Tüp Bebek Günlüğümüz !

Selam kızlar tel.giriyorum kimler var benkayra canım inşallah yarın ALLAH yüzünü güldürür

Selam canim amin insallah guzel hayirli haberlerle donerim:18:

canlar ben cıkıyorum kendinize çookk iyi bakın Allah a emanet olun ii geceler hepinize

Iyi geceler canim bende yaticam ama ilac saatim 12 de onu bekliyorum

sağol kuzum ya sen nasılsın bi daha lekelenmen oldu mu? hiç unutmam canım 8.gün 38.5 ti
3.gün transferim olmuştu tatlım inşallah pozitif olucak seninde

Bugun biraz daha oldu ama bu pembe de degil somon rengi gibiydi ve cok azdi. Ben bugun idrar testi yaptim pozitif cikti ama hala tedirginim nedense benimde 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu. Insallah yolunda gider

Selam canim amin insallah guzel hayirli haberlerle donerim:18:
Iyi geceler canim bende yaticam ama ilac saatim 12 de onu bekliyorum
umarım yarın sen güzel haberlerle gelirsin perşembede küçükte olsa umudum mucizemle birlikte ben güzel haberler veririm:18::18:

Bugun biraz daha oldu ama bu pembe de degil somon rengi gibiydi ve cok azdi. Ben bugun idrar testi yaptim pozitif cikti ama hala tedirginim nedense benimde 3.gun embriyosu iki tane transfer oldu. Insallah yolunda gider

amin canım hayırlı uğurlu olur inşallah,güzel haberler verirsin bize .pozitife bakılırsa oldu bu iş,gözünaydın şimdiden :) kesin ve güzel sonucu bir ışık yandı diyelim hadi hayırlısı :)

canım benimde öyle oldu başta pembe sonra kahvemsi eeeeee
pozitif çıkmış hadi bakalım hayırlısı olsun hep diyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

amin canım hayırlı uğurlu olur inşallah,güzel haberler verirsin bize .pozitife bakılırsa oldu bu iş,gözünaydın şimdiden :) kesin ve güzel sonucu bir ışık yandı diyelim hadi hayırlısı :)

Canimm insallah o isik sonmez yarin daha da parlar

umarım yarın sen güzel haberlerle gelirsin perşembede küçükte olsa umudum mucizemle birlikte ben güzel haberler veririm:18::18:

Canim yaa inan dualarim meleginle insallah mucizen seninledir ve seni hic birakmaz..

canım benimde öyle oldu başta pembe sonra kahvemsi eeeeee
pozitif çıkmış hadi bakalım hayırlısı olsun hep diyorum rabbim kimseyi evlat hasretiyle sınamasın

Insallah canim yaa ne bilim hala korkularim var Allahin izniyle yarin guzel bir haber alsamm

Canım ne güzel pozitif çıkmış işte yarında kanla tescillenicek oldu oldu benim kanda pozitifti ama idrarda silikti

Tam kirmizi degil ama cok silikte degil testim insallah kanda da guzel cikar canimcimm

Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..

Insallah canim yaa ne bilim hala korkularim var Allahin izniyle yarin guzel bir haber alsamm

Tam kirmizi degil ama cok silikte degil testim insallah kanda da guzel cikar canimcimm
İnşallah canım çok zor anlıyorum seni İnan stres pozitifi görmekle bitmiyor
kese kalp atışı 2 3lü testleri of benim yarın 3lü test olucaz nasıl heyecanlıyımheyecanlıyım

Çok geçmiş olsun canım ama İnan bi fikrim yok yardımcı olmak isterdim

İnşallah canım çok zor anlıyorum seni İnan stres pozitifi görmekle bitmiyor
kese kalp atışı 2 3lü testleri of benim yarın 3lü test olucaz nasıl heyecanlıyımheyecanlıyım

Evet stres hic bitmicek bisey hele bizim gibi zor bulanlar icin daha bi heyecan dolu oluyor. Sende guzel haberlerle gel insallah canim

benkayraemelimmmmmmm neee sen test mi yaptin ben kacirdim ayyy inanmiyoum hayirli olsun balimmmm cok sevindim pozitif olmazsa niye ciksin idrarda bence Allahin izniyle yarin senin degerin 100 lu bise cikicak...

Mrb kızlar sorum hamile olan arkadaslara transfer sonrası neler yasadınız belirtileriniz oldu mu bugün benim 6.gunum transfer gunünü saymazsam ilk 3 gün kasık batmalarım ve adet olucak gibi bel ağrılarım oldu 4 ve 5.gun sadece bel ağrısı bugün ağrı yok ama sabah midem bulandı hala ara ara devam ediyor bugün kasık batmalarını yine yasıyorum yorumlarınızı yazarsanız sevinirim bu arada hamile olanlar sağlıkla kucağına almak nasip olsun diğer arkadaşlarda hayırlısıyla tez zamanda bebislerine kavuşsun

evet sekerim isim vardi:))))sacimi fonledim kuruttum sonra duzlestirdim yarin gunum var bebisimanammmm sacim nasil uzamis en ucu belime gelio..

Bende uzun saçı çokk seviyorum benimkide belime yakın tatlım dügünde maşa yaptırdım elbisede çok güzeldi dügünün en güzel hatunu seçmişler benii kocammm çok kıskandı benni ee topulularla boyum 175 e yakın oldu kilo 53 siyah elbise güzel olmustum yani

Âmin canım tatlım benim 3 gün bel ağrım oldu ara ara kasık ağrım bide ateş basıyodu
başkada belirtim yoktu tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…