Annmin yanına canım napim ztn esimde umrsmıyor belki okumuşsundr gecmişte yazdklarımı işte oyle canım
sakın içme şimdi amaa tamam mı cnm..Allah korusun soğan öyle birşeyki içinde kist ödem ne varsa atarsın..bebek tehlikeye girer..
Allah korusun ama sonç negatif olursa yaparsın
Kanamam yok olursa eger gitmişse tamamen 1 ay sonra baslıcam bi aktar arkads vardı sanırım ikramayamıydı yanlış hatırlamıyosam ne kadar içicem ne zamna kadr ölcüsünü felan alıyım içim temzlenirde belki bi ümit olur
selam canım...
duruuu maaşşallah 16 hafta olmuş yaa...
zaman nasıl geçiyor hoş şu an iyimde ondan hızlı geçiyor allah dert hastalık verse geçmezde...
ahh ahh ben trasnferim 7.günü pıhtı için merkeze gelmiştim seninde ogündü tabi transferin vayy bee...
demek gebe kalaydım peşpeşeydik...takdir işte..
iyiisn demi bebişlerin cinsiyeti bir erken bir kızdı galiba rabbim sağlıkla kucağına aldırsın...
ne güzell anlatmışsın taze annemiz...
çok şükür hepimiz sırayla yaşayalım bunlarıı inşaallahh..
benide unutmayın demii emzirirkenn ismimle amaaaa
selam canım...
korkma dur bakalım araştırırsın bulursun..
maaşşallah sende olmuşun 16 haftalık sağlıkla doğurcaksın inşaallah...
ismimde geçmiş iyim canım nolsun aynı hayatt ben biraz spor diyet peşindeyim...
arada kitap okuyorumm böyle yani...
yeni gebemiz benkayra var genelde talihsizlikler oldu maalesef...
sende rabbimize emanet ol....
kızlar herkese iyi akşamlar bişey sorcam size daha önce gittiğim bi kadın doğum doktorum vardı bu kalp atışı için pazartesi yada salı ona gitsem duyulurmu acaba perşembe gel dediler merkezden ama ben perşembeye kadar nasıl sabretcem nafiyenin durumundan sonra iyice tedirgin oldum salı günü 6+3 olcam duyulurmu sizce
Kanamam yok olursa eger gitmişse tamamen 1 ay sonra baslıcam bi aktar arkads vardı sanırım ikramayamıydı yanlış hatırlaDmıyosam ne kadar içicem ne zamna kadr ölcüsünü felan alıyım içim temzlenirde belki bi ümit olur
kızlar herkese iyi akşamlar bişey sorcam size daha önce gittiğim bi kadın doğum doktorum vardı bu kalp atışı için pazartesi yada salı ona gitsem duyulurmu acaba perşembe gel dediler merkezden ama ben perşembeye kadar nasıl sabretcem nafiyenin durumundan sonra iyice tedirgin oldum salı günü 6+3 olcam duyulurmu sizce
derincim biz bi ara mesajlaşmıstık değil mi , vayy be şimdi hamişsinnnn...
çok mutluyum canım. kalp atışları duyulur sanırım bu haftalarda , ben de 16 haftalık oldum inşallah.
Allahım meleklerimizi sorunsuz göndersin inşallah. çok yorma kendini sakınn
Cnm kanaman leken vs yoksa hic korkma ki olsa bile onu da buyuk olcude kurtariyorlar. Senin suana kadar hic oyle bi problemin olmadi bildigim kadariyla o yuzden rahat ol. 6+3 de guldencigimin dedigi gibi cok normal garanti olsun istiosan yuksek cozunurlu ultrason kullanan bi merkeze git kesin gorurler pit pit attigini belki sesini duyamazlarsada da kalbin atisi goruluyorkızlar herkese iyi akşamlar bişey sorcam size daha önce gittiğim bi kadın doğum doktorum vardı bu kalp atışı için pazartesi yada salı ona gitsem duyulurmu acaba perşembe gel dediler merkezden ama ben perşembeye kadar nasıl sabretcem nafiyenin durumundan sonra iyice tedirgin oldum salı günü 6+3 olcam duyulurmu sizce
Sagolun destkleriniz için ama bn sizn dediklerinizi yasdıklarınızı soyluyorum inanmıyorlar esm hiç umrsamıyor gidiyosan git aha hastane diyor bana bişey olsa umrunda degilki oyle olsa elinden glni yaprdı ah ahhh kızıyor bide buraya yazıyom dıyeCanim yaa seni anliyorum evde huzursuzluk cok kotu Allahim kimseye yasatmasin bende yasadim bosanmaya kadar gitti ama sonra hamd oksun duzeldi. Insallah esinle sorunlarin bir an once duzelir. Bak benim ilk tup denememde bebegimi kaybettim fazla narkoz verildi olumden dondum ustune esim beni yapayalniz birakti o zaman neden neden sordum durdum kendime ama acim gecip hersey duzeldikten sonra herseyde bir hayir var mutlaka Rabbimin bir bildigi var dedim.. Sende duzeleceksin bu gunler gececek insallah keske calisma imkanin varsa bir ise girsen hem kendine guvenin gelir ayaklarinin ustunde durursun hem degisik bir cevre sana cok iyi gelir.
canımmmmmm hoşgeldinnnn demek korkular başladı ha ama daha çok erken tatlım dur daha doğuma çok var:)))bizde özledik seni ara sıra uğra hatta eşin şehirdışındayken sık sık uğra sıkılmazsın cnm.ben de martta tedaviye başlicam inşallah..epeydir giremedim. zaten artık çok sık girmez oldum fakat hepinizi özledim.
yeniden tedaviye başlayanlar var mı, yeni hamişler var mı ve hamilelikleri devam edenler nasılsınız..
ara ara ikiz anneleri topiğine de kaçıom yalan değil,,, dua edin artık heryerde anlatılan doğum hikayeleriyle hafiften korkular başlamıs durumda.
şimdi izmirde bir doktor arıyorum ve küvezi olan yeni doğan ünitesi olan bi hastane. egepol iyi diyorlar ama başka tavsiyeleriniz var mı ???
hafta sonu da kaynımın nişanı var şehir dışında , gidemiorum eşim gitcek. inşallah korkmam evde ya da bi sıkıntı olmaz. ööle işte şimdilik 16. haftadayız, kusmalar daha azaldı. bize dua edin olur mu.
egunal, moonshe, turkuaz, durulife, sara, kdr ,9 ay ve aklıma şu an nickleri gelmeyen fıstıklar nasılsınız ve ne alemlerdesiniz.
umarım herkesler iidir. sizi çok seviooommm. Rabbime emanetsiniz.
hiç bilmiyorum tatlım ben ..ama şimdi sana alttan bakması gerekicek ya ne bilim gidip de kendini elletme tatlım korkuyorum ben 2 3 fazla sabrediiceksin o kadar..kızlar herkese iyi akşamlar bişey sorcam size daha önce gittiğim bi kadın doğum doktorum vardı bu kalp atışı için pazartesi yada salı ona gitsem duyulurmu acaba perşembe gel dediler merkezden ama ben perşembeye kadar nasıl sabretcem nafiyenin durumundan sonra iyice tedirgin oldum salı günü 6+3 olcam duyulurmu sizce
nasılsın canım nasıl gidiyo hamilelik belli oldu mu cinsiyeti
benimkinin son kararı kız
6.haftadan sonra her an kalp atışını duyabilirsin canım 6+3 makbuldür yani tedirgin olma kesede sorun yoksa tamamdır...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?