allah allahhhh ne kadar cok sey istemşler akciger filan ne alaka anlamadım ama neyse yaptır cnm .evinin uzak olması kötüymüş zor olucak senin için.anne de şöyle de cnm..bebek için yumurta takibi yaptırıyruz doktor yumurtalarımı kontrol ediyo çatladığı günü bize söylüyo ona baktırıyoruz de.sarılığa gelince cnm vücudun antikor üretmiştir ve vucut kendi kendini aşılamıştır bu süper bişe negatif çıkması..merhaba arkadaslarben hala daha kan ver tahlıl sonucu al kısmındayım.. sanırım benım tüp nisana kaldı bu gidişle ..
dahiliyeci dalak filmine kadar her bişeymi istedi malum sonuclarda hemen cıkmıyor.. + daha önceki düşüğüm nedeniyle birde onu arastırıyorlar .. dahiliyedeki doktor 15gun boyunca tansiyonumu ölcmemi istedi.. bide.
bugun 6 tüp kan verdim ,idrar.vs.. akciğer filmim cekildi.. 2 tüp kanım 15gün sonraymıs ,zaten doktorda ne kadar sonuc var hepsını topla gel dedibide bu sonucşarı daha tüp yapacak olan dr.a göstertecem hatta kurula filan cıkıyormus sanırım ..belkide mayıs olacak benım tedavım kımbılır..
dalak ve hsg(dr.hastaneden raporlu cektır desede ben özele gidicem sanırım narkozlu yaptırıcam korkuyorum canım yanarsa diye :18::18: ) filanda lazım artık onları sonuc almaya gıttıgım zaman cektırecegım.. (umarım daha bişeyler istemez doktor ) ege üniv. hast. gitmek için 3 aktarma yapıyorum ve bu benı bı hayli yoruyor
eşime bu yazdıklarımı anlattığım zaman diyorki '' emek olmadan bebiş olmaz''
bir dahaki hafta annem gelecek eşimle birbirmize söz vermıstık kımse bılmıcek dıye .. anneme ne bahaneler uydurucam bakalım :18:
ben ilkokula giderken sarılık gecırmıstım okuldan bulasmıstı ancak daha önce aldığım tahlıl sonuclarında bu gozukmedi..bunuda dr.a sorucam neden gözükmediğine neden negatif çıktığına dair :26:
merhaba arkadaslarben hala daha kan ver tahlıl sonucu al kısmındayım.. sanırım benım tüp nisana kaldı bu gidişle ..
dahiliyeci dalak filmine kadar her bişeymi istedi malum sonuclarda hemen cıkmıyor.. + daha önceki düşüğüm nedeniyle birde onu arastırıyorlar .. dahiliyedeki doktor 15gun boyunca tansiyonumu ölcmemi istedi.. bide.
bugun 6 tüp kan verdim ,idrar.vs.. akciğer filmim cekildi.. 2 tüp kanım 15gün sonraymıs ,zaten doktorda ne kadar sonuc var hepsını topla gel dedibide bu sonucşarı daha tüp yapacak olan dr.a göstertecem hatta kurula filan cıkıyormus sanırım ..belkide mayıs olacak benım tedavım kımbılır..
dalak ve hsg(dr.hastaneden raporlu cektır desede ben özele gidicem sanırım narkozlu yaptırıcam korkuyorum canım yanarsa diye :18::18: ) filanda lazım artık onları sonuc almaya gıttıgım zaman cektırecegım.. (umarım daha bişeyler istemez doktor ) ege üniv. hast. gitmek için 3 aktarma yapıyorum ve bu benı bı hayli yoruyor
eşime bu yazdıklarımı anlattığım zaman diyorki '' emek olmadan bebiş olmaz''
bir dahaki hafta annem gelecek eşimle birbirmize söz vermıstık kımse bılmıcek dıye .. anneme ne bahaneler uydurucam bakalım :18:
ben ilkokula giderken sarılık gecırmıstım okuldan bulasmıstı ancak daha önce aldığım tahlıl sonuclarında bu gozukmedi..bunuda dr.a sorucam neden gözükmediğine neden negatif çıktığına dair :26:
hayatta olsaydı koymazdım utanarak söylüyorumaaaaaaaaa aşkolsun niye öyle diyosun ama güzel düşün cnm çıkar pazar günü azıcık da olsa..
Allah allahhh niyeymiş oğulcan bitek sana mı özel gittin notere tastik mi ettirdinamannnn zaten biz kaan koyucaz dimi kız ayşegülll hı
tabi cnm koy sen 2. ye...hııı havva kayınvaidenin adı mı olsun güzel dini isim.eliz ne demek ben hiç duymadım
aaaaaaaaa aşkolsun niye öyle diyosun ama güzel düşün cnm çıkar pazar günü azıcık da olsa..
Allah allahhh niyeymiş oğulcan bitek sana mı özel gittin notere tastik mi ettirdinamannnn zaten biz kaan koyucaz dimi kız ayşegülll hı
tabi cnm koy sen 2. ye...hııı havva kayınvaidenin adı mı olsun güzel dini isim.eliz ne demek ben hiç duymadım
hayatta olsaydı koymazdım utanarak söylüyorum
şimdi kıramıyorum tocamı zaten kız bizde istemem dersem yıkılır adam
eliz elizi bilmiyorum çk hoş geliyo kulağıma yada elis oda kıymetli bi çiçekmiş
koy koy havva güzell...elis daha hoşuma gitti benim eliz , yeliz gibi duruyo:)))tabi ki sen bilirsin cnm.hayatta olsaydı koymazdım utanarak söylüyorum
şimdi kıramıyorum tocamı zaten kız bizde istemem dersem yıkılır adam
eliz elizi bilmiyorum çk hoş geliyo kulağıma yada elis oda kıymetli bi çiçekmiş
POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜNinşallah çıkar canımm pazar günü 9 gün oluyoo aslında düne kadar çok mutluydum ama test günü yaklaştıkça sanki olmıcak gibime geliiyoo inşallahh olurrr Allahım Dualarımı kabul etsin inşallahh...
evet ablamın adı yelizkoy koy havva güzell...elis daha hoşuma gitti benim eliz , yeliz gibi duruyo:)))tabi ki sen bilirsin cnm.
ben de kızımın adını açıklıyorum
SARE
POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜN , POZİTİF DÜŞÜN
sare de kuran da geçio ben dizide filan duymadım da ilk defa o ses türkiyeye geçen sene sare diye bi kız katılmıştı orda duymuştum.hoşuma gidiyo.tabi herifi de ikna edebilirsem tabi öncesinde hamile kalabilirsem:)evet ablamın adı yeliz
havva da kuranda da geçiyo isteyen havva der isteyen elis
sağlıkla doğsunda önemli değil
sare nerde duydum bunu son zamanlarda bi dizide mi
hatırlamıyorum bizim orda çok var sare güzel isim
sare de kuran da geçio ben dizide filan duymadım da ilk defa o ses türkiyeye geçen sene sare diye bi kız katılmıştı orda duymuştum.hoşuma gidiyo.tabi herifi de ikna edebilirsem tabi öncesinde hamile kalabilirsem:)
hoşgeldin incirim ama şimdi cnm bu incirim nicki oolmamış yaa seni her gördüğümde canım incir istiyo ben hastasıyım ya ben hamile olsam , ya canım incir istese , ya incirin mevsimi değilse ne yapıcam bana incir yollican mı?sessiz sessiz okuyorum, isim fikirlerinizi çalayım
sare de kuran da geçio ben dizide filan duymadım da ilk defa o ses türkiyeye geçen sene sare diye bi kız katılmıştı orda duymuştum.hoşuma gidiyo.tabi herifi de ikna edebilirsem tabi öncesinde hamile kalabilirsem:)
annesinin adını burda sölemeyim şimdi bi de büyük konuşmak istemiyorum:))))))))))
şaşkın kalırsın tabi neden olmasın
annesinin adı ne onu koyarsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?