Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benm cıkmam lazım hepinizden son bi kez bebeğim için dua istiyorum..
yarın inş. aranızda olurum..olmazsam eger bilinki sonuç olumsuz ve ancak p.tesi girebilirim o yüzden kendinize cok iyi bakın iyi akşamlar hepinize Rabbime emanetsiniz öpüyorum hepinizi hepinizden Allah razı olsun...

İnşallah kuzum inşallah iyi haberlerle gelirsin dualarımızdasın tatlım

sabah kahvaltı da öğlen annende akşam arkadaşta...
ablanların karsısında saygıyla eğiliyorummm onları alınlarından öpüyorum

hakkında hayırlısı cnm çok üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin ii geceler canım ... senden de Allah razı olsunç...

hakkında hayırlısı cnm çok üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin ii geceler canım ... senden de Allah razı olsunç...
inş. canm benm..
öyle olmasa bile bu gece sonkez susam tanem içimde ya onu düşünüp yatacağm inş.ii olur hersey olmazsada hayırlısı değilmiş diye teselli edeceğim kendimi

TAMAM kuzum göstermeden yerim ben de:))

bugün kaçıncı günün cnm?

aminnn inşallahh senden de Allah razı olsun..

yarın 6 günüm pzar günü kan vericemm çıkar heralde..hiçç umudum yok az önce bi aglamak geldii içimee allahım nolur bebişlerimm beni bırakmasınn..

Tızlarrrrrrrrrrrrr açık açık söylüyorum İNŞALLAH oglum olursa adını OĞULCAN kıoyucam kimse koymasın sakınnn

Benim patronumun oguda tüp bebel adı kaan çok zeki çok akıllı MAŞALLAH Rabbim erkekii olanlara kaan gibi bebiş nasip etsin akıl küpü VALLA

merhaba arkadaslar ben hala daha kan ver tahlıl sonucu al kısmındayım.. sanırım benım tüp nisana kaldı bu gidişle ..

dahiliyeci dalak filmine kadar her bişeymi istedi malum sonuclarda hemen cıkmıyor.. + daha önceki düşüğüm nedeniyle birde onu arastırıyorlar .. dahiliyedeki doktor 15gun boyunca tansiyonumu ölcmemi istedi.. bide.

bugun 6 tüp kan verdim ,idrar.vs.. akciğer filmim cekildi.. 2 tüp kanım 15gün sonraymıs ,zaten doktorda ne kadar sonuc var hepsını topla gel dedi bide bu sonucşarı daha tüp yapacak olan dr.a göstertecem hatta kurula filan cıkıyormus sanırım ..belkide mayıs olacak benım tedavım kımbılır..

dalak ve hsg(dr.hastaneden raporlu cektır desede ben özele gidicem sanırım narkozlu yaptırıcam korkuyorum canım yanarsa diye :18::18: ) filanda lazım artık onları sonuc almaya gıttıgım zaman cektırecegım.. (umarım daha bişeyler istemez doktor ) ege üniv. hast. gitmek için 3 aktarma yapıyorum ve bu benı bı hayli yoruyor

eşime bu yazdıklarımı anlattığım zaman diyorki '' emek olmadan bebiş olmaz''

bir dahaki hafta annem gelecek eşimle birbirmize söz vermıstık kımse bılmıcek dıye .. anneme ne bahaneler uydurucam bakalım :18:

ben ilkokula giderken sarılık gecırmıstım okuldan bulasmıstı ancak daha önce aldığım tahlıl sonuclarında bu gozukmedi..bunuda dr.a sorucam neden gözükmediğine neden negatif çıktığına dair :26:

yarın 6 günüm pzar günü kan vericemm çıkar heralde..hiçç umudum yok az önce bi aglamak geldii içimee allahım nolur bebişlerimm beni bırakmasınn..
aaaaaaaaa aşkolsun niye öyle diyosun ama güzel düşün cnm çıkar pazar günü azıcık da olsa..
Allah allahhh niyeymiş oğulcan bitek sana mı özel gittin notere tastik mi ettirdinamannnn zaten biz kaan koyucaz dimi kız ayşegülll

Kaan senin olsun canım 2.erkek olursa yinele koyarım haberin ola
Canım eliz olacak ama annesinin isminide koyulmaz Havva eliz
elizi de çok öncelerden evlenmeden önce belirlemiştik Kaan gibi
tabi cnm koy sen 2. ye...hııı havva kayınvaidenin adı mı olsun güzel dini isim.eliz ne demek ben hiç duymadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…