Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm.kist icin doktor bana dogum kontrol hapi yazdi ben istemeyince ilaci dgistir hormon hapi yazi kistlerimi eritti hem de digum kontrolun de kullanilan.bi ilac degil iatersen sor doktoruna ondan ic.

inan sen böyle olunca bizimde bir yanımız eksik oluyo ne olur umudunu kaybetme bu olmazsa bidahaki sefere ama muhakkak bir gün olacak hep öyle düşün

amin canım pazartesi tekrar bakacak bakalım mucize olcakmı nafiyeden haber varmı bilen varmı naptı kuzum inş yüzü güler

canim.senine gozun aydin kalp.atislarini da haftaya duyarsin insallahhhh...

amin canım pazartesi tekrar bakacak bakalım mucize olcakmı nafiyeden haber varmı bilen varmı naptı kuzum inş yüzü güler
cnm bugun ki bhcg kac cikti .ona gore bi yorum yapalim bakalim.
ama.doktorunu hic sevmedim bilesin eger senin 12. gun degerin 20 ciktiysa seni 2 gune bir teste cagirmasi lazimdi.

canım inşallah bi daha gittiğinde görürsün benimde çok kanamam oldu hatta başka bi doktora gittim o keseyi görmedi
ertesin kendi doktoruma gittik o gördü inşallah bi mucize olur canım ama benim gittiğim ilk doktorun ultrosonu çok kötüydü o yüzden görmemişti
sen nereye gidiyodun iyi bi merkezmi?

özel yer ilk defa gittik ilk tuptu ilkini biliyorum iknciyi blmiyorum kan alınmadı sadece ultrasona baktı pazartesi bakalım bida dedi umudum yok ama işte allhım nelere kaadir bir mucize olur belki diyorum ama cokcokta umutlanmıyorum hepinzden rica duanızı eksik etmeyin yetr

canım dur bakalım hemen panikleme..
bu lekelenmeden sonra beta bakılması lazım..
kontrol amaçlı yani.
o nasıl doktorsa hemen bozulmuş demiş..
belki gec tutundu sana dur bakalım yaa.
hakkında hayırlısı olsun..

Müge Anlı ya bakıyorum Sinemin annesi çıktı çok fena oldum ben yaaa

bende çok üzüldüm çook..
öyle bir devire geldik kii evimizde bile güvenle oturamıyoruz..
Allah ıslah etsin bu manyakları..
sabırlar versin ailesinee

cnm doktor biraz abartmış sanırım..
bence seninki anormal bir düşüklük yok yani..
hemen ne menapozu cnm sakin ol..
bence değerin iyi panikleme.

amin canım hayırlısı olsun inş bizim burda hastane var bi gidip beta hgcye baktırcam aksam böyle böyle dedi doktorum dicem söyleyecem şuan şok oldum ben kızlarrrrrrrr benm 16 tı şubatta ilk kan degerim 21.98 ikinci kan degrim 59.42 ve 100 bile değil bana ultrasona cagırlıyorum bu resmen kandırlmşlk pazartesi kendisyle görüşücem bizi umutlandırıp takip etmesi gerken yerde bu değrle bana bunu nasıl yapabildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…