Tüp Bebek Günlüğümüz !

aynen tatlım bu da bizim sınavımızmış ne yapalım..Allah sonunda yüzümüzü güldürücek inşallah..
inşallah canm benm bunu o kadar cok istiyoorumki hepimiz yavrularımıza kavusalım inş..

Canimm Allah razi olsun herkese nasip olsun insallah. Inan daha tam anlamiyla sevinemiyorum c.tesi guzel katlanacak mi onu dusunuyorum..
katlanır canm katlanır inş.. kalbini ferah tut..

canm o kadar iyi anlıyorumki beni rahatlatmak için yazdıgını..ama eminimki suan sende beni anlıyosundur..çünkü bu durumda kim ne söylerse söylesin kafan almıyo onların dediklerini dinleyemiyosun..
çünkü sen kendinden canından bi parça kaybediyosun ve o senin içinde sana yardımcı olmaya çalışanların değil o yüzden anlıyorumki eger yarın acıyla karsılasırsam kendimi hemen toparlayamayacakmısım gibi geliyo ama Allah ıma sıgınıyorum güç versin kuvvet versin sabır versin en kısa zamandada hayırlısıyla bebek versin inş..

maşallahh çokk şaşırdımm nasıl anlamamışşş kii ama çok güzell bişeyy bu yaa Allahım büyükkk sonuna kadar herşeyy çok güzel gider umarımm...

hadi hayırlı olsun cnm herif pek sevinememiştir amaben de severim kızları valla bi ananın bi kızı olmalı arkadaşolumlu düşün ayşegül olumlu olucak inşallahh kuzumm
Aynen öyle kuzum kız evlat başka ama diyorum ya hiç o olsun bu olsun demedim hep hayırlısı olsun dedim kısmetim buymuş
babası şokta pek belli etmiyo evlat oda diyo ama tanırım ben onu gerçi o rüyasını görmüştü kız olucaz diye

Cnm anlamazmıyım ateş düştüğü yeri yakar ama Allah çok büyük bi bakmışsan önümüzdeki ay hamilesin
belli mi olur Allah sağlıklı evlat versin cnm
öyle deme ama sakın toparlayamam yapamam Allah tan sabır iste beterlerinden korusun
inanıyorum bebişin kendiliğinden gelicek bebişin

inşallahh güzell Allahımmmm güldürsün yüzünüüü dualarım seninlee canım benimmm

erkeklerde bir erkek takıntısı var niyeyse:))ama o kız doğsun gör bak fikri nasıl değişiyo....babalar doğumdan sonra kızlarını gördükleri an aşık olurlarmış..
kız aysegüll burnumda bi koku sanki yanımda mısır patlatmışlarrrr o kadar olur yaniii hamile olsam aşeriyom dicem
ayyy dayanamıyorum iki mısır patlatım de gelim

ne bileyim canım tabiki toparlanıcam ölenle gidenle gidilmez ama zor işte..şimdilik hemen toparlayamazmısım gibi geliyo belkide yeni oldugundan..
inş. dediğin gibi kendiliğinden gelir belki bebeğim zaten öyle bi ihtimaliimiz var ama dr problemlerden dolayı zaman alır demişti o yüzden tüp yaptırmıştık..şimdi önümde diğer deneme için en az 1sene var canm belki dediğin gibi kendiliğinden gelir..

inşallahh güzell Allahımmmm güldürsün yüzünüüü dualarım seninlee canım benimmm
Allah razı olsun canm benm..hayırlısı olsun arkadaşım bugün umutlarım azaldı iyice kısmet olmıcak demekki..bizde önümüze bakmaya calısacagız..
Rabbim en kısa zamanda hepimizin yüzünü güldürsün inş..

Evet erkekte erkek sağlıklı evlat olsunda zaten doğmadan bu kadar düşkünse doğduktan sonra artık nalar bilmiyorum
Ay kuzum Mısır deme filmden beri Mısır görmek istemiyorum

Amiiiiinnnn canım bende bayılırım babasıda bayılacaktı bgn şoktan
Darısı başına olsun kuzum

AMİN kuzumm inşallahhh benim yavrularımda tutunurlarr banaaa sanki onları hissediyorumm ama bazende kesin tutmadıı boşuna hayaller kuruyosun diyorum kendi kendimeee ufff 5 gün sonra kan testi vericemm bekleyemicem daha fazlaa....

Olur canım 1senede bak gör kuzenimin eşi 2 kez tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
unuttum dedi bebeği bide onların imkansızdı inşallah seninde öle olur canım

dur hemen umutsuzz olmaaa belli olmazz belki yarın bizee çokk güzel haberler vericeksinnn.ALLAHIM inşallahhhhh..

Olur canım 1senede bak gör kuzenimin eşi 2 kez tüp denediler olmadı sonra kendiliğinden hamile kaldı
unuttum dedi bebeği bide onların imkansızdı inşallah seninde öle olur canım

dur hemen umutsuzz olmaaa belli olmazz belki yarın bizee çokk güzel haberler vericeksinnn.ALLAHIM inşallahhhhh..
hepinize suanda canı gönülden Allah razı olsun diyorum arkadaşlarım çok destekçi oldunuz..Rabbimin vardır bi bildiği ondan dısarıya cıkamıyoruz işte ama yarını beklicem ondan sonrada yoluma güzel bi şekilde devam edeceğim inş..

Selam kızlar nasılsınızz benkayraya çokkk sevindim darısı hepimizin başına aminn

Moonss canım bebişimiz inş kız olucakmıs çok sevindim kız bebişin yerini VALLA hiçbişey dolduramaz şekerrrr

Bi ce e yapıp kaçayım dedim...
Hürremime neler yaptılar öleeee yolcam hepsinin saçını başını
Neyse ben kaçar iyi geceler canlar sabah görüşürüz

Evet erkekte erkek sağlıklı evlat olsunda zaten doğmadan bu kadar düşkünse doğduktan sonra artık nalar bilmiyorum
Ay kuzum Mısır deme filmden beri Mısır görmek istemiyorum
TAMAM kuzum göstermeden yerim ben de:))

bugün kaçıncı günün cnm?

aminnn inşallahh senden de Allah razı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…