Tüp Bebek Günlüğümüz !

ayyy yokhe yapma nolurrr aglattin beni ...ayy ben soktayim.elim.ayagim titriyo yemin ederimmm

moralim cok bozuldu yaa tutamiyorum kendimi herkes hak ettigini yasarmis ya biz bunlari hak.edicek ne yaptik???????Allahim.ne bize sabir ver...

Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok

cnm nolur böyle yapma elbette üzül ağla ama asla isyan etme
dr un neden test yüksek çıkarsa kötü dedi onu anlamadım kanamaya rağmen hamile olup doğum yapanlar var
benim kanamam önce leke gibi geldi sonra çoğaldı mesela ben pıhtıyı gördüm serçe parmağım kadar ciğer gibi bişey düştü sende oldumuki böyle bişey

yok he sen de mi seyrediyosun yoksaa korktum biran sana bişey oldu sandımm ahh içim yandı kavrulduu evlat acısını yaşatmasın Rabbim hiç bir anaya anne adayınaaEki Görüntüle 644249

Canimm Allahim sabir versin yasadigin cok zor ama inanki geciyor benim neler yasadigimi bir bilsen yikildim, agladim, depresyona girdim perdelerim kapali evimden adim atmadim ama hepsi zamanla geciyor tekrar ayaga kalkiyorsun cunku guclu olman lazim bebegine kavusmak istiyorsan gecmise sunger cekip yeniden heyecanlaniyor yeniden basliyorsun. Simdi sende agla icinin zehirini at ve ayaga kalkip yeniden basla. Bu tedavilere baslarken hep ne diyoruz ilk once hayirlisini istiyoruz Allahtan her serde bir hayir vardir belki de melegin sana kendi gelip surpriz yapacak..

Müge Anlı ya bakıyorum Sinemin annesi çıktı çok fena oldum ben yaaa
ben baştan seyretmedim ama o emrah mıdr erdalmıdır ropörtajlarındakii raatlıklarından umursamazlıklarından gülemelerinden belli değilmi vijdansızlıklarıı..Rabbim sorsun hesabınıı ama oananın yanan ciğerinin hesabını kim verecekk nasıl dinecek gözyaşı bilemem
canımm değerin düşüka amaa takılma ameliyat geçirmişsinn düzelir inşaallah zaten 20 yumurtası olan da bir yumoşla hamile kalıyor 3 yumurtası olanda sen yumurta kalitesini artırmaya çalış ..foliküller varsa da hiiç sıkntı yapma Rabbim olan yumoşlarına ssağlıkla geliştirsinn...inşaallah

canım allah sabrını versin inşallah cok üzüldüm.basima geldi benimde o gunlere döndüm.her serde bir hayir vardir ya sabır

canım senin değerlerini hiç bilemedik kii kese ye kalp atışına varmamsının yorumlayalımm ama doktorun daçok acelei davranmışş ..görmediği kese hakkında nasıl bozulmuş der ki başka bir doktora ve daha kaliteli bir cihazla baktır lütfen öle kolay vazgeçmek yok... göremediği bir keseye nasıl ilaçları bırak diyor biizm burda geç gelişen ve devam eden gebelerimiz de oldu doğum için gün sayanda var doğuran daa..

değerin 20 ile başlamış şüpheli bir değer evet ama düşük başlayıp gebeliği devam edenler oldu çok yaşadığımız birşey bu...
anlamadığım şey doktor keseyi bile göremedim ama bozulmuş nasıl der...görmediği bişeyin bozulup bozulmadığını nasıl tespit ettiki...
tam kese görme haftasındasın ama gecikmeli görenler oldu bir dahaki randevuda görme ihtimalin olabilir umutlan diye demiyorum ama bu ihtimalide unutma...
ben doktorun sana dediklerinden bişey anlamadım...

hepinize ayrı ayrı tsk edrim en buyuk destekçimsinz ama benm umudumdu o kanamam yok agrım yok sadece kahverngi leke var doktor keseyi görmedim bile ama bozulmuş bu embiriyodandan kaynaklanır üzlme diyor hersey insanlr için ama en çok ihtiyacı olan bizler için neden hep göz yaşı var benm komşumun bebeğini her duyuşmda acaba benmde birgun bebeğim sabh beni kaldırıp aglaycakmı dedim de içim nasıl burk oldugunu ve ailemdeki sorunlar yetmz gbi eşimlede oldugunu ve herseyi bir kenara etipta umuduma baglanmişken bu acıyı yasadıgım suan hiç bişey yapmak değil konusmak bile zor tabiki allh verir allh alır kurban oldugum mevlam ne olurdu guldurseydi diyor insanız işte insan inş digerlerinden iyi haber gelir kanda değr yuksek cıkrsa banada zararı olur o yuzden demiştir ztn ben agladıgımdan konusamdaım hocam lütfen dedim bişey yapın nolurr elimden biişey gelmz dedi gelmez doğru gelmz rabbime sıgındım ben o bilir hayırlısını o verir inş çarsamba gunu herseye ragmen bi umudum olur diye avutcam kendimi ama yok bile bile

slm kızlar bir sorum olucak sizlere ocak ayında negatifimi aldım 5.tüp bebek denemesinde ocak ayında ayın 18.inde adetim başladı ve 22 gün sürdü aradan 14 gün geçti tekrar kanam başladı ve 8 gündür devam ediyor aranızda böyle olan varmı diğerlerinde böyle olmamıştım...normalmi doktora gitmedim gitmekte istemiyorum bıktım artık doktora gitmekten

o sırıtkan bi şekilde konuşan emrah bi suçtan cezaevine girmişti orda intihar etti öldü yani iş birlikçisi erdal itiraf etti olayı öyle çıktı ortaya...

o sırıtkan bi şekilde konuşan emrah bi suçtan cezaevine girmişti orda intihar etti öldü yani iş birlikçisi erdal itiraf etti olayı öyle çıktı ortaya...

Allah veriyor cezasını ama helal olsun Şerife Anaya kızını nasıl güzel yetştirmişse Rabbine imanı gibi inancı tam kızına benim kızım tertemiz gitti diyor....polisinden savcısına kıızn kaçmıştır demişler konu komşusu da hamiledir demişler yapılır mı ciğeri yanan anaya böle iftiralar..katiller de vicdansız eş dost da arkadaş...insanlara ded,kodu malzemesi lazımm...herleyden malzeme yapıyorlar..evlat hasraetini bir hiç kavuşamayan bilir bir de boyunca büyütüp kaybeden...

geçmiş olsun canım inan çok üzüldüm böylesi bi durumda ne denir bilmiyorum Allah yardımcın olsun içine ferahlık sanada sabır versin

aynen bebekim her türlü kötü işin içinde bile olsa kız kimseye laf etmek düşmez orda içi yanan bir anne var Allahtan korkan yorum getiremez böyle birşey için...
herkes cezasını buldu giden gitti olan anneye oldu 3 yıldır aradı kızını en sonunda cenazesi geldi ben pamuklara sarmaya kıyamazdım diyor eller bi köşeye atmış üzerine kar yağmur yağmıştır 3 kış boyunca diyor bugün perişan oldum valla ne üzüldüm Allah düşmanımın başına vermesin böyle acıları ne zor 19 yıl gözünün içine bak elin serserisi dövsün boynunu kırsın bi köşeye atsın arkasından da sırıtarak konuşsun çok zor çok cenazesi çok kalabalık olcak kesin annesi napcak o cenazede yaaa düşünmek istemiyorummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…