Tüp Bebek Günlüğümüz !

Amin canım...
doğurup kucağına alana kadar hep bi tedirginlik olması doğal biz kolay anne olamıyoruz bebeklerimizde daha bi kıymetli...

oyun aleminemi daldın yavrım...

Nerdesin sen bn pndikteyim ah canım napim ailem uzakta en destk oln esim olcna yaptıgı işte bu

üff ben eyüpteyim canım, florance deyince bu tafartakine geliyosun sandım :44: aslında oraya da gelirim ama öğlene kadar dersim var, fazla koşturmam da yasak. belki kızlardan sana daha yakın olan vardır ya :44: başka bir yardımım dokunabilecekse söyle lütfen

canım ben nohutu hiç denemedim. ama eşim nohutta nefret ediyor annesi bile yaparmış çockken hiiiiç yemezmiş.
belik de ondan kötü spermleri.havucu katı meyve sıkacağında mı yapsak. valla uğrşmaktan usandım ben o yüzden
hazır yiyebileceği şeyler arıyorum. pekmez çok işe yaramıyormuş keçiboynuzunu kırıp çook kaynattım kırmaktan yoruldum.
şimdi koyucam önüne arı sütü avokado yesin uğraştırmasın artık beni.öptüm.

hıımmmm nohut yemiyoo demek havucu katı meyve sıkacağında sık tabikide bakşa alternatif varmıki olmadı yedir işte
ver eline tavşan misali kemirsin dursun

evet canım ben öyle duydum 3 ay denicez. benim eşimin 1ml 1 milyondu, keçiboynuzu uyguladım 3 milyon oldu.
en saon arı sütü falan 5 milyon oldu ama şimdi günde bir tane avokado yedircem sonra tahlil yaptırcaz.

dene bakalım cnm bizde keçi boynuzu yaptık 2 ay kadar ama artık eşimin midesi bulandı ben pişirirken bile kokusundan sıkıldım bıraktık.yeniden başlasam mı tüpe kadar .gerçi tüp yapıcaz ne gerek var dimi.

sperm hareketliliği için önerebiliceğin ne var cnm bizde hızlı hareket %0.
harnup pekmeziyle keçiboynuzu pekmezi aynı şey değil mi cnm.

Esm düşüncne sen düşündün daha ne olsun canım benim yakın olydık iyi olurdu dua et ytr canım bu tarfta oln varmı hiç bilmiyorum olydı destk olurduk işte

hıımmmm nohut yemiyoo demek havucu katı meyve sıkacağında sık tabikide bakşa alternatif varmıki olmadı yedir işte
ver eline tavşan misali kemirsin dursun

arı sütü de çok iyi sende denedinmi hiç? ama kilosu 1000 lira gramla alıyoruz
200 gram 100 gram falan bende yicem yumurtalara çok iyi geliyormuş
kraliçe arı sadece arı sütü ile besleniyor ve sadece çiftleşip yumurtluyır biliyorsundur.
ve diğer arılar 6 ay yaşarken o 7 yıl yaşıyormuş ben arısütünden umutluyum azıcık.
hem hazır uğraştırmıyor havucu eline vermek daha mantıklı bir de avokado tamam...

Bosver vnm sen esine takilma bundan sonra da bizden duydugunu soyleme ve o eve geldiginde bilg. Kapat ben e o seni kiskanio cunku esimde aynidir ve kiskandigi icin yapiyor burdan duydugunu soyleme hicbiseyi.sigortan vardir baska dr lara git cnm. Uzulme

sperm hareketliliği için önerebiliceğin ne var cnm bizde hızlı hareket %0.
harnup pekmeziyle keçiboynuzu pekmezi aynı şey değil mi cnm.

harnup pekmezini bana tavsiye eden şahıs evet keçiboynuzu pekmezi ama yoğunlaştırılmış hali dedi nektarı yani...
çok bilgim yok bu konularda ama bende hayıt içmeye başlayacam...eşimede pekemez yedircem ilk olarak araştırma içindeyim tam kararımı vereyim sizinle paylaşacam...
o zaman beraber yaparız belki..

ama cnm havucu yemeyle olmuyo .sıkıcaksın onu ve içine çok az zeytinyağı damlatıcaksın.içindeki o yararlı şey sadece yağ ile bulusunca ortaya çıkıo.

mrb kızlar iyi akşamlar
slm cnm nbr?bi ara rahatsızlanmıştın iyilrştin mi?

valla hep özenmişimdir kraliçe arıya
ekmek elden su gölden üzerine bi de çifleş dur ohhhh gel keyfim gel yaniii
benimde aklımda bi sürü şey var hatta bugün bu işe kafa yordum bi ara...
arı sütü polen bal karışımları macunları var onlardan alayım diyorum...
hiç denemedim ben sadece soğan kürü yaptım...
araştırma aşamasındayım hazır bal çörek otu bal karışımlarıda var ben tek tek alıp hazırlamak istemiyorum hazır alcam uğraşamam...

pekmezi iişte cnm ben sipariş verdim market işi istemedim köyden getirttirdim getirem adam abla aklına bişe gelmesin halis dedi..işte onlar harnup a da keçi boynuzuna da aynısı diolar.şimdi ben benimkine içiriyorum pekmez bi kaşık.

ben başladım hayıa güldenim...sabahları hap olarak alıyorum akşamlarıda küçük bi bardak kaynatıp içiom..
adetin 1415 güne kadar içicem..
adetin 15 günü de soğan yapıcam bu ay kesin kararlıyım..şu kistler gitsinde başlayım artık ayol..
o bişi deeel daktır doğuracak nerdeyse..

çok şükür iyiyiz tatlım bulantı ve baş dönmelerimiz fazla mutfakla hiç aramız yok onun dışında iyi canımcım sen napiyosun ? tatlım ben keçiboynuzunu kaynatıp içiriyodun eşime keçi boynuzu saf pekmezi de çok iyi ama tadı ağır biraz ama mutlaka deneyin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…