süper bi haberrrr buuuuuu ikizlermiz geliyor inşalahhhhhhhhh biliyodum ya biliodum:))))))Değeri 72.24 çıkmış canım arkadaşım anne bende teyze oluyorummmmm....
Allahıma binlerce kez şükürler olsun 4.denemede o kadar talihsizliğe rağmen mutlu sona ulaştı...
Çok muyluyum çookkkk...
Şimdi kutlama zamanı...
Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112
beğenmez olur muyum kuzum aşagıda bi tek ben vardım son msj da epey dakika önce yazılınca kimse yok sandım ne var ne yok..?yarın büyük gün sen bu gece uyumazsın:))ayşegülle bizi begenmiyonmu sen
amin inşallahhh canım Allah dualarını kabul etsinnnnnnYarın inş iyi haberi almak nasip olur da mutlulugumu paylşmak nasip olsun inş dus alcm sonra duamı edecm iyi düşünp uyucm tabi 5 te hortlarımallhımmm inş hayırlısyla melgimi görmk ve o minicik klbinin pıt pıtcıklarını da duymk nasip olsun sana sıgındım sana guvndim o sana emanet onu koru kolla saglıklı sıhtli gelişp doğmasını nasip et inş ben onu kucagıma alıp onunla uyuyunca içim huzr dolck dunyalar bnm olck o gune kadr sana emanetiz butun bu duamızı kabul et rabbim olmynlarda nasip et evlerimzdn huzuru mutlulugu eksik etme allhımmm sen buyuksun yardımm et ne olursun amin duanızı eksik etmyin duamdasınız
valla canm bildiğin gibiyim siddetli bas agrımı eklemezsekbeğenmez olur muyum kuzum aşagıda bi tek ben vardım son msj da epey dakika önce yazılınca kimse yok sandım ne var ne yok..?yarın büyük gün sen bu gece uyumazsın:))
Ay evet cnm nihayet belli oldu Nazlı prenses gösterdi bgn kkendiniayşegülcüm yazdımmı hatırlamıyorum ama kızın oluyomuş galiba dimi canm hayırlı olsun prensesin
çok sevindim canm bende kız cocuklarını cok severim..Ay evet cnm nihayet belli oldu Nazlı prenses gösterdi bgn kkendini
Sen nasılsıncnm
öyle cnm elinden geleni yaptın takdir Allahın...haktan hayırlısı tatlım...valla canm bildiğin gibiyim siddetli bas agrımı eklemezsek
evet canm büyük gün ama iyi ama okötü orasını Rabbim bilir..
ayşegülümmm geçmişte daha sana gelemedim kız mı dedi doktor :)))hadi hayırlı olsun tatlım bu sefer kesin mi?Ay evet cnm nihayet belli oldu Nazlı prenses gösterdi bgn kkendini
Sen nasılsıncnm
iyiyim kuzum günümüz vardı bugün ordaydım sonra geldim yemek yaptım filan evi topladım giremedim nete.sen naptın sonuc ne zaman çıkıo?Nasılsın kuzum
Allah senin de iyilğini versin + bir de gebe etsin...gördüm yazını nasıl güldümmmmocaktaki sütümün taşmasında emeği geçen tüm arkadaşlarımın Allah iyiliğini versin
aynen canm benm napalım görecek geçirecekmişim bnlarıöyle cnm elinden geleni yaptın takdir Allahın...haktan hayırlısı tatlım...
ayşegülümmm geçmişte daha sana gelemedim kız mı dedi doktor :)))hadi hayırlı olsun tatlım bu sefer kesin mi?
kızlar bebişimi gördük cinsiyetinide netleştirdik
kızım geliyoo
nasıl sevindim anlatamam eşim hala şokta
allah hepinize yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu duyguyu
aynen tatlım bu da bizim sınavımızmış ne yapalım..Allah sonunda yüzümüzü güldürücek inşallah..aynen canm benm napalım görecek geçirecekmişim bnları
Bende hep kız isterdim ama tedaviyle olunca o olsun bu olsun diyemedimçok sevindim canm bende kız cocuklarını cok severim..
ben karısık canm nasıl olayım ama bugün baya tuhafım hatta daha değişik bi durumdayım umutlarım azaldı
Çoooooooooooooooooooook tebrik ederim canım benim. bugünleri de gördük.
daha önce senin opu da yaşadıklarını okumuştum. çok üzülmüştüm.
uyuyamamışsın nihayet çektiğin acılara değdi. bugün senin günün, inşallah
hiç bir sorun yaşamadan tamlarsın. avatarında iki melek bekliyorum yazıyor ya
geliyor bak meleklerin allah herkese nasip etsin. çok öpüyorum.
saol canm benm Allah razı olsun geçmiş sayfalarda yazdımmı hatırlamıyorum ama seninde hayırlı olsun bebeğin canm..umarım hiç sıkıntı yaşamazsın sorunsuz alırsın bebeğini kucagına canm
süper bi haberrrr buuuuuu ikizlermiz geliyor inşalahhhhhhhhh biliyodum ya biliodum:))))))
Evet kızım oluyoiyiyim kuzum günümüz vardı bugün ordaydım sonra geldim yemek yaptım filan evi topladım giremedim nete.sen naptın sonuc ne zaman çıkıo?
biz de seni seviyoruzzzz cnmmm sen de bizim iyi ki hayatımızdasın....Can dostlarim eve yeni geldim hulusi hoca filgrastime 9.haftaya kadar devam edeceksin ilacini al demisti onu aldik Allahtan bir arkadas var ecza deposunda 860 liraydi 410 liraya aldik. Kac sayfa gecmis hepinize guzel dileklwriniz icin tesekkur ediyorum. Bana olan guzel dileklerinizin kat kat fazlasini Rabbim size nasip etsin.. Herkese tek tek yazicam cevap dedim ama telefondan giriyorum biraz zor olacak kusuruma bakmayin artik. Bu arada gulden sana midem bulaniyo iki gundur diyordum demek bundanmis ve erken basladi yemek yiyemiyorum kocisim yemek hazirladi ama midem agzimda erken degil mi bunlar icin diyorum ama saglikli olsunda bulansin dursun diyorum sonradaHepinizi cok seviyorum iyi ki hayatimdasiniz ♥♡♥♡♥
Amiiiiinnnn canım bende bayılırım babasıda bayılacaktı bgn şoktanayy çok sevindimm ben zaten kız çocuklarına bayılırımmmmmmm Allahım saglıklı sıhatlı bi şekilde gelsinnn inşallahhh...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?