Hayırlısı olsun canım muhtemelen duyarsınArkadaşlar bu cumartesi test sonucumdan sonraki 15. günüm ve kese kontrolum var bugün bhcg baktırdım 11000 çıktı sizce bu cumartesi kalp atışıda duyma ihtimalim olurmu. Bu arada bana çift embriyo transfer edilmişti. Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah.
Hayırlısı olsun canım muhtemelen duyarsın
tatlim arkadaslik yolladim once onu kabul edip sonra msji dene bu sefer olcak.buyuk ihtimalle
geldimi canım ona göre göndericem
geldi cnm tamam aksam halledicem.simdi acil.yemek yapmam lazimhe he oldu 1o dk bir msj atabilirmişim
Canim senin dr.un kimdi orada? Ben orada 2.denememi yapmistim asil adi ferticenter zeynep kamilden ayrilan bir dr.kurmus eski yeri altunizadedeydi ama dava acmislardi onlara sonra florance ye gecti. Orada calisan dr.larin cogu zeynep kamilin dr.lari maalesef
merak ettiğim arkadaştan haber yok sanırım kötü bişi olursa gelmem demişti dimi puff inşalalh kötü bişi yoktur
yokhe .......... ne diyim cnaım derdin derdimiz sevincin sevincimiz biliyosun bunu sabır dliyorum en güzeli senin olsun hayırlı vakitte inşallah
Doktorun adı nuri deli kara evet bnde baktım ordn gelmiş orda calısanda semih tuğrul görümcemgiln doktoru o önermişti bize allhıma sıgındım olmzsa dinlenme surecm sogan kabugunu kaynatıp suyunu içicem belki polikistpverim gider bida yapmk istemiyorum napim olursa olur olmzsada ypck bişeyim yok gitmktn baska
Doktorun adı nuri deli kara evet bnde baktım ordn gelmiş orda calısanda semih tuğrul görümcemgiln doktoru o önermişti bize allhıma sıgındım olmzsa dinlenme surecm sogan kabugunu kaynatıp suyunu içicem belki polikistpverim gider bida yapmk istemiyorum napim olursa olur olmzsada ypck bişeyim yok gitmktn baska
ne kadar umutsuzsun cnm sen yaa..
bak bunu ben 2.ye yazıyorum sana..lütfen bu kadar umutsuz olma..
dur bakalım..hem Allah korusun olmasa bile Allahımdan ümit kesilmez..
pco gitmez cnm ama soğan kaynatıp içmen yararlı olur..enazından rahatca adet olursun..
Semih tugrulu da biliyorum canim nefret ediyorum oradaki butun dr.lardan sadece nuri yi bilmiyorum.. Oraya gitmek bana maddi manevi kayiptan baska bisey vermedi.. Gitmekten baska derken nereye diyorsun canim?
Akıntım varsa temizlenir belki normal olur bilemem canım napim rabbim hayırlısını versin inş onun hikmetinden sual olnmaz ama işte insanız
selam canım...selam şekerler nasılsınız?
nfy idi sanırım arkadaşımızın adı kalp atışları için gidecekti doktora.
onu merak ettim haber var mı?
duruuu maaşşallah 16 hafta olmuş yaa...ohhh o koku geldi burnuma valla mis gibi bebek kokusu. Allahım bize de nasip etsin. canım aklıma gelmişken sorayım sen hiç çatlak kremi kullandın mı, benim de başlamam gerekiyormuş galiba da ne alsam bilemedim.
ne güzell anlatmışsın taze annemiz...bilmez miyim o duyguyu.
sezaryana girmeden hemen önce kalp atışlarını dinlediler,ameliyathaneye girdim KIPARDANIYODU.
ama karnımdan çıkıp ağlayışını duyana kadar ödüm koptu bir şey olacak diye.
o kadar korkuyoruz ki sanki rüyamış gibi geliyo.
inşallah sen de alacaksın sağlıkla bebişini kucağına.
epeydir giremedim. zaten artık çok sık girmez oldum fakat hepinizi özledim.
yeniden tedaviye başlayanlar var mı, yeni hamişler var mı ve hamilelikleri devam edenler nasılsınız..
ara ara ikiz anneleri topiğine de kaçıom yalan değil,,, dua edin artık heryerde anlatılan doğum hikayeleriyle hafiften korkular başlamıs durumda.
şimdi izmirde bir doktor arıyorum ve küvezi olan yeni doğan ünitesi olan bi hastane. egepol iyi diyorlar ama başka tavsiyeleriniz var mı ???
hafta sonu da kaynımın nişanı var şehir dışında , gidemiorum eşim gitcek. inşallah korkmam evde ya da bi sıkıntı olmaz. ööle işte şimdilik 16. haftadayız, kusmalar daha azaldı. bize dua edin olur mu.
egunal, moonshe, turkuaz, durulife, sara, kdr ,9 ay ve aklıma şu an nickleri gelmeyen fıstıklar nasılsınız ve ne alemlerdesiniz.
umarım herkesler iidir. sizi çok seviooommm. Rabbime emanetsiniz.
Annmin yanına canım napim ztn esimde umrsmıyor belki okumuşsundr gecmişte yazdklarımı işte oyle canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?