inan sen böyle olunca bizimde bir yanımız eksik oluyo ne olur umudunu kaybetme bu olmazsa bidahaki sefere ama muhakkak bir gün olacak hep öyle düşün
canım ankarada mı?istanbul dayım biliyosun yoksa çok yardım etmek isterdimarkadaşlar hakan şatıroğlu hakkında bilgisi olan var mı?
alkislayinnnn beniii tebrikk istiyorummm. yeni astigim camasirlari saymazsam utum bittttiiiiiiiiii ama ben de bittimmmmn:))))
canim.senine gozun aydin kalp.atislarini da haftaya duyarsin insallahhhh...yokhe canım çok üzüldüm ama pes etmek yok biliyosun. Duyguluduygu keseyi görmüşsün kalp atışı bile duyulmuş çok sevindim kaç haftalıktı senin canım?
gelelim bana benimde kese gözüktü kalp atışı için haftaya çağırdılar herşey normal dedi doktor ama ben hala korkuyrum bu arada tansiyon için dahileyeye git dediler yarına randevu aldım dahiliye için dönüşte sağlık ocağına uğradım şu benim bir türlü çıkmayan tahliller için bazıları düşük bazıları yüksek çıkmış doktora gösterdim kendi doktoruna göster dedi sonra ebe hemşireye gösterdim oda anlamadı dedim yarın dahiliyeye gitcem o anlarmı anlar dediler bakalım görcez yarın
cnm bugun ki bhcg kac cikti .ona gore bi yorum yapalim bakalim.amin canım pazartesi tekrar bakacak bakalım mucize olcakmı nafiyeden haber varmı bilen varmı naptı kuzum inş yüzü güler
canım inşallah bi daha gittiğinde görürsün benimde çok kanamam oldu hatta başka bi doktora gittim o keseyi görmedibirimz sevinicez birimz üzülücez hayat bu rabbim hepimize huzr mutlulk versin inş doktorla konustum aklımdakileri dedim oda pazartesi gel tekrar bakalım dedi inş bir mucize olur diye dua edecem hep duanızı eksik etmeyin bakrsınz bir mucize olur rabbim melegime can verir...DUYGUMM CANIM GÖZÜN AYDIN RABBİM ANALI BABLI BUYUTSUN İNŞ RABBİM SAGLIKLI SIHATLİ KUCAGINA ALMAYI NASİP ETSİN SİZİN GUZEL HABERİNZ BANA EN BUYUK MUTLULK DUANIZI EKSİK ETMEYİN YETR NAFİYE Yİ MERK EDİYORUM NAPTI KUZUM DİĞER ARKADAŞLAR ONLARDA İNŞ İYİİ HABER ALSINLAR ALLHIM YAR VE YARDIMCIMZ OLSUN İNŞ UMUT FAKİRİN EKMEĞİ
kizlar dun gece nafiye dedi kibende merak ediyorum nafiyeyi
tesekkurlerrr tesekkurlerrrr cicekler kulisime lutfennnnn
canim.senine gozun aydin kalp.atislarini da haftaya duyarsin insallahhhh...
Cnm bugun ki bhcg kac cikti .ona gore bi yorum yapalim bakalim.
Ama.doktorunu hic sevmedim bilesin eger senin 12. Gun degerin 20 ciktiysa seni 2 gune bir teste cagirmasi lazimdi.
Nasıl anlatılırki bilmiyorum ilk kanım 16 tı şubattı poztif ama 20 çıkmıştı ikincide 18 şubattı ondada kesinleşti hamileydim çok güzel katlamış degrim ama ne kadr bilmiyorum ve 11 gun sonra gel dendi trnsferim 4 subatta oldu 3 hafta 4 gun bugunle dün akşam yazmıştım cironn jeli koyduktan sonra leke geldi korktum sabhda aynı sekilde oldu ve doktor keseyi bile görmedim ama bozulmuş kanaman olmadı ama ilçlardandır dedi içme bırak olsun kanaman dedi çarsamba gunu gel tekrar yaplım testi yuksek çıkarsa oda kötü dedi sıfıra düşmeliyimiş üzlme dedi sen de benm gönlüm dinlermi sen bilirmisin acısnı işte hayata baglayan biri vardı artık yok yok yok
Müge Anlı ya bakıyorum Sinemin annesi çıktı çok fena oldum ben yaaa
Arkadaşlar son zamanlarda zor bir dönem geçiriyorum. Üst üste kötü haberler aldım. Şimdi de AMH hormonum 1.18 çıktı. Bu çok düşük sanırım öyle değil mi?
Ancak 187.5 gonal f ile 13 yumurtam büyümüştü. Yumurta sayım az olsa neden folikulum çok olsun?
Tam menapoz öncesinden fazla folikül olur. Vucut hamile kalmak için çok az vaktinin kaldığını bilir ve elindekileri bolca kullanır. Bu nedenle ileri yaşlarda doğal yoldan çift yumurta ikiz oranları artar. Acaba ben yakında menapoza mı gireceğim.
28 yaşındayım
Yumurtalık ameliyatı oldum. O nedenle mi düştü acaba
hoşgeldin ikiz anası
canım dur bakalım hemen panikleme..
Bu lekelenmeden sonra beta bakılması lazım..
Kontrol amaçlı yani.
O nasıl doktorsa hemen bozulmuş demiş..
Belki gec tutundu sana dur bakalım yaa.
Hakkında hayırlısı olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?