merak ettim kız şimdi at bi msj çatlarım şimdiannesinin adını burda sölemeyim şimdi bi de büyük konuşmak istemiyorum:))))))))))
eşim nisa yada sude istiyo..
hoşgeldin incirim ama şimdi cnm bu incirim nicki oolmamış yaa seni her gördüğümde canım incir istiyo ben hastasıyım ya ben hamile olsam , ya canım incir istese , ya incirin mevsimi değilse ne yapıcam bana incir yollican mı?şaka bi yana cnm sen söle bakim isimlerini?
jel ya da fitil kullanıyosan tatlım o geri dönüşten leke gibi gelebilio korkma.zaten yarın doktora gitceksin rahat ol..Dusu aldım duamı ettim hepimize rabbimm yardım etsin inş hayırlısyla yarın iyi haber almk nasip olsun inş bide aklıma takıldı sormk istedim cironen jeli koydum cıkardım hafif bi leke vardı boyle cok hafif kahve rengi degil ama tuaftı korktum birden bizmkine dedim oda korkma kremdir o benim içim raht bebk yonunden dedi bnde dua ettim inş rabbim meleğimi hep korusun ona emanetiz
eylül de bade de güzel cnm . duru nasıl o da hoş di mi?yalnız şeyi anlamadım kim kime mavi ismini koydu...kuzuuuummmmm kıyamam, sen hele hamiş ol ne istersen gönderirimya bu psikopat kuşumun adı, çok seviyorum keratayı da o yüzden bu adı seçtim canım ben kendimi bildim bileli kızımın adı masal olacak derdim, sonra bizim bebiş olmayınca eve yavru bir kedi aldık adını da masal koyduk şimdi tüm sülalem masal deyince kediyi hatırladığı için bu adı unutmalıyım mavi koymak istedim aynı anda 30 arkadaşım bu adı koydu bade adını çok severim ama bu isimden de var ailede eşim eylül ismini çok seviyorum ve doğum kısmetse eylülde bakalım artık
eşini uyandırıp tuvalette mi gidiceksinizBi yandan da bizmki horluyor bide tuvltim geldi kaldırcm şimdi gidecmuyku tutmadı bnm sol kasıgımda boyle karınımz guruldar ya oyle bişiler oluyor bazen bugunde oldu hafif noluyor anlmıyor ya inş iyi bişey olurda yarın iyi hber almk nasip olur
kuzum bak iyiki istemişimeylül de bade de güzel cnm . duru nasıl o da hoş di mi?yalnız şeyi anlamadım kim kime mavi ismini koydu...
çok saol tatlım şaka yapıorum ben sana.
bazı arkadaşlarımızın canı karpuz istedi kod adı:moonsherose taaaa brezilyadan karpuz getirttiben onu örnek alıcam ve ben de herife brezilyadan bişiler getirttiricem
eylül de bade de güzel cnm . duru nasıl o da hoş di mi?yalnız şeyi anlamadım kim kime mavi ismini koydu...
çok saol tatlım şaka yapıorum ben sana.
bazı arkadaşlarımızın canı karpuz istedi kod adı:moonsherose taaaa brezilyadan karpuz getirttiben onu örnek alıcam ve ben de herife brezilyadan bişiler getirttiricem
eşini uyandırıp tuvalette mi gidiceksiniz
mehtappppp hesapladım da ben en geç 18 ine hastalanıyom kız aramızda çok bi zaman olmicak haaaaaaa oleyyyyyy
yok kızzzzz adamın günahını alma getirirdi eniştem aşkolsın..kuzum bak iyiki istemişim
şimdi kız diye yapmayabilirdi
şaka mı yapıosun kızın adnı mavi mi koydular şoklardayımmmmmmmmmm yok artıkvalla benim alt komşum da başka bir arkadaşım da kızlarına mavi adını koyduduru da çok güzel. hoş hep kız ismi düşünüyorum erkek olursa hiçbir fikrim yok :44:
anam cennet memleketimde bu mevsimde bile karpuz vardır, onun kocası yan manavdan alıp brezilyadan getirttim demiştir
hemen atlıyorum müsadenlevalla benim alt komşum da başka bir arkadaşım da kızlarına mavi adını koyduduru da çok güzel. hoş hep kız ismi düşünüyorum erkek olursa hiçbir fikrim yok :44:
anam cennet memleketimde bu mevsimde bile karpuz vardır, onun kocası yan manavdan alıp brezilyadan getirttim demiştir
çifter çifter doğuralım inşallahhhhhhhhhCanım yaa kız ismi bulamıyorum bakıcaz artı bebemmm hadi İNŞALLAH bende 12 mart gibi bekliyorum hastalanmayı balımm
emelimmm hoşgeldiniz sen ve bebişlerin:)))tebrik etmek için gelmeni bekliyordum tatlımm çok tebrik ederimmmmmm çokkk mutlu oldum canımmm Allah kucağına almyaı nasip etsin inşallah sağlıkla...
Selam kızlar nasılsınızz benkayraya çokkk sevindim darısı hepimizin başına aminn
Moonss canım bebişimiz inş kız olucakmıs çok sevindim kız bebişin yerini VALLA hiçbişey dolduramaz şekerrrr
Bi ce e yapıp kaçayım dedim...
Hürremime neler yaptılar öleeee yolcam hepsinin saçını başını
Neyse ben kaçar iyi geceler canlar sabah görüşürüz
Canım arkadaşımm hayırlı olsun bebişin Rabbim sağlıklı saatli kucagına almayı nasip etsin balımmm ben sana söylemişitm inanmıstım olacagına Valla tatlım çokk emek verdin git gel Ankara ,ya Rabbime şükür emeklerini boşa çevirmedi tatlımm
gelmemiş dur bi daha bakim..msj geldimi sana gitmiyoda anlamadım
yok kızzzzz adamın günahını alma getirirdi eniştem aşkolsın..
şaka mı yapıosun kızın adnı mavi mi koydular şoklardayımmmmmmmmmm yok artık
kızlar karar verdim
kızımın adını turkuaz koyuyorum
bide tatlım ben mina ismini çok seviyom sen eğer masaldan vazgeçtiysen öykü yü düşün ben öyküyü de severim.
yalnız ben hala mavinin şokundayım.
hemen atlıyorum müsadenle
adam gecenin bi vakti 3 saat halde dolaştı gece açık oluyo biliyosan
bütün hamile manavlarını aradık karpuz donmazmış
2 hafta brezilyadan gemileri bekledik sonunda kayınpeder almış
hakkını yemiyim tocamın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?