Rabbimn izniyle inş guzel haberlerle dönmk nasip olsun canımcım senin ne kadrlık suan ilaçlar nezamna kadr kullanılıyor bilmiyorum bn o melgimin bi üç ayı gecrsem raht etcem sen buyuksun rabbim diyorum hep belki bi supriz yaprsa cok mutlu olurz saglıklı sıhtli gelişp dogmasını nasip etsin rabbim herkesinde gönlüne göre versin duanızı eksk etmeyin duamdasınzben artık sadece folbiol ve jel kullanıyorum. 15inde zeka testini de başarıyla atlatırsak jeli bırakıcam sanırımcanım 28inde minik fasülyeni görüp güzel fotosuyla eve dönersin inş. sanırım pıtpıtları da duyabilirsin, duyamasan da görürsün hareketi. güzel haberlerini bekliyoruz canım
anaaaa bi çıktım gelemedim ya
şimdide beyim geliyii italyan mıtfağından takılcaz...
canım inşallah çoooooooook güüüüüzeeeeeeeeel haberlerledönersin. istanbuldaydın galiba.
Canım benim sabah dışardaki işlerimi halletmek için çıkıcam inşallah test sonucuna kadar yetişirim topike kutlamalarda olmalıyım...
Allah yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah...
Bu akşam topike gelemeyebilirim o sebepten şimdiden yazıyorum...
Yarın hayatının dönüm noktası olacak kötü günler geride kalacak buna çoooook inanıyorum...
benkayra senin 3. denemeni de hulusi mi yapmıştı?
Hayir canim hulusi hocada ilk denemem digerleri istanbulda olmustu..
bizden başka kimse topikte yok galiba.bana daha sonra ayrıntılı anlatacaksın değil mi ben 4. de orda yapcam çünkü. şimdi senin iyi haberlerini bekliyoruz.
Yaaa sen nerede yasiyorsun? Detaylari anlatirim tabi canim ne ogrenmek istiyorsun?
Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:
ben denizli de oturuyorum ilçesindeyiz. aslında benim bu son denemem pek güzel gitmedi yumurtalar bozuk çıktı sadece 4 ü iyiydi. aşamaları merak ediyorum. dekort denen ilacı eczaneden alıcam elimde bulunsun. antikor sonucumu merak ediyorum. rahmin içine doktor mu verdi neupojeni mesela transfer günü yaptımı o gün gelince sorayım diyordum ama unutursun diye düşünüyorum benim yaza belki. merak işte bana hiç dekort vermedi. daha basit oldu.
aaaaaaa ogrenicez yein insallah guzel haberleri ederim bm.sana dua hep ediom.hepimize zaten.
nfy
cnm eksik.duan kaldiysa bana yaz banyoya giriyorum.simdi cikinca hemen okurum
Evet canim yarin 9.gunum hulusi hoca lekelenme olunca yaptir dedi. Insallah guzel haberlerle donerim..
saol canm tamamladım sayılır hepsini sadece benm okuyacaklarım kaldı onlarıda yarın yapacağım çünkü alanlara bugün akşama kadar diye söylemiştim süreyi:.aaaaaaa ogrenicez yein insallah guzel haberleri ederim bm.sana dua hep ediom.hepimize zaten.
nfy
cnm eksik.duan kaldiysa bana yaz banyoya giriyorum.simdi cikinca hemen okurum
inşaallah canım hayırlı sonuçlarını alıcaz yarına dualarımız seninlee her daim....Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:
bugün keyfi de pek yerinde kızmaz canımm benim kocam küser sadece benimle ilgilenmiyosun diyee çocuk gibi nazlanır...bizde öptük duan kbul olsun inş ablacım allhım hepimzin duasını duysun ilgilen tabisi kızmasn sana
anlaşıldı menüde makarna varanaaaa bi çıktım gelemedim ya
şimdide beyim geliyii italyan mıtfağından takılcaz...
bu akşam italyan mutfağından sonra da gece italyan sinemasından film var sanırımm başrolde de egunalCanım benim sabah dışardaki işlerimi halletmek için çıkıcam inşallah test sonucuna kadar yetişirim topike kutlamalarda olmalıyım...
Allah yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah...
Bu akşam topike gelemeyebilirim o sebepten şimdiden yazıyorum...
Yarın hayatının dönüm noktası olacak kötü günler geride kalacak buna çoooook inanıyorum...
canım bunlar normal belirtiler ilaçlar da şişkinlik yapıyor stres sıkıntı yok tatlımm...transferden sonraki günleri sayıyoruz şekerimm bigün önce sonra çok farketmii boşver senn takılmaa zamanlamaya test gününde yaparsın kan testini misss gibi çiçek gibi olurr...kızlarr benimm kasıklarımm çokk ağrıyoo arada batıyoo ters giden bişeylermi var acaba diyorumm bide arada ateş basıyooo ateşimi ölçüyorumm normal karnım şiş acık...bişey daha sorucamm yumurtalarımın döllendiği günden itiberen mi sayıcam yoksa transfer olduğum günden mii..
bu akşam italyan mutfağından sonra da gece italyan sinemasından film var sanırımm başrolde de egunal
canım bunlar normal belirtiler ilaçlar da şişkinlik yapıyor stres sıkıntı yok tatlımm...transferden sonraki günleri sayıyoruz şekerimm bigün önce sonra çok farketmii boşver senn takılmaa zamanlamaya test gününde yaparsın kan testini misss gibi çiçek gibi olurr...
canım kasık ağrısı normal olabilir benimde ilk 3 gün belim ve kasıklarım çok ağrımıştı doktor iyi bişii demiştikızlarr benimm kasıklarımm çokk ağrıyoo arada batıyoo ters giden bişeylermi var acaba diyorumm bide arada ateş basıyooo ateşimi ölçüyorumm normal karnım şiş acık...bişey daha sorucamm yumurtalarımın döllendiği günden itiberen mi sayıcam yoksa transfer olduğum günden mii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?