Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok
Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok
ben baştan seyretmedim ama o emrah mıdr erdalmıdır ropörtajlarındakii raatlıklarından umursamazlıklarından gülemelerinden belli değilmi vijdansızlıklarıı..Rabbim sorsun hesabınıı ama oananın yanan ciğerinin hesabını kim verecekk nasıl dinecek gözyaşı bilememMüge Anlı ya bakıyorum Sinemin annesi çıktı çok fena oldum ben yaaa
canımm değerin düşüka amaa takılma ameliyat geçirmişsinn düzelir inşaallah zaten 20 yumurtası olan da bir yumoşla hamile kalıyor 3 yumurtası olanda sen yumurta kalitesini artırmaya çalış ..foliküller varsa da hiiç sıkntı yapma Rabbim olan yumoşlarına ssağlıkla geliştirsinn...inşaallahArkadaşlar son zamanlarda zor bir dönem geçiriyorum. Üst üste kötü haberler aldım. Şimdi de AMH hormonum 1.18 çıktı. Bu çok düşük sanırım öyle değil mi?
Ancak 187.5 gonal f ile 13 yumurtam büyümüştü. Yumurta sayım az olsa neden folikulum çok olsun?
Tam menapoz öncesinden fazla folikül olur. Vucut hamile kalmak için çok az vaktinin kaldığını bilir ve elindekileri bolca kullanır. Bu nedenle ileri yaşlarda doğal yoldan çift yumurta ikiz oranları artar. Acaba ben yakında menapoza mı gireceğim.
28 yaşındayım
Yumurtalık ameliyatı oldum. O nedenle mi düştü acaba
ben baştan seyretmedim ama o emrah mıdr erdalmıdır ropörtajlarındakii raatlıklarından umursamazlıklarından gülemelerinden belli değilmi vijdansızlıklarıı..Rabbim sorsun hesabınıı ama oananın yanan ciğerinin hesabını kim verecekk nasıl dinecek gözyaşı bilemem
canımm değerin düşüka amaa takılma ameliyat geçirmişsinn düzelir inşaallah zaten 20 yumurtası olan da bir yumoşla hamile kalıyor 3 yumurtası olanda sen yumurta kalitesini artırmaya çalış ..foliküller varsa da hiiç sıkntı yapma Rabbim olan yumoşlarına ssağlıkla geliştirsinn...inşaallah
o sırıtkan bi şekilde konuşan emrah bi suçtan cezaevine girmişti orda intihar etti öldü yani iş birlikçisi erdal itiraf etti olayı öyle çıktı ortaya...
hepinize ayrı ayrı tsk edrim en buyuk destekçimsinz ama benm umudumdu o kanamam yok agrım yok sadece kahverngi leke var doktor keseyi görmedim bile ama bozulmuş bu embiriyodandan kaynaklanır üzlme diyor hersey insanlr için ama en çok ihtiyacı olan bizler için neden hep göz yaşı var benm komşumun bebeğini her duyuşmda acaba benmde birgun bebeğim sabh beni kaldırıp aglaycakmı dedim de içim nasıl burk oldugunu ve ailemdeki sorunlar yetmz gbi eşimlede oldugunu ve herseyi bir kenara etipta umuduma baglanmişken bu acıyı yasadıgım suan hiç bişey yapmak değil konusmak bile zor tabiki allh verir allh alır kurban oldugum mevlam ne olurdu guldurseydi diyor insanız işte insaninş digerlerinden iyi haber gelir kanda değr yuksek cıkrsa banada zararı olur o yuzden demiştir ztn ben agladıgımdan konusamdaım hocam lütfen dedim bişey yapın nolurr elimden biişey gelmz dedi gelmez doğru gelmz rabbime sıgındım ben o bilir hayırlısını o verir inş çarsamba gunu herseye ragmen bi umudum olur diye avutcam kendimi ama yok bile bile
Allah veriyor cezasını ama helal olsun Şerife Anaya kızını nasıl güzel yetştirmişse Rabbine imanı gibi inancı tam kızına benim kızım tertemiz gitti diyor....polisinden savcısına kıızn kaçmıştır demişler konu komşusu da hamiledir demişler yapılır mı ciğeri yanan anaya böle iftiralar..katiller de vicdansız eş dost da arkadaş...insanlara ded,kodu malzemesi lazımm...herleyden malzeme yapıyorlar..evlat hasraetini bir hiç kavuşamayan bilir bir de boyunca büyütüp kaybeden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?