Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkürler zor geliğyor ama bir deneyelim bakalım. okulda çok yapıyoruz havuç suyu
öğretmenler karışık içiyor eğlenceli oluyor ama evde yap içir benim
enerjiye ihtiyacım var tavşanlar da çok havuç yiyo ondan çok doğuruyor galiba

:44::44::44::44::44::44:

geldim eme hemen kaçıyorum zira beyim geliyoo bugün topike gelemedim kendime zaman ayırdım komşum geldi ben bi ara gittim derkene gelemedim işte...
beyim kurtlar vadisinde polatla adam vururken gelirim yanınıza

Guldenimm ozledim ama ben seni buguunn

mrb kızlar iyi akşamlar

iyi akşamlar canım nasılsın?

iyi ediyosun şekerim bi kaşık yetmez ama en az iki kaşık sabah akşam toplamda 4 çorba kaşığı dedilerdi bize..

1461 kere iyi akşamlar canım
demek başladın hayıta iyi ettin bende adet olayım bitsin öle başlayım diyorum...
direk kaynatıp içecem ben tabii önce almam lazım
daktırın hamilemikiiii

Kaynamakta olan yaklaşık yarım litre suya 6-7 adet keçiboynuzunu küçük küçük kırarak atınız. Ağzı kapalı olarak hafif ateşte 3 dakika kaynatınız. Kaynama süresi tamamlandıktan sonra ocağın altını kapatınız ve 20 dakika dinlendiriniz. Dinlenme süresi tamamlandıktan sonra kaşıkla keçiboynuzu parçalarını çıkartınız. Soğuduktan sonra yarısını sabah aç karna, diğer yarısınıda akşam yatağa giderken içiniz. Bu uygulamaya bir hafta boyunca hergün devam ediniz. Birinci haftadan sonra 3 ay boyunca hergün akşam yatağa giderken bir su bardağı içiniz. Daha sonraki aylarda zaman zaman uygulayınız.

bebeeeem bişi diycem kk da soğan kürü topiği var..orayı okuyun bal çörekotu ile ilgili pek parlak bişiler sölemiyolar..
kist yapıyomuş kendileri..
acep diom benim kistler ondan mı oldu kii..
biliosun önceki ay ve geçen ay yapmıştım..

oooo ne kadar çokmuş kabul etmez ki((sabahları içmek istemio zaten midesini yakıomuş..

sağol canım, darısı sana olsun inşallah. negatif aldığına üzüldüm birdahakine inşallah pozitifi görürsün tatlım. bu işler maalesef emek istiyo, hulusi bey bence doğru tercih. benim 3. de oldu, hepsini de hulusi hoca yaptı.

çok özeniyoruz ondan bizde çook yumurta yapıyoruz baksana bol bol.
arı sütünün tadı çok ekşi
ama çevremde sırf onunla hamile kalan oldu yiyorum ben de dene bence.

pişirmeden yense işe yaramıyor muymuş? bir arkadaşıma önerdim ama pişir demedim, söyleyeyim bari

iyi akşamlar
tatlım keçi boynuzu hem kürü hem pekmezi çok faydalı çok sert ama hem kendim hem de eşim öyle kıtır kıtır bile yerdik

bildiğim kadarıyla haraketi arttırıyor cnm tavsanlarda ondan çok hareketliymiş zaten doğru tahmin:))

Guldenimm ozledim ama ben seni buguunn

bende seniiiiiiii
kendime zaman ayırdım komşularla ilgilendim nette dolandım öle bigündü işteee...
sende uslu uslu durdun dimi iş güç yapmadın..

ben zaten bu çelişkiler yüzünden bi türlü kür işine girişemeyen bi kimseyim o kadar şey yaşadım sadece soğan kürü yapmaya kalktım o ay da dış gebelik oldu
çörek otu bal tarçın kullanma ihtimalim az sadece listede var dedimya canım daha karar verme aşamasındayım...

oooo ne kadar çokmuş kabul etmez ki((sabahları içmek istemio zaten midesini yakıomuş..

ilk anda yakıyo gerçekten ama ağzına ekmek atıversin süt içsin üzerine...
anam ne nazlı bu adamlar be sen o kadar tedaviye gir gıkın çıkmasın bi pekmezi bile içireme aaaaaaa geliyolar banaaaa

anaaaaa ne çok şey yemek lazım

ben geçen sene iki ay hayıt tohumu içtim, fsh değerim için içmiştim ama cildime bile iyi geldi. valla Allah her şeyin çaresini doğadan vermiş, faydalanmak lazım.

sağolasın güldenim çok şükür iyiyiz dün uzun bir aradan sonra misafirliğe gittik baya bir sıkıntı yaşadım diyebilirim ağrıdan ne yerimde oturabildim ne ağzıma bir şey alabildim bizi ancak evde yatmak paklıyo yine de halimize çok şükür canımcım sen nasılsın

teşekkür ederim canım. herkese uyguladığı ilaç bilgilerini de merak ediyorum. sana en son ne yaptı?
uzun prot? kısa prot? filigastrim? falan filan hayatımız ilaç oldu yaa...neyse birara anlatırsan sevinirim.
öptüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…