Evet kız geliyor kuzum prenses gelecek Allah izin verirseSelam kızlar nasılsınızz benkayraya çokkk sevindim darısı hepimizin başına aminn
Moonss canım bebişimiz inş kız olucakmıs çok sevindim kız bebişin yerini VALLA hiçbişey dolduramaz şekerrrr
ayşegül kaan bana kaldıEvet kız geliyor kuzum prenses gelecek Allah izin verirse
İnşallah kuzum inşallah iyi haberlerle gelirsin dualarımızdasın tatlımkızlar benm cıkmam lazım hepinizden son bi kez bebeğim için dua istiyorum..
yarın inş. aranızda olurum..olmazsam eger bilinki sonuç olumsuz ve ancak p.tesi girebilirim o yüzden kendinize cok iyi bakın iyi akşamlar hepinize Rabbime emanetsiniz öpüyorum hepinizi hepinizden Allah razı olsun...
sabah kahvaltı da öğlen annende akşam arkadaşta...Hoşbulduk bebegimm naber biraz önce geldim arkadaşımdan akşam çay,ına gitmiştim ablamlar benim adımı sürtük taktılar Valla bende kızdım onlara tızımmm karışmayın bana tedaviye kadar sürtük gibi gezicem diyorummm
hakkında hayırlısı cnm çok üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin ii geceler canım ... senden de Allah razı olsunç...kızlar benm cıkmam lazım hepinizden son bi kez bebeğim için dua istiyorum..
yarın inş. aranızda olurum..olmazsam eger bilinki sonuç olumsuz ve ancak p.tesi girebilirim o yüzden kendinize cok iyi bakın iyi akşamlar hepinize Rabbime emanetsiniz öpüyorum hepinizi hepinizden Allah razı olsun...
inş. canm benm..İnşallah kuzum inşallah iyi haberlerle gelirsin dualarımızdasın tatlım
Kaan senin olsun canımayşegül kaan bana kaldıkız ismi düşündün mü?
mehtap beni yine krize soktunKızlar faceden eloşuma baksanıza yaaaa çok tatlı ayyy yiyesim geliyorr
inş. canm benm..hakkında hayırlısı cnm çok üzme kendini inşallah güzel haberlerle gelirsin ii geceler canım ... senden de Allah razı olsunç...
mehtap beni yine krize soktun
TAMAM kuzum göstermeden yerim ben de:))
bugün kaçıncı günün cnm?
aminnn inşallahh senden de Allah razı olsun..
senin valığın bile beni güldürmeye yetiyo:)Kız ne yaptım yine delüüüü
Kuşluuu
senin valığın bile beni güldürmeye yetiyo:)
ne bilim birden facese girin eloşa bakın yazısını görünce gülmeye başladım
bian konuyu eloşa getirince
aaaaaaaaa aşkolsun niye öyle diyosun ama güzel düşün cnm çıkar pazar günü azıcık da olsa..yarın 6 günüm pzar günü kan vericemm çıkar heralde..hiçç umudum yok az önce bi aglamak geldii içimee allahım nolur bebişlerimm beni bırakmasınn..
Allah allahhh niyeymiş oğulcan bitek sana mı özel gittin notere tastik mi ettirdinTızlarrrrrrrrrrrrr açık açık söylüyorum İNŞALLAH oglum olursa adını OĞULCAN kıoyucam kimse koymasın sakınnn
Benim patronumun oguda tüp bebel adı kaan çok zeki çok akıllı MAŞALLAH Rabbim erkekii olanlara kaan gibi bebiş nasip etsin akıl küpü VALLA
tabi cnm koy sen 2. ye...hııı havva kayınvaidenin adı mı olsun güzel dini isim.eliz ne demek ben hiç duymadımKaan senin olsun canım2.erkek olursa yinele koyarım haberin ola
Canım eliz olacak ama annesinin isminide koyulmaz Havva eliz
elizi de çok öncelerden evlenmeden önce belirlemiştik Kaan gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?