canım bence bir doktora görün bu kanama pek hayra alamet değil ezbere konuşmak da istemem ama 22 gün adet sürmesii görülmüş şey değil..ama sağlığın için gitmen lazımm....bıkmanın zamanı değill... acilen git derim benn...:18::18::26::26::26::26:slm kızlar bir sorum olucak sizlere ocak ayında negatifimi aldım 5.tüp bebek denemesinde ocak ayında ayın 18.inde adetim başladı ve 22 gün sürdü aradan 14 gün geçti tekrar kanam başladı ve 8 gündür devam ediyor aranızda böyle olan varmı diğerlerinde böyle olmamıştım...normalmi doktora gitmedim gitmekte istemiyorum bıktım artık doktora gitmekten
sen yıllarını ver elin oğlu kırısn boynunu ne geçti ellerine hapiste intihar etti işte masumun kanına girdi de noldu iki dünyasını da zindan etti kaçkişiyee cenazesi nerde olacak acabaaa ben bile gitmek isterimm inan o eli öpülesi gözü yaşlı ananın yanında olmak için...aynen bebekim her türlü kötü işin içinde bile olsa kız kimseye laf etmek düşmez orda içi yanan bir anne var Allahtan korkan yorum getiremez böyle birşey için...
herkes cezasını buldu giden gitti olan anneye oldu 3 yıldır aradı kızını en sonunda cenazesi geldi ben pamuklara sarmaya kıyamazdım diyor eller bi köşeye atmış üzerine kar yağmur yağmıştır 3 kış boyunca diyorbugün perişan oldum valla ne üzüldüm Allah düşmanımın başına vermesin böyle acıları ne zor 19 yıl gözünün içine bak elin serserisi dövsün boynunu kırsın bi köşeye atsın arkasından da sırıtarak konuşsun çok zor çok cenazesi çok kalabalık olcak kesin annesi napcak o cenazede yaaa düşünmek istemiyorummm
merhaba Saracımm güzel bir güne uyandım dedim baştan ama gökyüzünde yağmur yokhe nin daktırının dedikleri şerife ananın gözünde yaş olunca karardı içim sen bakma bize geçer inşaallah Rabbim hale yola koymuştur ve kimseye kaldıramayacağı yükü yüklemez inşaallahherkese merhaba
canım bence bir doktora görün bu kanama pek hayra alamet değil ezbere konuşmak da istemem ama 22 gün adet sürmesii görülmüş şey değil..ama sağlığın için gitmen lazımm....bıkmanın zamanı değill... acilen git derim benn...:18::18::26::26::26::26:
sen yıllarını ver elin oğlu kırısn boynunu ne geçti ellerine hapiste intihar etti işte masumun kanına girdi de noldu iki dünyasını da zindan etti kaçkişiyee cenazesi nerde olacak acabaaa ben bile gitmek isterimm inan o eli öpülesi gözü yaşlı ananın yanında olmak için...
Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok
slm cnm aynen bende senin gibi oldum negatiften sonra 2 ay icinde 6 kere adet oldum ve uzun suren adetlerdiilk baslarda doktora sordum normal.dedi sonra bi kac kere adet olunca artik doktora gittim kist olusmus cnm cyclo progynova diye bi ilac verdi onu ictigim an adetim.kesildi ve duzene bindi.ilac bittiginde kistlerim de gitmisti simdi bi kutu daha iciyorum bitince tupe baslicam.slm kızlar bir sorum olucak sizlere ocak ayında negatifimi aldım 5.tüp bebek denemesinde ocak ayında ayın 18.inde adetim başladı ve 22 gün sürdü aradan 14 gün geçti tekrar kanam başladı ve 8 gündür devam ediyor aranızda böyle olan varmı diğerlerinde böyle olmamıştım...normalmi doktora gitmedim gitmekte istemiyorum bıktım artık doktora gitmekten
merhaba bebisssssherkese merhaba
sen kafa buluyon galiba kuzum benleaysegulum hosgeldin acicik utu yapip geliom :)))
hayırlısı olsun canım allah kucağına aldırsın inşallahhhKızlar bilmiyorum nasıl söylenir böyle bir günde hep olumsuz şeyler duyduk ,muayeneden geldik ve çok şükür keseyi gördük doktor kalp atışını da dinletti
Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok
ne menapozu canım benim 1.18 amh kötü değilki 0 lı değerlerde menapozdan bahsedilir...
yaşına göre biraz düşük çıkmış olabilir ama bu da yumurtalık ameliyatından kaynaklanmıştır...
menapoz fikrini çıkar aklından...
Sen dilimde duamdın sustum bu gün...............sen gözümde umuttun söndün bu gün .........................sen solgun yüzümün tek güleniydin kayboldun bu gün....................sen canımdın kandım gittin bugun .............sen herşeyimdin hayatıma ışık geceme eş gunduzume mutluluktun yoksun bugun...............kalbimde acım gözümde yaşım oldun bugun....................cok ihtiyacım vardı sana gel dedim ne olur bana...........duydun geldin ............. Mutluluk verdin...............sucum neydide içimden gittinnnnnnnnnn............................. Bugun dilim susuyor gözlerim hep aglmaklı sen yoksun ya meleğim dunyam hep acı......................................
canımm değerin düşüka amaa takılma ameliyat geçirmişsinn düzelir inşaallah zaten 20 yumurtası olan da bir yumoşla hamile kalıyor 3 yumurtası olanda sen yumurta kalitesini artırmaya çalış ..foliküller varsa da hiiç sıkntı yapma Rabbim olan yumoşlarına ssağlıkla geliştirsinn...inşaallah
Kızlar bilmiyorum nasıl söylenir böyle bir günde hep olumsuz şeyler duyduk ,muayeneden geldik ve çok şükür keseyi gördük doktor kalp atışını da dinletti
Kızlar bilmiyorum nasıl söylenir böyle bir günde hep olumsuz şeyler duyduk ,muayeneden geldik ve çok şükür keseyi gördük doktor kalp atışını da dinletti
yokhe canım çok üzüldüm ama pes etmek yok biliyosun. Duyguluduygu keseyi görmüşsün kalp atışı bile duyulmuş çok sevindim kaç haftalıktı senin canım?
Gelelim bana benimde kese gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdılar herşey normal dedi doktor ama ben hala korkuyrum bu arada tansiyon için dahileyeye git dediler yarına randevu aldım dahiliye için dönüşte sağlık ocağına uğradım şu benim bir türlü çıkmayan tahliller için bazıları düşük bazıları yüksek çıkmış doktora gösterdim kendi doktoruna göster dedi sonra ebe hemşireye gösterdim oda anlamadı dedim yarın dahiliyeye gitcem o anlarmı anlar dediler bakalım görcez yarın
allh daim etsin inş kuzumm bebegini saglıkla sıhatle kucagına almak nasip olsun inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?