Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynennn yrin giyicekleri zatenn:))))ama.kacisi yok mecbur yapicam.yrin.bende hic sevmiyom ya cnm soranlar oluyo utu severmisin diye bende hobilerm.arasinda yok diyorum:)))
al benden de o kadar ama yıkadığım herşeyide ütülerim çoraplar hariç o derece takıntılıyım ütü konusunda
yarın günün sende mi başkasına mı gidicen?

ahh ahhh bizlerinde kucaklarıı bebişlerle dolacak inşallahhhh..

al benden de o kadar ama yıkadığım herşeyide ütülerim çoraplar hariç o derece takıntılıyım ütü konusunda
yarın günün sende mi başkasına mı gidicen?
yok cnm ben gidicem .bende kulot atlet haric utuluom.nevresimleri pijamalari filan utulerim ama havlu yok iste ic camasiri filan bunlar yapman..tatlim gozlerim kapanio ben yaticam yarina iyi sanslar gulum...

yok cnm ben gidicem .bende kulot atlet haric utuluom.nevresimleri pijamalari filan utulerim ama havlu yok iste ic camasiri filan bunlar yapman..tatlim gozlerim kapanio ben yaticam yarina iyi sanslar gulum...
sağol kuzum iyi geceler bende yatıcam çok uykum var öpüyorum iyi eğlenceler tatlım gününde

geçmez canım günler değil saatler geçmez
ne ağladım o 8 gün bilemezsin
şimdide geçmiyo hiç yaz gelicekmiş gibime gelmiyo

aynenn canımm ben fazla üzülmemeye çalışıyorumm elimden geleni yapıyorum biraz dolanıp uzanıyorumm bazen kasıklarım ağrıyoo kesinn bebiş var diyorumm bazende bebişler tutunmadı diyorumm hayırlısı olsun inşallahh 2 tane minik mucizelerimm sıkı sıkı tutunsunlar banaa..

inşallah canım nas felak ayetel kursi oku göbeğine bide allah ım sana emanet bebişlerim de yapabilicek başka şeyimiz yok maalesef
yatıyorum canı iyi geceler inşallah pozitifi görücen canım

canım arkadaşım,dostum bu yolda yoldaşım....
uykum kaçtı bu sabah benimde aklımda sen varsın..
çift çizgili fotoyu gördükçe dua ediyorummm inşaallahh bugün kandada pozitifi göreceksin inan kendim kalmış kadar olacağım çok sevineceğim,ki akside olsa üzüntüm çok büüyk olucak ama yok bugün sevincez inşaallah ♥ ♥
çok ihtiyacımız var inan bana..... okadar emek verdin acı çektinnn dilerim bugün hepsini unutalım hep beraber..
dualarım seninle rabbim yüzünü güldürsün arkadaşım inşaallah seninde anne olduğun vakit bu vakitdir mevlam nasip etmiştir artık.....
seni çok seviyorum
haydii bekliyoruz 50 civarı bi değer daha fazlasıda olabilir..
teyzoşu yer onları yeer bak seviyomkii gelsinlerr :)) ♥ ♥ ♥

hayırlı günlerr hepinize...
inşaallah sevineceğimiz kutlama yapıcağımız bigün olsunn..
duamız benkayrayla...

burda sevinçten ağlayalım bugün mutluluktan artık gülme zamanımız olsunnn...
başka haber varmıydı bilmiyorumm...
:26:

Gunaydin kizlar birazdan kan vermeye gidicem dualarinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim..:18::18:

Cansin sen ne kadar samimi oldugunu biliyorum Allah razi olsun aklinda ve dualarinda olmak cok guzel bende herzaman kendimden cok sizlere dua ediyorum inan.. Insallah dualarinizla bugun hayirli sonuclarla donmeyi nasip eder Rabbim.. Cok seviyorum seni iyi ki varsin♥♡

Canim yaq valla ben aglicam simdi kalbim gum gum atiyo zaten cok hassasim:18:

Cnm dun senin 10.gunun muydu? Test kirmizi mi pembe mi cikti

Dun 8.gunumdu canim testim pembe ama belirgin cikti aksam da yaptim o da ayni cikti bakalim hayirlisi insallah kanda da guzel bir sonuc alirim..

herkese gunaydın inş guzel birgun olsun rabbimn izniyle BENKARYACIM mujedemi isterim ona göre canımcım rabbimn izniyle iyi gaberle dön inş yarında ben gidiyom ayyyhh allhımm. İnş saglıklı sıhtli gelişp görmyi nasip etsin allhımmm hepimize yardım etsin duamı ettim gldim duanızı eksik etmyin canlarımm kızlar varya bugun iç styenmi cıkrdım yine agrıdı taktım yattım yine napim bilmedi doktora bi sorayım raht ytmıyorum vede sabh kalkınca gögslrım agrıyor deyim bunlar guzel acılar tabiside allhım hepimize yastsın

Sag ol canim benim insallahh guzel haberlerle donerim

Güünnnaayyddıınnnnnn
Ne heyecanlı özel ve güzel birgün
BENKAYRA dan pozitif haberi alacaz Allahın izniyle
Herşey gönlünüzce olsun canım arkadaşlarım

sendende canım unutmam bana dua edişleriniii..
aminn güzel olsun sonucun eşinle ağlaşın sevinçtenn diyorum...
kız hassas anne senii yerim hassaslığını sıkm akendini ağla ama üzülmedennnn

Gunaydin kizlar birazdan kan vermeye gidicem dualarinizi eksik etmeyin hayirli haberlerle gelmeyi nasip etsin Rabbim..:18::18:

Güle güle gitttt mutluluktan yarı ağlak yarı oynak dön olurmu...
Bana bak valla ben haberi alır almaz yazarım buraya senin hamileyiimmm demeni bekleyememe durumum var diyim yani :)

GÜNAYDINNNN CANIMM ARKADAŞIMMM
NİYE GÜLÜYORUMM biliyosunn kaçıncı günaydınlaşmamızzz
ee bugün totoyu devirip yatmadım mutluyum çok uyku beni mutsuz ediyor bide yavaş metomu yavaşlatıyorrr iyicenee...
ayy leylekler bebişleri bıraksınlar evlerimize çok şekerlerr.....
çok özel ve güzell olsunnnn kalp çarpıntım başladıı hee sizin testleirniz kendi testlerim yüüznden kalp hastası oldum uleeynnnn
ama bu kez sevinelim diyorummmmmmmmmmm

günaydın çıtır anneee...
yarında senin heyecanını paylaşıyor olcaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…