GÜNAYDINNNN CANIMM ARKADAŞIMMM
NİYE GÜLÜYORUMM biliyosunn kaçıncı günaydınlaşmamızzz
ee bugün totoyu devirip yatmadım mutluyum çok uyku beni mutsuz ediyor bide yavaş metomu yavaşlatıyorrr iyicenee...
ayy leylekler bebişleri bıraksınlar evlerimize çok şekerlerr.....
çok özel ve güzell olsunnnn kalp çarpıntım başladıı hee sizin testleirniz kendi testlerim yüüznden kalp hastası oldum uleeynnnn
ama bu kez sevinelim diyorummmmmmmmmmm
günaydın canım nasılsıngunaydin kizlarrrrr bugun buyuk.gun kayra teste gidiyo yokhe nin kesesine yarim.gun kaldi:))) moons uclu teste gidiyo:))ben de gezmeye:)))oglen gelirim optum siziiiibenkayra.keeinlikle 100 lu bir degerle gelicegini dusuniyorummmm insallahhhhhh tabikiii
o zamana g......n demiyom bi daha
bende acil kahvaltı edeyim ki sonra bi süre netin başından kalkamiciimmm...
leylekler bugün önce benkayraya gidiyoooo iki bebe bırakıverin diye tembihledim
sonrasında fundaonr a 2 adet bıraksınlar arada boş günlerinde de kendiliğinden olma ihtimali olan sana bana elifime acillll en az birer bebe bırakıversinler...
kızım bizim leylekler tembeller o sebepten bu kadar yıldır bekliyoz
gunaydin kizlarrrrr bugun buyuk.gun kayra teste gidiyo yokhe nin kesesine yarim.gun kaldi:))) moons uclu teste gidiyo:))ben de gezmeye:)))oglen gelirim optum siziiiibenkayra.keeinlikle 100 lu bir degerle gelicegini dusuniyorummmm insallahhhhhh tabikiii
eguşum mesaca baksana..
çok önceden zayıflama topiklerindeyken arkaşla çok muhabbetimiz oldu orda...
bana ne göndermiş valla fena oldummm..
hala hamile değilim ama yazı bile nasıl hoşuma gitti gebe kaldımda mesaj gelmiş gibi...
hayali bile güzellll
"uzun bir aradan sonra kadınlar kulübüne girip nevar ne yok bakayım dedim yanlış görmediysem yada görmek istediğim gibi gördüysem hamilesin sanırım umarım öyledir çok mutlu olurum öyleyse.yılların emeği ve çabasının karşılığını o minnak elleri tutarak yaşarsın en kıza zamanda inşallah.kendine dikkat et öpüyorum iyi haberlerini bekliyorum. "........keşkee.....
günaydın canım geçmişe bakamadım ben güdüyom moons geliyo bi dek gelemedik..
demek 3 lü testi var bugün güzel haberlerle gelir inşallah sanırım hemen çıkmıyo sonuç öyle biliyorum daha sonra öğrencez dimi...
benkayranın değeri için aynı şeyi düşünüyoruz canımcım..
valla çok güzel bir mesaj aslında ama iyi mi olmuş kötümü bu yanlış anlama bilemedim içlendirdi sabah sabah seni
inşallah gerçeğe dönüşürde böyle hayır yanlış anladın ben gebe değilim cevabı vermek zorunda kalmazsın bi daha
tamam bende demiyommmm g........nnnnn
hemen karnını doyur ben erkenciyim iş çok topikte sanada yardım edecem mamalara temizliğe...
benim ara öğün vaktim geliyor bide ebruyla plates yapsam fena olmaz yoksa..
kocişim topumu atıcak balkondan aşağııı zavallımıı
haydi bakalım leyleklerde iş başında yaniii......
inşaallahhh o ihtimaliii seviyorumm şükürki var yinede kendilğindennn kelimemizzz
çok tembellerrr hıhhhhhhhhhhhhhhhhh
öyle 2 gün önce gelmiş aslında mesaj...
beni nasıl okuduki gebe sansı acaba?
çizelge olsa 7yıl yazıyorr okdar gebelik süresi olmassss
içlendim geçti bilee geçsinde yaniiii...
oluyor ya geçende birisi yazmış naptın diye bebek varmı ???
ben ilk tüp sonrası o topiğe atmıştım kendimi zayıflama adına uzun süre yazıştık kızlarla...
1senedir sizleyim yaa bak ben ihanet etmiyom sanaaaa
orayı terkettim bide kilolar geri gelince
yanii gebe topiği doğmuş bebek topiği yok literatürümde ya bebek hasreti yada diyettt
burası başkaaa benim için gebede kalsam doğursamda gitmemm gidemem bennn aslaa.....
tamam anlaştık yardımıma yetiştin süppersin:13::13::13:
plates topunumu atcakk aaaa olmazzz sen onun futbol topuna bişi diyonmu
evde olması şart değil topun
Allhım yuzumuze baksın tatlımm benim sagol bu guzel sözlerin için rabbim duysun inş ta sevincimizi paylaşmayı nasip etsin kuzumm ayyhh ben yarın 5 te uyanırm artıkım rabbimn izniyle yarın burda bayram yaprız inş benim dugnum olmadı gelinlkte giymedim ama allhımın izniyle melegimi görünce dunyalar benm olcak herkese yastsın allhım inş benkayeacım mujdeli haberle gel inşgunaydin kizlarrrrr bugun buyuk.gun kayra teste gidiyo yokhe nin kesesine yarim.gun kaldi:))) moons uclu teste gidiyo:))ben de gezmeye:)))oglen gelirim optum siziiiibenkayra.keeinlikle 100 lu bir degerle gelicegini dusuniyorummmm insallahhhhhh tabikiii
bak sen zayıflama topiklerinde bi dönem sahneye çıktın demek sen ihanet etme bana tabisi...
ama zaten sık sık gelmiyon topike kk ya sık gelsen belkide ihanet ederdin olan vaktinide burda değerlendiriyon dimi itiraf et bak bişi demicem sadece saçından çekcem
nerden başlayım işlereee:13:
yani atmıycakda ima etti çünküü 2 aydır eve ustalar geldikçe kilerden çıktı evde gezindi topum hatta bikere çok güldüm..
usta geldi neyse hep girmezlerdi adam kileri boşaltıyor topuma bi tuhaf baktı yere attı ben koptum odada
yani geçen sene bi aşkla aldık netden tedavi süresinden berii kaldı.
hee sahnedeydim hemde iğrenç metobolizmam sayesinde zayıflayamayarak ama güzle oluyodu menğ paylaşıyoduk ne yedik içtik..
belkidee ihanet ederdimmm
İTİRAFFFF bak ettimmmm :))
saçımdanmııı olmasss ama ben yaralı yüzüümm zatennnn
aaaa o ne kadar önemli bi top be hayretle bakanı hayretle karşılıyorum...
artık plates topunu bilmeyenmi kaldı ne tuhaf tuhaf bakıyooo dönsünde totosuna baksın
hem kilerde olmazsa olmazlardandır plates topu bi yandan gıda maddeleri bi yandan formda kalma aletleri
EVET GERİZEKALI bugün maşideyede dedim ilan verdircem belediyeden rezil etcemmm..ciddi ciddi yara görünümündemi yüzün
sadece gergin ve acıyomu..
sonunda deri atacak belliki alttan güzel deri gelir tabiki derin bi hasar bırakmadıysa geri zekalı
ne bilem ustalar yada beni zayıf GÖRMEDİLER boşamı diye baktılarki bilemedimmm
hehh hee benim öle değil iştee kilerim hem dar makinamda ordai şofbende..
sadece deterjan alet edevat(bu nasıl kelime yaaaa)
bide sevgili topummmm
çok sıcak oluyor boru geçiyor yerde olsa bozulur gıdalar..
hımm seinde topun var ölemi çıtırımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?