Tüp Bebek Günlüğümüz !

kuzuuuummmmm kıyamam, sen hele hamiş ol ne istersen gönderirim ya bu psikopat kuşumun adı, çok seviyorum keratayı da o yüzden bu adı seçtim canım ben kendimi bildim bileli kızımın adı masal olacak derdim, sonra bizim bebiş olmayınca eve yavru bir kedi aldık adını da masal koyduk şimdi tüm sülalem masal deyince kediyi hatırladığı için bu adı unutmalıyım mavi koymak istedim aynı anda 30 arkadaşım bu adı koydu bade adını çok severim ama bu isimden de var ailede eşim eylül ismini çok seviyorum ve doğum kısmetse eylülde bakalım artık

mehtappppp hesapladım da ben en geç 18 ine hastalanıyom kız aramızda çok bi zaman olmicak haaaaaaa oleyyyyyy

jel ya da fitil kullanıyosan tatlım o geri dönüşten leke gibi gelebilio korkma.zaten yarın doktora gitceksin rahat ol..

Bi yandan da bizmki horluyor bide tuvltim geldi kaldırcm şimdi gidecm uyku tutmadı bnm sol kasıgımda boyle karınımz guruldar ya oyle bişiler oluyor bazen bugunde oldu hafif noluyor anlmıyor ya inş iyi bişey olurda yarın iyi hber almk nasip olur

eylül de bade de güzel cnm . duru nasıl o da hoş di mi?yalnız şeyi anlamadım kim kime mavi ismini koydu...
çok saol tatlım şaka yapıorum ben sana.
bazı arkadaşlarımızın canı karpuz istedi kod adı:moonsherose taaaa brezilyadan karpuz getirttiben onu örnek alıcam ve ben de herife brezilyadan bişiler getirttiricem

eşini uyandırıp tuvalette mi gidiceksiniz

kuzum bak iyiki istemişim
şimdi kız diye yapmayabilirdi

valla benim alt komşum da başka bir arkadaşım da kızlarına mavi adını koydu duru da çok güzel. hoş hep kız ismi düşünüyorum erkek olursa hiçbir fikrim yok :44:
anam cennet memleketimde bu mevsimde bile karpuz vardır, onun kocası yan manavdan alıp brezilyadan getirttim demiştir

eşini uyandırıp tuvalette mi gidiceksiniz

Onun için bnde dolmadn raht ytaktan çıkayımda gidm diye geri öbür tarfa attım onu cironen jel kullanıyorum ztn ilk kez oyle geldi hafif ztn basıncal sıkıyoz jeli onunda etkisi vardır belki işte malum 7 sene sonra geldi melegim dikt ediyom ama ne kadr dikt etsemde rabbim bakck melgime ona emanet bana gelne kadr inş yarın iyi haber almk nasip olur bizmkine dedim bunu göstercm diye sacmalma dedi benim içm raht dedi inş allhımm melgimi koru kolla rabbim

kuzum bak iyiki istemişim
şimdi kız diye yapmayabilirdi
yok kızzzzz adamın günahını alma getirirdi eniştem aşkolsın..

şaka mı yapıosun kızın adnı mavi mi koydular şoklardayımmmmmmmmmm yok artık
kızlar karar verdim
kızımın adını turkuaz koyuyorum

bide tatlım ben mina ismini çok seviyom sen eğer masaldan vazgeçtiysen öykü yü düşün ben öyküyü de severim.
yalnız ben hala mavinin şokundayım.

hemen atlıyorum müsadenle
adam gecenin bi vakti 3 saat halde dolaştı gece açık oluyo biliyosan
bütün hamile manavlarını aradık karpuz donmazmış
2 hafta brezilyadan gemileri bekledik sonunda kayınpeder almış
hakkını yemiyim tocamın

Uyudular galiba normlde bnde uyurdum ama uyku tutmuyor hay allh ya

emelimmm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin:)))tebrik etmek için gelmeni bekliyordum tatlımm çok tebrik ederimmmmmm çokkk mutlu oldum canımmm Allah kucağına almyaı nasip etsin inşallah sağlıkla...

Bi ce e yapıp kaçayım dedim...
Hürremime neler yaptılar öleeee yolcam hepsinin saçını başını
Neyse ben kaçar iyi geceler canlar sabah görüşürüz

Kizlar hepinizden Allah razi olsun Allahim hepimize saglikli hamislik nasip etsin..

Guldenim iyi geceler bebekimm

koy kız kim tutar seni
anam öykü adı çok çok güzel ama çok fazla mesleğimle alakalı olsun da istemiyorum, üff çok zor :44:

canım şaka dedim yaaaaa, Allah kocacığından razi olsun bak ne mutlu sana
benim canım da hiç değişik bir şey istemiyor ki şöyle bir nabız ölçeyim

yokhe korkma kuzum, yarın bebişinin pıtpıtları duyunca mutluluktan ağlarsın inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…