hiç ölçmedim ama beni hep ateş basıyodu kasım ayında balkonda askılılarla duruyodum o kadar yaniAteş olcuyormuydunuz bide gebelik varsa ateş kaç oluyor bilen var mı :26:
hiç ölçmedim ama beni hep ateş basıyodu kasım ayında balkonda askılılarla duruyodum o kadar yani
kuzum benimde 7 sene oldu buda bizim kaderimiz napalım allah ın izniyle bizde doğuracaz
öyle canım ben böle bişii olduğunu bilmezdim tüp bebeğin ben 8. gün test yaptım inan her günün ağlamakla geçtiAyyy ne zor bir süreç Allahım hakkima hayırlısını eyle hiç ateş olcmuyordum 36.8 ateşim
bu senin kaçıncı denemen olucaktı canım
bu arada hakikaten çok güzel olmuşsun elbisen falan harika
sırayla doğuralım kuzum artık bizim hakkımız doğurmakİNŞALLAH bacım dogurda sıranı bize ver artık yaa Valla bende eloşumun resimlerine bakınıyorum bir yandan çok seviyorum yaa anlataman Dünya bi yana elammmm bir yana ona doyamıyorum keşke yakın otursaydı ablam bize hiç çıkmazdım eloşumun yanından hiç ayrılmazdımm heralde
öyle canım ben böle bişii olduğunu bilmezdim tüp bebeğin ben 8. gün test yaptım inan her günün ağlamakla geçti
bişii hissetmiyorum diye yaşamayan bilemez
3. gün emriyosuydu tek transfer edildi ama benim 3 tane gebeliğim olmuştu önceden kendiliğnden kybettim maalesef hepsiniKaçıncı gün embriyosuydu kaç tane transfer edildi testte sonuc çıktımı 8. Gunde
sen de iyi ki varsin tatlimmm.hem ikilide hem 3lüde bakılıyo canım
sağolasın tatlım iyiki varsınız zaten
yaptın mı kuzum ütülerinisen de iyi ki varsin tatlimmm.mehtosummm sen de tabi kiiiiiii h
3. gün emriyosuydu tek transfer edildi ama benim 3 tane gebeliğim olmuştu önceden kendiliğnden kybettim maalesef hepsini
o yüzden tek koydu doktoru sorun olmadığı için 38 çıkmıştı değerim
iyi geceler canım allah rahatlık versinBacılarımm yarın 10 da kalkıcam candoştum arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kocadan izini koparrdımşimdi çıkmam lazım yatalım diyor benimki canlarım sizleri çok seviyorum yarın görüşmek üzere İNŞALLAHH
iyi geceler canım sonucunu yaz buraya olurmu dua edicem cnım hakkında hayırlısı olsunİyigeceler kızlar Allah rahatlık versin
yaptim cnm sipsak bie gomlek bi pantolonyaptın mı kuzum ütülerini
saol cnm sana da ii gecelerİyigeceler kızlar Allah rahatlık versin
yeter yarınlık olsunyaptim cnm sipsak bie gomlek bi pantolon
saol cnm sana da ii geceler
ben de seni ay lav yu canimmiyi gecelerrrrrrrr optimmmmBacılarımm yarın 10 da kalkıcam candoştum arkadaşıma kahvaltıya davetliyim kocadan izini koparrdımşimdi çıkmam lazım yatalım diyor benimki canlarım sizleri çok seviyorum yarın görüşmek üzere İNŞALLAHH
aynennn yrin giyicekleri zatenn:))))ama.kacisi yok mecbur yapicam.yrin.bende hic sevmiyom ya cnm soranlar oluyo utu severmisin diye bende hobilerm.arasinda yok diyorum:)))yeter yarınlık olsun
hiç sevmem ütüyü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?