Tüp Bebek Günlüğümüz !

cnm senin yerinde olsam simdi kaljqr bhcgm e baktiririm.eger 40 in filan altina dusmusse bosuna umutlanmayiz ama yok yuksrlmisse elimizden gelen herseyi yapariz .var mi imkanin gidip betaya baktirma yakinlarda varmi bi hastane.

canım çok üzüldüm ama sen arkadaşları bir dinle istersen enazından bi beta ya baktır lütfen
cnm ikizlerin hayirli olsunnnn:)))

kizzzzzzz benim oglum olursada birinci kocamin ismi ikinci kaan olcak:)))))istedikleri kadar dalga gecsinler cok trend suanda kim takar onlariii:))))

canım ALLAH razı olsun darısı hepinizin başına inşallah dime ama kocam dururken kimin adını koyucam sende koy valla tatlım bide siz birbirinizi nerden görüyonuz face de arkadaşmısınız:44:

canlarııım, napıyonuz? bugün işyerinde kusmaktan harap bir hale gelince eve geldim, uyudum biraz. bu ara açamıyom akşamları erkenden uykum geliyor.

Benkayra canım, seni çok merak ediyodum, dün akşam işten gelince yemekten sonra uyumuş kalmışım hemen. Çoook sevindim, Allahım tamamına erdirir inşallah kucağına almayı nasip eder. değerin de katlanır inşallah canım. valla kötü haber alırsam diye korkarak açtım ama çoook sevindim sonucunu görünce.

hoşgeldin canım bu aylardada oluyormu miğde bulantısı çok geçmiş olsun

yokhe cnm bildigim kadariyla o degerlerlr kese gorunmez sana tavsiyem ilaclarini birakma.bhcg ne gore hareket edelim.

canım nasılsın? kız burası bence ikiz topiği olacak
valla biz daha hiç isim düşünmedik, konusu bile olmadı, geçen eşim sordu biz isim düşünmedik falan diye daha düşünürüz çook var dedim. evde boş vaktim çok olacak nasılsa o zaman bol bol düşünürüm. bu arada kaan ismi çok güzel.

Benm ilk değerim 21.98 ikinci değrim 59.42 ve 11 gun sonra betaya bakmadan etmeden keseye bakmaya cagrılıyorum biri bu durumu acıklarsa sevnririm doktor bizi kandırmışmı yoksa hata yapıp beni takibe almak yerine bunumu yapmış ??????????????????????????????

canım ALLAH razı olsun darısı hepinizin başına inşallah dime ama kocam dururken kimin adını koyucam sende koy valla tatlım bide siz birbirinizi nerden görüyonuz face de arkadaşmısınız:44:
amin insallah ben de ikiz istiyom:))))yes bebeemm simdi telden giriyom sen bana ozelden msj at pc den girince eklim tatlim.

desene bi sürü kaan olacak sedamunun kide kaan
turkuaz kaan istiyo ben kaan kaan topiği olacak

Canım büyük ihtimal değerlerinin katlanışı iyi diye ihmallik yapıp takibini istememiş. Sen yeniden yaptır testi hatta başka doktora git ve alttan ultrason iste karından göremiyoruz diyip çok kiişiyi geri gönderiyorlar

arkadaşlar hakan şatıroğlu hakkında bilgisi olan var mı?

canım ben duydum kendisini hatta ilk zamanlar ona gitmeyi düşünmüştüm, hulusi beye gitmeden önce. randevu bile almıştım ama vazgeçtim sonra. iyi bir doktor olduğunu kesinlikle söylüyorlar ama yorumları okumuştum yanlış hatırlamıyorsam bazıları yüzünü zor görüyoz kendi ilgilenmiyor falan diyenler olmuştu. beni vazgeçiren şey birazda pahalı olmasıydı. 2 sene önce sadece işlem 3500 tl diyolardı muayene ücreti 350 tl. bir de özel bir merkez doğum falan yok. bir arkadışımın yakını ona gidiyodu medicanada doğum yaptı onu çağırdılar sadece doktora 5000 tl ödemişti.
benimde o dönem başkentte doğum yapan arkadaşım olmuştu, araştırdım o zaman hulusi beyi buldum.fiyatları da çok uygun gelmişti bir de en önemlisi başkentte doğumunu yapıyosun, doktor herşeyi kendi yapıyo ve başkentin yenidoğan ünitesi var. bu yüzden gitmedim şatıroğluna canım.

gulum.kandirmaz niye kandirsin simdi.sen ona hesap sorsan doktor olan benim bi bildigim der ama.benimki olsa betama bakardi iste herkesin bi tarzi var cnm.sen simdi hic kafani takma betana baktir degerine gore konusalim.cnm.ne zaman gidicen baktirmaya?
zaten o 59 cikmis ya cnm 200 leri filan gorene kadr surekli betaya cagirmasi gerekirsi seni.cunku 59 dusuk bi deger anladin mi cnm...

bizim burda hastane var esime dicem bi gidelim diye baksınlar bakalım artış olmuşmu hiç bizi o doktora yönlendiren doktoruda aradım ben yanlış insanlarla çalışmam diyor o iyi diye bişeye gerk duymamıştır diyor istersen gidip yaptır diyor allhım sen yardım et rabbim

iyiyim canım benimde bulantılarım var 1 haftadır bide inşallah canım özellikle burda tanıştığım bütün arkadaşlarımın ikiz olsun yada tek olsun ama olsun çok zor rabbim isteyen herkese nasip etsin bide kaan hep aklımda olan bir isimdi işte normal yolla olmadığını öğrendiğim anda ilk ismi eşimin adı ikinci adıda kaan olucak dedim tabi erkek olursa

canım bence ikiye katlandı diye istememiştir. herkes farklı uygulama yapıyo. sen kaçıncı haftadasın şuanda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…