hoşgeldin cnm nasılsın_?İyi akşamlar kızlar ne var yokkk
hoşgeldin cnm nasılsın_?
iyi yapmışsın canı dğişiklik olmuş ay kuzum ben çok kötü grip oldum dün gece 5 e kadar uyuyamadım burnum tıkandı kötüyüm gece depreşti resmenİyiyim balım sen nasılsın ögretmen bir ablam var sizden iyi olmasın akşam çayına gittim yeni geldim bi bakınayımm bacılarıma dedim eşim evde yokken bugün 3 saat ütü yaptım canım çok yoruldum yemek falan sofrayı topladım hemen çay,a gittim. Canım sen ne yaptımn kadın geldimi temizlige bugün?
canım kasık ağrısı normal olabilir benimde ilk 3 gün belim ve kasıklarım çok ağrımıştı doktor iyi bişii demişti
canım transfer gününü sayıcan
sende hoşgeldin canım nasılsınbennn geldimmmmm.aklandim paklandimmmm:)))
iyi yapmışsın canı dğişiklik olmuş ay kuzum ben çok kötü grip oldum dün gece 5 e kadar uyuyamadım burnum tıkandı kötüyüm gece depreşti resmen
boğazım çok kötü ıhlamur yaptım gecenin 4 ünde aradım kadını gelme diye oda cumartesi müsaitmiş ctesi gelicek artık kafamı kaldıracak mecalim yok resmen
inşallahh kuzumm güzel haberini bekliyorummm...
inşaallah canım hayırlı sonuçlarını alıcaz yarına dualarımız seninlee her daim....
bugün keyfi de pek yerinde kızmaz canımm benim kocam küser sadece benimle ilgilenmiyosun diyee çocuk gibi nazlanır...
anlaşıldı menüde makarna var
inşallah pozitif olucak canım allah ın izniyleanladımm kuzumm çok sagoll beklicezz bakalımm 9 günn
aynen öle kuzum havadan nem kapar oldum dün dışarıda durdum5 dak kadar hastanede hemen yamuldumOyyy kıyamam sana geçmiş olsun tatlım yaa bütün gün evdesin dötünn dogrulmuyor seninde yaaa
geçer balım aylar geçiyyoo günler mi geçmicekk..baksana topiğimizn yılı doldu bizm kucağımız dolmadıı...anladım canım çok sagoll off daha 9 gün varrr geçermii aceppp:)))
ben varım ama birazdan yok olabilirimmİyi akşamlar kızlar ne var yokkk
missssbennn geldimmmmm.aklandim paklandimmmm:)))
geçmiş olsun canımm dinlen ttalımm bu hastalığın ilacı dinlenmek..bal zencefil limon diyorumm ama sen zencefili çay kaşığının ucuucğuyla at neme lazımm kaynar kayna iç limonata yapıp..başını ayaklarını sıcak tut üşütme daha fazla ...öptümmiyi yapmışsın canı dğişiklik olmuş ay kuzum ben çok kötü grip oldum dün gece 5 e kadar uyuyamadım burnum tıkandı kötüyüm gece depreşti resmen
boğazım çok kötü ıhlamur yaptım gecenin 4 ünde aradım kadını gelme diye oda cumartesi müsaitmiş ctesi gelicek artık kafamı kaldıracak mecalim yok resmen
evet canım arkadaşımmInsallah canimcim guzel haber vermek nasip olur
Canim arkadasim insallah her zaman dualarinda oldugumu biliyorum canimsin
yaptıgın duaların Rabbimin katında sanada karsılık bulsun canm sen bizim yavrularımız için dua ediyosun ya Rabbim tez zamanda yavrunada kavusturur inş. canmevet canım arkadaşımmdualar dedim de kalkımm okunacaklar listesine bir de yasin ekledimm nfy bacımıa okuyacam...künfeyekünler de var bvenim askerlik bitmez kaçtımm
aysgulumhisbuldum.cnm.napim.iste evi sabah bi fasil daha pis su basti adamlar geldi tamir etti.filan sonra kapicinin karisini cagirdim oralari temizledik oldum yorgunluktan iki gundyr anlicagin sana da gecmis olsun tatlimm dikkat et kendinemehtosum hosgeldin:)))
sağolun kızlar ya amma hasta oldum bu ara anlamadım dışarıda çok çıktığım yok amageçer balım aylar geçiyyoo günler mi geçmicekk..baksana topiğimizn yılı doldu bizm kucağımız dolmadıı...
ben varım ama birazdan yok olabilirimm..erken kaçıcam bu gecee bilginzee bacılaarr
misssssıhhatler olsun kuzumm
geçmiş olsun canımm dinlen ttalımm bu hastalığın ilacı dinlenmek..bal zencefil limon diyorumm ama sen zencefili çay kaşığının ucuucğuyla at neme lazımm kaynar kayna iç limonata yapıp..başını ayaklarını sıcak tut üşütme daha fazla ...öptümm
evet canım arkadaşımmdualar dedim de kalkımm okunacaklar listesine bir de yasin ekledimm nfy bacımıa okuyacam...künfeyekünler de var bvenim askerlik bitmez kaçtımm ben
inşallah pozitif olucak canım allah ın izniyle
bu beklemek çok zor allah sabır versin canım
saolllll kuzummmm sen niye erken kacioaun bakim hiii ne isin var acabageçer balım aylar geçiyyoo günler mi geçmicekk..baksana topiğimizn yılı doldu bizm kucağımız dolmadıı...
ben varım ama birazdan yok olabilirimm..erken kaçıcam bu gecee bilginzee bacılaarr
geçmiş olsun canımm dinlen ttalımm bu hastalığın ilacı dinlenmek..bal zencefil limon diyorumm ama sen zencefili çay kaşığının ucuucğuyla at neme lazımm kaynar kayna iç limonata yapıp..başını ayaklarını sıcak tut üşütme daha fazla ...öptümm
evet canım arkadaşımmdualar dedim de kalkımm okunacaklar listesine bir de yasin ekledimm nfy bacımıa okuyacam...künfeyekünler de var bvenim askerlik bitmez kaçtımm ben
geçer balım aylar geçiyyoo günler mi geçmicekk..baksana topiğimizn yılı doldu bizm kucağımız dolmadıı...
sağol kuzum ya sen nasılsın bi daha lekelenmen oldu mu? hiç unutmam canım 8.gün 38.5 tiCanim senin ilk degerin kac cikmisti 8.gun yapmistin degil mi? Bu arada gecmis olsun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?