Tüp Bebek Günlüğümüz !

Annmin yanına canım napim ztn esimde umrsmıyor belki okumuşsundr gecmişte yazdklarımı işte oyle canım

Canim yaa seni anliyorum evde huzursuzluk cok kotu Allahim kimseye yasatmasin bende yasadim bosanmaya kadar gitti ama sonra hamd oksun duzeldi. Insallah esinle sorunlarin bir an once duzelir. Bak benim ilk tup denememde bebegimi kaybettim fazla narkoz verildi olumden dondum ustune esim beni yapayalniz birakti o zaman neden neden sordum durdum kendime ama acim gecip hersey duzeldikten sonra herseyde bir hayir var mutlaka Rabbimin bir bildigi var dedim.. Sende duzeleceksin bu gunler gececek insallah keske calisma imkanin varsa bir ise girsen hem kendine guvenin gelir ayaklarinin ustunde durursun hem degisik bir cevre sana cok iyi gelir.

sakın içme şimdi amaa tamam mı cnm..Allah korusun soğan öyle birşeyki içinde kist ödem ne varsa atarsın..bebek tehlikeye girer..
Allah korusun ama sonç negatif olursa yaparsın

Kanamam yok olursa eger gitmişse tamamen 1 ay sonra baslıcam bi aktar arkads vardı sanırım ikramayamıydı yanlış hatırlamıyosam ne kadar içicem ne zamna kadr ölcüsünü felan alıyım içim temzlenirde belki bi ümit olur

Kİzlar ne var ne yok guzel haberleri olan var mi dun 1-2 kisi test yapcakti sanirim. Benim mide sorunlarim gecmedi su bile icemiyorum bu defa bulanti degil de aci aci geri geliyor yemek borum yaniyor

Bitanem kotu bisey mi var be sogan kurunden bahsediyorsun ayy cok uzulurummm bisey olmasin

canım kan testi yapmıcak mısın? pes mi ettin yani?
başka bi doktor? düşünmüyor musun

geldim eme hemen kaçıyorum zira beyim geliyoo bugün topike gelemedim kendime zaman ayırdım komşum geldi ben bi ara gittim derkene gelemedim işte...
beyim kurtlar vadisinde polatla adam vururken gelirim yanınıza

kızlar herkese iyi akşamlar bişey sorcam size daha önce gittiğim bi kadın doğum doktorum vardı bu kalp atışı için pazartesi yada salı ona gitsem duyulurmu acaba perşembe gel dediler merkezden ama ben perşembeye kadar nasıl sabretcem nafiyenin durumundan sonra iyice tedirgin oldum salı günü 6+3 olcam duyulurmu sizce

hadi bakalım bahar başlangıcı diyet iyi olur, yürüyüş filan da yapar verirsin kilo canım.
inşallah sağlıkla olur evet. dualarını bekliorum

6.haftadan sonra her an kalp atışını duyabilirsin canım 6+3 makbuldür yani tedirgin olma kesede sorun yoksa tamamdır...

Yaa ben senin bu dr una cok hayret ettim bogazliyasim geldi bak simdi leke oldugu zaman progestan igne verilir o da lekeyi hemen durdurur muhtemelen kanama alani olmus lekeyi durdurmk icin uyuz hic bi girisimde bulunmadigi icin de keseyi bozmus berden biliyor geri zekali embriyodan oldugunu iki kere beta baktiis kufur edesim geldi benim beta takibimi ank. Timur hoca dahil ayri ayri 3 dr gun asiri takip edip yorumladi ki bizim beta degerleri hem cok yuksek hemde en az ikiye katliyordu yani hersey mukemmel olmasina ragmen gun asiri keseyi gorecegim gune kadar gittim kan verdim simdi de yapacak bisey yok demis aptal tabii simdi yapacak bisey olmaz basta ne yapmis ki sonda ne yapsin

Sen neden o dra bagli kaldin cnm ben ayri ayri 3 dr la kese ve kalp atisina kadar mekik dokudum ucunden ayni cvbi almadan tatmin olmadim benimde kahve lekelerim vardi ani hareketlerimden kaynakli

derincim biz bi ara mesajlaşmıstık değil mi , vayy be şimdi hamişsinnnn...
çok mutluyum canım. kalp atışları duyulur sanırım bu haftalarda , ben de 16 haftalık oldum inşallah.
Allahım meleklerimizi sorunsuz göndersin inşallah. çok yorma kendini sakınn

evet canım ne güzel 16 haftayı geride bırakmışsın ah bende gelebilcemmi 16 lılara elimize alıncaya kadar bu korku bitmicek galiba :) allah senin bebişinide sana kavuştursun inşallah sağlıklı sıhhatli

Cnm kanaman leken vs yoksa hic korkma ki olsa bile onu da buyuk olcude kurtariyorlar. Senin suana kadar hic oyle bi problemin olmadi bildigim kadariyla o yuzden rahat ol. 6+3 de guldencigimin dedigi gibi cok normal garanti olsun istiosan yuksek cozunurlu ultrason kullanan bi merkeze git kesin gorurler pit pit attigini belki sesini duyamazlarsada da kalbin atisi goruluyor

Sagolun destkleriniz için ama bn sizn dediklerinizi yasdıklarınızı soyluyorum inanmıyorlar esm hiç umrsamıyor gidiyosan git aha hastane diyor bana bişey olsa umrunda degilki oyle olsa elinden glni yaprdı ah ahhh kızıyor bide buraya yazıyom dıye sanki kötü bişey yapıyom bn o destk olp dertleşse destk olsa ama yok siz destk oldunz onun dedi umrmda degil

Eki Görüntüle 644583

Eki Görüntüle 644583
Eki Görüntüle 644583
canımmmmmm hoşgeldinnnn demek korkular başladı ha ama daha çok erken tatlım dur daha doğuma çok var:)))bizde özledik seni ara sıra uğra hatta eşin şehirdışındayken sık sık uğra sıkılmazsın cnm.ben de martta tedaviye başlicam inşallah..

hiç bilmiyorum tatlım ben ..ama şimdi sana alttan bakması gerekicek ya ne bilim gidip de kendini elletme tatlım korkuyorum ben 2 3 fazla sabrediiceksin o kadar..

nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyeti
benimkinin son kararı kız

Mrb cnm benimkide once oglan cikti sinra kuslar pipiyi yedi bugun kiz olarak kaldi simdilik. Senin aserdiklerin nelerdi yazarmisin

Birde sabah ilk idrar rengine dikkat ettin mi kirmizimsi olursa kiz yesilimsi olursa erkek derler

6.haftadan sonra her an kalp atışını duyabilirsin canım 6+3 makbuldür yani tedirgin olma kesede sorun yoksa tamamdır...

canım sonuç beklemek farklı bunlar çok farklıymış inşallah tatlı telaşeler olarak kalsın hatıralarımızda herşey yolunda gitsin allah sizede tez zamanda yaşatsın bu duyguları ve yaşadığınız bütün olumsuzlukları onunla birlikte unuttursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…