Tüp Bebek Günlüğümüz !

allah allahhhh ne kadar cok sey istemşler akciger filan ne alaka anlamadım ama neyse yaptır cnm .evinin uzak olması kötüymüş zor olucak senin için.anne de şöyle de cnm..bebek için yumurta takibi yaptırıyruz doktor yumurtalarımı kontrol ediyo çatladığı günü bize söylüyo ona baktırıyoruz de.sarılığa gelince cnm vücudun antikor üretmiştir ve vucut kendi kendini aşılamıştır bu süper bişe negatif çıkması..

Canım çok geçmiş olsun İNŞLLAH herşey gönlünce olur tatlım bende 3 aydır bir türlü başlıyamadım İNŞALLAH bi sorun daha çıkmassa martta başlıcam canım hayırlısıyla tahlillerin temiz çıksın başlarsın canım içini rahat tut iyi düşün iyi olsun canım geç olsun güç olmasın önce can sonra canan acele etme tatlımm

hayatta olsaydı koymazdım utanarak söylüyorum
şimdi kıramıyorum tocamı zaten kız bizde istemem dersem yıkılır adam
eliz elizi bilmiyorum çk hoş geliyo kulağıma yada elis oda kıymetli bi çiçekmiş

inşallah çıkar canımm pazar günü 9 gün oluyoo aslında düne kadar çok mutluydum ama test günü yaklaştıkça sanki olmıcak gibime geliiyoo inşallahh olurrr Allahım Dualarımı kabul etsin inşallahh...

koy koy havva güzell...elis daha hoşuma gitti benim eliz , yeliz gibi duruyo:)))tabi ki sen bilirsin cnm.
ben de kızımın adını açıklıyorum
SARE

POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜN

Canım arkadaşımm hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıklı saatli kucagına almayı nasip etsin balımmm ben sana söylemişitm inanmıstım olacagına Valla tatlım çokk emek verdin git gel Ankara ,ya Rabbime şükür emeklerini boşa çevirmedi tatlımm

evet ablamın adı yeliz
havva da kuranda da geçiyo isteyen havva der isteyen elis
sağlıkla doğsunda önemli değil
sare nerde duydum bunu son zamanlarda bi dizide mi
hatırlamıyorum bizim orda çok var sare güzel isim

evet ablamın adı yeliz
havva da kuranda da geçiyo isteyen havva der isteyen elis
sağlıkla doğsunda önemli değil
sare nerde duydum bunu son zamanlarda bi dizide mi
hatırlamıyorum bizim orda çok var sare güzel isim
sare de kuran da geçio ben dizide filan duymadım da ilk defa o ses türkiyeye geçen sene sare diye bi kız katılmıştı orda duymuştum.hoşuma gidiyo.tabi herifi de ikna edebilirsem tabi öncesinde hamile kalabilirsem:)

sessiz sessiz okuyorum, isim fikirlerinizi çalayım
hoşgeldin incirim ama şimdi cnm bu incirim nicki oolmamış yaa seni her gördüğümde canım incir istiyo ben hastasıyım ya ben hamile olsam , ya canım incir istese , ya incirin mevsimi değilse ne yapıcam bana incir yollican mı?şaka bi yana cnm sen söle bakim isimlerini?

Dusu aldım duamı ettim hepimize rabbimm yardım etsin inş hayırlısyla yarın iyi haber almk nasip olsun inş bide aklıma takıldı sormk istedim cironen jeli koydum cıkardım hafif bi leke vardı boyle cok hafif kahve rengi degil ama tuaftı korktum birden bizmkine dedim oda korkma kremdir o benim içim raht bebk yonunden dedi bnde dua ettim inş rabbim meleğimi hep korusun ona emanetiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…