Tüp Bebek Günlüğümüz !

yaz kış gömlek asla vazgeçmez markete bile gömlekle gider
sadece tatillerde tişört
yatalım kuzum iyi geceler mesajım gelmedi herhalde
öptüm seni

yaz kış gömlek asla vazgeçmez markete bile gömlekle gider sadece tatillerde tişörtyatalım kuzum iyi geceler mesajım gelmedi herhalde öptüm seni
vallahi gelmedi cnm msj yarin bi daha yollasan cnm.utuyu sipsak yaptim geldim.koltukta surunucem.biraz tele gecis yaptim.azcik daha burdayim .bende optum kuzum ii geceler
gördüm gördümm :))) o yanaklarrr varya tam sıkmalıkk olmuşşşş maşallahh....
aynennnn canimmm nasil tatlilar masallah

Duanızı eksik etmyin içimde bi korku oldu aksamdan beri kahverngi bi şey vardı cironen jelin ucunda inş kötü bişey degildir melegimi görmk nasip olsun inş duamdasınız duanızı eksik etmyin allha emntesinz allhım hepimize yardımcı olsun inş

allahım bende o kocaman sayfa dolusu havayi fişeklerden istiyorum göbüşüme bebişimi yolla allahımmmmmmmmmmmm noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

günaydın tızlar ben işe kaçar banada dua edin hımm hımm

allahım bende o kocaman sayfa dolusu havayi fişeklerden istiyorum göbüşüme bebişimi yolla allahımmmmmmmmmmmm noluyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

Gunaydin canim Allah kalbindekini versin tez vakitte nasip etsin insallah..

Dualar seninle canım. Güzel haberlerle gelirsin inşallah. Ben de 12 de gideceğim bugün keseyi görebiliiz umarım kalbim pır pır yerinden çıkacak gibi Rabbim yardımcımız olsun bugün güzel haberler nasip etsin bizlere.

gunaydin canlarrrrr
guzel habrlerle gelin insallah kizlarrrr
subatin son gunu 2 kese haberi birde nfy nin kalp atislarini bekliyoruzzz ...

Güünnnaaayyddıınnnnnn
Güp güzel şap şahane birgün olsun inşallah
nfy ve yokhe den güzel haberler almayı diliyorum Rabbimden

gunaydın kızlar okulda zaman gecmıyo bıran once oglen olsun bebısımı goreyım ınsallah goruruz keseyı tansıyon cıkıktı benım sımdı ıyıce cıktı bu arada yokhe,duyguluduygu,nfy ınsallah hepımız guzel haberlerle gelırız

aman şekerim sen hamiş kal da istediğin havai fişek olsun alasını patlatır güldeenn hayırlı işler şekerimm...
Günaydın Duygucumm inşaallah minnak keseyi göreceksin canımmEki Görüntüle 644127

gunaydin canlarrrrr
guzel habrlerle gelin insallah kizlarrrr
subatin son gunu 2 kese haberi birde nfy nin kalp atislarini bekliyoruzzz ...
gececi hatuna bak erkenden gelmiş topiğee napıyosunn kuşumm..
keselerin haberiyle NFY nin mtlu haberi için dualrımız inşallah herşey yolundadır Eki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127
Güünnnaaayyddıınnnnnn
Günaydınn bebişimm inşaallah canım yaa bugün güzel haberlerin günü olsun inşaallah Eki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127

günaydınn gebe Hatuun musmutlu bir sabaha uyandımm dün gece regl oluncaa sabahlamadım bu sefer..sen nasılsın bakalımm bugünn

Gunaydin canim benim iyiyim hamd olsun hala tirsiyorum sadece :18: simdi abdestimi aldim fetihimi okucam insallah canimm benimmmm senin kirmizilar ugrastirmadan gelmis sevindimm

Güünnnaaayyddıınnnnnn

Guldeniimm gunaydin tatlimm nasilsin? Insallah cok guzel hepimiz icin hayirli bir gun olur..

Canim sende bugun kese gormeye mi gidecektin? Hayirli haberlerle don insallah..

iştee güldenn ve paşalarııı:)))))))

resim topiğin tozlu sayfaları arasından ortaya çıkmış...
bir yıl öncesiydi hey gidi günler heeyyy...

aynen tatlım gece topiğin emin ellerdeazıcık daha kalsan iyiydi bugün hiç konusamadık sennle

ben dün bütün gün topikteydim canım ama sen yoktun ondan konuşamadık..

canımm benimmmm baktımm kibar kibarr gelmiyoo sıpaa bende yalvarmaya geççtim artık napammm..Sen ağlama genede kıyamamm biliyosunn..YAKARIMMM BU GEZEGENİİİİİ

ne biliimmmm işte gel noluurrrr diye okuyunca içleniyom

tüp bebek hikayem

deneme 1 deneme 2 deneme 3:2:
bakalım deneme 4 nasıl olacak

ama traji komik olmuş buu mesajjj

gülden teşekkür ederim evet sarı kafalar oldu.
mikrofonda deneme 1 2 3 derler ya ben de onu yapmaya çalıştım.

rice ederim canım ne demek..
güle güle kullan sarı kafaları..

saol canım ne güzel sözler bunlar böleee bende seni merak ediyorum...
7 ocakta hastanedeydim sanırım gördüğün bendim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…