canım bebimde istememişti ama o gün uyurken eşim yanıma geldikoy kız kim tutar seni
anam öykü adı çok çok güzel ama çok fazla mesleğimle alakalı olsun da istemiyorum, üff çok zor :44:
canım şaka dedim yaaaaa, Allah kocacığından razi olsun bak ne mutlu sana
benim canım da hiç değişik bir şey istemiyor ki şöyle bir nabız ölçeyim
yokhe korkma kuzum, yarın bebişinin pıtpıtları duyunca mutluluktan ağlarsın inş
koyacam anasını satim:))))heee doğru öykü mesleğinle alakalı ama masal hiiç değildikoy kız kim tutar seni
anam öykü adı çok çok güzel ama çok fazla mesleğimle alakalı olsun da istemiyorum, üff çok zor :44:
canım şaka dedim yaaaaa, Allah kocacığından razi olsun bak ne mutlu sana
benim canım da hiç değişik bir şey istemiyor ki şöyle bir nabız ölçeyim
yokhe korkma kuzum, yarın bebişinin pıtpıtları duyunca mutluluktan ağlarsın inş
erkencisin kuzumKızlar ben yatıyorum eşim çagırıyorrr hepinize iyi gecelerrrr
Kızlar ben yatıyorum eşim çagırıyorrr hepinize iyi gecelerrrr
canım bebimde istememişti ama o gün uyurken eşim yanıma geldi
nasıl karpuz koktu anlatamam ada 2 hafta karpuz aradı
koyacam anasını satim:))))heee doğru öykü mesleğinle alakalı ama masal hiiç değildi
tamam canım çaktırmamiyi geceler canım
aşerme bu olsa gerek
olsun çaktırma
kızlar ben de gidiyorum, tatlı rüyalar
msj kutun mu dolu acaba yada benim kiayşegül yok tatlım msj.
bilmiom ki cnm kutum dolu değil dur bakim gelir belki birazdan.msj kutun mu dolu acaba yada benim ki
yolla demiştim canım daha önceki gelmedi
iyi geceler canımmecbur kaçıyorumm kocamın sitemine maruz kaldım gene mi gece oturacaksın dedi adam regl olana kadar böle dedimm abdest almaya gittim regl oldumm kii süründürür normaldee... adam erdi mi neee
öpüyorum sizleri, gece kuşlarıı
gene mibilmiom ki cnm kutum dolu değil dur bakim gelir belki birazdan.
aysegül unuttırma bi gömlek bi pantolon ütülicem
anammm oldun mu cnm hakkaten adam ermiş:)ben de öptüm cnm görüşürzzz iyi gecelermecbur kaçıyorumm kocamın sitemine maruz kaldım gene mi gece oturacaksın dedi adam regl olana kadar böle dedimm abdest almaya gittim regl oldumm kii süründürür normaldee... adam erdi mi neee
öpüyorum sizleri, gece kuşlarıı
he işte benim hergünkü halim dün yaptım mis gbi astım akşam geldi kirletmiş yere fırlatmış..kıyafetler giymekten değil yıkanmaktan eskio anasını satim.gene mi
kuzum akşam yapmadın mı
aynen kuzum benim kide öyle belirli gömlekleri var çok sevdiğihe işte benim hergünkü halim dün yaptım mis gbi astım akşam geldi kirletmiş yere fırlatmış..kıyafetler giymekten değil yıkanmaktan eskio anasını satim.
Eki Görüntüle 340159
beni merak edenlere....
aynen dünyanın gömleği var evir çevir dönder aynılarını giyiyo.yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa ütüyü toptan bitirim de 2 3 gün rahatlarım ..yaz gelse de gömlekten kurutulsam yazın tişört giyiyo..aynen kuzum benim kide öyle belirli gömlekleri var çok sevdiği
askıya astığım gün ertesi gün üstünde hop gene kirliye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?