yalnız o paşaları bi şimdi gör sen maşalah kocaman olmuşlarrr çok tatlılar..
gördüm gördümm :))) o yanaklarrr varya tam sıkmalıkk olmuşşşş maşallahh....
Guldeeenn gunaydin canim benim ben bu havai fiseklere bayildim hala doyamadim
gunaydin canlarrrrr
guzel habrlerle gelin insallah kizlarrrr
subatin son gunu 2 kese haberi birde nfy nin kalp atislarini bekliyoruzzz ...
gunaydın kızlar okulda zaman gecmıyo bıran once oglen olsun bebısımı goreyım ınsallah goruruz keseyı tansıyon cıkıktı benım sımdı ıyıce cıktı bu arada yokhe,duyguluduygu,nfy ınsallah hepımız guzel haberlerle gelırız
gececi hatuna bak erkenden gelmiş topiğee napıyosunn kuşumm..
keselerin haberiyle NFY nin mtlu haberi için dualrımız inşallah herşey yolundadır Eki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127
Günaydınn bebişimm inşaallah canım yaa bugün güzel haberlerin günü olsun inşaallahEki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127
Gunaydin canim benim iyiyim hamd olsun hala tirsiyorum sadece :18: simdi abdestimi aldim fetihimi okucam insallah canimm benimmmm senin kirmizilar ugrastirmadan gelmis sevindimm
Guldeniimm gunaydin tatlimm nasilsin? Insallah cok guzel hepimiz icin hayirli bir gun olur..
Canim sende bugun kese gormeye mi gidecektin? Hayirli haberlerle don insallah..
napim cnm uyandim makinaya beyazlari attim camasir katliom.kuruyanlari utuleri ayiriyom bugun insaallahhhh bitiricemm:)))etrafta dolaniyom iste orayi burayi topluyom.sen napiosun?gececi hatuna bak erkenden gelmiş topiğee napıyosunn kuşumm..
keselerin haberiyle NFY nin mtlu haberi için dualrımız inşallah herşey yolundadır Eki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127
Günaydınn bebişimm inşaallah canım yaa bugün güzel haberlerin günü olsun inşaallahEki Görüntüle 644127 Eki Görüntüle 644127
gunaydın kızlar okulda zaman gecmıyo bıran once oglen olsun bebısımı goreyım ınsallah goruruz keseyı tansıyon cıkıktı benım sımdı ıyıce cıktı bu arada yokhe,duyguluduygu,nfy ınsallah hepımız guzel haberlerle gelırız
aminnnnn insallahhhh hepimizeeeee versin yarabbimmmaoyyyy yerim sizi aşklarımla ilgili ne güzel yazışmışsınız öle Rabbim hepimize versin inşallah bu güzelliklerden...
gunaydin cnmm napiosunnn?günaydın canım havai fişekleri iste hergün patlatırım ben
günaydın güzel insan...
deriinnnn bugünmüydü randevun 28 şubat olmuş valla günler nasılda çabuk geçiyooo..
bugün hepinizden güzel haberler alırız inşallah..
günaydın canım havai fişekleri iste hergün patlatırım ben
günaydın güzel insan...
deriinnnn bugünmüydü randevun 28 şubat olmuş valla günler nasılda çabuk geçiyooo..
bugün hepinizden güzel haberler alırız inşallah..
günaydın sultanım inşallah güzel haberleri bol birgün olur
canımcım uyandım ama hala uyur haldeyim kahvaltı yapcem daha elektriklerde gitti...
bugünde evde kaldım şaka gibi miskinlikten yarın bağlasanız tutamazsınız beni dışarı atcam kendimi
aaa elektrikler mi gitti ben de gülden bugün gezenti diyorsum demek yalan olduu..açtım müge anlıyı seyrediyorumm...geçengün tutuklanan zanlı meğer aynı yolla 17 yıl önce bir gençkıızn daha kanına girmiş..bilezikleri için ..ailesi yıllar önce davacı olmuş sonuç alamamış şimdi olayı duyunca çıktılar tekrar ortaya..adamcağız yazık yaa rabbim nelerle imtihan ediyorsunn..bulamayanlar bir yanda bulup kaybedenler bir yandaa..:26::26::26::26:günaydın sultanım inşallah güzel haberleri bol birgün olur
canımcım uyandım ama hala uyur haldeyim kahvaltı yapcem daha elektriklerde gitti...
bugünde evde kaldım şaka gibi miskinlikten yarın bağlasanız tutamazsınız beni dışarı atcam kendimi
napim cnm uyandim makinaya beyazlari attim camasir katliom.kuruyanlari utuleri ayiriyom bugun insaallahhhh bitiricemm:)))etrafta dolaniyom iste orayi burayi topluyom.sen napiosun?
evet cnm dualarimiz ayniii insallah keseciler ekstra pitpitlari da duyar gelirler..
Ayy ne gicik elektrik su kesildimi cinnet geciriyorum. Bosver cok onemli degilse bugunde miskinlik yap sekerim yarin acisini cikarirsin
aminnnnn insallahhhh hepimizeeeee versin yarabbimmma
gunaydin cnmm napiosunnn?
bugun kese kalp gunu olmus:))dun de test gunuydu sukur mutlu sonla bitti..
kizlar gunde bir tane folik asite baslasam mi?
aaa elektrikler mi gitti ben de gülden bugün gezenti diyorsum demek yalan olduu..açtım müge anlıyı seyrediyorumm...geçengün tutuklanan zanlı meğer aynı yolla 17 yıl önce bir gençkıızn daha kanına girmiş..bilezikleri için ..ailesi yıllar önce davacı olmuş sonuç alamamış şimdi olayı duyunca çıktılar tekrar ortaya..adamcağız yazık yaa rabbim nelerle imtihan ediyorsunn..bulamayanlar bir yanda bulup kaybedenler bir yandaa..:26::26::26::26:
ben de mutfakla banyo arası dolanıyorum arada buraya uğrayıpp iki tık tıklıyorumm:126::126::126:nolsun bacımm mutfak paspasımla sandalye minderlerimi yıkanıyoo...karnabahar haşlıyorumm ve bu yemeğimi sana ithaf ediyorumm güldenimm
Arkadaşlar son zamanlarda zor bir dönem geçiriyorum. Üst üste kötü haberler aldım. Şimdi de AMH hormonum 1.18 çıktı. Bu çok düşük sanırım öyle değil mi?
Ancak 187.5 gonal f ile 13 yumurtam büyümüştü. Yumurta sayım az olsa neden folikulum çok olsun?
Tam menapoz öncesinden fazla folikül olur. Vucut hamile kalmak için çok az vaktinin kaldığını bilir ve elindekileri bolca kullanır. Bu nedenle ileri yaşlarda doğal yoldan çift yumurta ikiz oranları artar. Acaba ben yakında menapoza mı gireceğim.
28 yaşındayım
Yumurtalık ameliyatı oldum. O nedenle mi düştü acaba
ayyy evet sinem bulunmusss emrahla erdal nasil rol yapmis kopekler..Müge Anlı ya bakıyorum Sinemin annesi çıktı çok fena oldum ben yaaa
yok be tatlim ne menapozu sanmiyorum.ben ahm filan bilmiyorum ama menepoza girmek uzere oldugunu dusunmuyorum.Arkadaşlar son zamanlarda zor bir dönem geçiriyorum. Üst üste kötü haberler aldım. Şimdi de AMH hormonum 1.18 çıktı. Bu çok düşük sanırım öyle değil mi?
Ancak 187.5 gonal f ile 13 yumurtam büyümüştü. Yumurta sayım az olsa neden folikulum çok olsun?
Tam menapoz öncesinden fazla folikül olur. Vucut hamile kalmak için çok az vaktinin kaldığını bilir ve elindekileri bolca kullanır. Bu nedenle ileri yaşlarda doğal yoldan çift yumurta ikiz oranları artar. Acaba ben yakında menapoza mı gireceğim.
28 yaşındayım
Yumurtalık ameliyatı oldum. O nedenle mi düştü acaba
ben de onun icin baslayim diyiym surda tedaviye baslamama ne kaldi..neyseki fazla zaman geçmeden geldi canım..
kırmızılar gelmeye çalışıyo sanırım ondan negatifim bugün
Aminnnnn....
başla şekerim bi zararı yok gebelik oluşursa faydası var aksine..
yok be gülüm bu miskinlikle gezentiliğim kalmadı sana nanik yapan kırmızılardan banada geliyiii sanırsam aşkısımda bu aralar kırmızılara teslim olmalı hep birlikte kıpkırmızı olcez
mügeyi bende izliyom ama çok fena sinemin annesi var
Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?