Tüp Bebek Günlüğümüz !

ahhhh ahhh tahmin etmiştim.aha hastane orda git diyorda giy yavrum sen hiç takma onu para versin sana git cnm.

Mrb cnm benimkide once oglan cikti sinra kuslar pipiyi yedi bugun kiz olarak kaldi simdilik. Senin aserdiklerin nelerdi yazarmisin

Birde sabah ilk idrar rengine dikkat ettin mi kirmizimsi olursa kiz yesilimsi olursa erkek derler
evet canım benim önce erkek sonra kız oldu kendi doktorum tarafından
başka bi doktor pipisini gösterdi sözde 2 hafta sonra başka doktor kesin kız dedi
dün kendi doktorum kesin kız dedi
vallahi canım ne bulursam yedim ama canım ilk başlarda hep turşu suyu çekti
gene istedim
canım idrara hi çdikkat etmedim ama ben çok mutluyum kızımdan

ya evet bide o var şimdi ben salı gitcem alttan bakcak perşembede kendi merkezime gitcem yine alttan bakcak bi zararı olurmu acaba 2 gün arayla

Mrb cnm benimkide once oglan cikti sinra kuslar pipiyi yedi bugun kiz olarak kaldi simdilik. Senin aserdiklerin nelerdi yazarmisin

Birde sabah ilk idrar rengine dikkat ettin mi kirmizimsi olursa kiz yesilimsi olursa erkek derler
aaaaaaaaaaa çok ilginççç ilk defa duyuyorum dur yarın benimkinin reng,ne bakıcam

tatlım hemen pes etme... ama soğan kürüne bir dahaki adetinden sonra başlaman lazım yanlış hatırlamıyorsamm adetin 12. günü falan başlıyorsun yani sonraki adetine 15 gün kala günlük taze soğanlaa sabah akşam....ama tekrar söylüyorumm mutsuz bünyede bebişler gelişmiyor yorgun bünyeyi sevmiyor anne olarak bebğinden bu kasar kolay vazgeçme..henüz erken bunları düşünmek için kan testindeki değerin kese için erken mi yok mu belirler zaten...o zman deriz doktorun doğru söylemiş bu değere ulaşınca kese görülmeliydi diye anlatabildim mii
geldim eme hemen kaçıyorum zira beyim geliyoo bugün topike gelemedim kendime zaman ayırdım komşum geldi ben bi ara gittim derkene gelemedim işte...
beyim kurtlar vadisinde polatla adam vururken gelirim yanınıza

Beylerimizin ortak noktası zaten kurtlu vadii... biizmki öle kaptırıyor ki kendini kötü kahramanlara gitsinler bu gezegenden diyor kopuyoruz kardeşimleee...görüşürüz canım bende şu yeni fanatiği olduğumuz oyunu oynayayım biraz...

ya evet bide o var şimdi ben salı gitcem alttan bakcak perşembede kendi merkezime gitcem yine alttan bakcak bi zararı olurmu acaba 2 gün arayla
iişte onun için cnm 2 gün sabret derim ben korkuyom siz öyle kendinizle oynatınca valla.sen şimdi benim sözümü dinle o doktora perşembe gidilicek o kadar
Malesf bugun kese bozuldu dedi doktor pazartesi bida baklım dedi hayırlısı olsun saglık olsun inş ne dim
kızlar ilk defa duyuyorum kese bozuldu ne demek yaaa
kese ya vardır ya yoktur öyle değil mi?

candy crush mı oynuyosun sen de:)

canım kan testi yapmıcak mısın? pes mi ettin yani?
başka bi doktor? düşünmüyor musun

Esim umrsamıyor ama bn gidip bi yaptırcam sabh içim raht etsin baklım düşmüş mü artmışmı nedim saglık olsun hayırlısı olsun rabbim en iyisini bilir

semuuuuş ne oynuyon kııııııızzz bana dasüle benimde oyuna ihtiyacım vaaaaaaaaaaaaarrr

canım hiç kanamam olmadı ama hala progestan kullanıyorum hem iğnesini hemde aşağıdan kapsül atıyom

bişii olmaz canım benim ilk zamanlar çok kanamam oldu nerdeyse hergün alttan bakıldı muayelerde cabası
ama şöle bişii var canım gidiceksen iyi bi hastaneye git çünkü merkezlerde kullanılan ultrasonlar iyi oluyo
hastanedekiler farklı benim 5+4 te kalbini görmüştü
bi hafta önce kanamam olunca küçük bi özel hastaneye gittik keseyi göremedi beta 1600 dü
ertesi gün kendi doktorum hemen gördü hayal kırıklığı yaşama diye söylüyorum kuzum

iyi akşamlar nasılsın? ben eşimin sperm sayısını artırmak için avokado yedirmeyi düşünüyorum.
yeni negatif aldım ya ben de soğan kürü yapmak istiyorum. adetliyken yapamazmıyız ki:18:

Malesf bugun kese bozuldu dedi doktor pazartesi bida baklım dedi hayırlısı olsun saglık olsun inş ne dim

canım kaç sayfa okudum geri doğru tam olarak ne olduğunu anlayabilmek için, valla her sayfada daha çok üzüldüm. ama bebişe mi eşinin tavırlarına mı daha çok üzüldüm bilmiyorum İst.da oturuyorsun di mi? Yarın ben seni alıp götüreyim doktora

hiçte anlamam canım cihazların kalitesini ama 2 yıldan beri gittiğim bi doktorum vardı bana 2 kere aşılama yapan cihazdan kaynaklanabileceğini söyler herhalde bakalım şansımıza inşallah duyarız canım

Esim umursamıyor doktorla alkası yokmuş herkesin calışma seklı tedavi şekli varmış napim of of napim ben dinlyn yok yprsa yine ona gideckmiş sizn dediklerinize bile inanmıyor bna kızıyor onlara nedn anltıyon yazyon herkesin dedine ne bakıyon diyor bna allh baksın bna napim

avakado sprem sayısını mı arttırıyormuş??

evet canım ben öyle duydum 3 ay denicez. benim eşimin 1ml 1 milyondu, keçiboynuzu uyguladım 3 milyon oldu.
en saon arı sütü falan 5 milyon oldu ama şimdi günde bir tane avokado yedircem sonra tahlil yaptırcaz.

Nerdesin sen bn pndikteyim ah canım napim ailem uzakta en destk oln esim olcna yaptıgı işte bu

sperm kalitesi için havuç ve nohut birebir...
sayısı artsın diyosanda keçiboynuzu pekmezi yedir kürlerle uğraşma...
havuçu rendele zeytinyağı dök yesin olmadı suyunu sık içsin...
nohutu haşlıyorsun başka bi işlemden geçirme sade tuzlayıp yesin..
keçiboynuzu pekmezide heryerde satılıyo zaten ben harnup pekmezini tavsiye ediyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…