor bulanlar icin daha bi heyecan dolu oluyor. Sende guzel haberlerle gel insallah canim
Âmin canım tatlım benim 3 gün bel ağrım oldu ara ara kasık ağrım bide ateş basıyoduMrb kızlar sorum hamile olan arkadaslara transfer sonrası neler yasadınız belirtileriniz oldu mu bugün benim 6.gunum transfer gunünü saymazsam ilk 3 gün kasık batmalarım ve adet olucak gibi bel ağrılarım oldu 4 ve 5.gun sadece bel ağrısı bugün ağrı yok ama sabah midem bulandı hala ara ara devam ediyor bugün kasık batmalarını yine yasıyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim bu arada hamile olanlar sağlıkla kucağına almak nasip olsun diğer arkadaşlarda hayırlısıyla tez zamanda bebislerine kavuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?