hadi hayırlı olsun cnm herif pek sevinememiştir amaEvet kızım oluyoNası mutlu oldum anlatamam
pazartesi çıkacakçıkacak:18::18::18:
inşallah canm benm bunu o kadar cok istiyoorumki hepimiz yavrularımıza kavusalım inş..aynen tatlım bu da bizim sınavımızmış ne yapalım..Allah sonunda yüzümüzü güldürücek inşallah..
katlanır canm katlanır inş.. kalbini ferah tut..Canimm Allah razi olsun herkese nasip olsun insallah. Inan daha tam anlamiyla sevinemiyorum c.tesi guzel katlanacak mi onu dusunuyorum..
Bende hep kız isterdim ama tedaviyle olunca o olsun bu olsun diyemedim
allah gönlüme göre verdi
Cnm 3sene bebek istemedik sonra hamile kaldım kimyasal gebelikmiş
sonra 1seneden fazla olmadı önemsemedik hamile kaldım gece bi kanama Van dayız o zaman hastaneye koştuk bebeği göremiyoruz biri geldi mol gebelik ameliyata alıcaz dediler diğeri dış gebelik dedi donduk resmen ertesi gün hemen İstanbul a geldik uçaktan iner inmez Dr a eliyle koymuş gibi buldu dış gebelik dedi neyse gene üzülmedim eşimin yengesi dış gebelikten ölmüş anlaşıldı diye sevindik 40 gün kanamam oldu adet gördüm korunuyoruz sözde hop gene hamileyiminşallah aynı ay şaşırdık onca zaman olmamış neyse kalp atışını duyduk eşim İstanbul a tayin istedi yalnız kalmayalım diye geldik istanbulda kontrole gittik kalbini yine dinledik 9 haftalıkta bebeğim 20gün sonra kontrole gittik bebeğim ölmüş hemde doktora gittiğimiz gün kahroldum resmen aradan kaç ay geçti hamile kalamadım bu ilk denememi oldu çok şükür ama biz hala hayal kuramıyoruz daha bi çöp almadım bebeğime
senin için yazdım cnm rahatlatmaz belki seni ama beterin beteri var canım
tızlar selammmmmmmmmmmmmm
size bi mucize anlatıcam maşallah deyin ve dua edin arkadaşıma
başka topikten ve bursada oturan bi arkadaşım pkolu eşindede sperm azlıgı vardı yaza tüp ebebk için para biriktiriyolardı hatta doktorlar direk tüpbebek dedigi için asılamayla zman kaybetmeyelşim diyolardı neyse bu arkadasım dün doktora gitmiş veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tam tamına 6bucuk aylık hamişleymiş evet haftalık değil aylıkkkkkkkkkkksabah bei aradı ve beni şok etti koca gün saf saf dolandım 6buçuk aylık ya bide biraz topluyumya farketmedim diyoda doktorlardamıa nlamamış bilmem hormon testi yaptırmıştı en son cünkü bu arada dukan diyeti bile yapmıştı düşünsenize tüp ebebk için para biriktiriken doktora karın agrısıyla gidip 6bucuk aylık hamilesin ve bir kzınız olucak dendigini şaka gb dimi maşallah diyin arkadaşıma ve dua edin lütfene rken dogum riski avrmış arkadaşım şokta ben bile şoktayım zaten onu düşünemiyorum
Aynen öyle kuzum kız evlat başka ama diyorum ya hiç o olsun bu olsun demedim hep hayırlısı olsun dedim kısmetim buymuşhadi hayırlı olsun cnm herif pek sevinememiştir amaben de severim kızları valla bi ananın bi kızı olmalı arkadaş olumlu düşün ayşegül olumlu olucak inşallahh kuzumm
Cnm anlamazmıyım ateş düştüğü yeri yakar ama Allah çok büyük bi bakmışsan önümüzdeki ay hamilesininşallah canm benm bunu o kadar cok istiyoorumki hepimiz yavrularımıza kavusalım inş..
katlanır canm katlanır inş.. kalbini ferah tut..
canm o kadar iyi anlıyorumki beni rahatlatmak için yazdıgını..ama eminimki suan sende beni anlıyosundur..çünkü bu durumda kim ne söylerse söylesin kafan almıyo onların dediklerini dinleyemiyosun..
çünkü sen kendinden canından bi parça kaybediyosun ve o senin içinde sana yardımcı olmaya çalışanların değil o yüzden anlıyorumki eger yarın acıyla karsılasırsam kendimi hemen toparlayamayacakmısım gibi geliyo ama Allah ıma sıgınıyorum güç versin kuvvet versin sabır versin en kısa zamandada hayırlısıyla bebek versin inş..
eevet canm ilk denememdi pozitifi alınca kavustum küçük yavruma dedim herşey yolunda değerlerim artıyodu 6binlere kadar çıktı keseyi bebeği gördük içinde ama kalp atışını duyamadık geçen hafta dr kürtaj dedi ben beklemek istedim çünkü agrım acım sancım lekelenmem hiç bişeyim yok..yarın ise büyük gün canm ya bebeğim iyi haberini alıp döneceğim herşey iyi olacak.yada kötü sonuç alıp kürtaj olup geleceğim canm..mucizemin sonu geri kalan hayatımın devamı olacak
erkeklerde bir erkek takıntısı var niyeyse:))ama o kız doğsun gör bak fikri nasıl değişiyo....babalar doğumdan sonra kızlarını gördükleri an aşık olurlarmış..Aynen öyle kuzum kız evlat başka ama diyorum ya hiç o olsun bu olsun demedim hep hayırlısı olsun dedim kısmetim buymuş
babası şokta pek belli etmiyo evlat oda diyo ama tanırım ben onu gerçi o rüyasını görmüştü kız olucaz diye
ne bileyim canım tabiki toparlanıcam ölenle gidenle gidilmez ama zor işte..şimdilik hemen toparlayamazmısım gibi geliyo belkide yeni oldugundan..Cnm anlamazmıyım ateş düştüğü yeri yakar ama Allah çok büyük bi bakmışsan önümüzdeki ay hamilesin
belli mi olur Allah sağlıklı evlat versin cnm
öyle deme ama sakın toparlayamam yapamam Allah tan sabır iste beterlerinden korusun
inanıyorum bebişin kendiliğinden gelicek bebişin
Allah razı olsun canm benm..hayırlısı olsun arkadaşım bugün umutlarım azaldı iyice kısmet olmıcak demekki..bizde önümüze bakmaya calısacagız..inşallahh güzell Allahımmmm güldürsün yüzünüüü dualarım seninlee canım benimmm
Evet erkekte erkek sağlıklı evlat olsunda zaten doğmadan bu kadar düşkünse doğduktan sonra artık nalar bilmiyorumerkeklerde bir erkek takıntısı var niyeyse:))ama o kız doğsun gör bak fikri nasıl değişiyo....babalar doğumdan sonra kızlarını gördükleri an aşık olurlarmış..
kız aysegüll burnumda bi koku sanki yanımda mısır patlatmışlarrrr o kadar olur yaniii hamile olsam aşeriyom dicem
ayyy dayanamıyorum iki mısır patlatım de gelim
Amiiiiinnnn canım bende bayılırım babasıda bayılacaktı bgn şoktan
Darısı başına olsun kuzum
Olur canım 1senede bak gör kuzenimin eşi 2 kez tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldıne bileyim canım tabiki toparlanıcam ölenle gidenle gidilmez ama zor işte..şimdilik hemen toparlayamazmısım gibi geliyo belkide yeni oldugundan..
inş. dediğin gibi kendiliğinden gelir belki bebeğim zaten öyle bi ihtimaliimiz var ama dr problemlerden dolayı zaman alır demişti o yüzden tüp yaptırmıştık..şimdi önümde diğer deneme için en az 1sene var canm belki dediğin gibi kendiliğinden gelir..
Allah razı olsun canm benm..hayırlısı olsun arkadaşım bugün umutlarım azaldı iyice kısmet olmıcak demekki..bizde önümüze bakmaya calısacagız..
Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş..
Olur canım 1senede bak gör kuzenimin eşi 2 kez tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
unuttum dedi bebeği bide onların imkansızdı inşallah seninde öle olur canım
hepinize suanda canı gönülden Allah razı olsun diyorum arkadaşlarım çok destekçi oldunuz..Rabbimin vardır bi bildiği ondan dısarıya cıkamıyoruz işte ama yarını beklicem ondan sonrada yoluma güzel bi şekilde devam edeceğim inş..dur hemen umutsuzz olmaaa belli olmazz belki yarın bizee çokk güzel haberler vericeksinnn.ALLAHIM inşallahhhhh..
TAMAM kuzum göstermeden yerim ben de:))Evet erkekte erkek sağlıklı evlat olsunda zaten doğmadan bu kadar düşkünse doğduktan sonra artık nalar bilmiyorum
Ay kuzum Mısır deme filmden beri Mısır görmek istemiyorum
bugün kaçıncı günün cnm?AMİN kuzumm inşallahhh benim yavrularımda tutunurlarr banaaa sanki onları hissediyorumm ama bazende kesin tutmadıı boşuna hayaller kuruyosun diyorum kendi kendimeee ufff 5 gün sonra kan testi vericemm bekleyemicem daha fazlaa....
aminnn inşallahh senden de Allah razı olsun..hepinize suanda canı gönülden Allah razı olsun diyorum arkadaşlarım çok destekçi oldunuz..Rabbimin vardır bi bildiği ondan dısarıya cıkamıyoruz işte ama yarını beklicem ondan sonrada yoluma güzel bi şekilde devam edeceğim inş..
aynen tatlım gece topiğin emin ellerdegece gurubu tam kadro burda süppersiniz kızlar mehtap moons turkuaz funda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?