Evet kuzum Allah iyi insanlarla karşılaştırsınAynen yaa canım bencede idam yasası çıkması lzım böyle şerefsizler için Allahım evladımız olsun diye senelrdir mücadele ediyoruz Rabbim evlat verse bi dert vermese bi dert benim çocugum henüz olmadıgı halde çok korkuyorum bu hayata evlat getirmek çok zor zaten pipirigim çok çocugum olsa büyünyünce bıkar Valla benden çok sıkarım diye tahmin ediyorum yaa Rabbim herkesin evladının korusun aminnn
Ayyy canım hoşgeldin nasıll Kaan paşaselam şekerler nasılsınız?
nfy idi sanırım arkadaşımızın adı kalp atışları için gidecekti doktora.
onu merak ettim haber var mı?
Ayyy canım hoşgeldin nasıll Kaan paşa
kokla benim için olur mu mis kokuyodur
aminnn cnm insallahhh diger tedavinde bebegine kavusursun.peki arastirdiniz mi neden olmuyo.cikolata degil tatlim senin ki cikolata mi?duru msj alindi bebegim aksam pc den girince halledicem tatlim.arkadnas senden msj gelmedi daha.
Maşallah Kaan paşayahoşbulduk canım.
Kaan iyi çok şükür.
hem de ne misss dünyanın en güzel kukusu
hayırlısıyla sen de bebişini al kucağına bak nasıl güzel kokacak annesi.
hoşbulduk canım.
Kaan iyi çok şükür.
hem de ne misss dünyanın en güzel kukusu
hayırlısıyla sen de bebişini al kucağına bak nasıl güzel kokacak annesi.
amin canım hayırlısı olsun inş bizim burda hastane var bi gidip beta hgcye baktırcam aksam böyle böyle dedi doktorum dicem söyleyecem şuan şok oldum ben kızlarrrrrrrr benm 16 tı şubatta ilk kan degerim 21.98 ikinci kan degrim 59.42 ve 100 bile değil bana ultrasona cagırlıyorum bu resmen kandırlmşlk pazartesi kendisyle görüşücem bizi umutlandırıp takip etmesi gerken yerde bu değrle bana bunu nasıl yapabildi
yok.gulum.durudan geldide senden gelmedi.canım bi baksana atmaya çalıştım
ama cnm bnm benimkide 2.04 tü..canım seninki ç.kisti değil di ama di mi?
Allah razı olsun canım evet Ankara.. İstanbulda'da bahçeci varmış. Türkiyede 1 numara dedi. Ama ankaradan gelmek zor olur oaraya
Çok sağol canım benim içimi rahatlattınız. Daha doktora göstermedim kendim abarttım sanırım :) Ama netten baktım düşük doğurganlık diyor 1-2 için
Canım transferden en erken 15 gün sonra bakılır. Ben şimdi detayları okuyunca tereddüte düştüm. Bence de hemen bırakma ilaçları. Eğer dış gebelikse ilaç kullanman riskli olabilir o nedenle belki acele etti ama bir doktora daha mutlaka görünmen lazım bence.
Canım çok sağol yorumun için. Ben de Hulusi Bey'i düşünüyorum. 5. güne kadar gidiyor mu yeterli embriyo varsa biliyor musun? Mutlaka Hulusi Bey ile de görüşeceğim. Benim doktorum nedense hiç bir hastaneyi önermiyor. Ama ilk önerisi Anatolia orduğu içi,n ve orada çok kötü bir tedavi aldığımız için biraz onun önerilerine de güvenim sarsıldı.
ohhh o koku geldi burnuma valla mis gibi bebek kokusu. Allahım bize de nasip etsin. canım aklıma gelmişken sorayım sen hiç çatlak kremi kullandın mı, benim de başlamam gerekiyormuş galiba da ne alsam bilemedim.
selam şekerler nasılsınız?
nfy idi sanırım arkadaşımızın adı kalp atışları için gidecekti doktora.
onu merak ettim haber var mı?
Maşallah Kaan paşaya:e.nazar:
Cnm bi görsem o günleri hala uzak geliyo biliyormusun
bayılırım bebek kokusuna bide kkendini olunca gerçekten dünyanın en güzel kokusu oluyodur
cnm nasılsın?
paşan nasıl..öp benm için mis kokuluyuuuu
yok.gulum.durudan geldide senden gelmedi.
Âmin canım inşallah biz mi böyleyiz herkesmi böyle bilmiyorumbilmez miyim o duyguyu.
sezaryana girmeden hemen önce kalp atışlarını dinlediler,ameliyathaneye girdim KIPARDANIYODU.
ama karnımdan çıkıp ağlayışını duyana kadar ödüm koptu bir şey olacak diye.
o kadar korkuyoruz ki sanki rüyamış gibi geliyo.
inşallah sen de alacaksın sağlıkla bebişini kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?