Selam kızlar bu saatte bu ne kalabalıkk şaşırdım Valla nasılsınız kızlarrr
hosgeldin cnmmm evde misin cok sasirtici :)))))Selam kızlar bu saatte bu ne kalabalıkk şaşırdım Valla nasılsınız kızlarrr
canım bence ikiye katlandı diye istememiştir. Herkes farklı uygulama yapıyo. Sen kaçıncı haftadasın şuanda.
sende ozelden adini yaz ikiz anasi belki sansin bulasir:))))yaaa bende istiyom, beni de ekleyin face e.
hosgeldin cnmmm evde misin cok sasirtici :)))))
esin bise dedi mi tatlim?transaferden sonrasını diyorsan 3 hafta 4 gun içindeyim kanamam yok normalde leke geldi bi sabh bi aksam oda cok azdı ilçlardan olabilir dediu onları içme dedi kanaman olsun kese bozulmuş dedi
cevabın için teşekür ederim daha önceki tüp bebek denemelerimde hiç böyle olmamıştım bendede ola bilir kist...4 yada 5 inci ayda 6.yı denicem bu sefer gebelik aşısı uygulanacak allahım inşallah tez vakite cümlemize verir evlatslm cnm aynen bende senin gibi oldum negatiften sonra 2 ay icinde 6 kere adet oldum ve uzun suren adetlerdiilk baslarda doktora sordum normal.dedi sonra bi kac kere adet olunca artik doktora gittim kist olusmus cnm cyclo progynova diye bi ilac verdi onu ictigim an adetim.kesildi ve duzene bindi.ilac bittiginde kistlerim de gitmisti simdi bi kutu daha iciyorum bitince tupe baslicam.merhaba bebisssss
transaferden sonrasını diyorsan 3 hafta 4 gun içindeyim kanamam yok normalde leke geldi bi sabh bi aksam oda cok azdı ilçlardan olabilir dedi onları içme dedi kanaman olsun kese bozulmuş dedi
amannnnn bugun topikce mugeyi izlemisiz kizzzz bizde sabah yaptik onun kritigini.yaptim tatlim.is evi topladim camasir attim astim dunyanin utusunu yaptim.esim yemegi ben gelince pisir dedi hemen yemicem dedi ondan oturuyom.birazdan gelir zaten.Evdeyim şekerrryoruldum gezmekten bugün yemek ev günüm bi ara rahatsızlastım canım sabah müge nlıyı izledim çok agldım sonra tıkndım nefesim kesildi eşimi aradım çıktı geldi hemen uzanıyordum kalktım canımevi topladım esra erola bakınıyorum yemek yapıcam birazdann senin işin yok sanırım
Hoşbuldum bebemm naberrr
Geçmiş olsun kuzum bende sabah çok ağladım Allah sabır versin bunca şey çekip doğuruyorsun şerefsizin biri gelip öldürüyoEvdeyim şekerrryoruldum gezmekten bugün yemek ev günüm bi ara rahatsızlastım canım sabah müge nlıyı izledim çok agldım sonra tıkndım nefesim kesildi eşimi aradım çıktı geldi hemen uzanıyordum kalktım canımevi topladım esra erola bakınıyorum yemek yapıcam birazdann senin işin yok sanırım
cnm.kist icin doktor bana dogum kontrol hapi yazdi ben istemeyince ilaci dgistir hormon hapi yazi kistlerimi eritti hem de digum kontrolun de kullanilan.bi ilac degil iatersen sor doktoruna ondan ic.
canım ankarada mı?istanbul dayım biliyosun yoksa çok yardım etmek isterdim
cnm doktor biraz abartmış sanırım..
bence seninki anormal bir düşüklük yok yani..
hemen ne menapozu cnm sakin ol..
bence değerin iyi panikleme.
amin canım hayırlısı olsun inş bizim burda hastane var bi gidip beta hgcye baktırcam aksam böyle böyle dedi doktorum dicem söyleyecem şuan şok oldum ben kızlarrrrrrrr benm 16 tı şubatta ilk kan degerim 21.98 ikinci kan degrim 59.42 ve 100 bile değil bana ultrasona cagırlıyorum bu resmen kandırlmşlk pazartesi kendisyle görüşücem bizi umutlandırıp takip etmesi gerken yerde bu değrle bana bunu nasıl yapabildi
canım ben duydum kendisini hatta ilk zamanlar ona gitmeyi düşünmüştüm, hulusi beye gitmeden önce. randevu bile almıştım ama vazgeçtim sonra. iyi bir doktor olduğunu kesinlikle söylüyorlar ama yorumları okumuştum yanlış hatırlamıyorsam bazıları yüzünü zor görüyoz kendi ilgilenmiyor falan diyenler olmuştu. beni vazgeçiren şey birazda pahalı olmasıydı. 2 sene önce sadece işlem 3500 tl diyolardı muayene ücreti 350 tl. bir de özel bir merkez doğum falan yok. bir arkadışımın yakını ona gidiyodu medicanada doğum yaptı onu çağırdılar sadece doktora 5000 tl ödemişti.
benimde o dönem başkentte doğum yapan arkadaşım olmuştu, araştırdım o zaman hulusi beyi buldum.fiyatları da çok uygun gelmişti bir de en önemlisi başkentte doğumunu yapıyosun, doktor herşeyi kendi yapıyo ve başkentin yenidoğan ünitesi var. bu yüzden gitmedim şatıroğluna canım.
Geçmiş olsun kuzum bende sabah çok ağladım Allah sabır versin bunca şey çekip doğuruyorsun şerefsizin biri gelip öldürüyo
allah yardımcıları olsun
aminnn cnm insallahhh diger tedavinde bebegine kavusursun.peki arastirdiniz mi neden olmuyo.cevabın için teşekür ederim daha önceki tüp bebek denemelerimde hiç böyle olmamıştım bendede ola bilir kist...4 yada 5 inci ayda 6.yı denicem bu sefer gebelik aşısı uygulanacak allahım inşallah tez vakite cümlemize verir evlat
cikolata degil tatlim senin ki cikolata mi?duru msj alindi bebegim aksam pc den girince halledicem tatlim.arkadnas senden msj gelmedi daha.canım seninki ç.kisti değil di ama di mi?Allah razı olsun canım evet Ankara.. İstanbulda'da bahçeci varmış. Türkiyede 1 numara dedi. Ama ankaradan gelmek zor olur oarayaÇok sağol canım benim içimi rahatlattınız. Daha doktora göstermedim kendim abarttım sanırım :) Ama netten baktım düşük doğurganlık diyor 1-2 içinCanım transferden en erken 15 gün sonra bakılır. Ben şimdi detayları okuyunca tereddüte düştüm. Bence de hemen bırakma ilaçları. Eğer dış gebelikse ilaç kullanman riskli olabilir o nedenle belki acele etti ama bir doktora daha mutlaka görünmen lazım bence. Canım çok sağol yorumun için. Ben de Hulusi Bey'i düşünüyorum. 5. güne kadar gidiyor mu yeterli embriyo varsa biliyor musun? Mutlaka Hulusi Bey ile de görüşeceğim. Benim doktorum nedense hiç bir hastaneyi önermiyor. Ama ilk önerisi Anatolia orduğu içi,n ve orada çok kötü bir tedavi aldığımız için biraz onun önerilerine de güvenim sarsıldı.
canım seninki ç.kisti değil di ama di mi?
Canım çok sağol yorumun için. Ben de Hulusi Bey'i düşünüyorum. 5. güne kadar gidiyor mu yeterli embriyo varsa biliyor musun? Mutlaka Hulusi Bey ile de görüşeceğim. Benim doktorum nedense hiç bir hastaneyi önermiyor. Ama ilk önerisi Anatolia orduğu içi,n ve orada çok kötü bir tedavi aldığımız için biraz onun önerilerine de güvenim sarsıldı.
hosgeldin kaan pasanin annesi:))nafiyedenbhaber yok gelmedigine gore olumsuz sanirim cnm.selam şekerler nasılsınız?nfy idi sanırım arkadaşımızın adı kalp atışları için gidecekti doktora.onu merak ettim haber var mı?
hosgeldin kaan pasanin annesi:))nafiyedenbhaber yok gelmedigine gore olumsuz sanirim cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?