ama cnm havucu yemeyle olmuyo .sıkıcaksın onu ve içine çok az zeytinyağı damlatıcaksın.içindeki o yararlı şey sadece yağ ile bulusunca ortaya çıkıo.
slm cnm nbr?bi ara rahatsızlanmıştın iyilrştin mi?
tatlım zaten keçi boynuzuu yemio ki o süzdüğün suyunu içio...hahahahapişirmeden yense işe yaramıyor muymuş? bir arkadaşıma önerdim ama pişir demedim, söyleyeyim bari
iyi akşamlar
geldim eme hemen kaçıyorum zira beyim geliyoo bugün topike gelemedim kendime zaman ayırdım komşum geldi ben bi ara gittim derkene gelemedim işte...
beyim kurtlar vadisinde polatla adam vururken gelirim yanınıza
mrb kızlar iyi akşamlar
pekmezi iişte cnm ben sipariş verdim market işi istemedim köyden getirttirdim getirem adam abla aklına bişe gelmesin halis dedi..işte onlar harnup a da keçi boynuzuna da aynısı diolar.şimdi ben benimkine içiriyorum pekmez bi kaşık.
ben başladım hayıa güldenim...sabahları hap olarak alıyorum akşamlarıda küçük bi bardak kaynatıp içiom..
adetin 1415 güne kadar içicem..
adetin 15 günü de soğan yapıcam bu ay kesin kararlıyım..şu kistler gitsinde başlayım artık ayol..
o bişi deeel daktır doğuracak nerdeyse..
valla hep özenmişimdir kraliçe arıya
ekmek elden su gölden üzerine bi de çifleş dur ohhhh gel keyfim gel yaniii
benimde aklımda bi sürü şey var hatta bugün bu işe kafa yordum bi ara...
arı sütü polen bal karışımları macunları var onlardan alayım diyorum...
hiç denemedim ben sadece soğan kürü yaptım...
araştırma aşamasındayım hazır bal çörek otu bal karışımlarıda var ben tek tek alıp hazırlamak istemiyorum hazır alcam uğraşamam...
oooo ne kadar çokmuş kabul etmez kiiyi akşamlar canım nasılsın?
iyi ediyosun şekerim bi kaşık yetmez ama en az iki kaşık sabah akşam toplamda 4 çorba kaşığı dedilerdi bize..
1461 kere iyi akşamlar canım
demek başladın hayıta iyi ettin bende adet olayım bitsin öle başlayım diyorum...
direk kaynatıp içecem ben tabii önce almam lazım
daktırın hamilemikiiii
merhaba. ben topiğe katılalı 6 gün oluyor. gülden sayesinde bende
hulusiye gittim 3. tüpü yaptık negatifimi aldım canım 7 gün önce.
seninle de tanışmak isterim. doktorumuz aynı galiba.
ikizlerin olacak diye biliyorum çook güzel. allah tamamına erdirsin.
iyi akşamlar canım nasılsın?
iyi ediyosun şekerim bi kaşık yetmez ama en az iki kaşık sabah akşam toplamda 4 çorba kaşığı dedilerdi bize..
demek başladın hayıta iyi ettin bende adet olayım bitsin öle başlayım diyorum...
daktırın hamilemikiiii
valla hep özenmişimdir kraliçe arıya
ekmek elden su gölden üzerine bi de çifleş dur ohhhh gel keyfim gel yaniii
benimde aklımda bi sürü şey var hatta bugün bu işe kafa yordum bi ara...
arı sütü polen bal karışımları macunları var onlardan alayım diyorum...
hiç denemedim ben sadece soğan kürü yaptım...
araştırma aşamasındayım hazır bal çörek otu bal karışımlarıda var ben tek tek alıp hazırlamak istemiyorum hazır alcam uğraşamam...
tatlım keçi boynuzu hem kürü hem pekmezi çok faydalı çok sert ama hem kendim hem de eşim öyle kıtır kıtır bile yerdikpişirmeden yense işe yaramıyor muymuş? bir arkadaşıma önerdim ama pişir demedim, söyleyeyim bari
iyi akşamlar
bildiğim kadarıyla haraketi arttırıyor cnm tavsanlarda ondan çok hareketliymiş zaten doğru tahmin:))teşekkürler zor geliğyor ama bir deneyelim bakalım. okulda çok yapıyoruz havuç suyu
öğretmenler karışık içiyor eğlenceli oluyor ama evde yap içir benim
enerjiye ihtiyacım var tavşanlar da çok havuç yiyo ondan çok doğuruyor galiba
:44::44::44::44::44::44:
Guldenimm ozledim ama ben seni buguunn
bebeeeem bişi diycem kk da soğan kürü topiği var..orayı okuyun bal çörekotu ile ilgili pek parlak bişiler sölemiyolar..
kist yapıyomuş kendileri..
acep diom benim kistler ondan mı oldu kii..
biliosun önceki ay ve geçen ay yapmıştım..
oooo ne kadar çokmuş kabul etmez ki((sabahları içmek istemio zaten midesini yakıomuş..
ama bu hayıt çok fena kokiiiiiii
o ne işe yarıyo cnm yumurtayı mı çogaltıyo?ama bu hayıt çok fena kokiiiiiii
sağolasın güldenim çok şükür iyiyiz dün uzun bir aradan sonra misafirliğe gittik baya bir sıkıntı yaşadım diyebilirim ağrıdan ne yerimde oturabildim ne ağzıma bir şey alabildim bizi ancak evde yatmak paklıyoiyi akşamlar canım nasılsın?
daktırın hamilemikiiii
sağol canım, darısı sana olsun inşallah. negatif aldığına üzüldüm birdahakine inşallah pozitifi görürsün tatlım. bu işler maalesef emek istiyo, hulusi bey bence doğru tercih. benim 3. de oldu, hepsini de hulusi hoca yaptı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?