hicbir fikrim yok cnm..Arkadaşlar iyi akşamlar size bir sorum olacak eşimin Fsh : 8.4 ve testosteron : 177 sonuçları bunlardır ve azosperm teşhisi konuldu mikrotese ameliyatı oldu ama çıkmadı sizce bu değerler çok mu düşük ne yapmalıyız ?? doktor bize hiçbir öneride bulunmadan gönderdi sizlerin yardımına ihtiyacım var ..
aaaaa yarin senin 3 lu testin mi var hadi hayirlisi erkesin biseyi var yarin..hepiniz guzel haberle gelin insallahİnşallah canım çok zor anlıyorum seni İnan stres pozitifi görmekle bitmiyor
kese kalp atışı 2 3lü testleri of benim yarın 3lü test olucaz nasıl heyecanlıyımheyecanlıyım
Âmin canım tatlım benim 3 gün bel ağrım oldu ara ara kasık ağrım bide ateş basıyodu
başkada belirtim yoktu tatlım
ooooo benim arkadasim tabi ki en guzel olmusturrrr eminim bundannn..vqr mi resim koydun mu?Bende uzun saçı çokk seviyorum benimkide belime yakın tatlım dügünde maşa yaptırdım elbisede çok güzeldi dügünün en güzel hatunu seçmişler beniikocammm çok kıskandı benni ee topulularla boyum 175 e yakın oldu kilo 53 siyah elbise güzel olmustum yani
Evettttt 3lü testim var ve çok korkuyorum 2li çok şükür iyi çıktı ama 3lü test genelde kötü çıkabiliyomuşhicbir fikrim yok cnm..
aaaaa yarin senin 3 lu testin mi var hadi hayirlisi erkesin biseyi var yarin..hepiniz guzel haberle gelin insallah
Amin kuzum bunuda atlatsam rahat bi nefes almıycam Allah'ın izniyleCanım yarın 3 lü taramanmı var hadi hayırlısı tatlım yaaa
Âmin canım darısı başına olsun inşallahhhTeşekkür ederim canım Allah çocuğunu hayırlı evlat etsin ins
insallah bise cikmaz cnm.tatlim uclu testte neye bakiolar?Evettttt 3lü testim var ve çok korkuyorum 2li çok şükür iyi çıktı ama 3lü test genelde kötü çıkabiliyomuş
zaten çoğu Dr 3lü testi istemiyormuş ama benimki yapıcım dedi of kuzum bunuda atlatsam
Cnm ondada down sendrom una bakıyorlar :18::18::18:insallah bise cikmaz cnm.tatlim uclu testte neye bakiolar?
ooooo benim arkadasim tabi ki en guzel olmusturrrr eminim bundannn..vqr mi resim koydun mu?
hii ben onu ikilide bakioar sanitordum icini ferah tut cnm evrene pozitif msj ver...duam seninle merak etme guzel cikicak insallahCnm ondada down sendrom una bakıyorlar :18::18::18:
Artık sonuç çıkana kadar bana uyku yok
tamam cicimmm..Canım bir kaç güne resim koyarızz
hem ikilide hem 3lüde bakılıyo canımhii ben onu ikilide bakioar sanitordum icini ferah tut cnm evrene pozitif msj ver...duam seninle merak etme guzel cikicak insallah
öyle canım evlenirsin ve doğurursun sanırdımanammmm kizlar bu cocuk isi ne zormus bekarken filan şoyle cevrede bakardik hamilelere gayet sirdan bise gelirdi.kizlar ben herife bi pantolon bi gomlek utuleyip geliom burdamisiniz?
anammmm kizlar bu cocuk isi ne zormus bekarken filan şoyle cevrede bakardik hamilelere gayet sirdan bise gelirdi.kizlar ben herife bi pantolon bi gomlek utuleyip geliom burdamisiniz?
öyle canım evlenirsin ve doğurursun sanırdım
ben burdayım tatlım şimdilik
kuzum benimde 7 sene oldu buda bizim kaderimiz napalım allah ın izniyle bizde doğuracazEvet yaa bacım 10 sene oldu yaşlandım daha doguramadım bilebenimle evlenenler çifter çifter dogurdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?