al benden de o kadar ama yıkadığım herşeyide ütülerim çoraplar hariç o derece takıntılıyım ütü konusundaaynennn yrin giyicekleri zatenn:))))ama.kacisi yok mecbur yapicam.yrin.bende hic sevmiyom ya cnm soranlar oluyo utu severmisin diye bende hobilerm.arasinda yok diyorum:)))
inşallah pozitif olucak canım allah ın izniyle
bu beklemek çok zor allah sabır versin canım
geçer balım aylar geçiyyoo günler mi geçmicekk..baksana topiğimizn yılı doldu bizm kucağımız dolmadıı...
ben varım ama birazdan yok olabilirimm..erken kaçıcam bu gecee bilginzee bacılaarr
misssssıhhatler olsun kuzumm
geçmiş olsun canımm dinlen ttalımm bu hastalığın ilacı dinlenmek..bal zencefil limon diyorumm ama sen zencefili çay kaşığının ucuucğuyla at neme lazımm kaynar kayna iç limonata yapıp..başını ayaklarını sıcak tut üşütme daha fazla ...öptümm
evet canım arkadaşımmdualar dedim de kalkımm okunacaklar listesine bir de yasin ekledimm nfy bacımıa okuyacam...künfeyekünler de var bvenim askerlik bitmez kaçtımm ben
geçmez canım günler değil saatler geçmezinşallahh pozitiffff olur canım.....günler geçmiyoo...
yok cnm ben gidicem .bende kulot atlet haric utuluom.nevresimleri pijamalari filan utulerim ama havlu yok iste ic camasiri filan bunlar yapman..tatlim gozlerim kapanio ben yaticam yarina iyi sanslar gulum...al benden de o kadar ama yıkadığım herşeyide ütülerim çoraplar hariç o derece takıntılıyım ütü konusunda
yarın günün sende mi başkasına mı gidicen?
sağol kuzum iyi geceler bende yatıcam çok uykum var öpüyorum iyi eğlenceler tatlım günündeyok cnm ben gidicem .bende kulot atlet haric utuluom.nevresimleri pijamalari filan utulerim ama havlu yok iste ic camasiri filan bunlar yapman..tatlim gozlerim kapanio ben yaticam yarina iyi sanslar gulum...
geçmez canım günler değil saatler geçmez
ne ağladım o 8 gün bilemezsin
şimdide geçmiyo hiç yaz gelicekmiş gibime gelmiyo
inşallah canım nas felak ayetel kursi oku göbeğine bide allah ım sana emanet bebişlerim de yapabilicek başka şeyimiz yok maalesefaynenn canımm ben fazla üzülmemeye çalışıyorumm elimden geleni yapıyorum biraz dolanıp uzanıyorumm bazen kasıklarım ağrıyoo kesinn bebiş var diyorumm bazende bebişler tutunmadı diyorumm hayırlısı olsun inşallahh 2 tane minik mucizelerimm sıkı sıkı tutunsunlar banaa..
Cnm dun senin 10.gunun muydu? Test kirmizi mi pembe mi ciktiGunaydin kizlar birazdan kan vermeye gidicem dualarinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim..:18::18:
canım arkadaşım,dostum bu yolda yoldaşım....
uykum kaçtı bu sabah benimde aklımda sen varsın..
çift çizgili fotoyu gördükçe dua ediyorummm inşaallahh bugün kandada pozitifi göreceksin inan kendim kalmış kadar olacağım çok sevineceğim,ki akside olsa üzüntüm çok büüyk olucak ama yok bugün sevincez inşaallah ♥ ♥
çok ihtiyacımız var inan bana..... okadar emek verdin acı çektinnn dilerim bugün hepsini unutalım hep beraber..
dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım inşaallah seninde anne olduğun vakit bu vakitdir mevlam nasip etmiştir artık.....
seni çok seviyorum
haydii bekliyoruz 50 civarı bi değer daha fazlasıda olabilir..
teyzoşu yer onları yeer bak seviyomkii gelsinlerr :)) ♥ ♥ ♥
hayırlı günlerr hepinize...
inşaallah sevineceğimiz kutlama yapıcağımız bigün olsunn..
duamız benkayrayla...
burda sevinçten ağlayalım bugün mutluluktan artık gülme zamanımız olsunnn...
başka haber varmıydı bilmiyorumm...
:26:
Cnm dun senin 10.gunun muydu? Test kirmizi mi pembe mi cikti
herkese gunaydın inş guzel birgun olsun rabbimn izniyle BENKARYACIM mujedemi isterim ona göre canımcımrabbimn izniyle iyi gaberle dön inş yarında ben gidiyom ayyyhh allhımm. İnş saglıklı sıhtli gelişp görmyi nasip etsin allhımmm hepimize yardım etsin duamı ettim gldim duanızı eksik etmyin canlarımm kızlar varya bugun iç styenmi cıkrdım yine agrıdı taktım yattım yine napim bilmedi doktora bi sorayım raht ytmıyorum vede sabh kalkınca gögslrım agrıyor deyim bunlar guzel acılar tabiside allhım hepimize yastsın
Cansin sen ne kadar samimi oldugunu biliyorum Allah razi olsun aklinda ve dualarinda olmak cok guzel bende herzaman kendimden cok sizlere dua ediyorum inan.. Insallah dualarinizla bugun hayirli sonuclarla donmeyi nasip eder Rabbim.. Cok seviyorum seni iyi ki varsin♥♡
Canim yaq valla ben aglicam simdi kalbim gum gum atiyo zaten cok hassasim:18:
Dun 8.gunumdu canim testim pembe ama belirgin cikti aksam da yaptim o da ayni cikti bakalim hayirlisi insallah kanda da guzel bir sonuc alirim..
Gunaydin kizlar birazdan kan vermeye gidicem dualarinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim..:18::18:
Eki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 GüünnnaayyddıınnnnnnEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 Ne heyecanlı özel ve güzel birgünEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 BENKAYRA dan pozitif haberi alacaz Allahın izniyleEki Görüntüle 643079
Eki Görüntüle 643079 Herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarımEki Görüntüle 643079
herkese gunaydın inş guzel birgun olsun rabbimn izniyle BENKARYACIM mujedemi isterim ona göre canımcımrabbimn izniyle iyi gaberle dön inş yarında ben gidiyom ayyyhh allhımm. İnş saglıklı sıhtli gelişp görmyi nasip etsin allhımmm hepimize yardım etsin duamı ettim gldim duanızı eksik etmyin canlarımm kızlar varya bugun iç styenmi cıkrdım yine agrıdı taktım yattım yine napim bilmedi doktora bi sorayım raht ytmıyorum vede sabh kalkınca gögslrım agrıyor deyim bunlar guzel acılar tabiside allhım hepimize yastsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?