Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yarın inş iyi haberi almak nasip olur da mutlulugumu paylşmak nasip olsun inş dus alcm sonra duamı edecm iyi düşünp uyucm tabi 5 te hortlarım allhımmm inş hayırlısyla melgimi görmk ve o minicik klbinin pıt pıtcıklarını da duymk nasip olsun sana sıgındım sana guvndim o sana emanet onu koru kolla saglıklı sıhtli gelişp doğmasını nasip et inş ben onu kucagıma alıp onunla uyuyunca içim huzr dolck dunyalar bnm olck o gune kadr sana emanetiz butun bu duamızı kabul et rabbim olmynlarda nasip et evlerimzdn huzuru mutlulugu eksik etme allhımmm sen buyuksun yardımm et ne olursun amin duanızı eksik etmyin duamdasınız

amin inşallahhh canım Allah dualarını kabul etsinnnnnn

beğenmez olur muyum kuzum aşagıda bi tek ben vardım son msj da epey dakika önce yazılınca kimse yok sandım ne var ne yok..?yarın büyük gün sen bu gece uyumazsın:))
valla canm bildiğin gibiyim siddetli bas agrımı eklemezsek
evet canm büyük gün ama iyi ama okötü orasını Rabbim bilir..

Ay evet cnm nihayet belli oldu Nazlı prenses gösterdi bgn kkendini

Sen nasılsıncnm
çok sevindim canm bende kız cocuklarını cok severim..
ben karısık canm nasıl olayım ama bugün baya tuhafım hatta daha değişik bi durumdayım umutlarım azaldı

valla canm bildiğin gibiyim siddetli bas agrımı eklemezsek
evet canm büyük gün ama iyi ama okötü orasını Rabbim bilir..
öyle cnm elinden geleni yaptın takdir Allahın...haktan hayırlısı tatlım...

Ay evet cnm nihayet belli oldu Nazlı prenses gösterdi bgn kkendini

Sen nasılsıncnm
ayşegülümmm geçmişte daha sana gelemedim kız mı dedi doktor :)))hadi hayırlı olsun tatlım bu sefer kesin mi?

öyle cnm elinden geleni yaptın takdir Allahın...haktan hayırlısı tatlım...

ayşegülümmm geçmişte daha sana gelemedim kız mı dedi doktor :)))hadi hayırlı olsun tatlım bu sefer kesin mi?
aynen canm benm napalım görecek geçirecekmişim bnları

emelimmm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin:)))tebrik etmek için gelmeni bekliyordum tatlımm çok tebrik ederimmmmmm çokkk mutlu oldum canımmm Allah kucağına almyaı nasip etsin inşallah sağlıkla...

kızlar bebişimi gördük cinsiyetinide netleştirdik
kızım geliyoo
nasıl sevindim anlatamam eşim hala şokta
allah hepinize yaşatsın inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh bu duyguyu

ayy çok sevindimm ben zaten kız çocuklarına bayılırımmmmmmm Allahım saglıklı sıhatlı bi şekilde gelsinnn inşallahhh...

çok sevindim canm bende kız cocuklarını cok severim..
ben karısık canm nasıl olayım ama bugün baya tuhafım hatta daha değişik bi durumdayım umutlarım azaldı
Bende hep kız isterdim ama tedaviyle olunca o olsun bu olsun diyemedim
allah gönlüme göre verdi
Cnm 3sene bebek istemedik sonra hamile kaldım kimyasal gebelikmiş
sonra 1seneden fazla olmadı önemsemedik hamile kaldım gece bi kanama Van dayız o zaman hastaneye koştuk bebeği göremiyoruz biri geldi mol gebelik ameliyata alıcaz dediler diğeri dış gebelik dedi donduk resmen ertesi gün hemen İstanbul a geldik uçaktan iner inmez Dr a eliyle koymuş gibi buldu dış gebelik dedi neyse gene üzülmedim eşimin yengesi dış gebelikten ölmüş anlaşıldı diye sevindik 40 gün kanamam oldu adet gördüm korunuyoruz sözde hop gene hamileyiminşallah aynı ay şaşırdık onca zaman olmamış neyse kalp atışını duyduk eşim İstanbul a tayin istedi yalnız kalmayalım diye geldik istanbulda kontrole gittik kalbini yine dinledik 9 haftalıkta bebeğim 20gün sonra kontrole gittik bebeğim ölmüş hemde doktora gittiğimiz gün kahroldum resmen aradan kaç ay geçti hamile kalamadım bu ilk denememi oldu çok şükür ama biz hala hayal kuramıyoruz daha bi çöp almadım bebeğime
senin için yazdım cnm rahatlatmaz belki seni ama beterin beteri var canım

Canimm Allah razi olsun herkese nasip olsun insallah. Inan daha tam anlamiyla sevinemiyorum c.tesi guzel katlanacak mi onu dusunuyorum..

saol canm benm Allah razı olsun geçmiş sayfalarda yazdımmı hatırlamıyorum ama seninde hayırlı olsun bebeğin canm..umarım hiç sıkıntı yaşamazsın sorunsuz alırsın bebeğini kucagına canm

Amin canim insallah..
süper bi haberrrr buuuuuu ikizlermiz geliyor inşalahhhhhhhhh biliyodum ya biliodum:))))))

Canm Allah razi olsun insallah sonu guzel olsun..

biz de seni seviyoruzzzz cnmmm sen de bizim iyi ki hayatımızdasın....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…