Tüp Bebek Günlüğümüz !

Rabbimn izniyle inş guzel haberlerle dönmk nasip olsun canımcım senin ne kadrlık suan ilaçlar nezamna kadr kullanılıyor bilmiyorum bn o melgimin bi üç ayı gecrsem raht etcem sen buyuksun rabbim diyorum hep belki bi supriz yaprsa cok mutlu olurz saglıklı sıhtli gelişp dogmasını nasip etsin rabbim herkesinde gönlüne göre versin duanızı eksk etmeyin duamdasınz

Canım benim sabah dışardaki işlerimi halletmek için çıkıcam inşallah test sonucuna kadar yetişirim topike kutlamalarda olmalıyım...
Allah yardımcın olsun ve yüzünü güldürsün inşallah...
Bu akşam topike gelemeyebilirim o sebepten şimdiden yazıyorum...
Yarın hayatının dönüm noktası olacak kötü günler geride kalacak buna çoooook inanıyorum...

Son düzenleme:
anaaaa bi çıktım gelemedim ya
şimdide beyim geliyii italyan mıtfağından takılcaz...

Sen nerdesin egusum yaa neyse benim beyimde yicek biseyler almaya gitti geliyo simdi yemeklerimizi yiyelim ve bulusalim o zaman

canım inşallah çoooooooook güüüüüzeeeeeeeeel haberlerledönersin. istanbuldaydın galiba.

Insallah canim benim evet istanbuldayim

Can dostum seni cook seviyorum ben yaa insallah donum noktasi olur dedigin gibi butun cektiklerimi unutturur bana ben seni arar haber veririm merak etme

Yaaa sen nerede yasiyorsun? Detaylari anlatirim tabi canim ne ogrenmek istiyorsun?

ben denizli de oturuyorum ilçesindeyiz. aslında benim bu son denemem pek güzel gitmedi yumurtalar bozuk çıktı sadece 4 ü iyiydi. aşamaları merak ediyorum. dekort denen ilacı eczaneden alıcam elimde bulunsun. antikor sonucumu merak ediyorum. rahmin içine doktor mu verdi neupojeni mesela transfer günü yaptımı o gün gelince sorayım diyordum ama unutursun diye düşünüyorum benim yaza belki. merak işte bana hiç dekort vermedi. daha basit oldu.

Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:

aaaaaaa ogrenicez yein insallah guzel haberleri ederim bm.sana dua hep ediom.hepimize zaten.

nfy

cnm eksik.duan kaldiysa bana yaz banyoya giriyorum.simdi cikinca hemen okurum

Bence simdiden almana gerek yok yaza yapacaksan ve hulusi hocayi dusunuyorsan musait oldugunda on gorusme icin git derim.filgrastimi bana opudan once iki kere yapti ucuncuyude opu gunu gobekten yapmaya basladim.

aaaaaaa ogrenicez yein insallah guzel haberleri ederim bm.sana dua hep ediom.hepimize zaten.

nfy

Evet canim yarin 9.gunum hulusi hoca lekelenme olunca yaptir dedi. Insallah guzel haberlerle donerim..

kızlarr benimm kasıklarımm çokk ağrıyoo arada batıyoo ters giden bişeylermi var acaba diyorumm bide arada ateş basıyooo ateşimi ölçüyorumm normal karnım şiş acık...bişey daha sorucamm yumurtalarımın döllendiği günden itiberen mi sayıcam yoksa transfer olduğum günden mii..

nfy

saol canm tamamladım sayılır hepsini sadece benm okuyacaklarım kaldı onlarıda yarın yapacağım çünkü alanlara bugün akşama kadar diye söylemiştim süreyi:.
yinede cok saol canm

Kizlar yarin sabah kan vermeye gidicem dua edin bana hayirli sonuclarla doneyim insallah..:18:
inşaallah canım hayırlı sonuçlarını alıcaz yarına dualarımız seninlee her daim....
bizde öptük duan kbul olsun inş ablacım allhım hepimzin duasını duysun ilgilen tabisi kızmasn sana
bugün keyfi de pek yerinde kızmaz canımm benim kocam küser sadece benimle ilgilenmiyosun diyee çocuk gibi nazlanır...
anaaaa bi çıktım gelemedim ya
şimdide beyim geliyii italyan mıtfağından takılcaz...
anlaşıldı menüde makarna var

bu akşam italyan mutfağından sonra da gece italyan sinemasından film var sanırımm başrolde de egunal
canım bunlar normal belirtiler ilaçlar da şişkinlik yapıyor stres sıkıntı yok tatlımm...transferden sonraki günleri sayıyoruz şekerimm bigün önce sonra çok farketmii boşver senn takılmaa zamanlamaya test gününde yaparsın kan testini misss gibi çiçek gibi olurr...

anladım canım çok sagoll off daha 9 gün varrr geçermii aceppp:)))

canım kasık ağrısı normal olabilir benimde ilk 3 gün belim ve kasıklarım çok ağrımıştı doktor iyi bişii demişti
canım transfer gününü sayıcan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…