Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzum benimde 7 sene oldu buda bizim kaderimiz napalım allah ın izniyle bizde doğuracaz

İNŞALLAH bacım dogurda sıranı bize ver artık yaa Valla bende eloşumun resimlerine bakınıyorum bir yandan çok seviyorum yaa anlataman Dünya bi yana elammmm bir yana ona doyamıyorum keşke yakın otursaydı ablam bize hiç çıkmazdım eloşumun yanından hiç ayrılmazdımm heralde

bu senin kaçıncı denemen olucaktı canım
bu arada hakikaten çok güzel olmuşsun elbisen falan harika

Aaaa gördünmü canımm elayı gördünmü? canım 3 . denemem olucak ama 1 seferindede toplama işlemine girdim 3 yumurta topladılar döllenme olmadı yani trasferde olmadı onu saymıyorum sayarsak 4 ama tranfer olarak İNŞALLAH güzel yumişlerim olursa 3. kez olucak yami bacımmm seninde 3. denemde hamilewsin demi tatlım diger hamileliklerini saymassak

sırayla doğuralım kuzum artık bizim hakkımız doğurmak
dimi çok seviliyolar bende ölürüm ablamın ağbimin çocuklarına ama onlar büyüdü 2. yide yapmadılar yapabiliyolarken
şimdi elanın kokosu ohhhh misss gibidir

öyle canım ben böle bişii olduğunu bilmezdim tüp bebeğin ben 8. gün test yaptım inan her günün ağlamakla geçti
bişii hissetmiyorum diye yaşamayan bilemez

Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi testte sonuc çıktımı 8. Gunde

Kaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi testte sonuc çıktımı 8. Gunde
3. gün emriyosuydu tek transfer edildi ama benim 3 tane gebeliğim olmuştu önceden kendiliğnden kybettim maalesef hepsini
o yüzden tek koydu doktoru sorun olmadığı için 38 çıkmıştı değerim

3. gün emriyosuydu tek transfer edildi ama benim 3 tane gebeliğim olmuştu önceden kendiliğnden kybettim maalesef hepsini
o yüzden tek koydu doktoru sorun olmadığı için 38 çıkmıştı değerim

Sağol canım cvplarin için inşallah bu bebisine kavuşursun hayirlisiyla

Bacılarımm yarın 10 da kalkıcam candoştum arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kocadan izini koparrdım şimdi çıkmam lazım yatalım diyor benimki canlarım sizleri çok seviyorum yarın görüşmek üzere İNŞALLAHH

ben de seni ay lav yu canimmiyi gecelerrrrrrrr optimmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…