cnm senin yerinde olsam simdi kaljqr bhcgm e baktiririm.eger 40 in filan altina dusmusse bosuna umutlanmayiz ama yok yuksrlmisse elimizden gelen herseyi yapariz .var mi imkanin gidip betaya baktirma yakinlarda varmi bi hastane.özel yer ilk defa gittik ilk tuptu ilkini biliyorum iknciyi blmiyorum kan alınmadı sadece ultrasona baktı pazartesi bakalım bida dedi umudum yok ama işte allhım nelere kaadir bir mucize olur belki diyorum ama cokcokta umutlanmıyorum hepinzden rica duanızı eksik etmeyin yetr
cnm ikizlerin hayirli olsunnnn:)))canım çok üzüldüm ama sen arkadaşları bir dinle istersen enazından bi beta ya baktır lütfen
kizzzzzzz benim oglum olursada birinci kocamin ismi ikinci kaan olcak:)))))istedikleri kadar dalga gecsinler cok trend suanda kim takar onlariii:))))hoşbulduk kuzum nasılsın kız anası seni ayy ne güzel bide isim paylaşımları olmuş bende oğlım olursa kaan koyucam ama kaan ikinci ismiolucak ilk ismi eşimin adını koyucam herkes dalga geçiyor benimle ama banane ben eşimin adını koyucam ikinci ismide kaan olucak
cnm senin yerinde olsam simdi kaljqr bhcgm e baktiririm.eger 40 in filan altina dusmusse bosuna umutlanmayiz ama yok yuksrlmisse elimizden gelen herseyi yapariz .var mi imkanin gidip betaya baktirma yakinlarda varmi bi hastane.
cnm ikizlerin hayirli olsunnnn:)))
kizzzzzzz benim oglum olursada birinci kocamin ismi ikinci kaan olcak:)))))istedikleri kadar dalga gecsinler cok trend suanda kim takar onlariii:))))
canlarııım, napıyonuz? bugün işyerinde kusmaktan harap bir hale gelince eve geldim, uyudum biraz. bu ara açamıyom akşamları erkenden uykum geliyor.
Benkayra canım, seni çok merak ediyodum, dün akşam işten gelince yemekten sonra uyumuş kalmışım hemen. Çoook sevindim, Allahım tamamına erdirir inşallah kucağına almayı nasip eder. değerin de katlanır inşallah canım. valla kötü haber alırsam diye korkarak açtım ama çoook sevindim sonucunu görünce.
hoşbulduk kuzum nasılsın kız anası seni ayy ne güzel bide isim paylaşımları olmuş bende oğlım olursa kaan koyucam ama kaan ikinci ismiolucak ilk ismi eşimin adını koyucam herkes dalga geçiyor benimle ama banane ben eşimin adını koyucam ikinci ismide kaan olucak
amin insallah ben de ikiz istiyom:))))yes bebeemm simdi telden giriyom sen bana ozelden msj at pc den girince eklim tatlim.canım ALLAH razı olsun darısı hepinizin başına inşallah dime ama kocam dururken kimin adını koyucam sende koy valla tatlım bide siz birbirinizi nerden görüyonuz face de arkadaşmısınız:44:
hoşbulduk kuzum nasılsın kız anası seni ayy ne güzel bide isim paylaşımları olmuş bende oğlım olursa kaan koyucam ama kaan ikinci ismiolucak ilk ismi eşimin adını koyucam herkes dalga geçiyor benimle ama banane ben eşimin adını koyucam ikinci ismide kaan olucak
amin insallah ben de ikiz istiyom:))))yes bebeemm simdi telden giriyom sen bana ozelden msj at pc den girince eklim tatlim.
Benm ilk değerim 21.98 ikinci değrim 59.42 ve 11 gun sonra betaya bakmadan etmeden keseye bakmaya cagrılıyorum biri bu durumu acıklarsa sevnririm doktor bizi kandırmışmı yoksa hata yapıp beni takibe almak yerine bunumu yapmış ??????????????????????????????
arkadaşlar hakan şatıroğlu hakkında bilgisi olan var mı?
gulum.kandirmaz niye kandirsin simdi.sen ona hesap sorsan doktor olan benim bi bildigim der ama.benimki olsa betama bakardi iste herkesin bi tarzi var cnm.sen simdi hic kafani takma betana baktir degerine gore konusalim.cnm.ne zaman gidicen baktirmaya?Benm ilk değerim 21.98 ikinci değrim 59.42 ve 11 gun sonra betaya bakmadan etmeden keseye bakmaya cagrılıyorum biri bu durumu acıklarsa sevnririm doktor bizi kandırmışmı yoksa hata yapıp beni takibe almak yerine bunumu yapmış ??????????????????????????????
canım büyük ihtimal değerlerinin katlanışı iyi diye ihmallik yapıp takibini istememiş. Sen yeniden yaptır testi hatta başka doktora git ve alttan ultrason iste karından göremiyoruz diyip çok kiişiyi geri gönderiyorlar
ay facemi eklicen çok mutlu oldumama özelden neyi atim ismimimi
canım nasılsın? kız burası bence ikiz topiği olacak
valla biz daha hiç isim düşünmedik, konusu bile olmadı, geçen eşim sordu biz isim düşünmedik falan diye daha düşünürüz çook var dedim. evde boş vaktim çok olacak nasılsa o zaman bol bol düşünürüm. bu arada kaan ismi çok güzel.
tabi ki isminiiiiii:)))))ay facemi eklicen çok mutlu oldumama özelden neyi atim ismimimi
Benm ilk değerim 21.98 ikinci değrim 59.42 ve 11 gun sonra betaya bakmadan etmeden keseye bakmaya cagrılıyorum biri bu durumu acıklarsa sevnririm doktor bizi kandırmışmı yoksa hata yapıp beni takibe almak yerine bunumu yapmış ??????????????????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?