Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım bence bir doktora görün bu kanama pek hayra alamet değil ezbere konuşmak da istemem ama 22 gün adet sürmesii görülmüş şey değil..ama sağlığın için gitmen lazımm....bıkmanın zamanı değill... acilen git derim benn...:18::18::26::26::26::26:
sen yıllarını ver elin oğlu kırısn boynunu ne geçti ellerine hapiste intihar etti işte masumun kanına girdi de noldu iki dünyasını da zindan etti kaçkişiyee cenazesi nerde olacak acabaaa ben bile gitmek isterimm inan o eli öpülesi gözü yaşlı ananın yanında olmak için...

merhaba Saracımm güzel bir güne uyandım dedim baştan ama gökyüzünde yağmur yokhe nin daktırının dedikleri şerife ananın gözünde yaş olunca karardı içim sen bakma bize geçer inşaallah Rabbim hale yola koymuştur ve kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez inşaallah

cenaze ile ilgili daha belli değil dedi annesi mutlaka mügede duyururlar yarın..
olmadı nette buluruz...

canım arkadaşım yapma böyle lütfen Daha erken 6 haftalık henüz kişiden kişiye değişiyor kese birhafta sonrada gözükebilir nasıl doktormuş o hemen ilaçları bırak demiş. Biraz araştırırsan ilk anda keseyi göremeyen ama sonradan meleğini gören kaç kişi bulucaksın. Başka bir doktora da git bence aklında kalmasın

nasılsınız kızlar ben ağlıyorum sabahtan beri sineme dünde çok kötüydü
sizde izlemişsiniz belli allah sabır versin annesine babasına

slm cnm aynen bende senin gibi oldum negatiften sonra 2 ay icinde 6 kere adet oldum ve uzun suren adetlerdiilk baslarda doktora sordum normal.dedi sonra bi kac kere adet olunca artik doktora gittim kist olusmus cnm cyclo progynova diye bi ilac verdi onu ictigim an adetim.kesildi ve duzene bindi.ilac bittiginde kistlerim de gitmisti simdi bi kutu daha iciyorum bitince tupe baslicam.
merhaba bebisssss

Kızlar bilmiyorum nasıl söylenir böyle bir günde hep olumsuz şeyler duyduk ,muayeneden geldik ve çok şükür keseyi gördük doktor kalp atışını da dinletti

Canım basta sakın ol sana soyle soylıyım 12.degerim 22 liyle basladım ama gun asırı tam 5 tahlılle takıp edıldım hep ıkıye katladı ve degerım 2000 bulunca hemen keseye bakmamız lazım dedı cok sukur kese gozuktu demek istedıgım degeron sende benim gibi cok şüpheli baslamıssın yanı sıkı bı takıp gerekiyodu dıs gebelik riski var kesen gozukmeli betahcg baktır bı derım degerının saglıklı artıp artmadıgına bakılsın sakın ol ilacını bırakmadan bunları yap bu gıttıgın doktor tup doktorun degılmi niye salllamıyo anlamadım

Kendi doktorumu aradım. Folikül sayın iyi sen boşver dedi. Yinede ben çok üzüldüm.

3 ay doğum kontrol hapı kullanmamı önerdi. Annem de kullanma sakın dengen bozulacak diyor. Ama doktorum kullanırsan belki kistlerin küçük onlar gidebilir diyor. Ben doktoru dinlemek istiyorum ama annem de kafamı karıştırdı. Doktoru dinledin de ne oldu 1 sene geçti daha kötü oldun diyor Ne yapayım ben şimdi?

Canım Allah sabır versin Çok üzgünüm. Ne diyeceğimi bilemiyorum.

Canım ya aşırı mı düşük sayıyı arttıramayacağıma göre kaliteye yoğunlaşacağım. Zaten ben endometriosis diyetine başladım. Şeker ve unu tamamen çıkardım. Kırmızı eti haftada 1 kereye indirdim. Kafeini de bıraktım. Kahve içmiyorum. Balık yağı ve antioksidan hapları alıp meyve sebze suları içiyorum. Gücümün yettiği her şeyi yapıyorum. İnşallah olur

Kızlar bilmiyorum nasıl söylenir böyle bir günde hep olumsuz şeyler duyduk ,muayeneden geldik ve çok şükür keseyi gördük doktor kalp atışını da dinletti

Gözün aydın canım çok şükür. Kötü şeyler oluyor diye iyileri konuşmayacakmıyız. Hatta iyiki söyledin. Umut oluyor bize de.

egu canım merkez aramaya başladın mı?

Bana doktorum şatıroğlunu önerdi. Bir bilgin var mı?

olur mu cnm her birimize ayri sevibip ayri uzuluyoruz gozun aydin cnm bnm Allah kucagina almqyi nasip etsin insallah saglikla darisi bizlere olsunnn.

yokhe canım çok üzüldüm ama pes etmek yok biliyosun. Duyguluduygu keseyi görmüşsün kalp atışı bile duyulmuş çok sevindim kaç haftalıktı senin canım?
gelelim bana benimde kese gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdılar herşey normal dedi doktor ama ben hala korkuyrum bu arada tansiyon için dahileyeye git dediler yarına randevu aldım dahiliye için dönüşte sağlık ocağına uğradım şu benim bir türlü çıkmayan tahliller için bazıları düşük bazıları yüksek çıkmış doktora gösterdim kendi doktoruna göster dedi sonra ebe hemşireye gösterdim oda anlamadı dedim yarın dahiliyeye gitcem o anlarmı anlar dediler bakalım görcez yarın

birimz sevinicez birimz üzülücez hayat bu rabbim hepimize huzr mutlulk versin inş doktorla konustum aklımdakileri dedim oda pazartesi gel tekrar bakalım dedi inş bir mucize olur diye dua edecem hep duanızı eksik etmeyin bakrsınz bir mucize olur rabbim melegime can verir...DUYGUMM CANIM GÖZÜN AYDIN RABBİM ANALI BABLI BUYUTSUN İNŞ RABBİM SAGLIKLI SIHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN SİZİN GUZEL HABERİNZ BANA EN BUYUK MUTLULK DUANIZI EKSİK ETMEYİN YETR NAFİYE Yİ MERK EDİYORUM NAPTI KUZUM DİĞER ARKADAŞLAR ONLARDA İNŞ İYİİ HABER ALSINLAR ALLHIM YAR VE YARDIMCIMZ OLSUN İNŞ UMUT FAKİRİN EKMEĞİ

alkislayinnnn beniii tebrikk istiyorummm. yeni astigim camasirlari saymazsam utum bittttiiiiiiiiii ama ben de bittimmmmn:))))

allh daim etsin inş kuzumm bebegini saglıkla sıhatle kucagına almak nasip olsun inş

allh daim etsin inş kuzumm bebegini saglıkla sıhatle kucagına almak nasip olsun inş

inan sen böyle olunca bizimde bir yanımız eksik oluyo ne olur umudunu kaybetme bu olmazsa bidahaki sefere ama muhakkak bir gün olacak hep öyle düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…