yalnız o paşaları bi şimdi gör sen maşalah kocaman olmuşlarrr çok tatlılar..iştee güldenn ve paşalarııı:)))))))
yaz kış gömlek asla vazgeçmez markete bile gömlekle gideraynen dünyanın gömleği var evir çevir dönder aynılarını giyiyo.yarın inşallah bi aksilik çıkmazsa ütüyü toptan bitirim de 2 3 gün rahatlarım ..yaz gelse de gömlekten kurutulsam yazın tişört giyiyo..
tatlım saat 1 olmuş yatsak mı?
yalnız o paşaları bi şimdi gör sen maşalah kocaman olmuşlarrr çok tatlılar..
vallahi gelmedi cnm msj yarin bi daha yollasan cnm.utuyu sipsak yaptim geldim.koltukta surunucem.biraz tele gecis yaptim.azcik daha burdayim .bende optum kuzum ii geceleryaz kış gömlek asla vazgeçmez markete bile gömlekle gider sadece tatillerde tişörtyatalım kuzum iyi geceler mesajım gelmedi herhalde öptüm seni
aynennnn canimmm nasil tatlilar masallahgördüm gördümm :))) o yanaklarrr varya tam sıkmalıkk olmuşşşş maşallahh....
allahım bende o kocaman sayfa dolusu havayi fişeklerden istiyorum göbüşüme bebişimi yolla allahımmmmmmmmmmmm noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın tızlar ben işe kaçarbanada dua edin hımm hımm
Değeri 72.24 çıkmış canım arkadaşım anne bende teyze oluyorummmmm....
Allahıma binlerce kez şükürler olsun 4.denemede o kadar talihsizliğe rağmen mutlu sona ulaştı...
Çok muyluyum çookkkk...
Şimdi kutlama zamanı...
Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112 Eki Görüntüle 643116 Eki Görüntüle 643119 Eki Görüntüle 643118 Eki Görüntüle 643115 Eki Görüntüle 643114 Eki Görüntüle 643117 Eki Görüntüle 643112
Duanızı eksik etmyin içimde bi korku oldu aksamdan beri kahverngi bi şey vardı cironen jelin ucunda inş kötü bişey degildir melegimi görmk nasip olsun inş duamdasınız duanızı eksik etmyin allha emntesinz allhım hepimize yardımcı olsun inş
Gunaydin kizlar musmutlu birgun olsun hepimize.. nfy, yokhe hayirli haberlerle gelin insallah..
aman şekerim sen hamiş kal da istediğin havai fişek olsun alasını patlatır güldeennallahım bende o kocaman sayfa dolusu havayi fişeklerden istiyorum göbüşüme bebişimi yolla allahımmmmmmmmmmmm noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
günaydın tızlar ben işe kaçarbanada dua edin hımm hımm
Günaydın Duygucumm inşaallah minnak keseyi göreceksin canımmDualar seninle canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Ben de 12 de gideceğim bugün keseyi görebiliiz umarım kalbim pır pır yerinden çıkacak gibi Rabbim yardımcımız olsun bugün güzel haberler nasip etsin bizlere.
gececi hatuna bak erkenden gelmiş topiğee napıyosunn kuşumm..gunaydin canlarrrrr
guzel habrlerle gelin insallah kizlarrrr
subatin son gunu 2 kese haberi birde nfy nin kalp atislarini bekliyoruzzz ...
Günaydınn bebişimm inşaallah canım yaa bugün güzel haberlerin günü olsun inşaallahGüünnnaaayyddıınnnnnn
Güp güzel şap şahane birgün olsun inşallah
nfy ve yokhe den güzel haberler almayı diliyorum Rabbimden
günaydınn gebe Hatuun musmutlu bir sabaha uyandımm dün gece regl oluncaa sabahlamadım bu sefer..sen nasılsın bakalımm bugünn
Güünnnaaayyddıınnnnnn
Güp güzel şap şahane birgün olsun inşallah
nfy ve yokhe den güzel haberler almayı diliyorum Rabbimden
gunaydın kızlar okulda zaman gecmıyo bıran once oglen olsun bebısımı goreyım ınsallah goruruz keseyı tansıyon cıkıktı benım sımdı ıyıce cıktı bu arada yokhe,duyguluduygu,nfy ınsallah hepımız guzel haberlerle gelırız
iştee güldenn ve paşalarııı:)))))))
aynen tatlım gece topiğin emin ellerdeazıcık daha kalsan iyiydi bugün hiç konusamadık sennle
canımm benimmmm baktımm kibar kibarr gelmiyoo sıpaa bende yalvarmaya geççtim artık napammm..Sen ağlama genede kıyamamm biliyosunn..YAKARIMMM BU GEZEGENİİİİİ
gülden teşekkür ederim evet sarı kafalar oldu.
mikrofonda deneme 1 2 3 derler ya ben de onu yapmaya çalıştım.
tamam ben 7 ocak sabahı da ordaydım seni görmüş gibiyim çok benziyorsun 7 ocakta ordamıydın?
resmin çoook güzel çıkmış elbise de güzel allahım sanada kucağındaki gibi bebeler versin.
ne çok soru sordum dimi yakında bir foto da ben göderiyim tanışmış oluruz burdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?