canım sonuç beklemek farklı bunlar çok farklıymış inşallah tatlı telaşeler olarak kalsın hatıralarımızda herşey yolunda gitsin allah sizede tez zamanda yaşatsın bu duyguları ve yaşadığınız bütün olumsuzlukları onunla birlikte unuttursun
tatlım hemen pes etme... ama soğan kürüne bir dahaki adetinden sonra başlaman lazım yanlış hatırlamıyorsamm adetin 12. günü falan başlıyorsun yani sonraki adetine 15 gün kala günlük taze soğanlaa sabah akşam....ama tekrar söylüyorumm mutsuz bünyede bebişler gelişmiyor yorgun bünyeyi sevmiyor anne olarak bebğinden bu kasar kolay vazgeçme..henüz erken bunları düşünmek için kan testindeki değerin kese için erken mi yok mu belirler zaten...o zman deriz doktorun doğru söylemiş bu değere ulaşınca kese görülmeliydi diye anlatabildim mii
Beylerimizin ortak noktası zaten kurtlu vadii... biizmki öle kaptırıyor ki kendini kötü kahramanlara gitsinler bu gezegenden diyor kopuyoruz kardeşimleee...görüşürüz canım bende şu yeni fanatiği olduğumuz oyunu oynayayım biraz...
Nerdesin sen bn pndikteyim ah canım napim ailem uzakta en destk oln esim olcna yaptıgı işte bu
sperm kalitesi için havuç ve nohut birebir...
sayısı artsın diyosanda keçiboynuzu pekmezi yedir kürlerle uğraşma...
havuçu rendele zeytinyağı dök yesin olmadı suyunu sık içsin...
nohutu haşlıyorsun başka bi işlemden geçirme sade tuzlayıp yesin..
keçiboynuzu pekmezide heryerde satılıyo zaten ben harnup pekmezini tavsiye ediyorum...
canım ben nohutu hiç denemedim. ama eşim nohutta nefret ediyor annesi bile yaparmış çockken hiiiiç yemezmiş.
belik de ondan kötü spermleri.havucu katı meyve sıkacağında mı yapsak. valla uğrşmaktan usandım ben o yüzden
hazır yiyebileceği şeyler arıyorum. pekmez çok işe yaramıyormuş keçiboynuzunu kırıp çook kaynattım kırmaktan yoruldum.
şimdi koyucam önüne arı sütü avokado yesin uğraştırmasın artık beni.öptüm.
dene bakalım cnm bizde keçi boynuzu yaptık 2 ay kadar ama artık eşimin midesi bulandı ben pişirirken bile kokusundan sıkıldım bıraktık.yeniden başlasam mı tüpe kadar .gerçi tüp yapıcaz ne gerek var dimi.evet canım ben öyle duydum 3 ay denicez. benim eşimin 1ml 1 milyondu, keçiboynuzu uyguladım 3 milyon oldu.
en saon arı sütü falan 5 milyon oldu ama şimdi günde bir tane avokado yedircem sonra tahlil yaptırcaz.
sperm hareketliliği için önerebiliceğin ne var cnm bizde hızlı hareket %0.sperm kalitesi için havuç ve nohut birebir...
sayısı artsın diyosanda keçiboynuzu pekmezi yedir kürlerle uğraşma...
havuçu rendele zeytinyağı dök yesin olmadı suyunu sık içsin...
nohutu haşlıyorsun başka bi işlemden geçirme sade tuzlayıp yesin..
keçiboynuzu pekmezide heryerde satılıyo zaten ben harnup pekmezini tavsiye ediyorum...
üff ben eyüpteyim canım, florance deyince bu tafartakine geliyosun sandım :44: aslında oraya da gelirim ama öğlene kadar dersim var, fazla koşturmam da yasak. belki kızlardan sana daha yakın olan vardır ya :44: başka bir yardımım dokunabilecekse söyle lütfen
dene bakalım cnm bizde keçi boynuzu yaptık 2 ay kadar ama artık eşimin midesi bulandı ben pişirirken bile kokusundan sıkıldım bıraktık.yeniden başlasam mı tüpe kadar .gerçi tüp yapıcaz ne gerek var dimi.
hıımmmm nohut yemiyoo demek havucu katı meyve sıkacağında sık tabikide bakşa alternatif varmıkiolmadı yedir işte
ver eline tavşan misali kemirsin dursun
6 7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıyorsun cnm kaynar suya atıp 3 dk bekliosun.sonra onu 20 dk dinlendirip süzüyorsun işte o sırada evi bi koku alıo.keçiboynuzu pişiriliyor muuuuuuuuuu
Esim umursamıyor doktorla alkası yokmuş herkesin calışma seklı tedavi şekli varmış napim of of napim ben dinlyn yok yprsa yine ona gideckmiş sizn dediklerinize bile inanmıyor bna kızıyor onlara nedn anltıyon yazyon herkesin dedine ne bakıyon diyor bna allh baksın bna napim
sperm hareketliliği için önerebiliceğin ne var cnm bizde hızlı hareket %0.
harnup pekmeziyle keçiboynuzu pekmezi aynı şey değil mi cnm.
ama cnm havucu yemeyle olmuyo .sıkıcaksın onu ve içine çok az zeytinyağı damlatıcaksın.içindeki o yararlı şey sadece yağ ile bulusunca ortaya çıkıo.arı sütü de çok iyi sende denedinmi hiç? ama kilosu 1000 lira gramla alıyoruz
200 gram 100 gram falan bende yicem yumurtalara çok iyi geliyormuş
kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyor ve sadece çiftleşip yumurtluyır biliyorsundur.
ve diğer arılar 6 ay yaşarken o 7 yıl yaşıyormuş ben arısütünden umutluyum azıcık.
hem hazır uğraştırmıyor havucu eline vermek daha mantıklı bir de avokado tamam...
slm cnm nbr?bi ara rahatsızlanmıştın iyilrştin mi?mrb kızlar iyi akşamlar
6 7 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıyorsun cnm kaynar suya atıp 3 dk bekliosun.sonra onu 20 dk dinlendirip süzüyorsun işte o sırada evi bi koku alıo.
mrb kızlar iyi akşamlar
arı sütü de çok iyi sende denedinmi hiç? ama kilosu 1000 lira gramla alıyoruz
200 gram 100 gram falan bende yicem yumurtalara çok iyi geliyormuş
kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyor ve sadece çiftleşip yumurtluyır biliyorsundur.
ve diğer arılar 6 ay yaşarken o 7 yıl yaşıyormuş ben arısütünden umutluyum azıcık.
hem hazır uğraştırmıyor havucu eline vermek daha mantıklı bir de avokado tamam...
pekmezi iişte cnm ben sipariş verdim market işi istemedim köyden getirttirdim getirem adam abla aklına bişe gelmesin halis dedi..işte onlar harnup a da keçi boynuzuna da aynısı diolar.şimdi ben benimkine içiriyorum pekmez bi kaşık.harnup pekmezini bana tavsiye eden şahıs evet keçiboynuzu pekmezi ama yoğunlaştırılmış hali dedi nektarı yani...
çok bilgim yok bu konularda ama bende hayıt içmeye başlayacam...eşimede pekemez yedircem ilk olarak araştırma içindeyim tam kararımı vereyim sizinle paylaşacam...
o zaman beraber yaparız belki..
harnup pekmezini bana tavsiye eden şahıs evet keçiboynuzu pekmezi ama yoğunlaştırılmış hali dedi nektarı yani...
çok bilgim yok bu konularda ama bende hayıt içmeye başlayacam...eşimede pekemez yedircem ilk olarak araştırma içindeyim tam kararımı vereyim sizinle paylaşacam...
o zaman beraber yaparız belki..
çok şükür iyiyiz tatlım bulantı ve baş dönmelerimiz fazla mutfakla hiç aramız yok onun dışında iyi canımcım sen napiyosun ? tatlım ben keçiboynuzunu kaynatıp içiriyodun eşime keçi boynuzu saf pekmezi de çok iyi ama tadı ağır biraz ama mutlaka deneyin canımama cnm havucu yemeyle olmuyo .sıkıcaksın onu ve içine çok az zeytinyağı damlatıcaksın.içindeki o yararlı şey sadece yağ ile bulusunca ortaya çıkıo.
slm cnm nbr?bi ara rahatsızlanmıştın iyilrştin mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?